עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nondos,

שלום ברשותי כרטיס מסך Ati Readon 9600 Pro Vivo להבנתי Vivo =video in video out ברצוני לראות טלווזיה במסך המחשב אז חיברתי את הממיר של יס ליציאת ה S-Video כל תוכנה שאני מריץ אומרת לי שהיא לא מוצאת TV Capture card האם בכל זאת ישנה דרך לראות טלוויזיה על גבי המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by yairxx,

היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. במסגרת האיסור החדש של NVIDIA על שינוי הגדרות הפעולה של כרטיסי ה-GeForce GTX 1070 Ti, נראה כי נתחיל לראות עוד ועוד יצרניות שמתחילות להציע פתרונות תוכנתיים נלווים ייעודיים לכתבה

4. Started by MATTAN,

שלום אחים שלי אני מחפש מסך LCD אינטצ 12-14 למחשב נייד שאני בונה הבנתם כבר שאני בונה מחשב נייד אז אני מחפש מסך אם יש לכם כל מיני הצעות אז תגיבו אם תוכלו לתת לי הצעות מאיפה אפשר לקחת ומסך ואיך לחיבר אותו למחשב תודה 8)

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by squeezo,

אני צריך כרטיס מסך Low-End כזה, שמתאים יותר לעבודה עם תוכנות מוזיקה, גרפיקה פשוטה מאד, אינטרנט וכו' אבל מה, שהטי וי אאוט שלו יהיה מעולה כי אני רואה המון סרטים דרך המחשב, ואני פעם בשנה אולי משחק במחשב. חשבתי על ה Radeon 9200 או על ה Geforce 5200 ואמרו לי שיספיקו לי כרטיסים אחרים יותר זולים, השאלה אם כדאי כבר לעתיד לרכוש משהו יותר חזק והכל. תודה מראש :-)

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by asmon,

תגידו, איך הכרטי מסך הבא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2567 פשוט פה הוא עולה 3300 שקל. בפנדס הוא עולה כ3800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=11435 זה אותו כרטיס? ומישהו הביא פעם אתר שמראה ביציעים של כרטיס מסך במעבדים שונים. אני רוצה לראות איך ה 7800 יעבוד בAMD 2700 למישהו יש את הלינק? תודה.

7. שלום לכולם נתחיל בזה שזה המפרט שלי :I5 2400 MOTHERBOARD OF INTEL HD 5770 1.0 TB BLACK WD XASER VI MX BNS TR2 RX 550 W אני רוצה לקנות GTX 460 יש לי כמה שאלות קטנות אחד מי OCER יותר טוב הגירסא של ה768 MB או ה1GB כי פעם ראיתי פה מישהו אומר שה768 MB יותר טוב אז רציתי להיות בטוח כי אני הולך לדפוק לו וואחד OC ועוד משהו אני כל הזמן מחליף בין המסך 17 אינץ שלי למסך טלווייזה שלי 26 ה768 יחזיק ב26 ואם לא מזה יעשה בכל מיקרה? תודה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by The_Doom_Master,

שלום.. השאלה היא מה יותר מתאים למשחקים שיוצאים כיום.. הכרטיסים הם: nVidia Geforce 7800GT 256MB 256bit ו nVidia Geforce 6600GT 256B 128bit מה עדיף כרטיס אחד של 7800 או 2 של 6600 שעובד ב SLI? תודה על העזרה

9. Started by shumaher,

האם זה אפשרי לחבר למחשב 2 מסכים כך שכל מסך יציג משהוא אחר וגם לשלות בעזרת 2 מיקלדות אלחותיות במחשב כך שכל מיקלדת תהיה שיכת למחשב אחר בקיצור אפשרי לעשות 2 מחשבים ממחשב אחד???? תודה.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  10. כותרת. השימוש יהיה משחקים סגנון COD וכולי רזולוציה 1680X1050 ספק כוח? טרם נרכש. תודה רבה. (:

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  11. שאני משחק במשחק.. אז לפעמים הוא יוצא לי ככה באמצע מהמשחק וצריך להתחיל הכל מהתחלה. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128M. מה הבעיה? האם למישהו זה קרה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matankashi,

קניתי מחשב חדש מעבד כפול וכל זה.. וכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIeוGainward הקטע שאני לא בטוח לגביו..אם הוא טוב או לא בשבילי.. אני משחק במשחקים באיכות דיי גבוהה כמו סימס 2 ניד פור ספיד קארבון היטמן.. השאלה אם הוא ירצה אותי כמו שצריך.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by orrm,

שלום כולם, בימים האחרונים אני מתחיל לראות ריצודים על המסך שלי, כלומר המון המון פסים מטושטשים מרצדים על התמונה ובאים והולכים. הASUS PC PROBE מודיע על ירידה של יותר מ10% ב3.3V - אין לי מושג מזה אומר (?)... יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro 128mb, מעבד Intel P4 2.4C, לוחם אם Asus P4P800 עם 1 ג'יגה זכרון Corsair PC3500

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. בקיצר הוא תמיד אומר שהוא מריץ משחקים את כולם הכל חלק חחחחחחח ואני צוחק עליו מה חלק? מה אתה בסדר אין מצב .יש משחקים שאיאפשר עם המפרט הזה לשחק על הגדרות הכי גבוהות. אני לא גר עם ההורים לכן לא ראיתי. אבל התערבנו שאמרתי לו שמע עוד מעט יוצא קריסיס איך המשחק יזוז לך על רזולציה של 1280 768 משהו כזה בערך. אבל הגדרות הכי גבוהות .. אמר לי יזוז חלק חחח אמרתי לו אם יזוז לך חלק אני קונה לך כרטיס מסך חדש פצצה. נו מה אתם אומרים? יש לו מפרט סבבה. אבל לא שירץ רת קריסיס על פול גרפיקה גם ברזולצה 1280 769 פנטיום 4 3200. 1 וחצי שיגה זיכרון DDR 400 . 7600 GT 257 MB AGP .

15. Started by אללא הוא עכבר,

חשוב שיהיה לפחות ברמה של הx1950p‏ ושיהיה עם 512 ראם בשביל רזולוציות גבוהות במשחקים, אני יודע שהתקציב נמוך אבל יספיק כרטיס שלא ירד מה1950 תודה

16. Started by FatallChill,

טוב יש לי כרטיס מסך של AGPX8 ולי יש AGPX4 אם יהיה לי בלוח אם AGPX8 ההבדל יהיה משמעותי ?

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  17. אני מודע לעובדה שהכרטיס מגיע עם OC מוכן, אבל האם לבצע OC נוסף ישפר את הביצועים אפילו יותר? אני מקבל את הכרטיס שבוע הבא.

18. Started by ron1979,

אני מעוניין בהמלצהבכרטיס מסך AGP בסביבות 350 ש"ח מהרשימה שבקישור http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=114

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת לכמה זמן הוא ישרוד לי מבחינת הרצת משחקים על לפחות HIGH.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by NeoTrix,

שלום חברים, יש לי שאלה.. איזה מהכרטיסים יותר טובים? בתכלס אני רואה הבדל עצום במחירים. מצד שני, עם הידע הממוצע פחות או יותר שלי בחומרה, אני רואה שהנתונים שלו יותר גבוהים (אני צודק בכלל?) אז אני רוצה לברר, בתכלס, איזה מהם יותר חזק? אני צריך כרטיס בשביל גיימינג, לא למטרות כמו עריכה וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itaysp,

יש מצב שאני יכול לחבר אחד מאלה לטלויזיה שאין לה כניסת DVI VGA או DVO. יש איזה ממיר מפצל משהו????

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. שלום לכולם בשעה טובה הרכבתי מחשב חדש: amd 2600X gigabyte aorus 450b pro hyperX 3200mhz cl16 corsiar rm750i המסך שלי הוא 1440P 144MHZ, צריך כרטיס מתאים. בעבר הוצע כאן 2070 ונדחה למאוחר יותר, כעת חודש התקציב מחפש כרטיס עם שיתן תמורה טובה לביצועים, שמתי לב שבחלק מהדיונים כאן ממליצים על כל מיני דגמי OC, וחלקם טוענים שזה בזבוז כסף ותאכלס בFPS אין כ"כ שינוי שמצדיק את תוספת המחיר. אין צורך ביותר מחיבור DP אחד. אשמח לקבל דעתכם בנושא, וכמובן המלצה על דגמים ספציפים.

24. Started by hachling,

שלום לכולם, רכשתי לפני כשנתיים מסך 7600 GT AGP. לפני מספר חודשים החלו להופיע במסך פיקסלים בודדים בכל מיני צבעים (גם בשלב הטקסטואלי שלפני עליית מערכת ההפעלה). בנוסף, בזמן משחקים אני רואה מריחות של אלמנטים מהמשחק במסך. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך ניתן לתקן? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by orlevi_85,

כותרת! לא מתוכנן OC תודה! עריכה: קראתי את הסיקור על ה 7900GS ואני לא יודע איזה כרטיס יותר חזק ?!!??!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.