עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי מחשב ישן של אחי הקטן, להלן המפרט שלו: INTEL DUAL CORE (מהישנים ) 3GHZ 2GB CROSS AIR SDRAM 133 RADEON 9700 PRO וזהו ... אני לא זוכר איזה לוח אם יש שם אבל יש לוח אם של ASUS עם AGPX8... עכשיו הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך בצורה כזאת שהוא יוכל להריץ משחקים עכשוויים משהו כמו הנסיך הפרסי החדש וכו'..(לא באיכות הכי טובה! כלומר MEDIUM +- ולא HIGH) העיקר לעבור ל PIXEL SHADER 3. עכשיו עומדות בפני כמה שאלות... האם הצעד הזה שווה? האם המעבד יוכל בכלל להריץ משחקים עכשוויים או שהוא כבר איטי מידי ועבר זמנו? אם ללא איזה כרטיס מסך מומלץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by Idan-h,

בחדשה - http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128778936,28723, כתוב שה6800XT הוא גרסה מומהרת של ה6800. לפי הכתבה המהירוית הן 325/700 בדיוק כמו ה6800 הרגיל. עכשיו אני יודע של6800XT יהיה 8 צינורות עיבוד לעומת 12 ב-6800. ז"א הוא כרטיס חלש יותר. איך בדיוק המחיר שלו הולך להיות 200 יורו?! ה6800 הרגיל נמכר כעת בחנויות ב199$ ופחות (199$ זהו המחיר שNvidia הצמידה לו אחרי הורדת המחירים). מה הולך פה ?

3. Started by Gilo2005,

המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Pika007,

אפשר לדעת למה לעזאזל אני לא מצליח להתקין את הקאטאליסט החדש?!?!?!?!? (5.11) אני מתקין אותו עם ה Catalyst Control Center ושהווינדוס עולה, כמובן- שגיאה! כמה נפלא! ומה חדש? כלום! זה הדבר הכי מעצבן שקרה לי אי פעם. כבר 8 פעמים עשיתי ריסט למישהו יש פיתרון? הכרטיס- X800GT

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by Niv golan,

שלום יש לי כרטיס מסך -ati 3d rage pro אני לא מוצא דרייבר לכרטיס הזה ורוצה את עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  6. היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by tamir2,

שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך..חדש.. וחשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB בבקשה כל מי ישיכול להגיד לי איך הוא.. שיכתוב לי..או כרטיסיים אחרים במחיר הזה תודה לכל מי שעזר לי !!!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. אם אפשר לקבל כרטיס טלויזה באיכות טובה.. על וינדוס xp שעובד טוב אם התוכנה שבא איתו

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir

10. ברח לי השם של הדבר הזה,ממה שאני זוכר אפשר לחבר לזה שתי מחשבים ומסך אחד.חיפשתי בזאפ ולא מצאתי,אני אשמח אם מישהו יביא לינק.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by bad-sector,

היה לי ATI R9100 לאחר שמאסתי בו כי משחקים כבר עבדו כמו ב MX400 החלטתי לקנות כרטיס מסך... קניתי XFX GEFORCE 6600GT - וה TV OUT פשוט לא עובד!!! ניסיתי הכל - להתקין מחדש דרייברים, לשנות כבל, הכבל בדיוק אותו כבל והטלוויזיה פשוט לא מגיבה לכרטיס בשום צורה שהיא ובשום הגדרה שהיא... השאלה שלי אם פירמוט יגרום לזה להסתדר כי אולי הקטע פה זה ההתנגשות עם ATI? ממתין לפירמוט... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Psycho17,

לילה טוב. כנראה שהמסך שלי הולך למות והוא אינו מגיב טוב (מסך 19 אינץ' יש לי אותו כבר בערך חמש שנים) אני מעוניין ליקנות מסך 19 חדש. אשמח לקבל הצעות לגבי מסך 19 אינץ' שטוח. או מסכי LCD 17. בתןדה מראש אלדד כהן. ;D

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  13. שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by torbi,

שלום לכולם בשעה טובה אני קונה מחשב חדש... אני מתלבט לגבי כרטיס מסך... אני מחפש משהו מצד אחד טוב מספיק על מנת לשחק איתו משחקים כגון פולאוט 3 ושלא אצטרך לשדרג אותו עוד שנה ומצד שני לא יקר... התקציב הוא כ-500 ש"ח עם חריגה של 100 שקל במידה והשינוי ממש משמעותי... בנוסף רציתי לדעת האם כדאי להשקיע אולי בלקנות לוח אם עם שני סלוטים לכרטיס מסך וכך שאצטרך לשדרג אוכל לקנות משהו לא יקר בעתיק והוא יעשה את העבודה יחד עם הכרטיס שיהיה לי עכשיו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום, הנני מתכוון לרכוש בקרוב מסך בכגודל 22". כנראה שאני ארכוש את הדגם הבא, אשר רבים המליצו לי עליו; Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI. שאלתי היא, לאיזה כרטיס מסך אני זקוק, בכדי לנצל את המקסימום שהמסך הזה יכול לתת לי? (המחשב שלי מוכן למערך SLI) וגם, באיזה כרטיס מסך שווה לי להשקיע כרגע, בשביל שהוא יחסוך לי כסף לשדרוג עתידי? הציעו לי לבינתיים, לקחת את ה- Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB, אשר עולה כבערך 1.5K. האם שווה לי להשקיע כרגע בכרטיס מסך בודד זה? או ששווה לי לקנות כרטיס קצת יותר פשוט, העולה פחות ממחיר זה, אך יספק לי את אותם ביצועים כרגע. וכשיגיע הזמן לשדרג, אני אשדרג לכרטיס אחר. אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  18. אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  19. היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב יותר? שניהם באותו מחיר פחות או יותר אחד עם 512mb והשני עם 256mb ( וכן מה זה ULTIMATE ? ) . כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-512 או כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe ¤958 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950-ULT בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למשחקים: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤635 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by amore,

שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by Potter,

למישהו יש המלצה על מסך כזה? מהדגמים של BENQ או LG?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי לוח אם: GA-EG43M-S2H ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה שלו, ויש לי מסך LG W2261V השאלה שלי היא כזאת, כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI האם אני יוכל לראות באיכות FULL HD או שהכרטיס מסך לא תומך באופציה זו? כי ראיתי שיש עוד כרטיס מסך מהדגם הזה אבל הוא X4500HD

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by windshear,

שלום, בתחילת החודש שידרגתי את המחשב שלי: Amd 2800+ 512mb ram ddr 400mhz gigabyte n700l pro 2 nforce 2 chipset ו- SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO עכשיו התקנתי את הדרייברים של אומגה (מי שמכיר) וגם את הדרייברים הרשמיים של חברת ATI ולמען האמת המשחקים ששיחקתי UT2004 רצו ממש אבל ממש גרוע עם הכרטיס המשחק כל הזמן עושה ואי אפשר לשחק ניסתי עוד כמה משחקים ואין שום שינוי מבחינת ביצועים כיוונתי את הדרייבר שיעמוד על שילוב מאוזן של ביצועים ואיכות ולא הגדרתי שום דבר בהגדרות מותאמות אישית. הדרייברים של ה- צ'יפסט שלי מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה.... אין אובד עצות. בברכה, Windshear

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by MBN,

אני קונה R9800 pro ועדיין לא החלטתי אם לקנות מספיר או MSI באופן כללי הבנתי שלמעט הקירור של MSI ספיר יותר טובים אבל יש בעיה עם הBIT (כל הסיפור שלפעמים הם נותנים 128 במקום 256). אז יש איזו דרך לבדוק כמה ביט יש לכרטיס? ואם אני מוסיף קירור כללי למחשב (משהו בסיסי של Thermaltake) זה יהיה כמו הקירור של MSI?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

31K בAQU3 ע"י R9500 PRO זה הרבה?? אחרי OC

דיונים חדשים בפורומים