כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לא רשום בדגם של הכרטיס שהוא מוחלש או משהו פשוט רשום : geforce fx 5900 ללא xt. הנה הכרטיס: http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm שווה או שזה דגם מולש של 5900??? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: מארז NZXT Tempest לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : GEIL 2GB *2 DDR2 CL4 ULTRA 800MHZ מעבד:6400 AMD Athlon X2 Dual-Core כרטיס מסך:9800GTX CLUB 3D 512MB מסך:LG 23" ספק: 550W CORSAIR SLI הרדיסק:320 GB WD SATA DVDRWLG*16 יש לי שאלה כללית לגבי ביצועים :פילטרים אמורים להפעיל דרך SOFTWARE או HARDWARE ע"מ לקבל את הביצועים היותר טובים במשחקים? קראתי את הסטיק של SyndromE ואכן ניסיתי את V-Sync ו Triple Buffering אשר אותם הגדרתי ישירות בHARDWARE של לוח הבקרה של NVIDIA (כמובן הפעלתי ANTI ALASING וANTISTROPIC) אך לצערי כאשר אני משווה אותו ל SOFTWARE במשחק עצמו יש הבדלים באיכות באופן משמעותי (CRYSIS) לטובת הSOTWARE כמובן. יש לי ווינדוס 7 RC 32ביט גרסה…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, בפתיחת השנה האזרחית החדשה החלטתי לקנות מסך חדש מכיוון שהישן כבר מקרטע, הלכתי לכמה חניות ובמסך וראיתי שהמסך שרואים בו בצורה הטובה ביותר הוא LG L1970HR LCD 19.. הרצתי עליו חיפוש קצר בפורום וראיתי ביקורות טובות. אך ראיתי שיש בעיית תאימות בין מסך לכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך G FORCE FX 5200, לפי דעתכם האם המסך יציג תמונה טובה ולא יהיו בעיות? האם עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך? במידה וכן אין לי חיבור PCI-E אלא רק AGPX4... והתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד משהו כמו 500 שקל לקניית כקטיס מסך. מה מומלץ לי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 8600 GT חיברתי לו כבל s-video עם 7 פינים מהכרטיס מסך עם חיבור rca בטלוויזיה (טלוויזיה crt רגילה) הגדרתי את ההגדרות שצריך ולא רואים כלום בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודשיים מחשב עם כרטיס מסך RADEON SAPPHIRE HD6950, היות וניתן לפתוח אותו לHD6970 (זה היה יחסית יקר וקניתי אותו למען האופציה בעתיד שאוכל לפתוח אותו) מה כדאי לעשות? לפתוח עכשיו? לחכות? במידה ואני אחכה, האם בעתיד עדיין אוכל לפתוח אותו? יתכנו עדכונים שלא יאפשרו לי? בבקשה עזרו לי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב ישן עם PENTIUM4 2.0 GHZ ו 2GB זיכרון - מעה"פ WindowsXP - מסך "19 למשחקים כגון RED ALERT 3 שהמחשב יכול להריץ על כרטיס כרפי בעל 256MB. קיימות 2 אופציות לכרטיס AGP" א. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 512MB AGP במחיר 310 ש"ח ב. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP במחיר 350 ש"ח. איזה כרטיס עדיף ?? תודה למי שיעזור !!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני עם לוח GIGABYTE 7RXP REV 2.0... עם גרסת ביוס F10 . תודה!!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. אני זקוק לו עבור תוכנות לעריכת וידיאו כגון: After Effects ו-Adobe Premier. אני מתלבט בין מספר כרטיסים: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked מה ההבדל ביניהם? מה המשמעות של SE? ויש גם את הכרטיס הזה שלפי האתר של אדובי נותן ביצועים יותר טובים: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI אשמח להמלצות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. יש לי DVD רק בלפטופ שלי, שהוא COMPAQ ARMADA M700 (אם זה עוזר). אני רוצה לקנות הופעה בDVD, אבל מצאתי אותה רק בDVD שהוא NTSC. השאלה היא האם אני אוכל לצפות בו ? יש בלפטופ TV-OUT ויש לי טלויזיה שתומכת בNTSC, אבל האם הTV-OUT יעבוד עם NTSC? אני צריך תגובה דחוף !!! תודה.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני משתמש בדרייורים ישנים יחסית שלא מתאימים לWIN-XP.\ הכרטיס מבוסס על הצ'יפסט BT878 חברה:Brooktree
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום יותר טוב לשאלה חשבתי על זה למשל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815100049 יש אולי משהו אחר יותר טוב או שנותן תמורה יותר טובה? * לא מוגבל רק לכרטיסי טלוויזיה שיש בישראל, אני מזמין מאיביי או מארה"ב דרך כתובת וירטואלית.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, 1. יש למישהו מושג מתי יוצאים הכרטיסים של סדרה 6XXX בממשק PCI-E (הכוונה לדגמים במחיר של בין 200~ ל~400 $)? 2. מה ההבדל בין 6800LE לבין 6800NU? 3. איזה כרטיס הוא המומלץ ביותר כרגע מהסדרה של 6XXX? 4. לאיזה כרטיס (דגם ויצרן) יש את הסיכוי הטוב ביותר לעבור סופט מוד שיקרב אותו לביצועים של 6800GT? תודה.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיסים ברמה של GTX460. האם קיים כרטיס ברמה הזאת, שמגיע עם גוף קירור יעיל, שלא עולה ברעשו על מאווררים של כרטיסים בינוניים, כמו GTS450, או מאוורר סטוק של מעבדים? בדקתי באתר של zalman , ויש שם מוצרים רציניים לכרטיסים החדישים, אבל זה בכלל לא מופיע בחנויות בארץ. האם קיימת חברת כרטיסי מסך שכבר מייצרת אותם עם גופי קירור יעילים אך שקטים?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1841&CatCode=400 או זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1771&CatCode=400
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' LCD שיהיה טוב גם למשחקים ובכלל לנוחות כללית. ראיתי את המסך הבא ואני יכול להשיג אותו ב-1500 בערך...קצת יותר (1700-1800) Samsung Syncmaster LCD 913N קצת פרטים על המסך: מהירות תגובה - 8ms יחס ניגודיות - 1:800 זווית צפייה - 160/160 תמיכה ב-16 מיליון צבעים רזולוציה מקסימלית 1280*1024 גודל נקודה 0.294 מ"מ הוא נראה לי שווה רצח....מה אתם אומרים? יש אולי מסכים אחרים יותר טובים ממנו? (אם כן מה הדגם? אני אבדוק מה המחיר בשבילי למסכים אלו)
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיס האלה : X800XT או את ה - 6800UE (אקסטרים) עכשיו אני רוצה לדעת (כמו כולם) מה יותר טוב ה - X800XT או ה - 6800UE (אקסטרים.) אני מציין בפירוש אקסטרים לא ה - 6800U הרגיל עכשיו בקרוב אני צריך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה וכמו שציינתי מקודם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם . אני מדגיש המחיר לא חשוב לי ! אז בבקשה מישהו יכול לתת לי תשובה כדי שאני יקנה את ההכי טוב מבניהם ? ושאלה שניה האם מישהו יודע מתי הוא יוצא הכרטיס הזה (6800UE ) ??
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור ברשותי כרטיס מסך ATI HD5850, לאחר עדכון דרייברים מגרסה 11.3 ל11.9 התחילו להיות "לאגים" בלתי נסבלים ואני לא מדבר על משחקים אלא אפילו בדפדפן או בפורומים, למעשה כל אתר אפילו טקסטואלי. האם מדובר בתקלה ידועה? האם יש לקנפג משהו לאחר ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה היתלבטויות: 1) מה עדיף X1600PRO או X800 GTO2 עם המוד לפתיחת צינורות? 2) או שההבדלים ממש משמעותיים וכדיי לי להשקיע עוד 1000 שקל וליקנות X1800XL? 3) וד"א רציתי לדעת אם זה נכון שהליבה של הX1800XL זה אותה ליבה כמו של הXT? זה חשוב לי אני רוצה להחליף כרטיס בעתיד הקרוב....
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-