עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! קראתי את השרשורים בנושא הדרייברים החדשים של NVIDIA שמכירים בתוכם את PHYSX. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ולומר לי האם הכרטיס שלי(8800GTS) תומך בהם ללא שינוי קובץ הINF. יש לי VISTA 64, וכאשר אני מחפש דרייברים באתר של NVIDIA עם המפרט שלי הוא מציע לי רק את דרייבר 175.19 אודה לכם על התגובות!

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

31K בAQU3 ע"י R9500 PRO זה הרבה?? אחרי OC

3. כנס GTC של מפתחת השבבים ביפן מספק לנו פרטים חדשים אודות הארכיטקטורה הגדולה הבאה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-nvidia-מאשרים-ליבות-pascal-עם-זכרונות-hbm2-בנפח-ורוח/

4. Started by Void,

יש לי ספק כוח 420W של OCZ PS מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול ליקנות בלי לחרוג?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by dtechno,

מהי טמפרטורה סבירה ל6800 gt? לאחר משחק כבד \הרצת בנצ'מרק...

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by kikkler,

אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

יש משחק אחד שחשוב לי שיעבוד חלק במחשב החדש והוא פרו 2009 ובעתיד 2010. מה אתם חושבים? הוא יריץ אותם חלק? רזולוציה: 1680*1050 (22") מעבד: E5300/E7400

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. פשוט משתלם לכל בעלי תקציב הביינים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2873

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by segevgabay,

8800 GTX או GTS האם הGTS יספיק?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by nisanez,

קניתי לפני כמה חודשים כרטיס מסך BFG FEFORCE 8800GTS 320MB OC2 עכשיו הקטע של ה OC2 זה שה CORE CLOCK זה 580MHZ ושה MEMORY CLOCK 1700MHZ עכשיו על הקופסא רשום על הכל OC (אגב יש 2 גרסאות אחת OC ואחת OC2) חוץ ממדבקה קטנה שעליה רשום OC2... אז רציתי לדעת איך אני אדע שלא עבדו עליי ונתנו לי את הOC במקום OC2... (ל OC ה CORE CLOCK הוא 550MHZ וה MEMORY CLOCK 1650 או 1600MHZ..) הנה תמונה שצילמתי מהתוכנה EVEREST ואין לי מושג מה זה אומר... http://img90.imageshack.us/my.php?image=everstresultspe6.jpg

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. היי רציתי לשאול האם HD4670 יספיק לצרכים האלה? וד"א אם אני זוכר כרטיסים של ATI מוציאים HDMI מלא ז"א גם AUDIO וגם VIDEO.

12. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  13. כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3

14. התקשרתי היום לחנות המקומית שממנה קניתי את המחשב שלי לפני כנשתיים מכיוון שהמסך שלי Mag 996pf החליט לצאת מפוקוס ולהראות לי פסים בצידי המסך. אז שאלתי בעיקרון המוכר אמר שהאחריות עדיין תקפה על המסך אבל שחכתי לשאול אותו אם אוסיף כסף אוכל להחליף למסך אחר. אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות - 1. מיהו היבואן של MAG והאם הוא מיבא מסכים של חברות אחרות גם. 2. האם יש אפשרות שכזאתי שאני אוסיף כסף בנוסף לשווי של המסך בכדי לקנות מסך אחר ברצה קצת יותר טובה. 3. איזה מסך 19" CRT טוב אני יכול להשיג ב- 2000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. טוב, אני קונה מחשב חדש והוא בעיקר ישמש אותי למשחקים כבדים, לאורך תקופה ארוכה של כמה וכמה שנים טובות.. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי המסך: nVidia 6600GT nVidia 7600GT יש לציין - כי אני קונה את המחשב עם מעבד חזק יחסית 3700 או 3500 של AMD עכשיו ברצוני לדעת: 1. מה העדיפות בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל ? 2. לכמה זמן הכרטיס 7600GT ישמש אותי לתקופה ארוכה מזו של 6600GT ? 3. כמה צריך להוסיף כסף בשביל לקנות את 7600GT .? 4. מה השילוב שייצא לי הכי טוב בביצועים בין כרטיס המסך לבין המעבד שאקנה ? אשמח אם תענו לי על השאלות.. נ.ב - בעבר היה איזשהו אתר שמשווה בין האיכויות של כרטיסי מסך... משהו "האתר של טומי" (באנגלית) בבקשה אם מישהו יודע את האתר שיעלה אותו לכאן...

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by moish77,

איך הכרטיס של MSI ? כדאי הרכבה אחרת?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by kikoos,

אני רוצה לקנות כרטיס טלווזיה למחשב כדיי לחבר את הסוני למחשב וגם בשביל לראות טלווזיה.. מישהו מכיר וממליץ על הכרטיס AVerTV Box9 Aver Media ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402228 חייב עזרה אין לי שמץ בכרטיסי טלווזיה..

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום יש לי את הכרטיס מסך nvidia 6800gt. ושמעתי שיש דריבר שמאפשר לכל המשחקים לראות אותם ב 3D, כלומר 3D Anaglyph - משקפי תלת מימד אדום - כחול. האם זהו הדריבר?- http://www.nvidia.com/object/stereo_3D_181.25.html פשוט להתקין את זה וזהו? פשוט לא לדעת בכלום וכל משחק יעבוד ב 3D עם משקפיים כמובן? ועוד שאלה קטנה, זה עובד בכל המשחקים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by Dym,

המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by OgANDi_BoY,

כתוב עכשיו בכרטיסים החדשים על היציאה הזאת מה היא?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by adebisi,

שלום.. אז ככה..המפרט שלי זה : E6600 Asus p5b deluxe Supertalent 1G x2 ddr800 Gygabtye aurora 570 Seagate barracuda 320GB צורב DVD יחיד Corsair 520w HX series וכרגע 1950pro. מאז שקניתי את המחשב תכננתי לשדרג בלפחות ל-GTX אחרי כמה חודשים שזה עכשיו. רציתי לשאול אם הספק שלי יכול להחזיק גם את הגרסאות המומהרות של EVGA למשל כל ה-ACS3 KO או אפילו את ה-ULTRA הרגיל. ואם מישהו גם יוכל להדגים איך הוא חישב אני אעריך זאת כי אני רוצה ללמוד גם :] תודה רבה (לא ידעתי אם זה מתקשר יותר לפורום ספקים או כרטיסי מסך סליחה מראש)

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by redead,

כרטיס מסך HD5850 ומסך 24 אינץ FHD.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך של gigabyte 680gtx מאחורי הכרטיס יש שני יציאות dvi dvid ברשותי מסך של dell u3011 וכבל dvi dual link לאיזה יציאה בכרטיס אני אמור לחבר את הכבל ? ???

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by dorongm,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by g1zey,

יש לי שתי שאלות 1) האם שווה להוסיף קצת כסף ולקנות את ה xfx6800 של PINE במקום לקנות את ה 6600GT 2) איזה דגם הכי מומלץ לקנות של 6600GT כי יש כל מיני חברות , ואין לי מושג מה עדיף.. *יש לציין שאני מדבר על גרסאת AGP *

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים