כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
כותרת ^^ מה הכרטיס הכי חזק שמעבד E5200+OC יכול להחזיק בלי צ''ב OC -3.2 כמובן שאני יכול עוד אבל בינתיים תאורתית מה הכרטיס הכי חזק שהוא יכול להחזיק עם ספק 400W לוח אם MSI P43 neo-f וכרטיס מסך נוכחי 9400GT אני רוצה לשדרג דחוף כדי לשחק GTA IV
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכבוד דיאבלו 3. האתר canyourunit אמר שהכרטיס מסך שלי בקושי עובר את הדרישות המינימליות, ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות.אלה הדרישות הרשמיות: [table][tr][td]NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better[/td][/tr][/table] והבנתי שהספק כוח שלי הוא ג'נרי, זה יהווה בעיה? האם יש צורך לשדרג גם אותו? תקציב: 600 שקל מפרט נוכחי: מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN ספק EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כרטיס Innovision GeForce 4 mx440 se 128MB DDR הוא טוב ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם :] רוצים להביא לי את הכרטיס של msi 8800gtx 768mb השאלה שלי היא האם הוא פחות טוב מאותו כרטיס בידיוק של leadtek הם חברה טובה? מובילה ? תודה =]
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שוחרר ATI catalyst 6.5 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואין לי הרבה כסף ואני ג מוגבל מבחינת הלוח אין לי pci-e אז אין לי הרבה אופציות בקיצור רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם הוא שווה או שיש כרטיסים אחרים במחירי יד שניה נוחים יותר..?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Gigabyte GeForce 6600GT 128MB AGP GV-N66T128VP Bulk או Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 256MB AGP המחיר אותו דבר בארך..ואני מתאר לעצמי שה1600 אוכל אותו....אבל סתם כדי להיות בטוח אני שואל את המומחים של HWZONE!.. תודה!
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם הכרטיס טלוויזיה FLY VIDEO 2000 מספק לכידה איכותית?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פעם זה עבד לי מצויין, בזמן האחרון. לא ברור לי למה. הסט-אפ שלי הוא כזה: כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti עם חיבור DVI VGA HDMI. המסך הראשי (23 אינץ') מחובר עם DVI הטלוויזיה(32 אינץ') מחוברת עם HDMI ב"רגיל" הסידור הוא extend כאשר השולחן עבודה הראשי הוא במסך הראשי, ובטלוויזיה יש בד"כ איזה וידיאו שמתנגן(סרט/סדרה וכד') ששותפה שלי רואה. כשאנחנו רוצים לשחק קו-אופ או משהו דומה אני עושה clone/duplicate כך ששני המסכים יציגו אותו דבר. הבעיה היא, כאמור בכותרת, שהטלוויזיה כל כמה שניות/דקות (לא הצלחתי למצוא תבנית) פשוט מהבהבת שחור כאילו היא נכבת ואחרי שנייה נדלקת. חיפוש בגוגל לא העלה דברים מעניינים מדי, בעיקר כל מיני דברים שעוד קשורים לדרייברים ישנים שהיו איתם בעיות(הדרייבר שלי הוא…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. מי יכול לעזור למצוא דרייבר לוינדוז 8 לכרטיס הזה? (ואולי גם דרייבר למוניטור) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן. כרגע אני עם המפרט הנ"ל: Amd athlon 64 3000+ Gigabyte K8NF 1gb ddr1 400mhz geforce 6600 ספק כוח 300 וואט (אני חושב שהוא ג'נרי.. אבל אני יכול להשיג ספק כוח 300W של HEC ממחשב אחר ששוכב לי כאן בבית) אני בסך הכל לא מגדיר את עצמי כגיימר.. מידי פעם אני משחק במשחקים כמו COD4 וכאלה ואחרים.. אני גם מסתפק לפעמים בהגדרות בינוניות-נמוכות. העניין הוא שלא מזמן קניתי מסך דק.. וכך גם השתנתה לה הרזולוציה.. ומשחקים באמת הגיעו לרמה שנורא מציק לשחק בהם. אז חשבתי על ללכת על ה8600gt.. רציתי לשאול, כמה רציני הצוואר בקבוק שהולך להיות לי? מה עדיף? ה asus (שמגיע עם קירור נחמד) או ה gigabyte? והאם בכלל כדאי לשדרג את הכרטיס מסך? חשוב לציין כי אני לא מתכוון לשדרג מחשב בעתיד הקרוב אלא רק בעתיד הר…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש hd4850 ועשיתי לפני המון זמן oc ועכשיו שמתי לב שאין לי יכול להיות בגלל שעודכן הדרייבר או משהו כזה? אני זוכר ששמתי עד הסוף הכל ועשיתי בדיקות בזמנו והיה הכל תקין אז אם עכשיו אני יעלה בבת אחת הכל עד הסוף לא יקרה כלום?? או לעשות כמו שעשיתי פעם כל 5mh כל פעם ולבדוק 20 דקות לארטיפקטים? ודרך אגב אני מנסה לעדכן את הדרייבר ל- 12.4 אז אני מנסה להסיר את ההתקנה מלוח בקרה ולא מצליח ועשיתי ככה כל הזמן ותמיד היה רזולוציה נמוכה ועכשיו לא....חחח וכשאני מתקין את - 12.4 זה עדיין מראה לי 12.3 כאילו מה שאני עכשיו ! Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
-
דגם ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר כבר כאן, ומקווה להוכיח את עצמו כתחליף ראוי עבור ה-GeForce GTX 750 Ti האהוב לכתבה: http://hwzone.co.il/מקסוול-לתפרנים-הכירו-את-ה-geforce-gtx-950/
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים. השקעתי לא מעט במחשב החדש שלי ומשום מה בהרבה מאוד משחקים אני רוצה פוליגונים בזמן משחק , הכוונה היא שיש שיבושים בזמן המשחק. יש משחקים שזה יותר חמור , יש משחקים שזה פחות אבל ממכונה כמו שקניתי לו הייתי מצפה שזה יקרה. משחקים שאני נתקל בתופעה הם : BattleField2 , NBA Live06 , Far Cry למשל... המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Sunbeam Samurai SILVER Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN X 2 תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הכרטיס geforce6600 לטלויזיה LCD?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-