כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הזה יכול לקלוט את כל הערוצים מהממיר (דיגטלי) ומהלווין(יס)
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב, אז ככה... היום קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס R9600P. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI - קאטאליסט 3.6 . מיד לאחר שהתקנתי את הדרייברים, נכנסתי למשחק Enter The Matrix ו- NFSHP2 .... בשני המשחקים, לאחר מס' שניות של משחק, המחשב נתקע ורק ריסט חילץ אותי מהמצב המעצבן הזה... זה קרה שוב ושוב...... וכל הזמן לאחר שאני עושה ריסט ועולה הווינדואוז, מופיעה ההודעה הבאה: http://briefcase.walla.co.il/data/e/l/i/b/s/8/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200302152321346746/200307292003088829/Error.JPG לפי מה שהבנתי מההודעה, הבעיה היא בדרייברים... איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, תמליצו לי בבקשה על כרטיס משתלם שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות לפחות בשנה הקרובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תיקון קטן לחדשה הנ"ל - הכרטיס כבר זמין בארץ.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם VIVO. אני משתמש בו כדי להשתמש במחשב כמעין PVR) TIVO). עד היום השתמשתי בתוכנה בשם SHOWSHIFTER. הכל עבד כשורה - הצלחתי להקליט, להקפיא זמן, ולצפות בטלויזיה באיכות סבירה (לא מדהימה), קידוד DIVX שיצא כ-1GB לשעה בערך. לאחרונה עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ואחרי זה התקנתי דרייברים של OMEGA מאותו רגע נוצרה בעיה בתוכנה - בסוף ההקלטה, כשאני לוחץ על STOP, המחשב מתרסק עם מסך כחול (בלי רמז ממשי לבעיה). התייאשתי - ניסיתי תוכנה שונה - WinDVR, שלשמחתי נותנת תוצאות טובות יותר - גם בצפיה וגם בהקלטה, וטיפול מעולה ב-Interlace. עכשיו יש 3 בעיות שונות: 1. במצב של TIMESHIFTING בלבד - יש מעין רשת דקה על התמונה (לא צפופה), לא תמיד רואים את זה, אבל כשרואים זה מעצבן. בהקלטה…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3267 משתלם לקנות אותו ב500 ש"ח? והספק ה350W הג'נרי שלי יספיק בשבילו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מטלבת בין כמה כרטיסי מסך: X800XL או X850 PRO או 6800GT הX800XL והX850PRO עולים בערך אותו דבר אבל איזה מבינהן טוב יותר? לפי מה שהבנתי, ה6800GT הוא המוביל מבין השלושה, אבל השאלה היא האם השיפור בביצועים שווה את התוספת הדיי גדולה במחיר?
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב, טכנית זה כבר אחרי קניה כי לא רציתי לחכות עוד פעם עד שהמחיר באמזון ירד, אבל בכל זאת רציתי לוודא שלא פיספסתי שום דבר: זה הכרטיס: http://www.amazon.com/gp/product/B016LE95TK?psc=1 זה המפרט שלי: i5-4590 Antec HCG 520W 80plus Bronze ASRock B85M-Pro3 LGA1150 HyperX 8GB DDR3 1600MHz Seagate Barracuda 1TB 3.5 inch Crucial BX100 250GB 2.5 inch Antec P70 בדקתי שהספק מספיק חזק, שיש לי שני כבלים של 6 פינים, שיש מספיק מקום במארז. הדגם הוא מה שאני רוצה במחיר שאני רוצה (אני לא מאמין שהוא ירד הרבה יותר ואין לי כוח לחכות ל-960Ti). הכל בסדר או שפספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לנקות אותו כמו מסך רגיל ופתאום גיליתי כתם, אז התחלתי קצת לשפשף וגיליתי עוד אחד.. אני אידיוט :'( מה לעשות?? יש לי כאלה כתמים עכשיו ... אפשר לסבול אותםמ פחות או יותר, אבל האם זה מזיק ?? זה לא אמור מגן להיות מפני הקרינה ? חשבתי אולי אפשר לקנות משחה מיוחדת של החומר הזה שאפשר למרוח אותה על הכתמים.. יש איזה פיתרון? מה עושים במצב כזה ??? ? *אם זה לא מתאים לפורום בבקשה תעבירו כי אני לא מצאתי אחד שיתאים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם מביןם שני הכרטיסים האלה אני מודע שPRO יותר חזק x1950GT || x1950PRO עכשיו אני רוצה לדעת אם הביצועים שלו טובים ברבה מן הGT וזה שווה אתה התוספת בתשלום או שהביצועים לא כאלה גדולים בניהם ככה שאין טעם לקנות את ה PRO?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
hello, i am sorry i am writing in english. the reason of this is becouse i cant install normally hebrew support. 1. i going to buy 9600gt graphic card and i want to know i there are any solution for check is it new or used one? 2. is it needbly to buy some supply power too? about my system simple 500w supply p5gd2-x mother board 1 gb ddr 2 p4 3.0ghz 80 gb WD is it good mother for this card?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם מישהו פה מוכן לעזור לי ולתת לי שם של מסך הכי זול שאפשר בגודל הנ"ל...(לא משנה לי שם המותג ...) ואיפה אני יכול לרכוש אותו. תוד רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ה 6600GT הדרייברים שבאו איתו עשו קצת בעיות...אז התקנתי את החדשים.... משום מה הם בעברית - למות שכל המחשב והווינודס באנגלית אבל ניחה.. קראתי בפורום על הפילטרים AA AF... אבל אני לא מוצא את ההגדות שלהם או איזשהו דבר אל השימוש בהם ב control panel של nvidia איפה אני מוצא אותם, ואיך אני מפעיל אותם?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כלומר הכרטיס שנותן את יחס העלות/ביצועים הכי טוב? מהו הכרטיס הכי משתלם ללא קשר למחיר? מהו הכרטיס הכי משתלם בטווח של 800-1300? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד שקניתי את ה 9800GTX החלטתי לבטל בשביל לחכות לכרטיסים עם הלבה החדשה. מה אתם אומרים ? עדיף לחכות ? קראתי באיזה אתר ש 9900GT יהיה יותר מהיר מה 9800GTX 9900GTX יהיה יותר מהיא מה 9800GX2 זה נכון ? או שעדיין אי אפשר לדעת וזה רק השערות ומה אתם אומרים עליה, היא תצרוך פחות חשמל, תתחמם פחות ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
X1900GT\r580 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&affiliate=zap חוות דעת על הכרטיס ו EDITOR'S C00LING M0D* שאעשה לו,אני קורא לו SNAKEPIT *קירור שנבנה על ידי בלבד ואנסה להוציא עליו פאטנט,[glow=red,2,300]FATAL1TY IS a N00Bster!!![/glow]
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי כדי שיעמוד טוב יותר בדרישות של משחקים עכשוויים ועתידיים. המפרט שלי כרגע הוא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-880GM-UD2H 12GB RAM Sapphire Radeon HD6950 2GB 500W psu Samsung SyncMaster 226BW 22inch המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם ורוצה להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר הם Witcher 3, Fallout 4, Far Cry Primal, וכדומה. חשבתי ללכת לכיוון של GTX970, אבל פתוח להצעות. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש צורך לשדרג גם את המעבד / לוח אם כדי שיתמכו בכרטיס חדש? אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה בדיוק ההבדלים בין הכרטיסים? הבנתי שזו גרסא מחודשת אחד של השני... ה192 זול עכשיו יחסית... מבחינת ביצועים מה ההבדלים בביצועים בינהם? ומבחינת מחירים מה ההבדלים בינהם?
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם [- אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים! כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו! אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [= תודה רבה לעוזרים תפריט מחשב שלי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557) מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz ספק כוח:Enermax…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב דחוף המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל. לתושבת pci-e. אני מחר קונה אותו ואני צריך את הכרטיס שייתן את התמורה הכי טובה מבחינה כספית (רוב הסייכויים שהם יציעו לי כרטיס או מ-ASUS או gigabyte בחנות שממנה אני קונה). אז אני צריך שהם יהיו לפי המחירים של החברות האלו. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-