עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idan-h,

בחדשה - http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128778936,28723, כתוב שה6800XT הוא גרסה מומהרת של ה6800. לפי הכתבה המהירוית הן 325/700 בדיוק כמו ה6800 הרגיל. עכשיו אני יודע של6800XT יהיה 8 צינורות עיבוד לעומת 12 ב-6800. ז"א הוא כרטיס חלש יותר. איך בדיוק המחיר שלו הולך להיות 200 יורו?! ה6800 הרגיל נמכר כעת בחנויות ב199$ ופחות (199$ זהו המחיר שNvidia הצמידה לו אחרי הורדת המחירים). מה הולך פה ?

2. או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by OferS16,

שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני טוב עם שלט והאפשרות לחבר אליו ממיר דיגיטלי כמו שרשום בכותרת עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by hardware maniac,

בזמן מנוחה אני על 48-49: http://i4.tinypic.com/106ail2.jpg בזמן עבודה אני על 62-63 http://i4.tinypic.com/106amub.jpg האם זה נורמאלי? [אני מודד דרך הדריוור של nVIDIA].אם יש דרך "אמיתית" יותר לבדוק את הטמפ' אנא הביאו לי קישור להורדת התוכנה..תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by -twelve,

פרטים על המחשב שלי: intel D920 2.8 GF7800 GT 1024 RAM אם צריך עוד תגידו לי. התוצאה שקיבלתי היא 6112 על כל המבחנים ועל ההגדרות הרגילות (דיפולט) האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by spike_staff,

הי חברים! שאלה כזאת: יש ספק כוח P100GM של ג'יגאבייט וRTX3070TI גם של ג'יגאבייט. לכרטיס 2 חיבורי חשמל של 8 פינים כל אחד. מספק כח יש 2 כבלים שלכל אחד 2 ראשים של 8 פינים. איך לחבר את זה נכון? עם כבל אחד ולהשתמש בפיצול או שני כבלים? תודה :))

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. שלום כמו שציינתי בכותרת אני מחפש מסך CRT 17 אינצ' שטוח. אני מוסיף ומציין בזאת שאני לא מחפש מסכי LCD ולא מסכים רחבים ולא שום דבר בנוסף רק מה שרשמתי. התקציב הוא עד 1000 שקל ללא חריגה של שקל, עדיף שיהיה כמה שיותר נמוך כי גם ככה אין לי יותר מדיי כסף. ובבקשה לא מKSP אלא אם כן זה נותן מחיר זול משמעותי. ועדיפות לחנויות עם סניפים באיזור המרכז.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by ychig,

המעבד p4 2.2g זיכרון ראם 512 שווה בזה להשקיע במחשב כזה?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. האם כרטיס מסך יותר חזק גורם למשחק לעלות יותר מהר ?? או שבכלל אין קשר והכל קשור רק לאיכויות המשחק..... בלעלות אני גם מתכוון לשלבי המשחק כאילו להטען יותר מהר....... תודה

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by toktok,

הי, התקנתי פיפא 2008 על מחשב חדש,וכאשר אני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור ואז המשחק חוזר לווינדוס(XP ), יש לי כרטיס מסך חדש (PALIT GT8800 512 MB) והצלחתי להפעיל משחקים מתקדמים לא פחות (COD4),בנוסף יש לי דריבר מעודכן. מה יכולה ליהיות הסיבה לבעיה? *מקווה שהשאלה קשורה לפורום,פשוט רב האנשים אמרו שזו בעיה שקשורה לכרטיס מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by itzik_vip,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שניהם מחברת GIGABYTE 7600GS (מגיע עם מאורר של זלמן) 7300GT איזה כרטיס מסך משתלם יותר לקנייה? אינני גיימר כבד אני משחק אך ורק במשחקי אסטרטגיה ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 30 דולר האם שווה להוסיף את ההבדל ולקחת את ה- 7600GS

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by gjook,

אני מחפש כרטיס , למחשב המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 (עכשיו אתם מבינים למה אני רוצה לקנות..) בכל מקרה , אני רוצה לשדרג את המחשב בסביבות ה1000 ש"ח... (300 ש"ח זיכרון , ועוד 700-800 ש"ח כרטיס מסך (כמובן שאפשר גם להתגמש , הכל תלוי בביצועים יחסית למחיר..)) אני רוצה שמחשב ישרוד משחקית עוד איזה שנה וחצי .... אני כנראה יקנה עוד 512 ראמ...וכרטיס מסך חדש.. הכרטיסים שאני מתלבט עם לקנות לagp הם: Gigabyte GeForce FX7600GS מצאתי ב764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988 x800gto palit מצאתי ב 764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 Innovision® GeFor…

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by BioTech,

אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?

15. שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by bad-sector,

היה לי ATI R9100 לאחר שמאסתי בו כי משחקים כבר עבדו כמו ב MX400 החלטתי לקנות כרטיס מסך... קניתי XFX GEFORCE 6600GT - וה TV OUT פשוט לא עובד!!! ניסיתי הכל - להתקין מחדש דרייברים, לשנות כבל, הכבל בדיוק אותו כבל והטלוויזיה פשוט לא מגיבה לכרטיס בשום צורה שהיא ובשום הגדרה שהיא... השאלה שלי אם פירמוט יגרום לזה להסתדר כי אולי הקטע פה זה ההתנגשות עם ATI? ממתין לפירמוט... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Psycho17,

לילה טוב. כנראה שהמסך שלי הולך למות והוא אינו מגיב טוב (מסך 19 אינץ' יש לי אותו כבר בערך חמש שנים) אני מעוניין ליקנות מסך 19 חדש. אשמח לקבל הצעות לגבי מסך 19 אינץ' שטוח. או מסכי LCD 17. בתןדה מראש אלדד כהן. ;D

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by WaREZ-MaN,

שלום קניתי אתמול כרטיס מסך Palit NVIDIA GEFORCE 9800GTX+ 512MB GDDR3 256Bit . כשחיברתי אותו למחשב הכל היה טוב עד ששמתי לב שהמחשב זז באיטיות פתאום, ראיתי שיש לכרטיס מסך זיכרון משותף של 735MB שזה לוקח לי מהזיכרון (יש לי 2GB) איך מבטלים את הזיכרון המשותף הזה ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  21. קיבלתי עכשיו בפעם הראשונה שהרצתי את הבדיקה 43K... המחשב שלי הוא את'לון 64 3000 עם רדאון 9800 פרו, האם התוצאה מתאימה או טיפה נמוכה למפרט???

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. או גזילת משאבים מהמערכת(גם במצב שהטלוויזיה על כניסה אחרת-{כבלים})

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. שלום, יש למישהו המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה1,000 שקלים. ספק כוח: Antec value power plus 500w 1x8 pin מארז: Antec nx300 לוח אם : asus prime b560m - k תומך במעבדי אינטל דור 11 מעדיף nvidia או בשיתוף nvidia אבל ברמת העיקרון לא חובה. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב ישן מאוד יחסית אשר משמש אך ורק לסרטים ומשחקים ישנים(הכי חדש PES6 חחח).קניתי עד לפני כמה ימים טלוויזית LCD של LG 32 אינטש לחדר,ורציתי לחבר אותה למחשב וראיתי שאין לי את היציאה הדיגיטלית המדוברת -DVI או HDMI,ראיתי שיש לה רק VGA לCRT וRCA לTVOUT .רציתי המלצה לכרטיס מסך בתצורה של AGP X8 אשר יפעיל את הסרטים והמשחקים בצורה הטובה ביותר ויהיה בו יציאה של HDMI,DVI ויציאה אנלוגית של VGA..עכשיו אני שואל אתכם עוד שאלה האם כרטיסי המסך הישנים יריצו לי סרטי 720P שאני מוריד עכשיו מהאינטרנט בצורה טובה בחיבור כבל DVI TO HDMI מהכרטיס מסך למחשב או שאין מצב וזה ירוץ לי ממש לאט ועדיף להשתמש בחיבור הVGA ? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.