כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המפרט שלי: intel core 2 duo 2.66 geforce 9800gt 4 gb ram ספק : ezcool 450w [] בקיצור תכננתי לקנות ספק כוח 500 w של ססוניק ואת ה gtx 460 [יוצא 1000 שקל בערך] אז השאלה שלי היא האם הצוואר בבקבוק במחשב יהיה משמעותי ? תכננתי לעשות אוברקלוק לפני זה אבל ויתרתי כי אני לא יודע איך להרכיב את הקירור... ועוד שאלה מה אתם אומרים ה hd6770 עדיף מ ה gtx?? או שהצוואר בקבוק יהיה יותר גדול מה gtx? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני הולך מחר לקבל את המחשב ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי 4870X2 של Gainward. הבילבול שנוצר הוא בעיקרון בגלל שאני קניתי את המחשב הבא: i7 920 Asus P6T Deluxe DDR3 6GB 1333 WD 1TB CM HAF 932 Gainward 4870 1GB CM 550W Real Power Pro Dell 2408 WFP A01 אבל היתה בעיה והביאו לי 4870 512MB והייתי צריך לחכות שבוע ל1GB. עכשיו עבר שבוע והודיעו לי הערב שבתור פיצוי אני מקבל 4870X2 2GB Gainward. אתם חושבים שהספק מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה? אם לא איזה ספק צריך? באתר של Gainward רשום שלכרטיס הזה יש 3 דגמים (אני עוד לא יודע איזה אני אמור לקבל אבל אני מנחש שאת ה4870X2 ולא אחד מהRampage 700 למרות שגם הם בעצם 4870X2). רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הזה (אני לא מוצא עליו כמעט ביקורות) ל48…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
שלום, הלך לי ה 8800GTS שלי, ואני מחפש כרטיס מסך חדש. בעיקרון אני כבר כמעט ולא משחק במשחקים, ככה שבעיקרון אני מחפש את הכרטיס מסך הכי זול שינגן לי HD ב 100%. זה הדבר שחשוב לי בעצם, ניגון HD בצורה מעולה. אם הוא במקרה על הדרך יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה, מה טוב. אין לי מושג כמה כרטיס כזה אמור לעלות, ככה שאין לי תקציב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אף חברה אחרת לא או SONY או LG סליחה שאני פוצח עוד אשקול ממש סליחה תשובה לעניין בדחיפות כולל דגם עם אתה יכולים הכול ! תודה רבה ! מה אתה ממליצים לי !
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
Ati Radeon HD4870 הוא בעל שתי יציאות ששתיהן מסוג DVI אם יש לי מסך שיכול להתחבר בHDMI ואני מחבר אותו לכרטיס עם מתאם DVI/HDMI אז זה אומר שאני לא אוכל להעביר את המידע טוב? לא אכפת לי מאודיו, העיקר זה שדרך הDVI תעבור רזולוציה של FULL HD השאלה היא אם המתאם הוא רק בשביל שאני אוכל לחבר פיזית וזה יעבוד או שזה גם דואג להבדלים שיש בין החיבורים? שמעתי שיש איזה קטע שדווקא זה כן נתמך מHD4850 והלאה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עריכה: אחרי בירור קצר, הגעתי למסקנה שאין לי את היכולת לקנות את ה- X1950XTX אבל בכל זאת, אשמח לדעת אילו כרטיסי מסך יוכלו להציג לי את BattleField 2, Quake 4 ו- obilivion ברזולוציה גבוהה של 1024x728 (נראה לי) ומעלה. יש כאלו במחירים סבירים? עד 2,000? והשאלה החשובה ביותר שלי- מה זה DX10 והאם שווה לחכות?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר סגרתי את המפרט משהו חבל"ז אני רק מתלבט בין 2 כרטיסי מסך 1.? RADEON 9600XT 256MB? 2.? RADEON X700 LE 128MB PCI-E? איזה כדאי??? תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הנה המפרט הקיים שלי: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz Gigabyte GA-945GC-S2L Kingston CL5 667Mhz 2x1GB Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 DX10 2xDVI GYRO 520W PS LG Super Multi DVD\CD Rewriter GSA-4167B Case-Thermaltake sopranoDX מין הסתם המטרה של הכרטיס מסך היא משחקים צריך המלצה לשידרוג כרטיס מסך טוב של NVIDIA!!!
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
או גזילת משאבים מהמערכת(גם במצב שהטלוויזיה על כניסה אחרת-{כבלים})
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
האם הוא מספק HD מלא? איזה חיבור אני צריך לחפש במאפיינים שלו כדי לחבר לטלויזיה? חיבור HDTV ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן רכישת מחשב בקרוב, ואני צריך לקנות את המחשב בימים הקרובים כדי שהוא יהיה מוכן ללימודים. כמו כן, קראתי שאמורים לצאת יחסית בקרוב (מתי?) כרטיסי הביניים של הדור החדש - ה-6600 והX700. רוב הסיכויים שלא יהיה לי את התקציב לקנות את אחד מהכרטיסים האלו, אבל הכרטיסים האלו אמורים להיות הרבה יותר טובים מכרטיסי הדור הישן, לדוגמה ה-9800PRO וה 9600XT ולכן סביר שהמחירים שלהם ירדו. מישהו יודע במקרה (או יכול להעריך מהשקות קודמות של כרטיסים, ברור לי שאי אפשר להתחייב על מספרים מדוייקים) אם ומתי צפויה להיות ירידה במחירים של ה-9600XT וה-9800Pro? כי אם צפויה ירידה משמעותית, יכול להיות שאני אקנה לוח עם כרטיס מסך ONBOARD (תוספת שולית מבחינה כספית), ואשדרג כמה שבועות אח"כ לאחד מהכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש בידי שתי כרטיסים של 8600GT אחד של GIGA BYTE עם 256 מגה והשני של חברת INNO3D גם כן 8600GT עם 512 MB האם זה אפשרי לחבר אותם בSLI ?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מצאתי את זה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=27 וזה המחיר הכי זול שמצאתי לג'יפורס 6600, אח"כ זה מתחיל לעלות 750 ומעלה... \: אני רוצה לדעת אם החברה הזאת, innovision, טובה גרועה או סבירה.... אני לא אחד שחייב משהו רציני ומשחק במשחקים על רזולוציות גבוהות במיוחד ככה שלדעתי הכרטיס הזה יספיק לי, מה אתם אומרים? (אם תמצאו ת'כרטיס הזה של חברה יותר טובה במחיר דומה (עד 700 שקל מקסימום!) אז בבקשה תביאו לי לינק לזה אגב, אני צריך AGP
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.. ואיזה כלים דרושים לי לביצוע הפעולה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כרגע יושב במחשב 7600GT. שימושים-המחשב מחובר גם לLCD-720P וגם ל971P במקביל. הרבה שימושים של סרטים למינהם כולל הרבה סרטי HD. עכשיו עקב השדרוג יש כמה אופציות - להישאר עם ה7600GT להחליף ל9400 או 9500 או ל4350/4650 או בכלל לקנות לוח עם 4500/4500HD מה עדיף? והאם כדאי לשקול את המובנים? (4500 למינהם). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם 8800 של ג'יגהבייט. במחשב הישן יש לי X850XT. האם יש טעם לקחת מהישן ולהוסיף לחדש? זה ייתן לי איזשהוא שיפור משמעותי? המערכת הפעלה יודעת בכלל לשלב כוחות? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מחפש כרטיס מסך AGP *8 שיש לו גם VIVO ולפחות 128 מגה הלוח אם אינו תומך בזכרון DDR2 אז אני לא יודע אם זה יתמוך בכרטיסי מסך שיש להם זכרון כזה אז מה יש לכם להציע? לא משהו יקר במיוחד בכל מקרה לפי דעתכם הלוח תומך בכרטיס מסך עם DDR2 או לא? המחשב הוא של חבר שלי אז המפרט הוא Amd Athlon 3GHZ K8Upgrade-VM800 1g kingston 400mhz cl3 mx440
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-