כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
תגידו לי בבקשה איזה מהם יותר טוב .. בבקשה בלי הצעות נוספות של מסכים אחרים כי התקציב בלתי מוגבל .. Viewsonic P97f+SB http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm#Specs LG Flatron F900P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=19inch&model=9
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב מאייבורי ללא כ. מסך(כי על כרטיסי מסך הם לוקחים מחירים יחסית גבוהים), וכעת אני תקוע כבר שבוע וחצי עם מחשב ללא כרטיס מסך - כלומר משקולת נייר ממש יקרה. התכנון המקורי היה לרכוש את ה MSI 9800pro (עליו המליצו לי פה בפורום) מKSP, אך התברר שנגמר שם המלאי של כרטיס זה, ובכל חנות אחרת בארץ(ותאמינו לי שבדקתי בהרבה חנויות), והמלאי של כרטיס זה לא יחודש מכיוון שזה לא כדאי לחנויות המחשבים למכור אותו- אבל כרטיס כדאי בהחלט לצרכן. מה שעוד שבKSP(שזו החנות הכי זולה לכרטיסי מסך, ויש מבחר טוב) נגמר המלאי של כל הכרטיסים בצ'יפסט של ATI, והוא יתחדש בתקווה היום או מחר. אז מה אני רוצה? המלצה על כרטיס מסך טוב עם הצ'יפסט של ATI, שישתווה בביצועים(או אף יעלה) לr9800pro, ויהיה באותו איזו…
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא? 2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!) 3. בין האפ…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? כדאי לי? http://www.btech.co.il/Product.asp?Pid=MAG-MS776s&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=13 או שעדיף להוסיף קצת וללכת על חברה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בין AMD Radeon HD 6550M AMD Radeon HD 6370M ההבדלים ביניהם שאני קונה את המחשב הנייד זה 300 שקל... השאלה אם זה ממש שווה... 370 יחזיק לי משחקים על MED-HIGH?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ATI RADEON 9800 PRO איך הקרור שלו? המרכיב של הכרטיס הוא ATI ועכשיו אני רוצה לדעת איך הקרור כי אם זה חרא קרור אני קונה קריסטל אורב ומכריב עליו עם משחה טרמית סילבר 5 משהו BSET וגם מה כדאי לשים על הזכרונות שלו? חשבתי http://pch.co.il/docs/pd-1025959623.htm או שהסקינים יותר מדי גדולים המלצות בבקשה ואם אפשר גם מידע על הקריסל אורב מה אתם חושבים עליו ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכרטיס עלה כ 300$ בתקווה שאני יכול לפתוח את הצינורות.... וכשיגיע אני יביא תמונות ותוצאות.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי, רציתי להתלבט אתכם בקשר לרכישה של כ. מסך מסוג GeForce 6600 (256 Mb Ram) של חברת Gigabyte עבור אפיק Agp8X. הדגם המדוייק של הכרטיס הוא: Gv-n66256dp. כמו כן, הוא כולל קירור פאסיבי. יש לציין כי אני לא מעוניין לבצע בו OverClock. השאלה שלי היא האם הכרטיס יעבוד טוב על ערכת השבבים (Chipset), מסוג FX661 של חברת Sis לאחרונה שמעתי על מקרים רבים בהם כרטיסים מהסוג הזה נתקלים בקושי בעת הפעלה על צ'יפסט של SIS. האם הוא יספק את רוב הביצועים שלו על המפרט הבא, והצ'יפסט הנ"ל? :-X המפרט שלי: P4 2.4Ghz MB Ram 512. אני מעוניין להריץ בכרטיס זה משחקים שלא כבדים מ Gta San Andreas על הגדרות בינוניות (1024X768, ופילטרים X2) תודה, גל.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס מסך עבור משחקים כגון סימס2, nba, fifa. הבנתי כי המינימום שעלי לרכוש הוא כרטיס מבוסס 6600. איזה כרטיס טוב אוכל לקנות (במינימום כסף), רצוי PCI-E. (ורצוי ב-ksp) תודה
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
להתקין במחשב Directx 10 שאין בו כרטיס מסך שתומך זה עדין בסדר או להתקין Directx9?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה כרטיס אני צריך בשביל שהוא יתן לי את המיטב למסך 22 אינץ'???
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, בפתיחת השנה האזרחית החדשה החלטתי לקנות מסך חדש מכיוון שהישן כבר מקרטע, הלכתי לכמה חניות ובמסך וראיתי שהמסך שרואים בו בצורה הטובה ביותר הוא LG L1970HR LCD 19.. הרצתי עליו חיפוש קצר בפורום וראיתי ביקורות טובות. אך ראיתי שיש בעיית תאימות בין מסך לכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך G FORCE FX 5200, לפי דעתכם האם המסך יציג תמונה טובה ולא יהיו בעיות? האם עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך? במידה וכן אין לי חיבור PCI-E אלא רק AGPX4... והתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד משהו כמו 500 שקל לקניית כקטיס מסך. מה מומלץ לי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לדעת באופן פרטני מתי המסך מהווה צוואר בקבוק בצורה כזו שאין טעם לשדרג כרטיס מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף HD3850 או 9600GT והאם יש הבדלים בין הכרטיסים המיוצרים עי חברות שונות? תודה :
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לשדרג את המסך שלי ולהתחדש במסך מדגם 2333SW אשר עובד ברזולוציה של 1920X1080 כ. המסך שיש ברשותי הוא 4870 1 ג'יגה,הייתי מעונין לדעת איך תעבוד לי תצורת המפרט הזה במשחקים,כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים. תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הספק Corsair VX Series 450W PSU יחזיק את הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0. תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-