עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kikkler,

אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך geforce midrange למידול בתלת מימד pci-e

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by pinkmasta,

החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס הזה איך MSI ? טובים ? ואיך הכרטיס גם? MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי 5850 בודד של ספיר,הגרסא הישנה יותר(לא האקסטרים) וחשבתי על להשלים לCF בעתיד זה יהיה שווה? שמעתי ההתפלגות לא משהוא בCF .. שווה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by ranyr,

??? [attachment deleted by admin]

7. לאחרונה הרכבתי על כרטיס המסך שלי GTX280 קירור של AC מיועד עכשיו אחרי בערך חודשיים אני מקבל תצוגה מטושטשת אחרי כמה דקות בWINDOWS. אם למישהו יש עצה אני אשמח... בכל מקרה מה כיום כדאי לקנות ראיתי שיש כמה שחקנים חדשים בשוק אל תתיחסו לתקציב פשוט תציעו מה שהכי טוב ואם כדאי להמתין. אשמח ללינקים למידע לגבי כרטיסים חדשים.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3

9. התקשרתי היום לחנות המקומית שממנה קניתי את המחשב שלי לפני כנשתיים מכיוון שהמסך שלי Mag 996pf החליט לצאת מפוקוס ולהראות לי פסים בצידי המסך. אז שאלתי בעיקרון המוכר אמר שהאחריות עדיין תקפה על המסך אבל שחכתי לשאול אותו אם אוסיף כסף אוכל להחליף למסך אחר. אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות - 1. מיהו היבואן של MAG והאם הוא מיבא מסכים של חברות אחרות גם. 2. האם יש אפשרות שכזאתי שאני אוסיף כסף בנוסף לשווי של המסך בכדי לקנות מסך אחר ברצה קצת יותר טובה. 3. איזה מסך 19" CRT טוב אני יכול להשיג ב- 2000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. תנו תגובות!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by cooper,

ברשותי7600GT LEADTEK חדש[יומיים] ואני לא ממש מרוצה האם מישהו מכיר כרטיס במחיר שלו +/- שיותר טוב ממנו ,לא משנה לי ATI או NVIDIA רצוי מIQPC המפרט שלי מעבד AMD 4600 4גיגה זיכרון לוח אם ASUS A2N E

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by tgen,

אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  13. 3.2? אני פשוט לא בטוח מה להוריד מהמדור....

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by kikoos,

אני רוצה לקנות כרטיס טלווזיה למחשב כדיי לחבר את הסוני למחשב וגם בשביל לראות טלווזיה.. מישהו מכיר וממליץ על הכרטיס AVerTV Box9 Aver Media ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402228 חייב עזרה אין לי שמץ בכרטיסי טלווזיה..

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מסך פלזמה, אבל ישנה בעיה שאני לא מבין מה טוב ומה לא טוב איזה חברה כדי ואיזה דגם התקציב שלי הוא 20000 ש"ח כולל התקנה +3000 שקל למערכת רמקולים כולל רסיבר לא משהו מאסיבי אבל הדגש המרכזי הוא על המסך אני מעוניין אך ורק בגדלי 42 אינץ, אשמח מאוד אם תענו לי ותודה לכל העונה נ.ב אם גם יש לכם חנויות טובות וזולות שאתם מכירים באזור המרכז בהקשר לדגמים שתציעו תודה שלכם רועי ;D ;D

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. היי,עקב התחממות של כ.מסך (G8500) שבא ללא מאוורר אלה רק צלעות קירור החלטתי לקנות מאוורר ולהרכיב. קניתי מאוורר 92מ"מ של ARTIC COOLING וקניתי מתאם לMOLEX. קיבלתי עםהחבילה של המאוורר ארבעה ברגים אבל הם קטנים למדי, פה בפורום אמרו לי שאני צריך להכניס את הברגים בין המעברים של הצלעות קירור וזה פשוט יתקע שם ויקרר שם.. הינה תמונה של כל העסק ותמונות של הברגים לכוד...תגידי לי עם זה בסדר ועם אפשר תכוונו אותי קצת יותר.. הכל ביחד: http://img22.imageshack.us/img22/6213/p1010004wy.jpg הברגים: http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אהלן יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא. הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by redead,

כרטיס מסך HD5850 ומסך 24 אינץ FHD.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. קניתי כרטיס מסך עם אפשרות VIVO כדי להעביר סרטים מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי למחשב. הבעיה היא שחוץ מהקבלה אני לא רואה שום מקום שמוזכר בו שהכרטיס הוא VIVO... הכרטיס מהאתר (הכי קרוב שמצאתי)- לינק קיבלתי את הכרטיס בלי שום תוכנה או ספר הסברים,רק הכרטיס והחיבור עצמו. אז אם צריך תוכנה בשביל ה-VIVO או אם מישהו מכיר וממליץ על תוכנה ל-VIVO וועריכת סרטים אני אשמח תודה מראש לכל מי שיעזור, כמו שציינתי מחר אני חוזר לצבא, ואני אהיה בבית רק בכיפור ככה שאני חחיב עזרה היום... נ.ב החיבורים שיש לי מצורפים בתמונה- הבבנות זה החיבור שלי מהמצלמה לטלוויזיה - חיבור audio ו- video אם אתם יודעים לאן לחבר אותם אז תגידו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by arikbaron,

מה דעתכם שווה? http://www.ctxintl.com/products/crt_ex950F.htm תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך של gigabyte 680gtx מאחורי הכרטיס יש שני יציאות dvi dvid ברשותי מסך של dell u3011 וכבל dvi dual link לאיזה יציאה בכרטיס אני אמור לחבר את הכבל ? ???

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by Masasa,

בין AMD Radeon HD 6550M AMD Radeon HD 6370M ההבדלים ביניהם שאני קונה את המחשב הנייד זה 300 שקל... השאלה אם זה ממש שווה... 370 יחזיק לי משחקים על MED-HIGH?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. האם אפשר לחבר כרטיס מסך של NVIDIA CROSE FIRE אם radeon/?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. Started by Make_Party,

ראיתי היום שיש את CATALYST 6.8 ורציתי להחליף מחקתי את הדריבר ואת השאריות עם Driver Cleaner ושאני ניכנס לדריבר אני רואה שהוא עדין ב6.7 למישהו יש רעיון מה אני צריך לעשות???

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים