עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה שבכותרת.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 15:44:42 נו?שאלתי שאלה פשוטה מאוד ><

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by ice2k,

היתי רוצה לדעת מה הן תוצאות מבחן 4 - NATURE ב 3DMARK2001SE שאתם מקבלים על כרטיסים חזקים , בעיקר 6800GT וגם עם 4X AA. משום מה התוצאה שלי נראת קצת נמוכה (לא יודע אפילו מה גרם לי לבדוק את זה , סה"כ מבחן ישן 8) ) : בערך 100FPS בהגדרות רגילות, ו 33FPS עם 4XAA שזה בכלל נראה לי מוזר. המערכת: AXP 2 GHZ , רבע מגה קאש , 10X205 סינכרוני. גיגה זכרון. 6800 GT.דריברים - 67.22. הגדרות 3DMARK סטנדרטיות (1024). פרסמו את שלכם בבקשה, תודה

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  4. זה לא שוק פה, או לוח מודעות. אם אתה רוצה להמליץ בצורה אינפורמטיבית אנא עשה זאת בתראד שכבר נפתח על נושא היבוא ע"י חנויות, כדוגמת זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=26;action=display;threadid=25604

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה ה8800GT של ASUS נותן ביצועים נמוכים מאוד בבדיקה של 3DMARK06 הוצאתי ציון 5973 צירפתי מפרט של EVERES [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by benr,

עכשיו יש לי בעיה חדשה (מן הסתם...) של העברת הסאונד לLCD דרך חיבור הHDMI, אבל עדיף שאני כבר אפתח נושא חדש בשביל זה. את הנושא הזה אפשר לנעול. ושוב תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי. ככתוב בהודעה, החבר ישחק רק בזה. תקציב-עד 400 שקל, אם לדעתכם אפשר בפחות , אז זה יכול לעזור. יחובר לספק איכותי 380W של אנטק\סיסוניק. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  8. Started by YARONGT,

שלום חברה!. קניתי לא מזמן מהטרייד זון את הכרטיס מסך HD5870 של Gigabyte הגרסה עם 2 מאווררים וקירור משופר אני חושב השאלה אייזה ספק אני יהיה צריך בישבילו בלי דאגה אפילו קטנה וכמובן מחיר זול.

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. עם מה שנראית כמו השקת ה-Battlefield הגדולה ביותר מזה שנים רבות נמצאת בפתח - לקחנו שלל כרטיסי מסך בשביל להבין כיצד פועל המשחק בגזרת דרישות החומרהלכתבה

10. שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  11. איך כדאי לי לחבר ??? יש לי כרטיס מסך POWERCOLOR X800GT 256MB

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by urik,

היי יש לי כרטיס מסך של nvidia gf 3 ti200 חיברתי את היציאת טלויזיה לטלויזיה ולא רואים כלום אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה מראש אורי

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by anx,

קניתי מחשב חדש AMD athlon64 3000+ 2.2 GA- K8NS PINE xfx6800 512DDr 400 a-data WD 120gb 375truewatts קבילתי תוצאה של 53,888 בלי אובר קלוק בלי שום דבר זו תוצאה נורמלית ?? אם לא כמה אני אמור לקבל ... ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  15. זה המפרט שיש לי: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) RAM: 2X2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) כרטיס קול (מובנה): Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] לוח אם: Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) יש לי עוד כרטיס מסך מובנה וספק כוח שאני לא יודע אם הוא 400W או 500W (אני לא הצלחתי להבין מהמדבקה עליו, כתוב שם גם 422W וגם 500W). 1) עכשיו אני רוצה לשדרג אותו בתקציב של 400-500 בעיקר בשביל מולטימדיה ומשחקים (אני צופה בהרבה תכני HD). עכשיו אני רוצה כרטיס שהוא יותר טוב מה9500 (יש לי כזה במחשב אחר), והמל…

16. הדגם של מחשב נייד ג'יפורס 8400M GS שווה לג'יפורס 8400 של מחשב בייתי ?? או שהוא שווה בכוחו לדגם נמוך יותר של ג'יפורס ביתי נגיד מהסדרת 7XXX ??

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by T-Flash,

האתר TheInquirer פירסם היום כתבה על הגרסה הראישונה של ה 1900GT. הכרטיס שהופיע במעבדותיהם היה בגרסא מסחרית (Retail), כלומר מ ATi. כזכור, הכרטיס יהיה מבוסס ליבת R580 עם קלוקים של 574MHZ לליבה ו 1188MHZ לזיכרונות (קצת שגרתי ). אין מידע מדוייק עדיין על כמות צינורות העיבוד, אבל לפי השיעור הוא אמור לנוע בין 12-16 צינורות. הכרטיס אמור להיות מתחרה ל 7900GT כמובן. לפי האתר, הספקת הכרטיסים בכמויות תתחיל מ 8-9 במאי. כרטיס מצויין מחכה לנו... יום העמצמאות שמח

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by גיימרית,

ניתן להשיג לוחות אם שתומכים בארץ? ואיזה הספק צריך להיות לספק כדי שלא יחזיר את נשמתו לבורא?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

כמה CONTARAST יש למסך CRT? כי אני יודע שיש לרוב מסכי-LCD 500:1 . ועוד שאלה מה זה בדיוק GAMMA? אני לפעמים רואה את זה במשחקים זה כמו בהירות? ???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by Eladious,

שלום , אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. 2) הכרטיס שייך לשוק כרטיסי ה-High/Medium/Low END ? תודה :-*

22. על מידע חדש המגיע מהאתר Tom\'s Hardware, המעבר ל-DirectX 12 יאפשר למשתמשים ולגיימרים ספציפית להרכיב מחשבים המכילים כרטיסים גרפיים מ-AMD ו-NVIDIA יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-directx-12-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-amd-%d7%95-nvidia-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%97%d7%93/

23. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, אני מחפש כרטיס מסך שיעודו למחשב קולנוע ביתי.. (רצוי מפענחי MPEG2 ואולי MPEG4 על הכרטיס) מאחר והמחשב קטן הכרטיסים היחידים שנכנסים הם כרטיס Low Profile (הם נמוכים יותר מכרטיסים רגילים) לא מצאתי חנות נורמלית במרכז שמוכרת כאלו כרטיסים. אודה לעזרה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום, יכול להיות כי הנושא הזה שייך לפורום תמיכה תכנית, במידה וכן אשמח אם תעבירו את הנושא לשם. בכל אופן ברשותי מסך nu QL-711V, ויש לי שאלה לגביו. באופן די מוזר כאשר אני מפעיל את המחשב, מוצג לי המסך ההתחלתי שמציין את סוג הביוס ואת כל שאר הפרטים. מייד לאחר מכן התצוגה נעלמת לי ואני לא רואה את כל הדברים שקורים ברקע עד לעליית המסך של הווינדוס (עם הריבועים הכחולים). האם זו בעייה ידועה ? או שיש דרך לפתור אותה ?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.