כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני קניתי לא מזמן את הHD 4870 ואני הייתי עם הדרייברים של הדיסק שבה איתו , אז היום אני ניסיתי להוריד דרייברים יותר חדשים של ATI (מהאתר שלהם) הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והתקנתי את החדשים ועכשיו זה כותב לי שאין לי דרייברים , אז ניסיתי להחזיר את הדרייברים הקודמים אבל זה עדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש כבר כרטיסים כאלה? ומתי בערך צריכים להגיע כרטיסי מסך שתומכים בDX11 לארץ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רואה שכל יום יוצא עוד כרטיס ועוד כרטיס ועוד שדרוג ומה גם שבעוד חצי שנה יוצא דירקט איקס 11 ובעוד שבועיים אני טס לניו יורק אז חשבתי להביא משם 9800GTX X2 שעולה רק 230 דולר אבל אני לא סוגר על עצמי אם זה כדאי, כי לפני 3 שנים השקעתי בערך 2500 שקל ב7800GTX שהיה באותה התקופה הכרטיס מספר 1, ואחרי בערך 3 חודשים יצא דירקטאיקס 10 והכרטיס שלי היה שווה לנעליים משומשות וככה הלכו לי בעצם 2500 שקל. אז הפעם אני לא רוצה לחזור על אותה הטעות, האם כדאי לי להשקיע את ה200 דולר ולהביא כרטיס אכזרי או להמשיך לסבול עם הג'יפה שלי ולחכות לדירקט איקס 11 ??
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות radeon 8500 128 MB הבעיה היא שאני לא מבין בדברים האלה.. אז בבקשה תעזרו לי תגידו לי איזה כרטיס כדאי לי לקחת מה radeon או שכדאי לי לחכות ל r300 או ל nv30 בבקשה תעזרו לי אני כבר מבולבל מכל הדברים האלה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כרטיס מסך חדש. הכרטיס מסך מיועד להריץ משחקים כמו סימס 3, GTA IV, WORMS, כלומר אין צורך בהרצה של משחקים חדשים וכבדים במיוחד. התקציב עד 300 ש"ח ספק כוח- ENERMAX LIBERTY 400W תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש: E6300 AB9 1 GIG 667 1950PRO 256 של ספיר עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו: -פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר. -בדמו של FLIGHT S…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, סוני הכריזו על מסך חדש, HS94P. הוא הגיע רק עכשיו לארץ והבנתי משיחה עם כמה חנויות שבשום מקום אי אפשר אפילו לראות אותו מחוץ לקופסא (שלא לדבר על להפעיל ולצפות בו בפעולה). קראתי כמה חוו"ד עליו וחלק טוענים שהוא ממש כמו מראה.. מאוד רפלקטיבי. מישהו יודע לעזור לי? איפה אפשר למצוא REVIEW מסודר, סטייל TOMS HARDWARE ? מלבד זה, האם מישהו יודע להמליץ על מסך טוב (!!) 19" LCD? חשוב לי איכות הטקסט והצבעים, פחות המריחות וה-MS כי אני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים על המחשב.. תודה! מוטי
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה קורה אנשנושים חחח.. כמו שאתם רואים אני אמור לקנות מחשב גימינג למשחקים כבדים ולכרטיס שלי יש תקציב של 1300 ש"ח גג!! קיצר אני צריך הצעות לכרטיסי מסך של ATI או של עוד חברות מוכרת עם מעבד כפול של הכרטיס מסך. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איזו גרסא יותר חזקה? his 6950 iceq x turbo sapphire 6950 dual fan dirt 3 edition ?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תגידו אם אני קונה geforce 4 64mb tv-out ddr זה יעבוד בפנטיום 2 -400 ???
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך הוא מתמודד אם משחקים 'כבדים' ? הוא מתאים למשחקים כמו:DOOM 3,F.E.A.R,Half-Life וכד'..? הוא מריץ אותם חלק? אם הוא גרוע,על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?כרטיס מסך שבאותו מחיר של 7300.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
היום הזמנתי מחשב עם מסך של SAMSUNG אבל הוא לא במלאי ויגיע רק עוד שבועיים. אני נותן לכם רשימה של מסכים אפשריים תגידו לי מה הכי כדאי: SyncMaster 793DF SAMSUNG - "17 MAG 786 PF 0.25 MAG 17" 786pfs 0.25 מסך 17 אינץ מבית PROVIEW שטוח לחלוטין מדגם DX777 שחור כסוף מסך 17 FLAT שחור כסוף מבית PROVIEW שטוח לחלוטין מדגם 787M LG "17 F700B 0.24 LG "17 T710BH 0.24 כל המסכים הללו נעים בין 700 ל-900 ש"ח. מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
השאלה כזאת בקשר לשדרוג מחשב מדובר על המפרט הזה : PENTIUM D 3 GHZ 2G RAM לוח של אינטל לא בטוח מה הדגם אבל יש לו PCI-E X16 (מן ה סתם שה PCI 1 ולא 2) עכשיו עומד על המחשב 8600GTS המחשבים מקרטעים ה FPS ממש נמוך התקציב בסביביות ה 500 שקל (100+\-) אני חשבתי על GTS250 של נבידיה שעולה בסביבות ה 650 שקל או על 4850 של ATI שעולה בסביבות ה 600 שקל השאלה עם הכרטיסים האלה יתנו צוואר בקבוק יותר מדי גדול ? תודה לעונים !
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז Corsair דגם Graphite Series 600T Mesh צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך EVGA דגם NVIDIA GeForce GTX770 Classified 4GB אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga אני מתלבט על כרטיס מסך יש דגם NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GTX770-DC2OC או שעדיף לקחת evga אני מקבל איתו 4 GB
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
מישהו יודע עם יש אפשרות להקציב לכרטיס מסך זיכרון וירטואלי? או מה-RAM או מה-hard disk, לא איכפת לי העיקר להרחיב. תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן חשבתי לרכוש את המסך 17" LCD תוצרת פיליפס. האם מישהו התנסה איתו והאם אתם חושבים שהמסך הזה הוא טוב מספיק להרצה גם של משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שמעו את האמת תכננתי את כל המחשב הבעיה שלי זהה הכרטיס מסך אני רציתי לקנות את זה: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO אבל עכשיו ראיתי שיצא את זה: XFX GeForce 7800GT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO PCI-E PV-T70G-UDE שהוא יותר זול אבל רציתי להתייעץ איתכם איזה לקנות ולמה....ואם יש הבדל שמצדיק את ההבדל במחיר????
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-