עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. השאלה למעלה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

ערב טוב וחג שמח בקשר לכרטיס שהוצע מסוג ALBATRON 6200 128\128 AGP אז הליבה היא NV 43A http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 מצאתי עליו מידע באתר שלהם http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/news_detail.asp?news_id=154&pro_id=136 רק השאלה היא איזה A הליבה A1? A2? A3? או חלילה וחס A4? :errrr:

5. יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה) בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה ) האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה) נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה : :s05:

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by sroolik,

הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by Nimale,

אני רואה פה שכולם שלא שווה את הכסף וכל זה אבל יש שתי אופציות: 1. GigaByte 6600GT 128MB בסביבות ה- 930 ש"ח או 2. GigaByte 6600GT 256MB בסביבות ה-1,140 ש"ח עכשיו השאלה היא אם המחיר שווה את התוספת ואם באמת הכרטיס ינצל את ה128MB הנוספים לו.. אני יודע שכבר חפרו את הנוסא וחיפשתי הרבה בפורום הזה אבל תשובה ישירה אם זה שווה את התוספת לא קיבלתי אז אשמח לקבלה בהקדם, תודה =]

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. נאי מחפש כבר הברבה חנויות אבל אין את הדגם.... אני לא רוצה חנות וירטואלית.....ובבקשה מחיר זול...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by Xane,

בקרוב אני קונה מחשב High-End חדש, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר חזק. יש לי בעיה עם החיפוש בפורום אז אל תבקשו ממני לחפש :-X

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by sherlock1212,

בהרבה פעמים שאני מנסה לראות קבצי ווידיו במחשב דרך תוכנה או באינטרנט יש לי בעיה בצבעים הם הופכים לצבעים לא קשורים לרוב סגול אדום כחול וכתום. אי אפשר להבין קלום וכל פיקסל בגודל של פיל.....צריך לציין שזה לא קורה תמיד רק בקבצים מסויימים.... אני לא יכול לעשות print screen בגלל שאני מדביק את זה,זה הופך לשחור כאילו לא היה בכלל סרט. משהו יודע איך לפתור את הבעיה?

11. Started by redti,

כפרות אני צריך עזרה.. איך לסדר את המאפיינים זה מראה שהכל מחובר אבל אני רואה מסך שחור ויש כל מיני הגדרות כמו תקן PAL PAL B PAL G PAL D PAL H וכו' מה עושים אחים שלי??

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  12. שלום, יש לי כרטיס radaon9200vivo, אני מבין שאני אמור להצליח לקלוט וידאו ממצלמת וידאו רגילה, אני משתמש בחיבורים המתאימים בין הכרטיס לבין המצלמה אן הווידאו אבל הכרטיס לא מזהה כלום מישהו מכיר בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. עם רמקולים מובנים 1300 ראיתי ב-ZAP שהוא עולה מינימום 1900 שקל! אבל מה שמרתיע אותי זה שהוא 13 מילי שניה ואני רואה די הרבה סרטים במחשב וגם פה ושם משחק במשחקים רציניים, בהתחשב בזה האם כדאי לי לקנות אותו? בהתחשב במחיר כמובן. תודה!

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  14. יש ברשותי כרטיס מסך ati redeon 9600 עם יציאת טלווזיה s-video 7 pin אני מנסה לחבר אותו לטלווזיה עם יציאת rca (כלומר חיבור צהוב רגיל של ודיאו כמו של די וי די וכאלה) קניתי מתאם לכרטיס מסך 7 video pin to rca ויש לי כבל rca שמחובר לטלווזיה ומחובר למתאם שמחובר לכרטיס מסך עכשיו אני מסדר את כל ההגדרות ומקבל תמונה מעווטת לגימרה...ניסתי המון דברים והגדרות וזה פשוט לא הולך רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה הבעיה? או אם מישהו נתקל בבעיה כזאת לפני?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by alextomin,

אהלן חברה יש עלי משימה להעביר סרטים מקלטות לCD ולעשות עריכות קלות. שמעתי שאני צריך כרטיס טלוויזיה. מה ההבדל בין כרטיסי טלוויזיה לבין כרטיסי עריכה? שמעתי גם שגודל הסרט של 30 דקות יכול לקחת 8GB, איך אני יכול לקודד או לקבץ בזמן ההקלטה? תמליצו לי על כרטיס (טלוויזיה או עריכה-בהתאם לצרכים) עד 500שח. תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by KYSG,

1.צריך לוח אם מיוחד בשביל לעשות קרוספייר 2.אך אני מקבל את הכבל של קרוספייר אם הכרטיס עצמו? 3.הקרוספייר הוא כמו הSLI בדיוק זאת אומרת 2 כרטיסים זהיים שמחוברים רגיל ונותנים 200% ביצועים או שפחות ואם פחות כמה? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  17. אפשר לפתוח לכרטיס הזה את הצינורות ל16? מישהו מצא בנצ' מרק שעשו לו? במקרה ופותחים לכרטיס הזה את הצינורות ל16 ועושים לו אובר קלוק עצבני גם(שזה אפשרי דרך אגב) הוא יהיה יותר טוב מ: 6800 128mb 256bit שפתחו לו גם את הצינורות ל16 ועשו לו אובר קלוק עצבני??:\

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by doron_1,

שלום מישהו מכיר מנוע גרפי The Claw Engine

19. Started by smulikon,

אני חיפשתי בכל האתרים שנאי מכיר ואני לא מוצא. יש רק בחנות של נעה בחיפה אבל אין להם אותו במלאי וצריך לייבא... מישהו מכיר חנות שיש לה אוןתו במלאי???? וחוצמזה אם זה כרטיס כל כך טוב אז איך זה שאין אותו בשום מקום?????? אולי עדיך לוותר עליו וללכת על הכרטיס Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E במקום???

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים אני יכול להשיג 6800gt במחיר נורא זול אבל אין לו gddr3 אבל לעומתו אני יכול להשיג x800xl באותו מחיר שיש לו gddr3 מה אתם אומרים לי לקחת תודה אלי ונ.ב ההבדל בביצועים גדול תודה

• 9 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by alextomin,

ה R580-שצריך להיות מתחרה ל7800U-יצא לא לפני מרץ שנה הבאה... http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2574

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by ploni,

ערב טוב לכולם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור פנטיום 3, 1GHZ, לוח אם: MSI 6318 http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=282&kind=1 הכרטיס אמור לשמש לחיבור המחשב לטלויזיה ולא למשחקים ולכן יש חשיבות רבה ליציאת TV OUT. תקציב- עד 500 ש"ח (עדיף בפחות) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. שלום לכולם אני מאוד רוצה לקנות את ה6800GT PCIe אבל מגבלות התקציב אינן מאפשרות לי :s05: ראיתי אצל נועה שהם קיבלו אותו ב1840ש"ח ... אבל אני לא כל-כך מכיר את החברה הזו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4241 רציתי לשאול אם אתם ממליצים עליה, אם יש למישהו איזשהו כרטיס מClub3D אני אשמח לחוות דעת. תודה

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. מי יותר טוב משניהם ולמה?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shefi,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים