כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלי עומד כרגע על 620 מעבד, ו-720 זכרונות.. טמפרטורה ב ATITOOL במאמץ 90 מעלות!
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
זהו הכרטיס שברשותי... :\ ומאז שהוא קיים הוא העלה יפה מאוד כל משחק שיש חוץ מ2 משחקים... Pro Evolutions Soccer3 and International Soccer3 ושניהם שייכים לחברה- Konami ובשתי המשחקים בכל המחשבים שיש הדרייברים 52.16 מהבהבים זתומרת שלא עובד אצל כולם זה ככה אז התקנתי דרייברים מהדיסק... וזה עובד טוב... עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס מסך שלי לא מסוגל להעלות את המשחקים האלה... הבעיות שהוא עושה זה איטיות כל כמה שניות וזה עובד חלק אך ורק על רזולוציה 640x480 16Bit(בעעעע!!!!!) וזה מכוער רצח... בקיצור אני לא ממש חושב שזה בעיה של כרטיס מסך כי ... כל המשחקים עובדים חלק ממש כולם... מקווה שתעזרו תודה...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל את הכרטיס הנ"ל ורציתי לברר עליו האם הוא מסוג הכרטיסים שניתן לבצע להם SOFTMOD ל 9700NP או ל 9500PRO? מבלי לבצע OC . ואם כן אז אק באמצעות הדרייברים של אומגה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תקציב- 1000-1100 ש"ח כדי שאוכל להפעיל משחקים כבדים בצורה חלקה אם יש צורך בעוד דברים חוץ מכרטיס מסך ספרו לי ואולי אגדיל את התקציב.. ספק JTC500W ATX12V אני מתלבט אם לקנות HD4890 אם או בלי קירור או בכלל לקנות משהו אחר.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
פעם ראשונה שיש לי בעיה עם הכרטיס ואני אפילו לא יודע אם זה בגלל הכרטיס =[ שיחקתי להנאתי בCRYSIS WARHEAD, ופתאום בשלב של הרכבת כשהיו הרבה פיצוצים, הFPS ירד קצת ולבסוף הופיע לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט. אני עם CCC 8.9. האם זה קרה לעוד מישהו? אני לא חושב שזה קרה כתוצאה מהתחממות כרטיס המסך, כי הוא היה על 60% מאוורר. והוא לא עבר אף פעם במשחק הזה את ה70 מעלות.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek: WinFast A180 TDH CINEMA הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד. ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-Direc…
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום,קניתי כרטיס מסך NX6600-TD128E MSI ורציתי לדעת האם הוא טוב? והאם הוא יספק אותי בתור גיימר כבד?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, עד כה המחשב שלי היה מחובר לשני מסכים(אחד בVGA ואחד בDVI). עכשיו גם רכשתי טלוויזית LCD, אני רוצה להיות מסוגל להשתמש בשלושתם. יש בכרטיס גם יציאת S-VIDEO שהיא פנויה. מספק אותי גם שאני יוכל להשתמש בשני מסכים מתוך השלושה בו זמנית אבל בצורה שיש לי בחירה באיזה שניים. כלומר: או בטלוויזיה+מסך מחשב אחד או שני מסכי המחשב. תודה מראש, עופר.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום מה המצב? לפני שבוע קניתי Radeon 9700 של פאוור כולור. איך אפשר לדעת אם זה באמת 9700 כי מופיע לי במאפינים של המחשב שלי radeon 9700\9500pro (תראו תמונה,תורידו בבקשה!) אולי זה הדרייבר, התקנתי את 3.5 כי 3.6 עשה לי בעיה, התקנתי לפי ההוראות באתר הזה, יכול להיות שאני צריך דרייבר אחר?(לא BBA) עוד שאלה קטנה - במאפיינים של התצוגה בתוך מתקדם יש אפשרות לכיוון AA\AF אז כיוונתי ואז יש אפשרות לבחור "בחירת העדפות ליישום" בתיבה כזאת, צריך לבחור את זה? מצטער על השאלות, תעזרו לי בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל אני מקווה שאינני עושה ספאם שאני שואל שאלה על חומרה כמו שכתוב פה במידה וכן הנני מבקש סליחה. שנית כל לשאלתי, אני קונה מחשב חדש <3000NMGH , ג'יגה זיכרון וכו'..>+מסך LCD-וזה הבעייה שלי. אני לא מבין במסכי LCD אני לא יודע אם הדגם הזה טוב וגם אינני יודע אם בכלל כדאי לי לקנות (לפי המדריכים של האתר..) אז הדגם הוא 17" AOC LM-725 LCD - Speakers מסך 17 זמן תגובה - 16 חיבור אנלוגי רזולוציה מקסימלית 1280X1024 16.2 מליון צבעים קונטראסט 450:1 ואני משחק הרבה במשחקי מחשב אוהב לראות סרטים במחשב אבל גם גולש הרבה באינטרנט. אז השאלות שלי הם: עדיף לי במצבי CRT או LCD? איך המסך והמפרט שלו ששמתי מקודם? האם חיבור DVI כמו שאני יקבל איתו יפצה את העניין של ה16 MS ??? א…
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות 8800GTS 320 או 640 עוד מספר ימים. בנוסף למסך הרגיל שלי רציתי לחברת את המחשב לטלוויזיה בחדר שינה שלי, הבעייה היא שלטלוויזיה כניסה אנלוגית אחת (הכבל הלבן שהממיר מתחבר אליו). יש לי ממיר של הוט שמתחבר לטלוויזיה. יש למישהו מושג איך אפשר (אם בכלל אפשר) לחבר את המחשב לטלוויזיה?? חשבתי אלי אפשר לחבר את המחשב לממיר...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
<p>global 3d manage nvidia מישהו יודע איך אני מוסיף יישום למשל אם אני רוצה לשחק במשחק מסוים </p>
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי, אחרי קריאה של ההודעות בפורום אני מתלבט בין שני כרטיסים: ה-HD3850 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5102 או ה-8800GTS הישן הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 אני מתכנן גם לקבל מידיד 2x512mb ל-DDR1 של הלוח שלי אז אני לא מוסיף כרגע זכרון (אלא עוד כחודש). בכל מקרה אני רוצה מחר או מחרתיים לקפוץ לקנות ואני מתלבט בין הכרטיסים וכרגע נוטה לכיוון ה-HD3850. המחירים כמעט זהים (איזור ה-990 ש"ח ב-KSP). מה דעתכם? אם יש למישהו מחיר יותר זול או עדיפות מבחינת אחריות או משהו כזה אני אשמח לשמוע גם... תודה מראש, ilPAL המפרט שלי (מה שרלוונטי): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ (2.0GHz) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 Sapphire X800GTO 256MB …
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני קניה של כרטיס מסך, בעיקר למשחק פיפה 2009 על מסך של 22 אינצ' . מה עדיף בין שני הכרטיסים שרשמתי בכותרת? פתוח להצעות אחרות בתקציב של 350 ש''ח. תודה קישורים לשני הדגמים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2826&products_id=23926
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בביקורת פה באתר http://hwzone.co.il/reviews/8800/8/ כתבו: "שימו לב לעובדה שבכרטיס ה-GTS חסרים שני שבבי זיכרון; אנו יודעים שהכרטיס הוא בעל 640MB זכרון, אך ה-PCB מאפשר להרכיב שני שבבים נוספים ולהגדיל את הנפח ל-768MB כמו בכרטיס ה-GTX." י 1. מה זה PCB י? 2. מה אתם באים להגיד לי שאם יש לי למשל 2 כרטיסי 8800GTS (הלוואי עליי) אז אני יכול לקחת מאחד הכרטיסים 2 זיכרונות ולחבר לשני ואז יהיה לי 8800GTS עם יותר מ 640MB י??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך nvidia 6800gt. ושמעתי שיש דריבר שמאפשר לכל המשחקים לראות אותם ב 3D, כלומר 3D Anaglyph - משקפי תלת מימד אדום - כחול. האם זהו הדריבר?- http://www.nvidia.com/object/stereo_3D_181.25.html פשוט להתקין את זה וזהו? פשוט לא לדעת בכלום וכל משחק יעבוד ב 3D עם משקפיים כמובן? ועוד שאלה קטנה, זה עובד בכל המשחקים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי כבר מסך חדש :-\ לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן. הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מה מהירות השעון הזיכרון ועוד פרמטרים נוספים שאני ידע להבחין םחות או יותר מהם המהירויות הטובות ומהם לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני קצת מבולבל. אני יודע שה-7600gs אמור להיות יותר טוב מ-6600gt. אבל אני רואה שה-6 עולה הרבה יותר מה-7 (אני מתעצל לכתוב את המספר השלם ;D)
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-