כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
האם היצרנית הירוקה תוריד את מחירי כרטיס הדגל שלה, כצעד נגד ה-Radeon Fury X שהושק במחיר זהה? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%a5-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-gtx-980-ti/
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בדיוק מרכיב מפרט להורים שלי שזקוקים למחשב חדש כבר הרבה זמן ואז עלתה בראשי מזימה. לשים להם כרטיס מסך נחמד יותר ממה שתכננתי , לקחת אותו בשבילי ולתת להם את ה 8800GTS 320MB ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות. בכל מקרה הייתי שם להם כרטיס מסך סביר (אחותי משחקת מידי פעם) בסביבות ה 400 שקל לכן אני רוצה להשקיע עוד קצת ולהשתדרג. קראתי בשעה האחרונה בפורום ונכנסתי יותר לעניינים אך בכל זאת אין בידי תשובה חד משמעית כמה הבדל אני ארגיש בביצועים, במידה ואני אקח 4830 או 9800GT. אשמח לעזרה.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים שהם לא הכי כבדים כמו קרייסיס לדוגמא שיחיזיק טוב COD , assassins screed וכאלה.... שמתי לב לכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm רציתי לדעת איך הוא אם מישהו מכיר אותו ואם יש לכם המלצה לכרטיס אחר ושלא יחרוג מ 500 ש"ח תודה למגיבים.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שיעודו- עריכת וידאו בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. אני לא עורך תלת מימד. האם כרטיס מסך טוב ישפיע לי על העריכה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ לדעתכם לשימושים שלי בתקציב של כ- 300 ש"ח? אם לא ממש, וכדאי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה לוח אתם מציעים? אשמח אם בכרטיס המובנה/ הלא מובנה תהיה אפשרות ל FHD, וגם יציאה לשני מסכים (אפשר גם יציאה אחת VGA, ויציאה אחת DVI) תודה, גיא שפירא
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום! מי יעזור לי? יש לי כרטיס RADEON8500LE עם הדריברים 3.5 ושאני מחבר ליצאת ה T.V בעזרת כבל S.VIDEO מתקבלת תצוגה של שחור לבן בטלווזיה. מי שיכול לעזור לי בבקשה אני משתגע ? ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב! אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... ובכן, השאיפה שלי היא לגרום למשחקים הכבדים לעבוד בצורה מהירה וחלקה יותר ברזולוציות הגבוהות. איך אני עושה את זה בצורה הטובה ביותר? האם ע"י המהרה של כרטיס המסך? זה אפשרי בכלל? אם כן, בהתייחס לשאר רכיבי המחשב שלי, זאת תהיה פעולה שתקנה יציבות במחשב? כל פיסת מידע תעזור לי מאוד, אני פשוט לא מבין בכלל בתחום ההמהרה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי דילמה קטנה עם הכ. מסך. שאלה ראשונה. 8600GT - האם שווה לרכוש את הכ. מסך הזה? אני לא גיימר רציני, במחשקים כבדים אני מוכן לשחק גם ב Medium אם צריך או משהו.. לא מחפש לשחק באיכות הכי גבוהה. עכשיו 8800GTS - 256mb vs 320mb הממ.. האם יש הבדל ענקי ביניהם והוא שווה את ה500 שקל? והאם אני באמת אצטרך אותו, כלומר שוב, לא גיימר כבד, אבל רוצה לשחק במשחקים כאשר אני אהיה בVISTA. והחברה אשר מייצרת את הכ. מסך ALBATRON, האם הכרטיסים שלה איכותיים או שווים למקום אחד שלא אציין בשמו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 4. מעבד: 3G P4 אינטל 90NM 530 1MLGA775. לוח אם: MSI 865PE NE03 1GLAN 775. כרטיס מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR. כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על איקון של קובץ מדייה (כגון AVI או MPG) אני מקבל את ההודעה: The NVIDIA Display Panel extension cannot be created. Possible reasons include. Version mismatch. Reinstalling display drivers may solve this problem לאחר הודעה זו הוא נותן לי את האפשרויות הרגילות כגון פתיחה של הקובץ שמירה, מחיקה וכול שאר הדברים. ניסיתי להתקין דרייבר יותר מעודכן של NVIDIA, אבל זה לא עזר ותופעה זו עדיין קיימת. איך אני מצליח לתקן את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול מי שיעזור. רונן.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום.אני קונה מחשב חדש בקרוב והטכנאי המליץ להשקיע את מירב הכסף על הכרטיס (2000 מ6000,שליש).יש לציין שאני משחק הרבה במחשב על פירוט גבוה וAA.כדאי להשקיע את רוב הכסף על הכרטיס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
השתגעתי כבר! כל ביקורת אומרת משהו אחר אין כסף להשקיע 1700 על כרטיס מסך! עד 1K יכול לעלות עוד 200 ל-1950, יתאים לי לשלם פחות 200 -8600GT האם ישנה החלטה סופית ? המחשב חזק 6600 2G עם מסך 19 גיימר בינוני פלוס.
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר, באזור ה800 שקל אפשר להביא משהו מכובד? כמובן שיהיה כמה שיותר חזק וכל הבלה בלה הרגיל, תודה רבה!! =] PCI-E למקרה שחשבתם אחרת
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17, עדיף מסך שיראה שטוח. ושיהיה כמה שיותר זול ...
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רואה בדיי הרבה מערכות מורכבות שמוכרים שמכניסי לשם את הכרטיס הזה... מה זה הכרטיס הזה? איך הוא מבחינת ביצועים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, וחשובה לי מאוד יציאת TV איכותית (לא מסוג S-video כי לא רואים טוב בחיבור הזה, אני צריך חיבור בננה רגיל צהוב כזה) קראתי את נושא ההמלצות שלכם ורציתי ללכת על כרטיס מסוג ATi Radeon HD4350 Silent LP, שלפי המלצותיכם הוא המתאים לי ביותר למערכת קולנוע ביתי, וגם לתקציב. אבל לא הצלחתי למצוא כרטיס עם TV-OUT, וגם בכרטיסים מתקדמים יותר אין. אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה סטנדרט בכל כרטיס, היום זה נעלם? אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים עבורי, עם TV-OUT, עד תקציב 250 ש"ח - לצפיה בסרטי DVD ותמיכה ב-FHD (בלי משחקים)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, השאלה האם מערך של SLI יתן לי ביצועים יותר טובים על הרזולוציה הזו? או שיספיק כ. מסך אחד טוב (כמו ה 9800GX) ? ??? נ.ב. עדיף שהכרטיס מסך יוכל לתמוך במשחקים בכמה שנים הבאות..
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך SAPPHIREHD-4850 512MB מהדגם הראשון שיצא רציתי לדעת האים כדאי לי להליף את כרטיס המסך הנ"ל לכרטיב חזק יותר אני משחק במישחקים כבדים כגון CRYSIS+WARHEAD COD4+5 FARCRY-2 ועוד רבים טובים על מסך 22"ברזולןציה של1680X1050 ואים כן איזה כרטיס ממולץ לרזולוציה זו בתקציב של עד 1000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הREDEON9600pro lite מgigacub ואני רוצה לדעץ מה ההבדל בביצועים כי אני יודע שפרו לייט עובד 400MH במקום 600MH ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דרייברים ספיציפים לכרטיס X1950 PRO שברשותי, גירסא 6.1 (או 6.2, לא זוכר) או דרייברים כלליים של ATI, גירסא 7.4? או שזה לא קשור, ושניהם עובדים ביחד?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ההבדל ביניהם זה איזה 600 שקל אבל האם ההבדל בביצועים כל כך גדול?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-