עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LazyBoy,

זו ההודעה שאני מקבל בכל הפעלה של התוכנה. המחשב בלי OC. (אף פעם לא היה) הכל בDefault settings. מה בדיוק זה אומר והאם זה באמת מסכן את המחשב כמו שכתוב? רעיונות? פתרונות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך למקסימום ביצועים עבור המחשב שלי, את המפרט אפשר לראות בצד ימין. המחשב ישן ולכן אין צורך בכרטיס לא מהעולם הזה, כפי שידוע לי הלוח תומך ב-AGPx2 ולכן לא צריך יותר מזה. אשמח לשמוע מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGPx2 וכמובן אשמח לדעת אם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיס המוצע לכרטיס שיש לי עכשיו (לדוגמא במשחק CS/CZ).

• 14 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by kingdavid,

בין זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11551

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום. אני רוצה לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? וגם את היחס נגידות שלו.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by krembo0o,

יהיה הבדל גדול בין geforce 4 to geforce 5 ממש ירגישו בהבדלים??? :s05:

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by yarivot26,

רציתי לדעת איזה יותר טוב, מבחינת ביצועים ומחיר אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי לכרטיס מסך 2500-2800 ש"ח מכיוון שהX1800 עדיין לא הגיע לארץ, אז מחיר אפשר להשוות מחנות בחו"ל (כמו newegg) תודה

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by AleXus-,

לא יותר מ1300 !!! מטרה... מישחקים, של AGP. יש לי INTEL 2.6 Ghz 256M RAM תודה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by MATAN_BS,

איזה כרטיס מסך מומלץ ב 1200 ש"ח ? (רצוי כרטיס שקט) MAT

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by Pika007,

משהו מוזר ביותר קרה לי הורדתי ATI tool כמו שרבים פה המליצו נכנסתי לפרטים של הכרטיס מסך, והוא הראה לי ליבת R423, מה שלגמרי לא נכון. התקשרתי לחנות, שאמרו לי שהכרטיס הוא עם ליבת R480 (כרטיס Powercolor X800GT) הלכתי אל החנות, חשפו את הליבה (בלי להוריד את האחריות) והפלא ופלא- יושבת לה שם ליבת R480. מישהו יכול להגיד לי מה הולך עם ATI tool???

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by -impreza-,

שלום לכולם ! אני מעויניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב עכשיו אני ממש לא מבין מתחום הזה אני לא יודע כמה זה עולה ואיזה תוכונות צריך ואפילו מה אפשר לעשות עם זה.. אם אפשר קצת פרטים מה זה המכשיר ואיזה סוג טוב אני יודע שאפשר לראות טלויזיה במחשב התקציב שלי 500 - 600 שקל תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by udi,

שלום אני מרכיב מחשב שבעקרון מיועד יותר למשרד אבל גם צריך להיות לא אפשרות לשחק משחקים כגון פיפא, NBA לא משחקים כבדים מאוד כשביקשתי את כ.המסך Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P128D PCI-e 128Mb Bulk Video הציעו לי להוסיף עוד 30 שקל ולקבל את הכרטיס הזה Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card בגלל שיש לו יותר זכרון הוא אמור לרוץ יותר טוב שאלתי היא כזאת האם שווה להשקיע עוד 30 ש"ח ולקחת את הכרטיס השני והאם בכלל אפשר להריץ עליהם את המשחקים שאמרתי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by maxorize,

מכיוון שאני קונה בשבוע הבא מחשב חדש..אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך.. אז ככה..הכרטיסים הם: Gigabyte 6800GT SLI 256MB Gigabyte X800 XL 512MB Gigabyte 6600GT SLI 256MB בין ה6600 ל 6800 יש הבדל מחירים גדול מאוד...השאלה האם זה ישתלם לי מבחינת ביצועים... הגישה הכספית גמישה מאוד... חשבתי גם על ה 7800GT אבל זה ממש יקר... יש מישהו שיוכל לעזור לי? אני משתגע... אם אתם מכירים כרטיס מסך שלא רשמת במחרים הללו אני ישמח לשמוע...

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by sub@master,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 - 400 ש"ח. על הכרטיס להיות בחיבור AGP, לתמוך ב TV out וביציאת DVI . השימוש העיקרי הוא למשחקים. בחיפוש שלי עד כה, אני נוטה לבחור בכרטיס הבא: http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?Prod_ID=2137428553 למישהו יש רעיון אחר או הערות לגבי הכרטיס הנ"ל? אגב, אין כוונה להתעסק עם הכרטיס ב OC או פתיחת צינורות עיבוד כרגע, לכן אופציות אילו אינן רלוונטיות. תודה רבה לכולם.

15. Started by yaloner,

בעקבות תקלות שהיו לי עם כרטיס מסך Leadtek FX6200 ניסיתי לעדכן את הדרייבר וקיבלתי כל פעם הודעה שלא מדובר בכרטיס שך Leadtek. פתחתי את המחשב, שלפתי את הכרטיס, ומה אני מגלה ? בכלל לא כתוב עליו Leadtek אלא Gainward. ב-Device Manager הכרטיס מופיע כ-NVIDIA GeForce 6200 TurboCache. מה זה, עבדו עליי ? או שזה אותו כרטיס בשם אחר ? האם הוא פחות טוב ? מה קורה כאן ?? :s05:

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by bad-sector,

הוא זול מאוד והוא 8MS... מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Yellow,

מי יותר טוב משניהם? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by g1zey,

טוב אז זה בערך המפרט של המחשב שלי כיום Processor : Intel Pentium 4 2.4 Ghz Hard Disk : 80G Westren digital Memory : 512MB DDR 400 MHZ kingstone Video Card : FX 5200 Asus לוח אם : Gigabyte 8SQ800 רציתי לדעת אם כדאי לשפר את המחשב או שכבר לחכות ולקנות אחד חדש ? אם לשפר אז צריך כרטיס מסך חדש והלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E . תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by eshel107,

עזרה דחופה איזה כרטיס עדיף שATI 9800PRO 256-BIT או 6600GT 128-BIT חייב עזרה יש לי זמן להחליט עד ליום-א {תודה אין הבדל במחיר} נ.ב. האם קיים גם 6600GT 256-BIT תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי כרטיס לכידת וידאו דרך USB: AVerMedia EZMaker USB 2.0 כיצד אני יכול לדעת האם הדרייברים שלו הם מסוג WDM או VFW? וזאת ע"מ לדעת האם להשתמש ב- Virtual DUB או Virtual VCR. תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by dorlevy,

יש לי בעיה שכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא רואה על כל המסך אלא רק על חלק ממנו ואין לי איך לכוון את זה שיהיה על כולו. הכ. מסך הוא 6600 GT וחיברתי את המחשב דרך 3 רכיבים (כבלים) - ירוק, אדום וכחול. כרגע אני משתמש בדרוייר של NVIDIA וההגדרת תצוגה היא HDTV 576I (שיטת שידור כמו PAL וכו'). למישהו יש מושג איך אני מגדיל את השטח על המסך, אולי תוכנה כלשהי כי דרך המסך עצמו ודרך הדריוורים אי אפשר... תודה, דור לוי

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bobby323,

במחיר של בסביבות האלף ואם מישהו יכול לתת קישור (בבקשה :-* ) לבנץ' שלו מול כרטיסי 6800GT אני אישית יודע ש Asus חזקים, אבל ראיתי ביקורות שממש משבחות את Gigabyte ו Albrton ולא ממש מתייחסות לכרטיסים אחרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים