כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לשדרג את ה-FX5200 שיש לי עכשיו) אני צריך כרטיס שהוא AGPx8 ושיעלה בסביבות ה-600-650 שקל, מצאתי בחנות אחת את זה: Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D בעלות של 585 שקל. איך הכרטיס מסך הזה? טוב? ואיזה דגם מקביל לו בערך מהג'יפורס? אם יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים אשמח לקבלם (כמובן שאל תשכחו שיהיה AGPx8 ובתחום המחירים 600-650 שקל ככה) אגב, עדיף את הכרטיס ?RADEON 9600XT על הג'יפורס 6200? ודבר אחרון: מה עדיף, Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D או Gigabyte ATI RADEON 9600Pro 256 Mb R96P256D ? (לפרו יש יותר זיכרון, אבל לעומת זאת ה-XT טוב יותר ) אם אפשר לענות לי עוד היום אז זה יהיה מעולה למה אני רוצה לקנות מחר את הכרטי…
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קונה אוטוטו מחשב חדש מהמפרטים שבאתר והשאלות שלי הם * איזה כרטיס לבחור? *האם הGTO2 של SAPPHIRE PCI-E נפתח בטוח לX850XT-PE ולא יהיה מצב של צינורות פגומים וכאלו?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום..ובוקר טוב הכי חשוב.. אוקי עכשיו לשאלה.. יש לי כרטיס מסך כמו שאתם רואים בחתימה GeForce 6200 TC ובע"ה עוד מעט יהיה לי 6600 השאלה שלי היא מה אתם ממליצים..דרייברים רגילים (הפצות רשמייות) או דרייברים מואצים (ערוכים)? ואילו דרייברים מואצים אתם ממליצים לי עדיף שהדרייבר המואץ יבוסס על גרסת 81.85 או 81.84? תודה מראש.. יהב..
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרתי את הדרייוור הקודם שלי, שהיה 77.77, ואחרי זה וידאתי הסרה עם Driver Cleaner. התקנתי את הדרייוור החדש 81.85 ל Windows XP x64. קודם כל שמתי לב שנוספו לשוניות עם אפשרויות שליטה חדשות למסך, אבל משום מה, הן היו מלאות בבאגים. יש לי מסך LG 900P, וכאשר רק נכנסתי לאחת הלשוניות, התצוגה התכווצה, לחצתי על לשונית אחרת, ואז היא התעוותה. כל מיני שטויות. אפילו לא שיניתי כלום. החזרתי את התצוגה חזרה בזה ששיניתי את הרזולוציה לאחרת, ואחר כך לרזולוציה הרגילה. אחרי זה הרצתי את 3DMark 2005. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte 6600GT @ 589/1200. התוצאה האחרונה שלי בבדיקה עם הדרייוור הקודם היתה 4070. עם החדש - 3950. ירידה די דראסטית. מחקתי את הדרייוור והתקנתי את הישן, ואז הרצתי שוב 3DMark 2005. התוצא…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי כרטיס מסוג: ATI RADEON 9600XT 128MB בזמן שאני משחק באיזה משחק שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ 62 מעלות... האם זה בסדר ? האם הכרטיס יכול להישרף בקרוב ? המאורר של הכרטיס מסך לא פועל כבר כמה חודשים טובים ובנתיים לא קרה כלום.... בכל מקרה עוד פחות מחודשיים אני קונה כרטיס מסך חדש... אז אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס הנ"ל קירור... אז האם הכרטיס מסך הזה ישרוד בלי המאורר ועם 62 מעלות בזמן משחק ? תודה...
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב פנטיום 4 | 2.4GHz בזמן האחרון יוצאים משחקים חדשים ואני זקוק לכרטיס מסך חדש... במחש שלי יש Geforce 4 והוא כבר יישן.. אני זקוק לעזרכתם, יש בידי סכום 600-800¤ ואני רוצה כרטיס מסך שאני לא יתאכזב ממנו, יתפקד כראוי ויחזיק מעמד ל 2-3 שנים.. אז מה אתם אומרים??
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה מקבל הכרטיס מסך X800GT ב3DMark05 סתם מענין אותי לדעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
יש לי באג מעצבן בטירוף בתוכנה שהיגעה עם המסך אני מכוון את כל הפרמטרים של המסך ועובר ל-Tab שנקרא File במטרה לשמור הכל (ואחרי זה ליצור פרופילים נוספים עבור שימושים אחרים) הבעיה שאחרי שאני שומר את הפרופיל ויוצא מהתוכנה השמירה פשוט נעלמת. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עוד אנשים עם בעיה כזאת וגם לא מצאתי איפה אפשר להוריד גירסה חדשה יותר. האם עוד מישהו נתקל בבאג כזה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זה שהכרטיס הזה עולה כלכך מעט? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3025
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו... בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה: אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה: עכשיו מה הבעיה? הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה.... מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהו…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני חושב שזאת המסקנה שהגעתי אליה היום למרות שאני בכלל רציתי להביא 6800GT עדיף שיהיה מחשב עם סתם כרטיס מסך להוריד בו שירים ,אייסיקיו ,אינטרנט קצת ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה לא?:\ הבנתי גם שאפשר לחבר לXBOX מקלדת ועכבר אז מה אתם אומרים עדי להשקיע את הכסף על XBOX או כרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' CRT ויש לי תקציב של 750 ש"ח. מצאתי חנות נחמדה עם מגוון מסכים, אנא עזרו לי להחליט מה לקחת מביניהם: http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00101
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה כבר אבסורד. הרעיון ליצור כרטיס מסך עם שתי ליבות כמו זה הוא מצויין, אבל למה הוא דורש לוח אם עם SLI? הרי הכרטיס תופס רק סלוט אחד ואין אפשרות לחבר שום כרטיס אחר לסלוט הנוסף, אז מה הטעם?
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דגם: XFX PV-T43A-NDVideo Card, GeForce 6600GT, 128MB DDR3, Dual DVI, AGP קישור לאתר: http://www.directron.com/pvt43and.html
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GT אז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\ אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש. נ.ב אני לא היתי בטוח אם לכ…
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זו הגירסה שיש לי כרגע 78.01, 08/02/2005 יש משהו יותר חדש מזה ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב. חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי. אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד? בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נ…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין asus 6600gt 128mb ל club 3d 6800gt 256mb אודה לתגובה מהירה מפני שאין לי עוד הרבה זמן להחליט
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי תלושי מתנה למימוש בחנות מסוימת (בערך 450 ש"ח- משמעותי ביותר)(והייתי מעוניין לפנק ת'צמי במסך חדש עוד החודש) ורציתי לשאול מהמבחר הזה של המסכים(שיש בחנות)- מה הכי טוב מבחינת נתונים טכניים? נראה לי שהסמסונג 730B , אבל רציתי לקבל חוות דעת של מביני עניין + אם יש לכם נסיון מוצלח/לא מוצלח- אשמח לשמוע!! ''BENQ LCD FP71G+17 MAG LCD E786 17 MAG LCD LP-717-12 17 SAMSUNG 730B LCD 17 LG L1750SQ LCD 17 TEAC - LCD (ללא מס דגם משום מה, לא נורא) נ.ב. אילו נתונים מספיק טובים מבחינת: בהירות (מה המינימום שיספיק לי) קונטרסט האם צריך לבדוק עניין של איזו תדירות רענון נתמכת? ומה עוד חשוב לי שאני עוד לא יודע? נ.ב - *כרגיל- המחשב מיועד לאיטרנט,אופיס סרטים ומשחקים *PIVOT- לא חשוב לי …
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 700 שקל פלוס מינוס (סטייה של +100 שקל מתקבלת). הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כפי שאתם רואים הכרטיס צריך להיות עם תמיכה לחריץ AGP. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא מבין ממש במחשבים ואבא שלי יכול להשיג לי כמעט בחינם מבין שני כרטיסי מסך: Sapphire ATI Radeon X700Pro או Sapphire ATI Radeon X800GTO איזה מבניהם כדאי לי לקחת???
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-