עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס עלה כ 300$ בתקווה שאני יכול לפתוח את הצינורות.... וכשיגיע אני יביא תמונות ותוצאות.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by bullman,

יש לי GAINWARD 5200 128MB והוא נותן בבנצ'מרקים ציונים מאוד עלובים כשבדקתי בAIDA32 ועוד תוכנות מתברר שהוא עובד במהירות ליבה של 250 וזכרון של 279 . אם אני לא טועה הזכרון צריך להיות 400 לא? אני ממש צריך עזרה בלהבין מה קורה פה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך ה nvidia 8700 GT/GS משום מה כמעט בשום חנות לא מראים אותם למכירה!!?? מופיע 8600 ומייד קופצים ל 8800???

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Blacknight,

אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by Laydeejane,

בעקרון חשבתי ללכת על ה FX5200 האם יש לכם המלצות בקשר לכרטיסים מחברות אחרות ? בעקרון אני לא צריך OC אני רק צריך שיעבוד טוב עם האפקטים של הוינדוס ותמיכה מלאה ב DX9 תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  7. להתקין במחשב Directx 10 שאין בו כרטיס מסך שתומך זה עדין בסדר או להתקין Directx9?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by qpalzm,

פיצ'ר מצוין לצורבי ביוס סדרתיים שלא רוצים לסכן את הכרטיס: http://guru3d.com/article/Videocards/248/1/

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by 114508534,

איך הוא עובד ? צריך תוכנה או משהו מיוחד , או שככה קונים את המסך?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by termister2000,

היי עשיתי בדיקה וקיבלתי 4031 נק' הנה התוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11999895 האם התוצאות הנ"ל טובות בשביל SAPPHIRE RADEON X1950PRO 512MB? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by Animor,

אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה

13. Started by SHOOTER8,

כאחד שלא מתמצא לחלוטין בתחום, אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9665 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10423 שמתי לב שאחד זה D והשני זה DE, מה זה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. שלום! אני בדרך לקנות מחשב חדש (+מסך).. אני משחק במשחקים כמו CS ו-HL עכשיו רציתי לדעת אם מסך "19 מתאים בשביל משחקים כאלה ? או שזה גדול מדי וכדאי "17? תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by thejester,

שלום לכולם קניתי לפני חודשיים מחשב עם כרטיס מסך RADEON SAPPHIRE HD6950, היות וניתן לפתוח אותו לHD6970 (זה היה יחסית יקר וקניתי אותו למען האופציה בעתיד שאוכל לפתוח אותו) מה כדאי לעשות? לפתוח עכשיו? לחכות? במידה ואני אחכה, האם בעתיד עדיין אוכל לפתוח אותו? יתכנו עדכונים שלא יאפשרו לי? בבקשה עזרו לי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by waizman,

על מנת להציג דברים מהמחשב על גבי הטלויזיה ללא TvOut. ואל תגידו לי לקנות כרטיס עם TVOUT... תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by yacovmateo,

שבת שלום קודם כל בקרוב אני קונה מאיזה בן אדם מחשב יד2 והמיפרט שמתוכנן יהיה זה cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm זה מחשב יד2 מב…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. אני עם לוח GIGABYTE 7RXP REV 2.0... עם גרסת ביוס F10 . תודה!!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by razorer,

אני קונה כרטיס מסך ואני צריך עזרה. אני רוצה להשתמש בוויסטה ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמה שיותר זמן(לא איכפת לי אם זה יהיה על med-low בעוד כמה זמ ן) הציעו לי את הX1950GT ואת ה8600GT. מה לקחת?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  20. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

21. Started by dani007,

יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!

22. Started by kobibo,

הכרטיסים יתמכרו כנראה בערך באותו המחיר על מה אתם הייתם הולכים?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיס האלה : X800XT או את ה - 6800UE (אקסטרים) עכשיו אני רוצה לדעת (כמו כולם) מה יותר טוב ה - X800XT או ה - 6800UE (אקסטרים.) אני מציין בפירוש אקסטרים לא ה - 6800U הרגיל עכשיו בקרוב אני צריך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה וכמו שציינתי מקודם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם . אני מדגיש המחיר לא חשוב לי ! אז בבקשה מישהו יכול לתת לי תשובה כדי שאני יקנה את ההכי טוב מבניהם ? ושאלה שניה האם מישהו יודע מתי הוא יוצא הכרטיס הזה (6800UE ) ??

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by DoKing,

טוב יש לי כמה היתלבטויות: 1) מה עדיף X1600PRO או X800 GTO2 עם המוד לפתיחת צינורות? 2) או שההבדלים ממש משמעותיים וכדיי לי להשקיע עוד 1000 שקל וליקנות X1800XL? 3) וד"א רציתי לדעת אם זה נכון שהליבה של הX1800XL זה אותה ליבה כמו של הXT? זה חשוב לי אני רוצה להחליף כרטיס בעתיד הקרוב....

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים