עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, עד כה המחשב שלי היה מחובר לשני מסכים(אחד בVGA ואחד בDVI). עכשיו גם רכשתי טלוויזית LCD, אני רוצה להיות מסוגל להשתמש בשלושתם. יש בכרטיס גם יציאת S-VIDEO שהיא פנויה. מספק אותי גם שאני יוכל להשתמש בשני מסכים מתוך השלושה בו זמנית אבל בצורה שיש לי בחירה באיזה שניים. כלומר: או בטלוויזיה+מסך מחשב אחד או שני מסכי המחשב. תודה מראש, עופר.

2. - המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג. - המחשב אינו מיועד למשחקים. מעוניין גם אולי בפתרון של לוח אם משולב כרטיס מסך זול, בעל יציאת וידאו (עדיפות ל S-VIDEO) עבור הקונרו החדש. אני פשוט בונה מחשב לינטרנט ולראות סרטים דרך הטלוויזיה ועל כן החומרה הפשוטה והחיבור שאני לחוץ עליו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. Started by THELAD,

שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. אם כדאי לחסוך לשיפור אחר במערכת?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by deangefen,

יש שאלה שאני חושב עליה כבר כמה זמן. עכשיו שיש SLI מה עדיך לקחת 2 כרטיסי מסך של 6600GT או אחד של 6800 רגיל

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Storm Bringer,

כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז לפי כחודש בערך קיבלתי את המסך (ASUS MW221U) היום בבוקר התעוררתי ואני שם לב שיש מין נקודה על המסך זה נראה כמו סדק כלשהוא, לדעתי זה לא פיקסל מת כי כשאני מעביר את האצבע על הנקודה אני מרגיש מעין משהו מחוספס כזה מכאן שזה משהו "פיזי" על המסך. אני יכול לאשר בוודאות שאף אחד לא נגע במסך וזה לא משהו שנגרם "מבחוץ". מה הסיבות ההגיוניות לסדק הזה? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מלחץ כלשהוא או אני לא יודע כבר מה, זה נורא מציק , כמובן שיש אחריות אך השאלה היא אם הם בכללו ינסו לעזור או ישר יגידו שזה משהו שנגרם בכוונה או משהו כזה מה דעתכם עריכה * לא ציינתי שאתמול הלכתי לישון ב- 4 בבוקר בערך וזה בוודאיות לא היה שם!! רק כשקמתי היום בבוקר זה הופיע! ואין פשוט אין מצב שמישהו עשה את זה אין לי …

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. הזמנתיי 6800GT של גיגה ביט..... והרבה פה אמרו שהוא כרטיסס חרא ולא כידי ליקנות אותוו אז איך שהוא הצלחתי לבטל תהזמנה אז עכשיו איזה כרטיס אתם ממליצים לי ליקנות בבקשהה תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by kobine,

הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן עשיתי מה שאומרים פה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1 אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל למישהו יש פיתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  10. מבקש המלצה לכרטיס מסך תקציב 1000 עד 2500 ש"ח שימושים כללי: עבודה משרדית, עיבוד גרפי, משחקים (לא כבדים מידי) וסרטים מתאים לעבודה עם שני מסכים 20' תודה מראש

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  11. אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by most,

דבר ראשון..אני יודע שיש דיון 3DMARK אבל אף אחד לא עונה שם...(יש שם כבר 187 דפים...מי מסתכל)... ולשאלה... עשיתי בדיקה לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6800LE בלי OC ובלי פתיחת צינורות וקיבלתי 2650... אני יודע שהתוצאה נמוכה יחסית למה שהכרטיס אמור לקבל אבל אני רוצה לדעת עד כמה בערך... כמה אמור בערך לקבל 6800LE ב-3DMARK05?... אני יודע שאין תוצאה מסויימת שהוא אמור לקבל ושזה קצת תלוי גם בחברה שמייצרת את הכרטיס אבל בכל זאת...בערך... דרך אגב הכרטיס הוא של INNOVISION... ואם כבר פתחתי דיון על זה אז אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל-1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? 3.האם היא מבטלת את האחריות?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום לכל המשתמשים היקרים, קניתי היום Gainward GeForce 7600GT AGP לאחי הקטן - והכרטיס עובד סבבה - המשחקים רצים טוב מאוד והכל כצפוי. אבל בעיה אחד יש - כאשר אני מנסה לראות וידאו, כלומר קובץ וידאו של סרט רגיל המחשב נתקע לגמריי ולא זז - לוקח לפתוח את ההתחל כמה דקות ולכן אני כבר לוחץ על כפתור הריסטרט. בקיצור אני כרגע לא יכול לצפות בסרטים - מחפש מהר פתירון לבעיה. חיפשתי בגוגל: "7600GT Problem" ומצאתי גם אנשים שיש להם את הבעיה הזו כאשר מנסים לנגן וידאו - אבל פיתרון לא מצאתי. מחכה לתשובה.

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by qpalzm,

1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך geforce 8600 שהיה סביר מינוס בזמן שקניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, אבל היום כבר מתחיל להראות את גילו... Tales of Monkey Island מקרטע בקטעים מסוימים, וזה כבר ממש עצוב. המסך שלי תומך ברזולוציה של עד 1024 על 1280 ואני גם ככה בקושי שם לב להבדל מעבר לרזולוציה של 1024 על 768 (במשחקים, לא בקריאת טקסט כמובן...). הבנתי שכרטיס מסך באזור ה500-600 שקלים צריך להספיק לצרכים שלי, אבל אני מתלבט בין הATI 4850 לGeforce 9800. אגב, אני חושב שהלוח אם שלי לא תומך בDDR3 כזיכרון רגיל (GA-965P), האם זה משנה משהוא לכרטיס מסך? (אולי עדיף לקנות גרסה זולה יותר...) תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. כן, הסמן פשוט נהייה ענקי פתאם בלי כל אזהרה מוקדמת ולא ניתן לשנות חזרה, האם מישהו נתקל בתופעה המוזרה ??

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. E5450 באוברקלוק HD 6850 OC EDITION P35-DS3L 8 GIG RAM W460 COOLLER MASTER מסך 22" סמסונג חשבתי על dual x 265 + ANTEC 600W/ENERMAX 600W http://www.rsm.co.il/ אגב, הכרטיס הזה יכנס לי במארז? http://hwzone.co.il/advert/sapphire-r9-280-%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D/ תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. Started by yvkr,

לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by kobiatti,

אני בונה כעת מפרט למחשב (מיועד למשחקים כבדים ) ואחרי עיון בפורום הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שיתאים לתקציב שלי (1000 שקל עבור כ.מ) הוא ה-4850. השאלה שלי היא איזה לוח אם וספק עלי להתאים לו ? באיזה סכומים מדובר? האם יש עוד חלקים שעלי להתאים..? ממה שקראתי הבנתי שלא צריך להשתגע בקשר למעבד... השאלה איזה חלקים עלי להשקיע יותר בהם(כנ"ל ,מיועד למשחקים כבדים ) כדוגמת זכרון (זכרון 2GB יספיק..?) תודה על כל עזרה שהיא :s05:

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני אוהב משחקי מחשב ברשת (BF2 ) ויש לי מעבד של AMD 3000 64BIT 2x512mb זיכרון וכרטיס מסך AGP fx5200 256mb ואני מחפש משהו זול בסביבות 950 ש"ח, משהו שיחזיק לאורך זמן ויתן ביצועים גבוהים למשחקים עתידנים ועד למחשב הבא. ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך בדגם: 6600GT AGPx8 אבל הבעיה שאחרי שחיפשתי והסתכלתי בפורמים ונסיתי להבין אני עדיין בהתבלטות קשה. בנוסף מצאתי משהו משונה ומוזר ויכול להיות שיש כאן טעות (באתר של פנדה) כרטיס מסך מדגם: Point Of View GeForce 6800 128MB TV OUT.DVI AGP ¤699.00 כי הכרטיסים של - 6600GT מתחילים מ- 850 ש"ח ומעלה. השאלות שלי: 1) איזה חברות אתם ממליצים לי לקנות ואם אני יבחר ב- 6600GT Leadtek, Gigabyte ועוד..... (הזולות ביותר עד 950 ש"ח). 2) מה …

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מסך 19 למשחקים וסרטים יש מסך שאני רוצה לקנות מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=770

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by D-Viper,

אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. יש לי בבית p3 800/133 עם 450 זיכרון וכרטיס tnt2. רציתי לקנות כרטיס חדש כדי להגיע לביצועים יותר גבוהים במשחקים - חשבתי על radeon 9200 או gf4 mx. איזה אתם ממליצים לי? (עד 400 ש"ח + -) *עדיף שיהיה עם קירור טוב כדי לעשות לו OC קטן..

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by athi,

אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים