כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עליו טלוויזיה סמסונג 22 LCD ביציאה HDMI יש לי כבל DVI TO HDMI האם יהיה לי קול ב - T.V?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כאן שתי תמונות תגידו לי עם יש עוד להוסיף.ואם אפשר עוד להוסיף מהגדרות אחרות תודה .אני משתמש עם התוכנה ati tray tools [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
לLEADTEK יש משהו בשם MYVIVO, ניסיתי להבין מזה מתוך האתר שלהם http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivo_1.html זה רק אני או שזה רק חרטא? וזה לא שונה מכל VIVO אחר של יצרן אחר? כלומר סתם 2-3 תוכנות נכון? לא הבדל חומרתי או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך 7600GS וסרטים לא עובדים לו אפשר לינקים למקודדים שיעזרו? יש לו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
במסך CRT יכול להיות נקודות מתות? Tnx Gil.Z
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה לשכנע אותי לקנות כרטיס מסך כמו שלו 6800gt .. הוא התווכח איתי שהוא יכול להריץ כל משחק כבד על מקסימום פילטרים והגדרות.. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם.. ואם תוכלו תצרפו לי משחקים ממש כבדים שאתם מכירים.. כי רק ככה אוכל להוכיח לו שהוא טועה.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם HD4670 יספיק לצרכים האלה? וד"א אם אני זוכר כרטיסים של ATI מוציאים HDMI מלא ז"א גם AUDIO וגם VIDEO.
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום מה המצב? לפני שבוע קניתי Radeon 9700 של פאוור כולור. איך אפשר לדעת אם זה באמת 9700 כי מופיע לי במאפינים של המחשב שלי radeon 9700\9500pro (תראו תמונה,תורידו בבקשה!) אולי זה הדרייבר, התקנתי את 3.5 כי 3.6 עשה לי בעיה, התקנתי לפי ההוראות באתר הזה, יכול להיות שאני צריך דרייבר אחר?(לא BBA) עוד שאלה קטנה - במאפיינים של התצוגה בתוך מתקדם יש אפשרות לכיוון AA\AF אז כיוונתי ואז יש אפשרות לבחור "בחירת העדפות ליישום" בתיבה כזאת, צריך לבחור את זה? מצטער על השאלות, תעזרו לי בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
צפויה ירידה משמעותית במחירים??
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף אז איזה כרטיס לקנות שיהיה משתלם מבחינת ביצועים\מחיר וחשוב לציין שברצוני לשחק את half life 2 כשיצא ולהפיק עד כמה שאני אוכל ממנו !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
התקנתי דרייברי אומגה והם פתחו לי עוד 4 צינורות! עשיתי 3DMARK01 כדי לראות אם חל שיפור ולהיפך! ירידה של 4000 נקודות!!! בנוסף, יש הפרעות תצוגה בזמן שאני מפעיל משחקים מודרניים כמו מקס פיין 2 והאלו, בCS אין בעיות. ההפרעות לא מפריעות לזרימת המשחק אבל כן מפריעות לתצוגה... מה קרה? הדרייברים של אומגה הרסו ??? הכרטיס מתחמם יותר מידי בגלל הדרייברים של אומגה? :'(
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו.. אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה? זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות.. אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח... יש לי עוד שאלה : האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו? אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300…
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI 800MHZ 2GB - סטיק אחד זהו בעקרון, אני שואל כי בחלק מהבדיקות הגעתי ל13 FPS וזה כמו בדיקות חוזרות כאלה... שכחתי התמונה http://img443.imageshack.us/img443/8223/27933697qu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
המפרט בצד מחפש כרטיס יותר יזק ממנו ואיכותי ל AGP אם יש צורך להחליף חלק אחר מהמפרט לטובת ביצועים תציינו. אין הגבלת תקציב רק שיהיה איכותי והגיוני משחקים : BF2 , AA , FEAR תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Samsung 712T או Viewosnic VP171? האמת שאני ממש עומד להזמין את ה - VP171 אבל פתאום ראיתי שהמסך של LG נמכר ב- 600 ש"ח פחות תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-