עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.85.html החידושים והשיפורים העיקריים הם: עוד מידע על הדרייברים החדשים || V http://download.nvidia.com/Windows/81.85_whql/81.85_ForceWare_Release_Notes.pdf עריכה: מי שמשתתף בסקר מתבקש לכתוב גם מהו הכרטיס מסך שלו.

• 85 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by seffi,

לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by yoni321,

אם יש כרטיס שהוא מתחמם יותר מדי או שעומד לקרוא איזשהו נזק הכרטיס מסך (X800XL ) מכבה את עצמו אוטמטית או שהוא נשרף או נהרס. האם יש איזשהו מנגון שבא להגן על הכרטיס לפני שקורה משהו והוא מתכבה על מנת להגן עליו.

5. Started by MegaStorm18,

כרטיס ה ge force 3 ti שבק חיים והטכנאי היגיע ואמר לי שהכרטיס הכי מתקדם שהוא יכול לשים לי במחשב זה 5500 fx בגלל שהוא אמר שהתושבת של המחשב שלי ישנה ואני לא מבין הלוח אם ישן? הרי יש לי AGP 8 וכל זה. amd 2600 xp 512 ram וכל זה עכשיו השאלה שלי היא כזאת לאחר שקיבלתי את העובדה שיהיה לי בזמן הקרוב - רחוק 5500fx האם הכרטיס הזה שווה משהו , אני מתכוון איפה הוא ברשימה של הכרטיס מסך ומה המקביל שלו של ראידון יש ביקורת עליו איפה שהוא? תודה רבה

6. Started by Bartleby,

שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח -Epox 4PDAI 478 מעבד - אינטל פנטיום 4 2.8 800Mhz. זכרונות - 512MB DDR שני סטיקים של 256 כל אחד 3200/400 מתוצרת מושקין. וכרטיס מסך מדגם radeon 9600 pro שעד עתה שירת אותי נאמנה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקלים. קראתי באתר את הביקורת על ה-6600GT של אלבטרון והוא נראה לי כמו הפיתרון האידאלי אבל במסגרת התקציב שלי אני מניח שיש מצב לכרטיס יותר חזק. א. על מה אתם ממליצים בהתחשב במערכת שיש לי ובמסגרת התקציב כשהמטרה היא כמובן משחקים? ב. איזה יצרן מוכר את הכרטיס הכי חזק במשפחת ה-6600GT? בנדלים חשובים לי פחות. מה שחשוב לי זה החומרה עצמה.

• 71 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by alextomin,

אני כבר הרבה זמן מחפש איזה כרטיס עריכה/טלוויזיה לקנות. כבר פתחתי פה כמה תרדים לגבי זה-אבל כנראה בנושא הזה מעט מאוד אנשים מבינים.(אנסה עוד פעם) הייתי אצל אנשים שעושים את העריכות של הוידיו-הם המליצו לי על חברה לכרטיסי עריכה-פינקל (PINNACLE). 1.זה חברה טובה, איך הכרטיסים שלהם? 2.תמלחצו לי על כרטיס מהחברה-עד 1000שח-רצוי פחות. תודה רבה לעונים ;D

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by B-E-A-utiful,

אוקיי, יש לי 1000 שקל ואני רוצה כרטיס מסך חדש, מפרט: AXP 2500+ ABIT NF7-S TWINMOS DDR400 CL2.5 1GB ספק כוח: 350W לא ג'נרי, משהו טוב... יש ב-KSP את ה-XFX 6800LE, ואת ה-GIGABYTE 6600GT, שניהם באותו מחיר, איזה מביניהם יותר טוב במהירות סטוק, לאיזה מהם אפשר בטוח לעשות OC יותר טוב? אם לא בטוח אפשר לעשות אז אני לא מהמר. יש כרטיס AGP אחר שאתם מכירים בעד 1000 שקל גג? (1100 למשל כבר לא בא בחשבון)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Titanium,

כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Yellow,

הכרטיס הזה טוב? http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by kobibo,

אני ירצה בעתיד כמובן לבצע O.C לכרטיס ולפני כן אני רוצה לבדוק מה הטמפר' הנוכחית של הכרטיס ומה לאחר פתיחת הצינורות ( לשלב ההתחלה ). בעזרת איזה תוכנה ניתן לבדוק זאת ?

12. אני מתכנן לקנות לוח עם צ'יפסט nforce של NVIDIA וכרטיס מסך חדש. האם עדיף לקחת כרטיס של NVIDIA (אינטגרציה טובה יותר עם הלוח ?) או שזה לא משנה ? האם מישהו כאן נתקל בבעיות עם כרטיסי ATI על לוחות עם צ'יפסטים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by FatallChill,

אז ככה כולם פה מציאים לי geforce 6600 של ג'יגביט שעולה 680 ש"ח בארך ולי אין ממש תקציב ומצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5938 אז רציתי לדעת אם הוא מספיק בשביל משחקי מחשב חדשים כי לי יש עכשיו 5200 Gforce (לא לצחוק) וזה לא סוחב כלום.!

14. Started by Drogba,

שלם , אני מתלבט בין שני כרטיסים , המטרה שלהם היא כמובן גיימינג כבד , ואני מתכוון לעשות להם OC עד הסוף . הכרטיסים הם : Powercolor X800GT 256MB DDR3 PCIe מחיר 1,100 ~ למה כן? כי זה פאוור קולור קירור יותר טוב מהספייר זול למה לא? כי יש לו 8 צינורות עיבוד Sapphire X800GTO 256MB DDR3 PCIe מחיר : 1,200~ למה כן? 12 צינורות עיבוד יותר ביצועים מהGT ( נכון? ) למה לא? יקר יחסית לא יודע אם שווה את זה קירור יותר חלש מהP.C בקיצור - למי יש יותר ביצועים , למי יש יותר פוטנציאל OC , מי יהיה יותר חזק אחרי OC כבד , ומה יהיה הטמפ' אחרי הOC

• 13 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by eliranl,

המצב הוא כזה החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800GT שעולה בערך 1500 שקל היום יש לי AGP ,השאלה היא אם שווה לי לקנות לAGP או להחליף לוח אם לPCIE (שזה עוד 600 שקל) ואז גם הכרטיס מסך צריך להיות שונה וגם יהיה יותר יקר ,הלוח אם שלי זה INTEL D865PERL מעבד 2.6ghz 800fsb סוקט 478 ,זיכרון 256x2 dual 400mhz ,הלוח אם שאני חושב להביא זה Asus P4GD1 Intel 915P: http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=27&model=167&modelmenu=1 אז שווה להחליף לוח אם? ואם שווה להחליף לוח אם אני צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב 1500 שקל??

16. אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by AVL,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15347 ^^^ נראה כמו מסך חלומות לכל גיימר

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by liran52,

יש לי מסך LCD רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 לצערי הכרטיס מסך שיש לי Gigabyte Radeon 9550 לא תומך ברזולוציה הזאת אז אני חושב לקנות כרטיס אחר, חשבתי על הGeforce 6600 שאפשר להשיג אותו די בזול אבל האם מישהו יודע אם הכרטיס תומך ברזולציה 1680x1050? חיפשתי שעות באינטרנט ולא מצאתי שום איזכור אני יודע שהGeforce 6800 תומך ברזולוציה אבל הוא יקר מדי....

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  21. טוב אני חושב לקנות את : http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-s-s776.htm#spec MAG TFT 17'' 776 8ms Model S776 Panel Size 337.9*270.3mm Max. Resolution 1280*1024@75Hz Display Colors 16.2M Dot Pitch (mm) 0.264*0.264mm Brightness (cd/m) 300 cd/m Contrast Ratio 500:1 Response Time 8ms במחיר 1595 ש"ח ב KSP , שווה לקנות אותו ? התקציב שלי הוא בדיוק 1600 שקלים ולא שקל אחד יותר ! מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11792

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  23. קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. חוץ מזה שהוא רקץ לי על 7 פריים לשניה AMD 2500+ 1Giga 9500pro 128 אחרי game 1 יש את ההודעה

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by flash70,

שלום חברים, אני מתחיל לאסוף מידע לפני שדרוג המחשב (מתוכנן לחודש-חודשיים הקרובים) ומתלבט לגבי כרטיס המסך. אני מעריך שהתקציב עבור הכרטיס יהיה עד 2,000 ש"ח. אגב, אולי בכלל כדאי ללכת על Nvidia 6800GT ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים