כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם העניין הזה... אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, לדוגמא: אם יש לי כרטיס gefrorce 6600gt של msi אני צריך להוריד את הדרייברים שלהם או את הרגיל warefroce אן משהו כזה שמוצג גם כאן באתר? תדוה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה והתקנתי את הדרייברים שיש איתו,מישהו שאולי מכיר תגירסא שבאה איתו(77.50) יש יותר טובה ממני לכרטיס? בתוצאות בנצ'ים כמובן
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי כרטיס מסך של AGPX8 ולי יש AGPX4 אם יהיה לי בלוח אם AGPX8 ההבדל יהיה משמעותי ?
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ משחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שאני נכנס למדור של X800GT באתר Sapphire כתוב שם: Please Contact your Local Sales Office for Availability of This Product in Your Region. למה זה?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בKSP יש את הכרטיס מסך הזה,עכשיו רציתי לדעת מה זה TD,והtם הוא טוב בכלל ושווה את 2000 שח? ???
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך שלי אנ קניתי XFX GFORCE 7800 GTX ורציתי לדעת העם PINE היא חברה טובה לכרטיס או שיש כרטיסים מחברות טובות יותר וגם קיבלתי ב 3D MARK 2005 ''רק'' 7000 והבנתי שאפשר לקבל יותר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחים יש לי שאלה על ה-SLI הבנתי שזה תכנולוגיה של nVIDIA שמאפשרת לשים שני כרטיסים 1)מה זריך להתאים לזה חוץ מלוח אם והכרטיס אצמו? 2)מה זה עושה (מוסיף זיכרון (256+256+512, משנה את האיכות, מוסיף תדר זיכרון וכו')? 3)האם צריך בדיוק אותו כרטיס ( 7800GTX 256 DDR3 600MHz+7800GT 128 DDR3 500MHz) (זה סתם דוגמה) ויש לי עוד שאלונות האם לקנות את הכרטיס 7800GTX...... או לקנות את X1800XT או X1600XT יאלה נשמות תקפיצו תשבות
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שאלה קטנה, מדוע GeForce6600GT AGP עולה יותר ב-200¤ מ- GeForce6600GT PCIX ??? (המידע שלהם זהה רק ההבדל הוא AGP ו-PCIX) ??????????????????
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן לקנות כרטיס לכידה בשביל להקליט תוכניות מהממיר הדיגטלי אני לא צריך Tunner בכרטיס, הכרטיס יהיה מחובר בכבל RCA לממיר הדיגטלי. יהיה נחמד אם הכרטיס יבוא עם שלט רחוק בכל מקרה בינתיים ראיתי את הכרטיס הזה שנראה די רציני אבל יש לו Tunner שאני לא צריך. http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 יש כרטיס אחר מומלץ בסביבות ה-600 שקל (ועדיף שיכלול שלט)?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נגיד עכשיו יש לי כרטיס 7800GT ואני קונה עוד אחד כזה ואז אני סם אותם ביחד ? זה SLI או שיש כרטיס אחד שמחובר אליו שתי כרטיסים ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש איזה כרטיס או מתאם לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות באיכות של מסך מחשב ? או שזה תלוי בטלוויזיה?
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה כרטיס מסך בסביבות 1500 שקל, AGP חשבתי ללכת על asus 6600gt ויש לי כמה שאלות. 1. האם באמת שווה להשקיע ולקנות 6800 באלפיים שקל? 2. למה לידטק ו-gainward עולים חצי אלף פחות מאסוס? יש לי פנטיום 4 3GHZ שהואץ ל3.6
-
- 62 תגובות
- 6.1k צפיות
-