עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by Yellow,

שאני נכנס למדור של X800GT באתר Sapphire כתוב שם: Please Contact your Local Sales Office for Availability of This Product in Your Region. למה זה?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by K_D,

בKSP יש את הכרטיס מסך הזה,עכשיו רציתי לדעת מה זה TD,והtם הוא טוב בכלל ושווה את 2000 שח? ???

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by ilaysk,

לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך שלי אנ קניתי XFX GFORCE 7800 GTX ורציתי לדעת העם PINE היא חברה טובה לכרטיס או שיש כרטיסים מחברות טובות יותר וגם קיבלתי ב 3D MARK 2005 ''רק'' 7000 והבנתי שאפשר לקבל יותר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by f_b_i,

האם כל כרטיס מסך PCI-E תומך SLI?

6. Started by chinchi,

למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.

7. קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה

8. Started by avivlevy,

אחים יש לי שאלה על ה-SLI הבנתי שזה תכנולוגיה של nVIDIA שמאפשרת לשים שני כרטיסים 1)מה זריך להתאים לזה חוץ מלוח אם והכרטיס אצמו? 2)מה זה עושה (מוסיף זיכרון (256+256+512, משנה את האיכות, מוסיף תדר זיכרון וכו')? 3)האם צריך בדיוק אותו כרטיס ( 7800GTX 256 DDR3 600MHz+7800GT 128 DDR3 500MHz) (זה סתם דוגמה) ויש לי עוד שאלונות האם לקנות את הכרטיס 7800GTX...... או לקנות את X1800XT או X1600XT יאלה נשמות תקפיצו תשבות

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by AdidasEA,

שאלה קטנה, מדוע GeForce6600GT AGP עולה יותר ב-200¤ מ- GeForce6600GT PCIX ??? (המידע שלהם זהה רק ההבדל הוא AGP ו-PCIX) ??????????????????

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by Holy,

אני מחפש כבר כמה זמן לקנות כרטיס לכידה בשביל להקליט תוכניות מהממיר הדיגטלי אני לא צריך Tunner בכרטיס, הכרטיס יהיה מחובר בכבל RCA לממיר הדיגטלי. יהיה נחמד אם הכרטיס יבוא עם שלט רחוק בכל מקרה בינתיים ראיתי את הכרטיס הזה שנראה די רציני אבל יש לו Tunner שאני לא צריך. http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 יש כרטיס אחר מומלץ בסביבות ה-600 שקל (ועדיף שיכלול שלט)?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by kingdavid,

נגיד עכשיו יש לי כרטיס 7800GT ואני קונה עוד אחד כזה ואז אני סם אותם ביחד ? זה SLI או שיש כרטיס אחד שמחובר אליו שתי כרטיסים ?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. יש איזה כרטיס או מתאם לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות באיכות של מסך מחשב ? או שזה תלוי בטלוויזיה?

13. שלום. אני רוצה כרטיס מסך בסביבות 1500 שקל, AGP חשבתי ללכת על asus 6600gt ויש לי כמה שאלות. 1. האם באמת שווה להשקיע ולקנות 6800 באלפיים שקל? 2. למה לידטק ו-gainward עולים חצי אלף פחות מאסוס? יש לי פנטיום 4 3GHZ שהואץ ל3.6

14. Started by Imtheman,

אני מקווה שהשאלה מופנית לפורום הנכון . . . אני רוצה לצרוב סרטים על דיסק DVD ויש לי כמה סרטים שהם בפורנט VCD (הקובץ יושב אצלי כ אימג') איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלו לדיסק DVD ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by kingdavid,

מה אתם אומרים מי יותר טובה? עוד שאלה לאיזה כרטיס גרפיקה שלהם מתשווה כיום? הנה מאמר Apples to Apples on Graphics? The Xbox 360's ATI graphics core also throws a wrench into our graphics comparison since it uses a new-fangled Unified Shader Architecture that mixes up pixel- and vertex-pipelines and makes comparison to older video card technology very difficult. The Xbox 360 graphics core may have 48-pipelines, but we don't know how powerful they are compared to dedicated pixel and vertex pipelines. The PlayStation 3 has a pretty strong Nvidia graphics processor, but you can see how Sony may be afraid of the specification sheet comparison by the pipeline number convenientl…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  16. בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by romany2005,

היי, אהמ אז ככה אני אתאר את זה בקצרה יש לי מחשב ממוצע הנה המפרט: MotherBoard: Asus P4S800-MX SE CPU: Intel Pentium 4 1.7 GHZ NO OC Ram: 512 MB DDR 1 Video Card: OnBoard SIS330, SIS661FX :-\ : OS: Win XP Home Legal!!! LOL השאלה שלי זה איזה כרטיס לקנות בטווח כסף של 450-650 מקסימום ואני לא יכול להוציא יותר מזה גם את זה בקושי אני יכול, מה המינימום ומה המקסימום? במינימום אני חשבתי לקנות רדאון 9550 שראיתי שהוא מצוין וב650 גיפורס 6600 או 9600XT, מה כדאי לי לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by darky,

יש לי מסך מסוג nvidia geforce2 mx/mx400 של חברת LG לאחרונה הבהירות במסך נהייתה ממש גרועה ורואים בחלק מן המסך טישטוש המסך ניראה כזה כמו בפוקוס יש עליו טישטוש בחלקים מסויימים והכתב ממש מטושטש בקושי רואים ההיתרון היחידי הוא שבמשחקים רואים טוב מאוד מה עליי לעשות כדי לסדר בעיה זו ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by shtrodel,

האם ניתן לפתוח צינורות לכרטיס שלי? אם כן כיצד? האם יש סיכון? (גם אם זה לטווח ארוך...) מה ההבדלים בביצועים? ואם למישהו בא להיותץ ממש נחמד..... מה זה צינורות?!?... מדריך בעברית יש? (נשמע כאילו לאינסטלטורים יש עבודה נוספת.. ;D)

20. Started by headg,

Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by Bar1234,

Pixel shader 3+vertex shader 3 מה אומרים הדברים הבאים? למה הם מתייחסים?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by dids22,

לחבר שלי יש את הכרטיס fx5200 ומעבד intel 2.4ghz (אני לא זוכר איזה מערכת יש לו בדיוק אז אם תבקשו אני ישאל אותוו) (אם זה משנה בכלל אז נפל לו קבל אחד אבל הוא לקח את הכרטיס למשהו והוא הלחים את הקבל לכרטיס) הקיצר הכרטיס מסך שלו לא מסכים לעבוד על המחשב שלו !! יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי ועם הכרטיס מסך הפנימי זה עובד !! אבל כשהוא מחבר את ה 5200 באמצע עליה לווינדוס המחשב נתקע . מה בדקנו: 1)פירמטנו את המחשב והבעיה לא הסתדרה 2)לקחנו את המחשב למקום שהוא נקנה והוא עבד שם(זה היה לפני ההלחמה של הקבל)\לקחנו את הכרטיס לחבר שלנו והוא עבד אצלו!!(אחרי ההלחמה) 3)לקחנו מהחבר שלנו את הכרטיס מסך שלו(אני חושב שזה היה mx440 -לא בטוח) וחיברנו אותו למחשב שאיתו יש את הבעיה והוא עבד!! אז איפה נראה…

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  23. כן חברים יקרים השאלה כבר בכותרת תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4230 אני מתלבט אם לקחת אותו במקום 7800GT..

דיונים חדשים בפורומים