עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למשל הייתי רוצה לדעת כמה כרטיסי 6600GT PCIE לוקחים בוואטים, נגיד 6200, X700PRO וכו... איפה אני יכול לבדוק את זה? (הדגמים שרשמתי הם רק לדוגמא אין לי צורך בנתונים עליהם). תודה (:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by Monstalicious,

אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים

4. Started by Mike_b,

הייתי רוצה לקבל בבקשה הסבר קצר או הפנייה לאחד כדי לקבל מספר תשובות לשאלות שריכזתי. *מהם הדברים הבסיסיים שכרטיס טלוויזיה יכול לעשות? *האם יש קשר בין כרטיס הטלוויזיה לכרטיס המסך במחשב? *האם אפשר בעזרת כל כרטיס טלוויזיה להקליט? *האם יש להתחשב בלוח האם בקניית כרטיס טלוויזיה? *האם כל כרטיס יכול להתחבר לממיר של YES? *מהו טווח המחירים של כרטיס טלוויזיה ממוצע ומספק? ובבקשה אם אפשר להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה כזה. תודה רבה (גם אם רק חלק מהשאלות ייענו אני אשמח)

5. Started by lipa,

יש היום הרבה גירסאות מומהרות של הכרטיס 7800GTX http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDXFX7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDevga7800GTxx&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11550&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 זה ההשוואה בין הכרטיס של אסוס ל-X1800XT http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/asus-en7800gtx.html

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  6. השאלה למעלה.. עכשיו הכרטיס שיש לי זה MX420 מעפעפעפעפעפאן...ואני משחק בעיקר וכמעט רק CSS..ולפעמים ה420 לא מספיק..יהיה שינוי גדול בכרטיס 9600xt...? והאם הוא שווה עכשיו לקניה ב-250 ש"ח..? *יש פה מישהו שעשה VMOD ל9600XT ?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by coorva,

התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה

8. Started by 114508534,

שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. מצטער, אין לי פשוט מושג....

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Bar1234,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL ואני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by Bartleby,

ראיתי כתבה באתר על המתאם הזה ויש לי כמה שאלות: האם הוא כבר נמכר בארץ? אם כן באיזה חנויות ובכמה? הוא מפחית מביצועי הכרטיס? האם הוא תומך רק בלוחות האם וכרטיסי המסך של אלבטרון היצרנית? קראתי שהוא תומך בכרטיסי ג'י-פורס 6800 בין היתר. האם הכוונה לכל ליין כרטיסי ה-6800? ז"א גם גרסאות האולטרה וה-GT של ה-6800? ההתקנה פשוטה או מסובכת? תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by yarivot26,

בסביבות ה1,000 שקל, משהו שיריץ את כל המשחקים החדשים וכל מה שייצא (עד יולי) תודה

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by Holy,

יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by Black Knight,

שלום המסך הישן שלי (AOC) נשרף לאחרונה ואני מעוניין לקנות מסך LCD חדש. ברשותי תקציב של כ-1800 ש"ח - המסך ייעודו לשימוש ביתי של משחקים וסרטים, גלישה באינטרנט וכדו'. אני מעוניין לציין שקראתי את הדביק אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת לגבי מה שכדאי לי לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שלום. מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם העניין הזה... אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, לדוגמא: אם יש לי כרטיס gefrorce 6600gt של msi אני צריך להוריד את הדרייברים שלהם או את הרגיל warefroce אן משהו כזה שמוצג גם כאן באתר? תדוה על העזרה

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by roc,

קניתי את הכרטיס הזה והתקנתי את הדרייברים שיש איתו,מישהו שאולי מכיר תגירסא שבאה איתו(77.50) יש יותר טובה ממני לכרטיס? בתוצאות בנצ'ים כמובן

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by kingdavid,

יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by FatallChill,

טוב יש לי כרטיס מסך של AGPX8 ולי יש AGPX4 אם יהיה לי בלוח אם AGPX8 ההבדל יהיה משמעותי ?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ משחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by JUNGLE,

yes yes tnx alot

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

השאלה בכותרת.. תודה לעונים..