עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by Laydeejane,

בעקרון חשבתי ללכת על ה FX5200 האם יש לכם המלצות בקשר לכרטיסים מחברות אחרות ? בעקרון אני לא צריך OC אני רק צריך שיעבוד טוב עם האפקטים של הוינדוס ותמיכה מלאה ב DX9 תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by sagyle,

שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .

4. Started by DAVIDKI19,

מעבד 2500K GTX570 2 קשיחים 1SSD כונן המעבד יהיה בOC הכרטיס מסך מומהר ל780 מגה הרץ חשבתי ללכת על Seasonic M12II-620 SS-620GM 620W יספיק למחשב ללא SLI יספיק? או ללכת על Seasonic S12D-850 (SS-850HT) (הוא יסחוב SLI)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. Started by bono_71,

יש לי חבר שפשוט נעול על המסך הזה 19` Viewsonic VP930B Black Pivot 8ms LCD Monitor האם ההשקעה שווה או צריך לחכות שירד המחיר או אולי יש משהו יותר זול וגם איכותי תודה לעונים.

6. Started by mrsph666,

שלום, ברשותי Gigabyte GTX570 (GV-N570OC-13I) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ויזואלי לגבי פירוק גופי הקירור, ע"מ לנקות ממנו אבק. או שזה פשוט לסובב כמה ברגים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by dravimor,

איזה כרטיס עדיף HD3850 או 9600GT והאם יש הבדלים בין הכרטיסים המיוצרים עי חברות שונות? תודה :

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by שגיב69,

אני נכנס למשחק Deux ex 2 וזה עושה מסך שחור ..וסימן שהוא חושב וזהו ככה נתקע עכשיו כשאני יוצא אז אני עושה לחצן ימני והדבק זה רושם משהו כזה .. *** Win32 Runtime Fault : ACCESS_VIOLATION *** Build Nov 14 2003 13:41:15 *** Thread Id : 0000011Ch *** Stack Trace Follows... frame: IP=00405CC2 SP=0012D520 BP=0012DBD8 { 0001:00004CC2 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } frame: IP=00413AD1 SP=00000000 BP=7F904688 { 0001:00012AD1 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } מה הוא רוצה ממני??? יש לי Ge force 2 pro gts וכל הדרייברים המעודכנים לזה פלוס דיירקטס 9 .. מה הבעיה מה אני אמור לעשות???

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת האם הספק Corsair VX Series 450W PSU יחזיק את הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0. תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. 9500 pro vs. 9600 xt?

11. Started by Tomerm,

יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by kidO,

ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER והוא ממש טוב בדיל טוב! אבל יש לו כרטיס שמה מסך קצת ישן טכנולוגיה: ATI Radeon דגם: 9250 נפח זכרון: 128 DDR יציאת Tv Out: כלול AGPx8: כלול שווה לי להוסיף 199 ולקנות את הכרטיס הזה עם המחשב: Geforce FX5500 256MB + TV איך הוא ? הוא בסדר ? אני יוכל לשחק איתו משחקים באיכות ובכייף וטובים??? תגובות בבקשה..

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by eladsh,

קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  18. בבקשה חייב עזרה ! אני מתחנן תעזרו לי התקנתי את הדרייברים האלה של דום 3 לati ופתאום כל פעם שהמחשב נדלק יש מסך כחול וכתוב שם משהו עם מספרים וכזה איך אני מסדר את זה ? רק שזה בסייף מוד זה פועל טוב בבקשה תעזרו לי !!!!

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by guy_intel,

האם זה נכון שככל שהמסך גדול יותר, תהיה נטייה לבחור ברזולוציה גבוהה יותר ולכן העומס על כרטיס המסך יגדל ? כלומר, אם יש לי כרטיס מסך מסויים ומסך "19 ואני בד"כ משחק ברזולוציה של 1024x768, כאשר אעבור למסך "22 ואשאר עם אותו כרטיס מסך, רזולוציית 1024x768 תראה עליו כבר פחות טוב כי המסך פשוט גדול יותר. ולכן סביר שארצה להגדיל את הרזולוציה. מה שאומר ש: מסך גדול יותר = צריך לקנות כרטיס מסך חזק יותר. אם כך, מדוע לקנות מסכי ענק של "22 ולא להסתפק במסך "19 ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. אם יש לי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך לקנות?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by Rudo17,

מה ההבדל בין GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ל- GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תודה מראש

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. היי רציתי להגיד לכם כמה שאני מרוצה מהכרטיס הנ"ל , הפעלתי CRISIS על רזולוציה של 1600 על 1200 על כל ההגדרות על high והמשחק רץ חלק מאוד , וזאת עם מחשב ישן , אני ממליץ מאוד על הכרטיס הזה , אני רק יכול לתאר אם היה לי מחשב חזק לאיזה ביצועים היתי מגיע. רוני

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by aviva,

כרטיס גראפי 512 05260 התאמה למעבד core 2 Quad

25. Started by madix,

אהלן, הסתכלתי קצת בבנצ'מארקים ב-tomshardware ונראה שברזולוציות גבוהות עם פילטרים מופעלים הכרטיס שנותן את היחס עלות תועלת הגבוה ביותר הוא מערך SLI של ה-8800GT, כאשר ברוב המקרים הוא די זהה בביצועים ל-GTX280, אבל בערך ב-1000 ש"ח פחות במחיר! דרך אגב, הסתכלתי גם על ה9800gx2 אבל נראה שבחלק מהמקרים הביצועים שלו עולים אפילו על ה-GTX280, ובמקרים אחרים יש לו ביצועים עלובים ביותר. אז מה אתם אומרים, שווה ללכת על מערך של 8800GT במקום 9800gx2 או GTX260 (כולם *בערך* באותו סדר גודל של מחירים)? אלה הבנצ'מארקים שהסתכלתי עליהם בעיקר (חלק עם פילטרים וחלק ברזולוציות קצת נמוכות יותר): http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/Crysis-v1-21,753.html http://www.tomshardwa…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.