כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים עם שני כרטיסי מסך מסדרת HD4850 של ATI ולאחר שהתקנתי את הדרייבר שלו נתקלתי בשגיאה זו : [ אם מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לפתור שיפנה אלי בבקשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחירון שבועי לדילרים שיש בהם החנות לכל מיני חלקים וראיתי שם: PALIT Geforce 8800GT 512MB PCIE2.0 ואני שואל אם זה שווה את המחיר 1,060 ש"ח כי בכל אופן זה PALIT והוא יותר חלש מהגרסאות האחרות של 8800GT? (אני לא מדבר על OC אני מדבר על החברות). http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=143 הלוח אם שלי זה ASUS P5-NE SLI, תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב 800 ש"ח בערך. הכרטיס ישמש למשחקים ולשימוש במדיה סנטר כאשר הוא מחובר גם לטלויזיית HD. המסך הרגיל שלו הוא 22" ואני עובד איתו ב1680*1050. מפרט המחשב: לוח Gigabyte P35-DS3L זכרון 2GB DDR2 800MHZ מעבד Q6600 ספק כוח Corsair 450W Pure תודה!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום.. אני חדש בפורום פה.. המליצו לי לבוא.. אמרו לי שיעזזרו לי פה.. אוקי, לענין.. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש.. בטוח מחירים של משו כמו 1000-1500.. תוכלו להמליץ לי על משו טוב?! תודה מראש.. עודד.. תעזור לי.. חחחח
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? וגם את היחס נגידות שלו.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 4850 של פליט (סוניק). ומסך 22 של אסוס (הדגם רשום במפרט). התקנתי לא מזמן את סאן אנדריאס,וכשאני משחק ברזולוציות שיותר גבוהות מ 1024/768 - יש קטעים שהמסך נהפך שחור...וכשאני מזיז את העכבר לזויות אחרות זה מסתדר, ושוב, חוזר במקומות מסויימים... שוב, זה קורה רק במשחק הזה,... השאלה היא אם זה דרייברים או המשחק, או הכרטיס.. כי במשחקים אחרים (ויותר כבדים יש לציין) זה לא קורה.. אודה לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אפשר לדעת למה לעזאזל אני לא מצליח להתקין את הקאטאליסט החדש?!?!?!?!? (5.11) אני מתקין אותו עם ה Catalyst Control Center ושהווינדוס עולה, כמובן- שגיאה! כמה נפלא! ומה חדש? כלום! זה הדבר הכי מעצבן שקרה לי אי פעם. כבר 8 פעמים עשיתי ריסט למישהו יש פיתרון? הכרטיס- X800GT
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.compusmart.com/Product/Default.aspx?SetLanguage=En&SupplierPartNo=877300
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לצערי הבנתי שה1950CF כבר אזל אז אני מתלבט ,אני לא מעוניין כרגע בDX10 .. חשבתי על GF7900GS או 7600GT ולהשאר עם עודף או ה1950PRO . אם למישהו יש רעיון נוסף ,בבקשה.... עדיפות שלי זה ATI אבל לא "נעול" THANKS
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום איזה מבין הכרטיסים הללו יותר טובים (7600gs vs 6800gs)? בתודה מראש לעונים וללא עונים?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ראיתי שבזמן האחרון מדברים הרבה על ההבדלים שבין הכרטיסים של ATI ו-NVIDIA באיכות התמונה... אף פעם לא יצא לראות את ההבדל בינהם...מישהו יכול להביא לי השווה בין איכות התמונה של ATI מול NVIDIA? תודה מראש למי שיעזור...
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה המהירויות שצריכים להיות לי ב1950XT ? למה שבCATALYST CONTROL הוא מראה לי : Graphics Card Manufacturer Built by ATI Graphics Chipset Radeon X1950 Series Device ID 7244 Vendor 1002 Subsystem ID 0B12 Subsystem Vendor ID 1002 Bus Type PCI Express Current Bus Setting PCI Express x16 BIOS Version 009.012.005.002 BIOS Part Number 113-A52068-100 BIOS Date 2006/09/21 Memory Size 256 MB Memory Type DDR3 Core Clock in MHz 500 MHz Memory Clock in MHz 594 MHz Primary Display Yes זה בסדר??? כי ראיתי שהוא אמור לעבוד על מהיריות גבהות יותר תודה לכל המומחים 8)
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E GIL Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256D-B Gigabyte 6800GS 256MB DDR3, GV-NX68G256DB-ED LeadTek WinFast PX6800 GS TDH Extreme מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואיכות לא חשוב המחיר!!???
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מבולבל מישהו יכול לסדר פחות או יותר את התמונה לגבי כרטיסי המסך (128 MB) בסדר מסויים של טוב יותר לטוב פחות כי אין לי ממש מושג לדוגמא : אני דווקא מתלבט בין כרטיס מסך 9500PRO לבין 9700 לא פרו ולבין הכרטיס 5600FX ULTRA TURBO נגיד של אלבטרון או לידטק בתודה מראש ???
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה. קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר. ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=3 מדהים איך ה-9800P שהיה עד לא מזמן " המלך " הולך לעולמו. עם תג מחיר של מעל 1000 שקל אין שום סיבה לקנות אותו נכון להיום. ברוב המבחנים ה 6600GT לוקח אותו בהפרשים ניכרים ולמרבה הפלא גם ברזולוציות הגבוהות.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מתלבט זה המחשב הרציני הראשון שלי ואני לא קונה כל יום מחשב, אני יותר טיפוס של פליסטיישן אך מסיבות מגוונות בחרתי להשקיע במחשב חזק כקונסולת משחקים,התקציב שלי גדול וגמיש מספיק אבל אני שוקל לחכות לסדרה חדשה של כרטיסי מסך... אני כרגע מתלבט בין קניית המחשב כרגע או לחכות עד כמה חודשים למחשב יותר טוב, השימוש הוא למשחקים ואשמח לשמוע את דעתכם ותודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-