כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כמובן שאני מחכה לקושחה החדש של המסך אבל שיגיע ישר אקנה מסך + מחשב אני מחפש כרטיס/ים משהו בסביבות 2000 שקל כי לרוב במשחקים אשתמש בקונסולה לכן לא ארצה להשקיע על כרטיס יקר בטרוף כי נמאס כבר שיוצא כרטיס כל כמה חודשים
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לכרטיס הנ"ל יציאת עם 7 פינים שמתחבר אליה מתאם, המתאם מוציא קומפוננט ו S-VIDEO, הבעיה שאני לא מצליח לקנפג את הכרטיס להוציא קומפוזיט, בכרטיס הישן שלי, GEFORCE4 MX4000, גם שם יש רק יציאת S-VIDEO, אבל הוא יודע להוציא דרכה קומפוזיט.... מה, זהו?.... נגזר עלי לראות בשחור לבן?....
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס והוא זיהה לי את הכרטיס כ ATI 4800 SERIES .. התקנתי גם את הדרייברים החדשים של CATALYST 8.9 וזה עדיין לא עזר ... הסיבה העיקרית שזה מפריע לי היא שבנוסף לזה אני לא מצליח להפעיל את ה 3DMARK 06 (נתקע ברגע שהוא פותח את המסך טעינה ורושם Please wait while 3DMark scan your system Configures) ובAQUAMARK 3 הוא רושם עושה לי שגיאה באמצע הבדיקה ... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שכן שלי רוצה כרטיס מסך PCI-E עד 1000 שקל, לא שקל יותר. מצאתי 7600GS בסביבות 900 ש"ח, כדאי? יש כרטיס יותר משתלם (במסגרת התקציב, בלי להוסיף 50 שקל בשביל משהו יותר משתלם...)
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ATI Cat 4.7 Omega 4.7 ATI Radeon DNA-drivers 2.7.4.7 אפשר לדעת איזה מביניהם הכי טוב? שמעתי שהDNA הוא דרייבר שפרץ את ה cat 4.7 ושיפר איכות תמונה + FPS....
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים... (WIC לדוגמא) במיוחד יחסית מעט זמן אחרי הדלקת המחשב המשחק לפעמים נתקע פתאום ואו מקפיא את התמונה או שהוא עושה לי מסך ורוד כזה... אבל הסאונד ממשיך לרוץ... וגם קורה שהוא מתחיל לקרטע ולעשות לי כאלה קווים מוזרים על אמצע המסך... זה די מתסכל כי אם הייתי באמצע משימה ושכחתי לשמור באמצע אז כל המשימה הולכת... מישהו יודע מה הבעיה...? המפרט שלי בקצרה הוא: E6750 2GB RAM ספק 450W... לא זוכר של איזה חברה אבל לא ספק מדבקה וכמובן ה8800GT למישהו יש רעיון? אגב המחשב די חדש...
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה R9800P אבל אני לא יודע איזה חברה כדי(אני לא קונה בארץ) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
במידה ובעוד חודש יצא ה7600GT לAGP מחרו ההתחלתי ביצאה יעמוד על 1500 -+ וכיום ניתן להשיג את ה7800GS במחיר 1600 לשאלתי... האם משתלם לחכות ל7600 עד שיצא או לקנות עכשיו?ומה יהיו ההבדלים ביניהם? שאלה נוספת מעבד 3גי'גה HT לא ייצור צווארבקבוק עבור אותם כרטיסים, נכון?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אהלן חשבתי לרכוש את המסך 17" LCD תוצרת פיליפס. האם מישהו התנסה איתו והאם אתם חושבים שהמסך הזה הוא טוב מספיק להרצה גם של משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות לי: -השאלה הראשונה בכותרת. -עוד שאלה שונה בתכלית:האם כל כרטיס מסך הנקרא בשם RADEON מכיל את השבבים והטכנולוגיה של ATI; לדוגמא ASUS RADEON=ATI? תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי בנתיים האיכות חרא ואני לא יודע אם זה בגלל המסך המשחק Age3 עובד לא מגעיל יש כרטיס מסך 7600GS
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, לא גיימר כבד אבל בעיקר בשביל משחקים התקציב הוא 700 ש"ח עם חריגה עם חייב DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ViewSonic 19" LCD VP930 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ATI Radeon HD 2900 XT (512 MB)
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי העם מי שהוא יכול להמליץ לי על ספק כוח טוב לשני hd 6970 radeon ב cf בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלי וניסיתי את כל הדרייברים האפשריים יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W566N עם ויסטה פרימיום כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS שאני מנסה להתקין אני מקבל את ההודעה הבאה אשמח לעזרה רן
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: GA-EG43M-S2H ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה שלו, ויש לי מסך LG W2261V השאלה שלי היא כזאת, כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI האם אני יוכל לראות באיכות FULL HD או שהכרטיס מסך לא תומך באופציה זו? כי ראיתי שיש עוד כרטיס מסך מהדגם הזה אבל הוא X4500HD
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI (PCI-E( אני מייעד אותו לשדר סרטים באבחנה גבוה לטלויזית LCD בלבד.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה זמן להבין מה לעזאזל הולך בשוק ואני רק מסתבך יותר ויותר, אני רוצה להביא מחשב חדש ואין לי מושג מה כדאי להביא... לא התעדכנתי מאז ימי ה RADEON 9800 :-X אז זה קצת בעיה בשבילי להסתנכרן על כל העניין, יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל מה שביקשתי בטופיק... 2. מה תכלס הכרטיס מסך החזק ביותר היום? עזבו רגע ת GTX295, האם זה 4870 של ATI או ה 260 או ה 280 של NVIDIA? 3. מה ההבדל בין ה 260 החדש והישן והאם החדש יותר טוב מה 280? 4. איזה כרטיס כדי לי להביא (עזבו רגע תקציב בצד) אם יש לי מסך DELL 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-