עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by emmanuel,

שלום לכולם. אני מעונין לשדרג את המסך שלי ולהתחדש במסך מדגם 2333SW אשר עובד ברזולוציה של 1920X1080 כ. המסך שיש ברשותי הוא 4870 1 ג'יגה,הייתי מעונין לדעת איך תעבוד לי תצורת המפרט הזה במשחקים,כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים. תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by liortaib,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. 9500 pro vs. 9600 xt?

4. Started by loop13,

אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. שלום אני מעוניןן לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב יש לי מסך מחשב 17 אינץ דק של IBM מסך מצויין וחדש.. עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות כרטיס טלוויזיה ואיזה, יש לי תקציב לכרטיס בסביבות 300-350 שקל ואם אפשר להסביר איך זה עובד עם הכרטיס טלוויזיה מה צריך להחבר אליו ממיר לדוגמא של YES ואז זה עובד ממש כמו טלוויזיה???

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Psycomicro,

לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  7. שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה

11. Started by STRENGTH,

מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  12. המפרט שלי הוא כלהלן: מארז ==== קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד ==== AM2 3800 X2 DUAL CORE 64 BIT לוח אם ===== ASUS M2N4-SLI AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E+GIGA LAN+A 3Y 546 ¤ או Gigabyte GA-M55S-S3 500 ¤ דיסק קשיח ======== 250GB SATA2 7200 RPM (HITACHI) זיכרון פנימי ======== 2GB DUAL DDRII 667MHz 960 ¤ כונן אופטי ======= NEC X18 Dual Layer כרטיס מסך ======== ATI Radeon X1800GTO 256 GDDRIII ¤ 769 צג === אז ככה, השאלה היא אם זה משפיע למטרה של משחקים במסך מהדגם הבא: Samsung 203B 20' - אשר יש לו 8 מילי שניות שמעתי שייתכן ויש מריחות מסויימות בתנועות מהירות, מה אתם אומרים? עד כמה זה משמעותי והאם שווה לוותר על המסך…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. הR9800PRO שלי כנראה הלך לעולמו ואני מחפש כרטיס מסך זול (השקעה ל8 חודשים עד שנקנה מערכת חדשה) שיחליף אותו ויתן ביצועים דומים או מהירים יותר. מחיר גג - 300 אולי 400 ש"ח למציאה מטורפת.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by evy,

שלום... ראיתי במדור ההורדות של האתר שני תוכנות אוברקלוק לרדאון: 1.ATi Radeon RefreshFix 0.995c ורשום שזה תיקון קצב הרענון שלכם על הראדונים השונים מבית ATi. מה תיקון או OC לכרטיס מסך? אם זה תיקון...אז הוא מומלץ ל 9600xt ? 2. Radeonator 2.0 שאת זה אני יודע שהיא תוכנת OC לכרטיס... אם שניהם תוכנות OC לכרטיס אז מה המומלץ מבין השניים למשתמש המתחיל? תנקס פור הלפ..

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. שלום היתקנתי השבוע ל NVIDIA FX5200 את הדריבר החדש שלהם 77.72_win2kxp_english_whql.exe יש האצה בתצוגה - וזה טוב, אך התגלו הבעיות הבאות 1) הוא לא מזהה את הסרגל ומניח לי איקונים מאחוריו עד שאני פותח אפליקציה 2) כשאני מריץ וידאו DVD או סתם MEDIA PLAYER זה נראה נורא אלא אם אני משחק עם ה HW ACCELERATOR ואז זה נהפך בסדר לפני שאני חוזר ורסיה אחורה, איך אני יכול לפתור את זה כי זה יותר מהיר וטוב בתודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  16. חח אחריי שהמחשב שלי החליט שהוא רוצה לעשות לי בעיות (מחשב בן 5 שנה), הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם כשהוא מציג את הלוגו של הלוח אם. עכשיו ניסיתי לברר איזה חלק עושה לי בעיות והגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך, (הוא היה עושה לי בעיות עוד לפניי) ועכשיו אני מתכוון להחליף אותו. המפרט: core 2 quad q6600 gigabyte motherboard ep43-ds3l 2gbx2 ram a-data hd4870 - הכרטיס המניאק western digital 640gb זה פחות או יותר מה שאני זוכר כי כרגע אני לא בבית ואני לא יכול לפרט יותר. האמת שדיי התבאסתי שאני לא יכול לשחק BF3 באופן נורמלי אבל אין לי עכשיו גם תקציב נורמלי ואני לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס מסך טוב על מחשב ישן. יש כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את המשחק בצורה נורמלית שמתאים למפרט הזה? אני מוכן להשקי…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by omripel,

שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by traxiavi,

אני מחפש להזמין בארץ eVGA GeForce 8800GT 512MB לא משנה אם זה גירסאת OC או לא, מישהו יודע? ???

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

http://www.compusmart.com/Product/Default.aspx?SetLanguage=En&SupplierPartNo=877300

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. בבנצ'ים שראיתי יש ל-1900XT-256M ביצועים טיפ-טיפה יותר טובים מה-7950GT-512M ואומרים שה-1950XT אמור להיות חזק יותר ולצרוך פחות. האם ל-512M של ה-7950GT יש עדיפות ביחס למשחקים שיצאו בהמשך? לצערי איני יכול לחכות ל-DX10 אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר שיש כרגע בסביבות מחיר זה. תודה מראש לעונים, TMP

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Big_White,

האם הכרטיס תומך בפיזיקס? אם אני יחבר 2 כרטיסים ב אס אל אי במכפלה של 8 זה יתן לי ביצועים יותר טובים מאשר כרטיס אחד במכפלה של 16? האם לצורך אס אל אי יש צורך בכרטיסים זהים לחלוטין? או שמספיק מאותו דגם? בעיקרון גם כרטיס בודד מספק את הצרכים שלי למשחקים במסיבות רשת בין חברים (14-20 חברה)

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by pilotkevin,

שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by andrei21,

לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם הכרטיס הזה? שלי מתחמם ל105 מעלות

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את הכסף? ואם כן או לא אני פתוח להצאות אחרות...... תודה

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  25. פרוט המחשב שלי: פנטיום 4 3GHZ 512 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 הבעיה: אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה שהוא משחק המחשב ניתקע וצריך לעשות ריסטרט זה האפשרות היחידה. המשחקים נתקעים אבל ליפני זה הם פעלו חלק בלי בעיות מה יכולה להיות הבעיה? המחשב קר.והכל מתפקד מצוין אז למה המשחקים ניתקעים? מה שמוזר: פרוט המחשב של אח שלי: פנטיום4 1.5GHz 256 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 המחשב של אחי פחות טוב משלי אבל אצלו לא ניתקע כלום הכל פועל חלק אז מה יכולה להיות הבעיה במחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים