כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי ספייר ריאדון 9700 פרו העם אני יכל לצרוב ביוס או משהו כזה ? כדי לשפר את ביצועיו חוץ מאוברקלוק ויש לי חישני טמפ' כי ראיתי בכמה פורמים מצרפת שאחד הפך לה 9800 וקביל 4 עד 5 אחוז יותר
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה שלי נוגעת ספציפית לכרטיס מחברת גיגהבייט שמגיע עם קירור של זלמן. האם המאוורר עובד תמיד על מהירות מקסימלית ומרעיש? או שהעניין הזה תוקן?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס הנ"ל מרעיש מאוד.. האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי? מדובר בגירסה של GIGABYTE או SAPPHIRE
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 6600GT ל6800XT מה יותר טוב? איך בוחרים?
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה, איזה כרטיס מסך יותר טוב geforce 5500 FX או radeon 9200 pro family ? תענו לי בבקשה זה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מהחנות pandas.co.il 2000-2500 שקל.. דק LCD 17" תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
דבר ראשון..אני יודע שיש דיון 3DMARK אבל אף אחד לא עונה שם...(יש שם כבר 187 דפים...מי מסתכל)... ולשאלה... עשיתי בדיקה לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6800LE בלי OC ובלי פתיחת צינורות וקיבלתי 2650... אני יודע שהתוצאה נמוכה יחסית למה שהכרטיס אמור לקבל אבל אני רוצה לדעת עד כמה בערך... כמה אמור בערך לקבל 6800LE ב-3DMARK05?... אני יודע שאין תוצאה מסויימת שהוא אמור לקבל ושזה קצת תלוי גם בחברה שמייצרת את הכרטיס אבל בכל זאת...בערך... דרך אגב הכרטיס הוא של INNOVISION... ואם כבר פתחתי דיון על זה אז אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל-1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? 3.האם היא מבטלת את האחריות?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יהיה הבדל גדול בין geforce 4 to geforce 5 ממש ירגישו בהבדלים??? :s05:
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני מרגיש שה 7900GT טיפה מקרתע ... וחוץ מזה אני לא רוצה להגיע ליציאה של GTA 4 עם כרטיס שכמובן יקרתע במשחק הזה. אני רוצה לשדרג אותו ... לאיזה כרטיס כדאי ? GT8800 512 ? או HD3870 ? או GT 9600 ? חשוב לציין שבין כול הכרטיסים הנ"ל הכי זול זה ה 9600 ... השאלה היא האם הוא ברמה של שני האחרים ? המחירים : 9600 ב 650 . HD3870 ב 780. 8800GT ב 884 . אני משחק על מסך 17 אינץ' . אז מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מה זה בעצם FX שמתשתייך לכרטיס מסך ומה ההבדך בינו לMX אם כך? תודה
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהגיע זמן לשדרג את הכרטיס מסך ואני אשמח לקצת התייעצות אני מריץ 2400+ לוח KV7-V AGP 750 MB AMERICAN DATA FX 5200 כולם ללא OC המטרה היא מן הסתם להעלות רזולוציה ו FPS בNFS או HL2 לדוגמא התקציב נוטה לכיוון עד ה 1000 (אולי קצת מעל - אתם יודעים איך זה ) כרגע ה 6600 GT על הכוונת אז מה מומלץ ? האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס (הכרטיס לא הצ'יפ) והאם ניתן לעשות לו OC והשלכות לגבי חום ודציבלים ?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם FAR CRY שוכב אצלי בארון כבר קרוב לשנה העניין הוא שעד עכשיו לא היה לי כרטיס טוב לשחק איתו הצטיידתי לא מזמן ב R9800PRO 256BIT על מחשב פנטיום 4 3ג 512 מגה זכרון 256*2 דואל צאנל דואל ביוס,הייפרטארדינג+קרור סביר שהוספתי לבד העניין הוא שהמשחק לפעמים רץ ממש יפה וכל הפרטים מדהימים אותי לפעמים ולפעמים המשחק חווה תקיעות!לא ברמה של המשחק נפסק אלה תקיעות קטנות בתזוזות מהירות! אני משתמש CCC4.12 יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאלתי בעבר עם ה thermaltek 470 יחזיק לי 8800gt אמרתם שכן. אז החלטתי לקנות 8800gt asus top. המחיר שלו הוא בערך 1650 ואז ראיתי נושא שאומר שאם כבר משקיעים סכום כזה אז עדיף לקנות 8800gts 520 בסכום של 1750 בערך. השאלה האם זה נכון ? , שווה את השדרוג ? וכמובן האם הספק שלי יחזיק גם את הכרטיס הזה? תודה וסליחה שאני משגע אותכם.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-