עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GRiM,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by brk2k,

לפי הביקורת הזאת - http://www.vr-zone.com/?i=1025&s=2 לX800 PRO יש DDR2 ולא GDDR 3 ,האם הנתונים מדוייקים?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by Skippy,

אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  4. שלום, יש לי לוח אם שלא תומך ב- PCIe ולכן אני נאלץ לרכוש כרטיס מסך AGP. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ¤ שמיועד בעיקר לסרטים. אשמח לקבל המלצות לכרטיסים. תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by chinchi,

שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול, איזה כרטיס מסך, יריץ היום את המשחקים הכי כבדים, עם הגדרות הכי גבוהות על מסך 22' האם 4870 יכול להספיק? או CF של 4850? תודה

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  7. ששלום אני מחפש כרטיס מסך low profile שייכנס לתוך מחשב htpc שיש לי. המפרט הוא: i3 sandybridgh,h67 motherboard, 4gb ram. החלק העיקרי שמגביל אותי הוא המארז enermax laguna +300w ספק. לכן,לפי הבנתי, אני יוכל להוסיף רק כרטיסי low profile למחשב. המחשב יחובר לפלזמה ברזולציית 1333*768 והכוונה היא להריץ עליו פיפא ופרו באיכות טובה ובלי תקיעות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך להרצת Solidworks המחשב יחובר למסך 19 אינץ', והתקציב הוא עד 270 ש"ח עם חריגה ל300 לא מתוכנן OC, ירכש בTMS. יש את הHD3470 ששמתי עין עליו.

9. האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by snipa,

יש לי radeon 9000 של gigabyte והורדתי את הדרייבר cat 3.2 והוא טוב אך יש בו בעייה: אני לא מצליח למצוא בהגדרות את האפשרויות של ה-TV -OUT<<< מה עושים בבקשה???

12. Started by doscape,

הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. יש תוכנה או שיטה לדעת איך עובד המשחק ? D3D או OPENGL ???.....

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  14. הכרטיס : ?CTX DVD Studio Xtra MD-001 PCI? http://www.ctxtec.com/products/media_md001.htm השאלה היא האם זה גם לצפיה בערוצי טלויזיה? או רק הקלטת קלטות וידאו תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by ToY_SoldieR,

אני מדגייש שאני לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד אז ... מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1452&catcode=337 ובכלל מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין כרטיסי מסך PCI- EXPRESS???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by Guyn,

שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  17. אני צריך המלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים של אזור 300- 350 ש"ח למיפרט המחשב המצורף כאן אני עובד מקצועית בתלת מימד ( מאקס ומאיה ) - הדמייה , רינדורים במיפרט כאן יש כרטיס של נבידיה 9500 , ב329 ש"ח , אני אשמח לשמוע המלצה לכרטיס אחר במחיר דומה או אם יש צורך למתוח את התקציב אני אוגל להגיע ל -500 ש"ח אני לא מבין בזה ולכן אשמח לשמוע כל פירוט על סוג הכרטיס המומלץ ( DDR2 או GDDR3 ) תודה רבה וכול טוב ערן מיפרט המחשב : מעבד: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤965 לוח אם: ASUS P5QL ¤479 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 9500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL ¤329 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤304 זיכרון: ADATA GAMING SERIES…

18. Started by razcoren666,

אני מחפש כרטיס טלויזיה בסכום של בערך 350 ש"ח, ראיתי באתר של חנות שיש הרבה כרטיסים בסכום הזה. השאלה שלי היא אילו דברים חשוב לשים לב שקונים כרטיס כזה: כמות זיכרון/מהירות/צי'פ/אביזרים?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Riddler,

רציתי לקנות 4850 GDDR5 אבל הוא אזל (מסופר באריכות בשרשור אחר). אני מתלבט בין 4850 "רגיל" (GDDR3) לבין 4870. יש לי ספק Enermax Liberty 400W, שאני תוהה האם הוא יצליח לתמוך בכרטיס 4870. יש לי גם ספק אחר, Seasonic 430W, אם זה משנה. מבחינת ביצועים, האם ההבדלים בין השניים גדולים ושווים הפרש מחיר של 200 ש"ח? האם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה? כרגע הרזולוציה הרלוונטית היא 1280*1024, אבל אני לא שולל שדרוג בעתיד לצמד מסכים או למסך גדול יותר (נניח "22). משחקים רלוונטיים - כרגע זה GTA IV, Fallout3, אבל המטרה היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן למשחקים עתידיים, כמובן.

20. למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. א. אני לא מוציא כזה סכום על שום דבר, זה בשביל חבר. ב. נו, יאללה, הצעות, בבקשה. (תודה רבה מראש).

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  23. שלום. אין לי הרבה ידע בנושא ואני אשמח לעזרה, כנראה שכרטיס המסך שהיה לי שבק חיים( 8800GT) האם עדיין קיים כיום תחליף אפשרי שבסופו של דבר גם ישתלם לי לרכוש אותו מבלי להתחיל לשדרג את שאר חלקי המחשב. אשמח לקבל רעיונות. אם יש צורך זה המפרט הקיים: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz 2048MB RAM Gigabyte P35-DS3L תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. אני רוצה לדעת מה מהירות השעון הזיכרון ועוד פרמטרים נוספים שאני ידע להבחין םחות או יותר מהם המהירויות הטובות ומהם לא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים