כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ולוג רשמי של היצרנית הטאיוואנית ב-YouTube מציג פומבית את אחד משמונת הדגמים שמיועדים לנחות בחנויות במהלך חודש ספטמבר הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מפרט מחשב מצויין, ניתן לראות ב "[מפרט מחשב]". לאחרונה אני נתקל בבעיות בצפייה בקטעי וידאו של משחקים כמו NFS - Shift, Wolfenstein, הוידאו מתנגן לאט והסאונד קופץ בטירוף. המשחקים עצמם עובדים מעולה, רק קטעי הוידאו מקוטעים ...??? עשיתי מה שאני יודע וזה להתקין את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי catalyst 9.9. מה עוד אני יכול לעשות? ממה נובעת הבעיה? בבקשה תעזרו, זה נורא לשחק משחק בלי כל קטעי הוידאו!
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נראה שהחברה ב ATI עובדים במרץ רב על שיפורי ביצועים לדור החדש, הקטאליסט 7.10 שיוצא בימים הקרובים מציג ה מ ו ן שיפורי ביצועים: http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=463
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=21 באחד מהכרטיסים רשום את זה... זה אומר שגם אם אין לי כבלים אני יוכל לראות את כל הערוצים?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך לגיימינג להרצת אימולטורים ורומים של ארקייד וקונסולות משנות ה 80 ועד לאימולציית פיאס3 ואקסבוקס 360 (כולל) בצורה חלקה בהגדרות ושיפורי גרפיקה מקסימליים שאימולטורים מאפשרים והכל בתוך Frontend. אשמח שיוכל להריץ בצורה טובה גם משחקים עכשוויים ושלא יהיה רועש. תקציב: 1500 ש"ח אבל גמיש. שווה להזמין מחו"ל? עדיף מהארץ? אוטוטו Black Friday. הבנתי ממישהו שהכרטיסים של Nvidia עדיפים מכיוון שהם תומכים יותר טוב ב OpenGL. מפרט המחשב שלי: CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz 33 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 32.0GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (11-11-11-28) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8Z68-V (LGA1155) 30 °C Graphics …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו אני עוד לא יודע אם אני יקנה או לא רק רציתי לבדוק אם אני אצטרך להחליף עוד חלקים מלבד הכרטיס מסך שיש לי כרגע ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, עם די וי די ורמקולים 5.1. אחת המטרות של המחשב היא צפיית סרטים. בגלל בעיות מקום חשבתי על לקנות מסך lcd אבל זה בעיה כי אני מעוניין לראות סרטים, ולכן אני צריך מסך גדול. כרגע יש לך משך 20" של iiama. די ישן מלפני 5-6 שנים. האם כדי לי לקנות מסך חדש תוך כדי הוצאה לא מוגזמת של כסף?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ?NVIDIA GF 6800 GTS G3? לבין: X800GT powercolor
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נכון לעכשיו תוכנת עריכת הוידאו ממש מציגה תמונה מטושטשת. רציתי לדעת אם אני צודק אני מתכוון לעריכת וידאו לסרטונים קצרים מאוד וזה לא כבד וגם איזה כרטיס מסך זול למדי אתם ממליצים לקנות? מאמזון או מישראל? תודה!!
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 AGPX4 זרוק,מה יקרה אם אני אחבר אותו לסלוט PCI רגיל? הוא יעבוד אבל לאט? לא יעבוד בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים: הHyundai Q17 עולה כ-2800 שקל בערך. וה LG L1710S עולה כ-2500 שקל בערך. אני יודע שלQ17 יש DVI ולLG לא, השאלה שלי היא עד כמה זה משנה. חוץ מזה כרגע יש לי כרטיס בלי DVI - ג'יפה 4 אמ.אקס, שאותו אני אחליף בקרוב. א)האם באמת התמונה של הQ17 הרבה יותר טובה? ב)האם באמת הDVI כ"כ חשוב? ג)אם כן, אולי כדאי לקחת את ה-LG 17 LCD 1710B DVI , שעולה בפנדה יותר ב100 שקל מהיונדאי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=5131 ד)מהם הזמני תגובה של כל מסך שציינתי? ושאלה אחרונה היא האם כדאי לחכות לירידת המחירים או שהיא תגיד בעוד הרבה זמן וגם אז לא יהיה הפרש משמעותי? אם למישהו יש המלצה אחרת אז שיגיד. אני מצטער על כל השאלות, אבל זה ממש חשוב לי.…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת אם יש צפי לכרטיסים של אנוידיה שתומכים בצורה מלאה בדרקס 10 ו\או 11 בזמן הקרוב, לשוק הביניים (טווח מחירים של 800 ש"ח...) ועד כמה כרטיסים של ATI שתומכים בדרקס 10.1, בטווח מחירים של 600~800 ש"ח מסוגלים להריץ משחקים שתומכים בדרקס 10.1? הם באמת מנצלים את כל האופציות בFPS סביר או שהם מקרטעים? תודה
-
- 44 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה זה אנטי הלסינג או Anti-Aliasingאם אני לא טועה תסבירו לי במפורט אם אפשר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שאיתו אני אוכל להפעיל מהמחשב בחדר סרט ושיראו וישמעו את הסרט בטלוויזיה בסלון ושזה יהיה ללא חוטים ובאיכות של 5.1 כמו של כבל אופטי ושאיכות התמונה תהיה באיכות הטובה ביותר שיכולה להתקבל מאותו הסרט. נמאס לי כבר להעביר חוטים באורך של 10 מטר לאורך המסדרון ואז בחזרה לסלון שלי וגם האיכות צליל היא ממש אבל ממש גרועה בגלל שאני מעביר את החוט על שתי ערוצים ואז המערכת הקולנוע הביתית מעבירה ל 5.1 ערוצים וזה נשמע ממש גרועה ונמאס... רציתי לקדוח חור בקיר ולהעביר כבר אופטי אך הקיר בעובי 25 ס"מ בערך והמרחק הוא יותר מ2 וחצי מטר וזה סתם מסובך... אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות את כל זה וללא חוטים שיצאו מהמחשב אליו אלה רק מהמכשיר אל הטלוויזיה. שעלות המכשיר לא תעלה על 350 שקל אבל אם אין …
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא דריבר חדש לכרטיס מסך שלי 7600GT ומצאתי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html הבעיה שלא מוזכר שם בכלל 7600GT וגם שניסיתי להתקין אותו אז זה לא עבד עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך את הכרטיס הכי משתלם ולא הכי טוב שיריץ DOOM 3 GTA3 JEDI KNIGHT וכו' חלק ושיהיה קנייה משתלמת לשנתיים הבאות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-