כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
הכותרת אומרת הכל.. ואיזה כלים דרושים לי לביצוע הפעולה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1880749,00.asp בקיצור: ATI הדגימה גרסה ראשונית של תוכנה אשר מקודדת קבצי וידאו בעזרת שימוש במעבד הגרפי בכרטיסים מסדרת X1000. בהדגמה, קודד סרט של בערך 5 דקות על גבי מחשב מבוסס X2 4800+ ו- 1GB זכרון מהיר , בזמנים שבין 2 ל- 4 וחצי דקות. כרטיס X1800XT על אותו מחשב, והתוכנה החדשה של ATI, קודד את אותו הסרט ב- 17 עד 23 שניות, שיפור של פי 5 !!! התוכנה רק בשלבי הפיתוח הראשונים (הקידוד עדיין לא כולל את פס הקול) ותשוחרר לקראת סוף השנה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים... בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב? יהיה סבבה בשבילי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע אני קונה ב"ה מחשב חדש P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE ABIT LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II ואני מיתלבט בקשר לכרטיס מסך ביינתים חשבתי על הדגם הזה Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E יש כרטיס עדיף עליו בתקציב הנ"ל? ומה ההבדל בינו לבין הGTO2?
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
כשאני מחבר עם כבל S-video אז רואים מעולה.. אבל אין קול.. איזה חיבור אני צריך לקול? עם תמונה בבקשה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כולם מדברים עליו אבל אף אחד לא אמר שהוא יודע שיש למישהו אותו פיזית בידיים . אני עושהכצרות לטכנאי שלי ...כי אני מזמין עכשיו מחשב ואני אומר לו שאני רוצה את הכרטיס הזה והוא מתחיל לאמר לי שאין (!!!) כזה כרטיס בכלל ! אם מישהו יודע מיליון אחוז שהוא קיים אז שירשום לי ושגם יוכיח ...אני יודע שבKSP ובנועה קומפ כתבו שיש להם אבל הם טוענים שהם עדיין לא הביאו אותו . תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי ספק לא ממש מוכר (או לפחות ככה אני חושב...) של סנשיין (האם החברה הזאת מוכרת?) 480 וואט רציתי לשאול שני שאלות.. 1) האם הספק הוא ג'נרי? ואיך אפשר לבדוק? 2) האם הספק יתאים לכרטיס מסך X800XL?? לAGP... תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ביוני ככה אני עושה גיחה לאמריקה, תכננתי בהזדמנות הזאתי לקנות מחשב חדש, אך בנתיים הreadon 9600se לא סוחב והחלטתי עד אז לקנות כ. מסך חדש רציתי לקנות את ה6600gt אבל בטעות הזמינו לי את ה6600u רציתי לדעת אם ה6600u יחזיק לי עד יוני
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…
-
- 11 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: - האם כדאי לקנות Geforce FX5500 256MB 128 BIT ב450 ש"ח? ובכמה הוא יותר טוב מה 5200? ואם אני אקנה(אני לא בונה על זה) Geforce 6600 הספק יחזיק לי את זה? נראה לי שיש לי ספק של ג'נרי 400 וואט, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
השימושים לכרטיס (בנוסף לאינטרנט ואופיס) הינם הצגת סרטים על טלויזיה, עיבוד תמונה ברמה לא מקצועית, VIVO, דחיסת mpeg2 (רצוי גם mpeg4).
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600אולטרה כלומר אם זכרונות מהירים של אלבטרון.. על הכרטיס יש משהו מכוסה במין מדבקה הורדתי וראיתי שזה חיבור SLI יש מצב שזה SLI או שהם פשוט משתמשים באותו לוח? תודה יונתן
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
על כרטיסי מסך מסוג 6200TC אני צריך כ.מסך זול שיריץ משחקים בינוניים ... מה זה אומר ה Turbo Cache הזה ??? למה הכרטיס כזה זול ? האם כרטיס מובנה כגון 6100 Geforce יהיה עדיף ? האם ה X300 עדיף על ה TC ???
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז בדקתי תכרטיס שלי בתוכנה: 3dmar 01 הכרטיס שלי הוא: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) והתוצאה שלי היא: 3358 והתשובה שלכם היא?......
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא A64 3000+ newcastle 2X512 mb ram leadtek 6800nu ואני מקבל ב3DMARK05 רק 1002 נקודות שזה משהו כמו רבע ממה שאני אמור לקבלO_o בלי פילטרים ברזולוציית דיפולט של 3DMARK...ויסינק אוף... מה בדיוק נסגר לי עם המחשב?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
זה פוגע באחריות?! מה השם של התוכנה אפשר הסבר קצר איך אני עושה?! הכי חשוב אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
דילמה עם עוד כרטיס ה כרטיס שעמדתי ליקונת הוא Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP שעולה 1080 ופיתאום ראיתי ?xfx 6800LE 128MB TV, DVI? שעולה 980 מה כדי לכחת?@ מה יותר חזק? =\\ תושה לכם שוב
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 DDR וראיתי שיצא דרייבר 5.10 והתקנתי אותו והמחשב קרס לי מדיי פעם ואמרו לי שהדרייבר הזה מתאים רק לכרטיסי מסך היותר מתקדמים של ATI ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי ממולץ לכרטיס מסך שלי שיעבוד בצורה הטובה ביותר? ורציתי לשאול עוד משהו יש בקטליסט קונטרול סנטר של ATI תחת קטגוריה של 3D STANDRD SETINGS יש קטגוריה בשם TEXTURE PREFERFNCE ויש אפשרות בין ביצועים ואיכות וזה מסומן הכי קרוב לאיכות כברירת מחדל של התוכנה מה הכי כדאי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000) קראתי בביקרות פה צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים. זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון תודה
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-