עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מסך CRT דיי ישן כבר איזה 4 שנים בשם LG FLATRON 775FT יש לי כ2 בעיות איתו 1. ממש קשה לקרוא כיתוב, במיוחד עם זה כתוב על רקע לבן או משהו כזה, הכתב פשוט מטושטש ניסיתי להוריד בהירות זה עוזר אבל עדיין קשה לקרוא, קשה לי במיוחד לקרוא את השמות של האייקונים בדסקטופ ואכן גם אחרי כמה שעות מתחיל לכאוב לי העיניים.. מה הבעיה במסך ? האם זה בעיה כתוצאה מהתיישנות המסך ? 2.בעיה נוספת היא בHZ,כיוונתי את הגדרות של המסך לעבוד ב1024x768 על 85HZ ( המקס של המסך ברזולציה זו ), כאשר אני נמצא בדסקטופ המסך עובד על 85 HZ כמו שהגדרתי אותו אבל כאשר אני נכנס למשחק ( לדוגמה Counter Strike ) הוא אוטומטית משתנה ל60HZ וזה ממש מפריע לי (בעניין של עקרון). האם מישהו יכול להגיד לי למה זה משתנה, ומה ה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. רציתי לדעת איך אפשר לבטל הגבלה מסויימת של FPS בדרייברים בATI פשוט יש לי כ.מסך x1950gt שקניתי ואין לי מושג למה אבל משחקים חדשים עובדים מצויין.. אבל יש לי הגבלה מסויימת במשחק soldier of fortune 2 הוא נותן לי שם רק 150-180 fps שזה הרבה, נכון אבל לא משהו..(הרדאון 9700pro הישן שלי נותן 150..) היה לי בזמנו עוד כרטיסים חזקים (6800GT שנהרס ובמקומו נתנו ליX800xl ז"ל) שהיו נותנים לי 333 fps קבוע למי שמכיר את המשחק יודע שיש איזה באג של ריחופים במשחק.. בקיצור כרגע יש לי הרבה דרופים של FPS במשחק הזה ספציפית...שאר המשחקים עובדים מצויין.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים והישנים של ATI וכרגע אני נמצא באומגה..אמרו לי שיש איזושהי הגבלה בדרייברים של ATI.. אין לי מושג למה.. מישהו יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. הכוונה איך מגיעים למידע הזה ע"מ לתכנן נכון רכישה של ספק, ראיתי שיש דרישה לספק כח כאשר ברוב המקרים קראתי והבנתי גם כאן שזה כסת"ח של החברות לכתוב מינימום לספק כח..אבל לא ראיתי בשום מקום את ההספק של כל כרטיס וכרטיס.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  5. הgtx260 של החברה הזאת : http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 או הhd4870 של החברה הזאת: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 איזה מהם חזק יותר למשחקים מפרט e8400 2 gb p43

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by fox1,

אני מחפש נואשות את הדרייבר של nvidia geforce2 mx400 tv out מי שיודע היכן ניתן למצוא את הדרייבר ל XP ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  7. הכרטיס המדובר הוא Sapphire x800gto 256bit 256mb agp שלפי הצהרות היצרן מגיע עם 12 צינורות עיבוד, לפי מה שקראתי בעיקר במודעות של פורומים מחו"ל שמצאתי בחיפוש ניתן לפתוח בדגם זה עוד 4 צינורות ואז יהיו סה"כ 16 צינורות עיבוד... כאשר קניתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים ומיד גם התקנתי את ATI Tool כי לבדוק יותר פרטים על הכרטיס לתהמתי גיליתי את הדבר הבא: רשום שיש 16 צינורות עיבוד אקטייבים (אתם יכולים לראות זאת בקובץ המצורף). השאלה שלי איך יכול להיות שזה הגיע ישר פתוח עם 16 צינורות, האם יכול להיות שזו טעות? ועדיין פתוחים רק 12? ובאיזו תוכנה אחרת אני יכול להשתמש בכדי לאמת את העניין שאכן יש לי 16 צינורות עיבוד פתוחים...? אודה לכם אם תעזרו לי לפענח את העניין... תודה מראש, ליאור. [attac…

• 14 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, מישהוא יכול להסביר למה כרטיסי HD5870 יקרים יותר מכרטיסי הסדרה החדשה HD6870? לצורך דוגמא שני כרטיסי ASUS (מ- KSP): ‏HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 1730 Nis ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ - 1250 Nis

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by brk2k,

שלום. רציתי לדעת מה הספר המינימלי של פריימים לשנייה שמריץ משחק חלק? תודה.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Bengo5,

מבחינת ביצועים,מחיר וצריכת חשמל http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=297&grp=3 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2003 יש לי את הספק ezcool 450w

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. היי, בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש עם כרטיס LEADTEK 7800GT, ניסיתי לבדוק אפשרות לאובר אבל שמתי לב שהוא נתקע בלי קשר לטמפ' של הכרטיס מסך או התדר, יכול להיות שאנוידיה מגבילה בדרייורים שלה אובר? יש לי גירסא 77.77 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום. יש לי 6 מסכים בעסק (שמחוברים למפצל של 8) ומסך מחשב אחד. אני הולך לקנות מחשב עם i5. אני צריך כרטיס מסך חזק שיישדר ל2 היציאות ושיהיה לפחות 2GB. אני הולך לשדר דרך VIRTUAL DJ והיא עושה מיקסים בין 2 סרטוני HD 1080 נון סטופ (כולל אפקטים במעבר ביניהם) במחשב עם 2 מעבדים עם כרטיס קול מובנה בלוח אם הווידאו נתקע במעברים. אני רוצה להפעיל גם תוך כדי עוד תוכרנות,, לכן אני מעדיף חוזק מהכרטיס מסך גם. מה הייתם ממליצים לקנות? אני כרגע רק מרכיב את המחשב לבנתיים: (לא בטוח שהכל בכלל מתאים, הרכבתי מפחות או יותר ממה שהמליצו לי בKSP) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yoyo12,

שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!

15. Started by Skez,

אין לי ממש מושג מה שאני צריך, חברים שלי יודעים, אבל הם עצלנים ולא מוכנים לעזור לי, אז באתי לפה זה מה שאמרו לי שאני צריך: *Capture at 720x576 resolution. *Have composite in and preferrably a TV tuner too. *Be pci if it's a capture card. *Be capable of recording in DVD quality MPEG 2. *Have hardware assisted MPEG 1/2/4 encoding if possible. אני יודע שאני אקבל מלא LOL ועוד כל מיני שטויות שאתם הליטים אוהבים להגיד כשניוב כמוני מגיע לפה עם כזאת הודעה, אבל נסו לעזור לי בקשה :\ Peace

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  16. אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by sos,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך למחשב. המסך הוא בעיקר למשחקים,סרטים,ושעות עבודה ממושכות על המחשב (הדברים הרגילים...). חשבתי ללכת בכיוון של מסכי LG ,אבל אני פתוח להצעות. התקציב הוא עד 2000 ש''ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  18. הזינוק המהיר בעניין שיוצרת כריית ה-Ethereum בא כעת לידי ביטוי מספרי מוחשי לכתבה

19. Started by tovtov,

שלום, יש לי מסך LCD של NU , היום בערב שהדלקתי את המחשב "השתגע" לי המסך. כל הצבעים נהיו בגוון כחול. כאשר אני מפעיל את כפתור ה AUTO CONFIG הצבעים מסתדרים לשנייה ואז שוב חוזר הגוון הכחול להשתלט לי על המסך. מה עושים? דרך אגב - בדקתי את המסך על מחשב אחר - הבעייה נשארה. תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by ofir667,

קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT

21. איזה הכרטיס מסך של NVIDIA שמקביל ל HD4870 512MB ATI

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי שתי כרטיסיס מסך של AMD 4890 ועשיתי עם CFX המחשב קןלט אותם אבל במשחק BF3 הביצועים לא משהו מה אפשר לעשות כי לפני זה הריץ לי את המשחק טוב מה עושים? תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by mokisho,

שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך X1900XT אני מעוניין לחבר 2 מסכים אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המסך השני שום דבר לא קורה האם יש דריוורים מיוחדים לכרטיסים האלו לפני זה היה לי ניודיה ויכלתי לעשות שיכפול מסך איך אני מבצע את זה ב כרטיס הנ"ל

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה.. לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס.. ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה. אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by almog4543,

האם הכרטיס הזה טוב לגיימרים? והאם הספק סיסוניק 600 וואט יחזיק אותו..

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.