עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avivlevy,

תגידו מה זה OC ? (לא חייב לענות) ועוד משהו אני לוקח מחשב חזק . איזה כרטיס מסך לקחת? eVGA 7800GTX KO 256MB או CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או Club3D Radeon X1800XT 512MB או שכדאי לחקות ל 512 7800GTX אז מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by Alfies,

תמליצו לי על כרטיס טלויזיה טוב ב תקציב 250 שח ופחות. ותוכנות עריכה עם מקודדים מעודקנים. דחוף... תודה!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by moonjib,

טוב אז ככה, אבא שלי החליט שהנה קונים טלוויזיה (אמרתי לו שעדיף lcd על פלזמה, אם יש לכם הערות על זה ונימוקים אני אשמח לקבל): אנחנו מתכוונים לקחת אותה במכרז בוואלה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721849 והנה הדף מוצר שלה בזאפ: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=244943 השאלה זה אם שווה? וגם הסברים על פלזמות ו-טלוויזיות lcd ההבדלים ביניהם ומה עדיף יתקבלו בשמחה. בתודה איתי. נ.ב : היא מיועדת לסלון. עריכה: יש גם את ה-lg הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1722657 וגם את זאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721272

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. בתקציב של 1500 ש"ח ללא oc ABIT AN8-Fatality nForce 4 Socket 939 Motherboard כדי להריץ משחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by asaf999,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש המיועד למשחקים. מהו הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים שיש וניתן להשיג בארץ? נ.ב אנא לצרף מחיר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Holy,

מה הכי כדאי לקנות? אני מעדיף NVidia בגדול אבל זה לא ממש קריטי תודה

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yan,

תמליצו לי על כרטיס מסך בין 800 ל1000 שקל

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KYSG,

http://www.theinquirer.net/?article=27225 וגם הוא יהיה זול יותר מX1800XT איזה חזק זה הולך להיות :

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by yuval1101,

אני צריך עזרה..... איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד ל-900 שקל? הכרטיס צריך להפעיל משחקים כבדים ברזולוציה של 1024 ושיעבדו חלק יחסית בלי תקיעות. בנוסף שהכרטיס יהיה יותר טוב מהכרטיס: EXTREM AX300SE-X של ASUS לפחות. אני צריך כרטיס ל PCIE והמחשב שלי טוב והוא יוכל לנצל 100% מכל כרטיס בסכום הזה! בבקשה תעזרו לי

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yoahe,

בסכום של 900 שקל מקסימום 6600GT כמה מגה?ואיזה חברה? אני יכול להביא ומה יותר טוב

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by guy_b,

חברת XFX תשחרר את הכרטיס בעוד שבועיים הכרטיס מוכן ומחכה לNVIDIA זה הולך להיות כרטיס מטורף, מעניין כמה הוא יעלה יש שמועה שמהירות הליבה תהיה על 580MH וזכרונות על 1780MH. נחכה ונראה. [attachment deleted by admin]

• 91 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by Radical Dreamer,

כן.... עוד thread על ה-X800GTO2.......... אוקיי, אז השאלה שלי היא כזו. אני מכוון לקנות מעבד Athlon 3200 עם הקירור שמגיע עם המעבד בגלל שאני לא מתכנן לבצע לו OC. עכשיו, אני מתלבט בין ה-X800GTO - שככל הנראה אני לא יבצע לו OC לבין ה- GTO2 שאני חושב לעשות לו OC בגלל היכולות שלו. העניין הוא כזה - מישהו ניסה לבצע OC ל-GTO2 עם הקירור שהוא בא איתו בלבד? זאת אומרת רק עם הקירור האקטיבי של הכרטיס +2 מאווררים במארז. זה לא יגמור על הכרטיס? כי אם אני צריך להשקיע עוד כסף על קירור נראה לי שאני אלך על ה-X800GTO וזהו....

13. אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לפי דעתכם ולמה .. תפרטו..!! Geforce7800GTX או Readon x1800xt ?? האם הם מחזיקים את FEAR על המקסימום חלק ..? ומה יותר כדאי לקנות..!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  15. אממ הרוב רשום בכותרת..רציתי קצת פרטים על מחירים שיש שם..אמינות...איפה לקנות. וגם איזה כרטיס שווה? (תצורת AGP ) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by bobby323,

ובכלל איך הכרטיס הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDEVGA68GT&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 אם בלמיר לא יהיה בקרוב את ה 6800GT ב 1500 ש"ח האם שווה אז להוסיף כסף וקנות אותו אני מחפש כרטיס מאוד חזק ב AGP

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  17. מה ההבדל בין MP4 ל3GP,איזה איכות היא יותר טובה? עוד שאלה,MP4 זה קיצור של MPEG 4? תודה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט על מערכת של פ4 3ג עם 512 זגרון!עד כאן הכל טוב ויפה! הבעיה היא שכאשר אני משחק משחק הכל תקין ברגע שאני יוצא מהמשחק לוינדואס המחשב נתקע!גם לאחר פירמוט הבעיה חוזרת על עצמה!גם לאחר התקנת דרייבר עם מסיר חיצוני DC3 וגם עם ATI UNINSTALL יכול להיות שהבעיה בכרטיס? לפעמים אני משחק יותר משעה במשחקים תובעניים והוא אף פעם לא נתקע? מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by narlat1,

חבר'ה אני צריך לקנות מסך LCD 15'' למחשב שבחדר של אחותי (כיתה ב') אז לא צריך להיות רציני...תמליצו לי על אחד אמין וטוב אבל לא יקר מדי אין למה להוציא יותר מדי

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברשותי מסך רגיל (לא שטוח), ובטעות בעבודה עם מגנט צבעי המסך התחילו להשתנות לאדום וירוק, ועכשיו המסך קצת תקוע עליהם. האם זה סופו של המסך? יש אפשרות לתקן או שזה כך לנצח? תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by yoahe,

אני הולך לקנות מחשב AMD אני סטודנט והתקציב שלי בסביביות 3500 אני רוצה כרטיס מסך מצויין שיחזיק איתי הרבה זמן איזה כרטיס אני צריך ומה אני צריך שיהיה בו?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by shtrodel,

מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by freesoul23,

בין 128MB לבין 256MB? והאם ההבדלים שווים את הפרשי המחיר?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by asdasdasd,

אני מדבר כמובן על ה GTO2 כולל קירור פתיחת צינורות ואוברקלוק . מה שיוצא לי 1650 ש"ח מה עדיף אותו או את ה X850XT ב 1900 שקל (יש מישהו באיזור שלי שמוכר הכרטיס נקנה לפני כ 4 חודשים לא ניפתח בכלל ולא נעשה בו שימוש אחריות לעוד שנתיים וחצי) השאלה שלי מה עדיף ? הרי הביקורות מראות שע"י אובר קלוק פשוט ופתיחת הצינורות ה GTO 2 בעצם תוך 2 דקות "עבודה" נהיה ל X850 XT אפשר להגיד מה אתם חושבים ? תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by KYSG,

אי זוכר הייתה פה רשימה של כל הדריוורים של NV+הורדה שלהם!!! יש למישהו לינק לדף הזה? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.