כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
הייתי נעול על ASUS ואני יודע שגם EVGA ו GAINWORD מייצרים את הכרטיס. האם שווה להתעקש על ASUS ? תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך מופיעות נקודות לבנות. האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר. אולי חימום יתר? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 המחיר לאט לאט יורד לזנות !!! אךךך יצאו הHD2900 וזה ירד עוד יותר, אולי אקנה...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בנוסף 2 גיגה זיכרון 667 MHZ?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ה8800 שלי עומד ללכת לעולמו בקרוב, מה הכרטיס המומלץ עד התקציב הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
באשכול של ה2900 אחד ג'יגה או GTX אמרו שה8800 לא יהיה שווה כלום עוד שנה... עכשיו אני בדיוק רוצה לקנות אחד כזה של אסוס ה-640 אבל השאלה היא מה האפשרויות האחרות ?.. אם בכלל כדאי או זסתם ילד טיפש שיגע לי את השכל?... אמממ אשמח לתשובה יש לי מסך 19 E6600 OCZ 600 וזכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה כללית, ראיתי שיש חברות שמוכרות את כ. המסך שלהם כבר מומהרים. האם יש סיכון בכך? מדוע לא כל החברות ממהירות את כרטיסי המסך?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הרשת מוצפת בזה ... יומיים לפני השקה , מגלים שהכרטיסים תקולים . בעיות במעבר בין דו מימד לתלת מימד , רכיב אשר שולט על מהירות המאוורר לא מתאים ... דווקא למשהו כזה לא ציפיתי . באסה . ההודעה הרשמית מטעם NVIDIA : http://www.bit-tech.net/news/2006/11/06/nvidia_recalls_geforce_8800_gtx_batch/
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב, רציתי לדעת מי מבנהים נותן ביצועים טובים יותר? ב3DMARK ומשחקים כבדים. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט בדיוק מה התוספות? הפרש המחירים הוא גבוה מאוד...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תגיד יצאו כבר מבחני ביצעוים להשוואות בין הכטיסים האלה? 2.תגיד איזה כטיס מסך הכי משתלם כולם בערך אותו מחיר...?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מערך SLI של ה8800 של PALIT (לא הסוניק) שתי דברים הטפ' במנוחה באיזור ה60 זה סביר? ועוד דבר הוא עושה רעש מטורף (בדוק ממנו שמשקיטים את המאוררים שלו המחשב שקט) זה פאק בכרטיסים או שהם באמת כאלה מרעישים?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הוא יהיה בין החלשים במישחקים של דווירקס 10 ? שווה ליקנות אותו ? או לחכות עוד איזה חצי שנה שיצא משהו שמיתגבר על הדווירקס 10 .. אני רוצה לשחק מישחקי דווירקס 10 על גרפיקה HIGH השאלה עם 8800 ultra הוא באמת טוב כמו שאומרים לגבי המישחקים שיהיו בעתיד ..?
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
באתר זיגזג...גירסת הGTX עולה 4100 והGTS עולה 3100...השאלה שלי היא אם תוך חודש המחיר של הכרטיסים האחרים ירד?..וגם אם המחיר של ה8800 ירד?? עכשיו חודש חודשיים של צפייה כוס עמק אני הולך להיות פקעת עצבים...
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם יהיה הבדלים בין הכרטיסים?(חשמל, ביצועים וכו') ומה לגבי המחיר, ה8800 החדשים(ליבה 9G) אמורים להיות יקרים יותר מהישנים(8G), או באותו המחיר ויופסק שיווק 8800 הישנים?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה נסגר עם הדרייבר של 8800? גואל נפש.... ממש להקיא... איפה אני רואה AA AF? איפה אני מבצע הגדרות? למה יש רק את הלוח בקרה המכוער הזה? ומה קורה עם 3DMARK? ועם האתר??? כל הפרוייקטים שלי באקטיב אך לא מופיעים.. עם 8800 אני בכלל לא מצליח לשלוח... באתר אין פרוייקטים של 8800... מישהו שמע משהו?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&i מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הכרטיס המדהים הזה??
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראיתי דיבורים על הכרטיסים האם יש איזשהו מידע עליהם?האם הם בכלל הולכים לצאת?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי את doom3 אני שמה על ULTRA. וגם רזולוציה 1600X1200 יש לי מעבד E6600 ו4 גיגה זכרון. ספק כוח 400 של ליברטי אנרמקס. במקרים מסוימים שאני מפעילה את המשחק במקום שיש עשן וכאלה יש לי 8 FPS ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS. ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים שלפעמים כשאני נכנסת למשחק אז הוא מתחיל כזה מהר ולפעמים כזה לאט, מה זה אומר בעיות דרייברים? או שאולי המעבר ממשחק למשחק ואז הכרטיס מתחמם או משהו כזה...?(ואז הספק הזה כנראה לא מספיק, וזה עוד בלי OC) ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-