כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לפני כמה שבועות הציעו פה לי לקחת את: MSI NX6200-TD128 ושלחתם לי לינק שבו הוא עולה 330 ש"ח התקשרתי אליהם ואין להם אותו במלאי- יש להם רק איזה כרטיס 6200 של XFX באותו מחיר בדקתי וזה כרטיס שונה לגמרי! אז אני צריך המלצה חדשה לכרטיס עד 350 ש"ח- מקסימום 370! תודה
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U3011 (30 אינץ) יש לי היום כרטיס מסך GTX 275 והתקנתי היום את המשחק BF3 וזה ממש לא זז לי אני תמיד אוהב לשחק ב טופ שאפשר אני משחק ברוזולציה של המסך שזה 2560X1600 יש לי מעבד INTEL I 7 920 ולוח EGVA SLI LE איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות? אני קראתי שהממלצה הכי טובה היא SLI של 580 לא תהייה לי בעיה לחבר SLI ללוח בזה אני יודע שאני יכול אבל זה לא יהיה 16X זה נראה לי יהייה פחות בקשר לספק יש ליCORSAIR 750 TX זה יספיק להכול יש לי SSD של INTEL ן 6GB זיכרון יהייה לי צוואר בקבוק ממשהוא במערכת אחרי השדרוג? והאני צריך להחליף עוד משהוא חוץ מהכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב (אני גר בארצות הברית וחשבתי להזמין EGVA 580 מה אתם חושבים? תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כבר זקן (שלא לדבר על כרטיס המסך) וחשבתי שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך (כי לעבודה רגילה המחשב אחלה, אבל למשחקים לא). בקיצור הורדתי משחק חדש בשם:GTA SA והתאהבתי. אני חולה על המשחק. בקיצור אני צריך שאתם תיתנו לי המלצה לכרטיס מסך משתלם מבחינת ביצועים. שיוכל להריץ את המשחק הזה בהגדרות בינוניות וברוולוציה בינונית. התושבת שלי בלוח אם היא AGPX4. כמות הזיכרון הפיסי במחשב שלי היא 1024 33mhz cl 2.5 dual channel. בקיצור אני צריך המלצה לכרטיס משתלם בהנחה של עד 1000 שקל ולא גרוש יותר (מקסימיום 1100). בנוסף חשוב לי מאד שלא יהיה לי צוואר בקבוק (CPU: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 478 ואת השאר אתם יכולים לנחש לבד). אני חשבתי על GF7600GS. אבל כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. (דרך אג…
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש היום, עם הכרטיס מסך ATI HD5770 עכשיו ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו או עדיף לקחת את ה GTX260? ה 5770 תומך ב DIRECTX 11 לעומת ה GTX260 שלא. לטווח הארוך מה כדאי? ואיך הכרטיסים של ATI לעומת של NVIDIA? (פשוט אין לי ניסיון עם כרטיסים של ATI כי תמיד קניתי של NVIDIA). עוד שאלה - במה עוזרים מנועי ה CUBA ו PHYSX ש ATI לא תומכים בהם? האם הם עד כדי כך משמעותיים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני די מבולבל בין CROSSFIRE לבין SLI אז תקנו אותי אם אני טועה. טוב אז ככה זה המפרט שיש לי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM TT 500W וכרטיס מסך 8800GT עכשיו יש לי במגירה עוד כרטיס מסך 9800GT עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות בניהם CROSSFIRE/SLI? אם זה אפשרי אז הספק יצליח להפעיל אותם? והאם הם ישתבו ל HD5770/HD4890 כי אלה הכרטיסים שאני חושב לקנות
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: P4 2.4 512MB radeon 9550 256MB חברה צריך המלצה לכרטיס מסך( של GEFORCE )עד אלף שקל . איזה כרטיס טוב אפשר לקנות בסכום הזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כנראה לאור הבנצ'ים של הכרטיסים של ATI אני אצטרך לבצע מעבר מ-NV ל-ATI ורציתי לדעת איך הדריברים והעידכונים. אני יודע שאנוידיה מוציאה כל הזמן דרייברים וכל הזמן משפרת ומתקנת בעיות במשחקים חדשים למשל והשאלה שלי עד כמו ATI משקיעים בדריברים שלהם? כל כמה זמן יוצאים דריברים וכד'... תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחיר: F700B: 930 F700P: 1120 אצל נועה.. ההבדלים המשמעותיים ביניהם: Max Resolution 1280 x 1024 / 66Hz 1600 x 1200 / 75Hz Recommend Resolution 1024 x 768 / 85Hz 1024 x 768 / 85Hz H-Scanning Frequency 30 - 70 kHz 30 - 96 kHz Pixel Frequency 110 MHz 203 MHz (צד שמאל B וימין P) הבדל נוסף הוא שיש לP האב של USB מאחור. (אני לא יודע של כמה יציאות) אז שאלתי היא כזאת: האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את P אם אני ישאר קבוע על 1024 X 768 ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים כבדים.. (החדשים שיוצאים..) תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
little question from which company it will be better to buy a video card 8800gts with 640mb??? and what do you think of this version?? http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3296600&Sku=P450-8054
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני משחק call of duty 4 בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1050X1680 והמשחק ברובו ...עומד על 60 FPS זה בסדר למחשב כמו שלי או שצריך יותר? מעבד E8500 OC 3.8 לוח: DFI X48 זכרון: 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD 4870 אגב אני מתכוון לסינגל פלייר
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שניהם דגם hd4670 אך יש הבדל בddr... זה משנה? אחד מהם הוא ddr3 והשני הוא ddr4
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Step 1 Unzip mag.zip file and stored to a folder where you are going to install the driver. Step 2 Open the Display Properties window. Do this by selecting the Display icon in Control Panel, or by right-clicking anywhere on the Windows desktop (away from any icons). A small menu will open, left-click once on the last option, Properties. This opens the Display Properties window. Step 3 Click on the "Setting" tab at the top of the window and then click on the "Advanced Properties" button. Step 4 Click on the "Monitor" tab then click "Change" button. This will open the Select Device window. Click "Next". Step 5 Select "Display a list of all the drivers in a location?…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני ניסיתי לגלוש ברשת ולבדוק איזה הבדל ישנם בכרטיסים הנ"ל כי לפי המפרט הטכני של שניהם הם שווים אז מה בעצם ההבדל פה? WinFast A6600 GT TDH http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=160&lineid=1&act=1 WinFast A6600 GT TDH 20th Anniversary Limited Edition http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 מאוד הייתי רוצה לדעת מה הבדל בינהם כי הכרטיס המיוחד ברשותי.... והייתי רוצה לדעת עליו תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כרגע יושב במחשב 7600GT. שימושים-המחשב מחובר גם לLCD-720P וגם ל971P במקביל. הרבה שימושים של סרטים למינהם כולל הרבה סרטי HD. עכשיו עקב השדרוג יש כמה אופציות - להישאר עם ה7600GT להחליף ל9400 או 9500 או ל4350/4650 או בכלל לקנות לוח עם 4500/4500HD מה עדיף? והאם כדאי לשקול את המובנים? (4500 למינהם). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את המפרט הבא: Q9400, 4GB של ראם וכרטיס מסך 9800GT. היום הוא נכנס למשחק Starcraft II והיה לו 6 FPS לאחר כמה דקות של משחק. הוריתי לו להוריד את התכנה ספידפאן ולעקוב אחרי הטמפרטורות של הכרטיס מסך, והן היו מאוד מוגזמות. במנוחה, הן מגיעות ל-120 מעלות בשניות, ובמאמץ אני לא יודע. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-