עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה קורה פה? באגים או משהו לא בסדר? 500/1120 טמפ' בסדר גמור.. לפני שעה שיחקתי AOE3 על 570/1290 והיה מצוין מה קורה פה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mardona,

http://www.vr-zone.com.sg/?i=2927 ASUS הצליחה בעזרת הלוח החדש שלהם לעשות מערך SLI של שתי כרטיסי 7800GT כפולי ליבה ללא שום צורך בגשר... מגניב ובעיקר יקר

3. Started by AVI.S.T,

אני רוצה להוריד דרייברים אכי חדשים שיש אז אני נכנס ל NVIDIA מריד דריבר אבל הוא באנגלית ואני רוצה בעיברית מאיפה אני יכול להוריד דריברים בעיברית?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by Lancer,

המסך פשוט מדהים! יש לי כרטיס מסך Msi radeot 9800 pro שתומך בחיבור DVI ומן הסתם חיברתי את הכבל (שבא כמובן עם המסך). כיוונתי אותו לרזולוצייה 1280*1024 והאיכות פשוט לא מהעולם הזה! שלא לדבר על האפשרויות ב MENU של המסך. קיצור לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו המסך מומלץ בהחלט! אגב,את המסך קניתי בKSP סניף חיפה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. לכרטיס המסך יש רק יציאת s-video ארבעה פינים ולטלויזיה יש רק כניסת scart. ניסיתי בשתי דרכים שונות: 1. באמצעות כבל s-video ל- s-video מהמחשב לממיר scart->s-video+rca המחובר ל-scart בטלויזיה. 2. באמצעות כבל s-video ל- rca מהמחשב לכניסת rca של מכשיר DVD, ומה- DVD דרך חיבור אנטנה אל הטלויזיה. בשני האופנים קיבלתי תמונה שחור-לבן בלבד. מידע נוסף: - כרטיס המסך הוא Mobile Intel 915GM/GMS,910GML, בעל יציאת S-VIDEO ארבעה פינים. הטלויזיה היא Grundig Multi-system בת כ-8 שנים. - ניסיתי להוציא שיטות שידור שונות מהכרטיס (PAL,NTSC). בחלק מהמקרים היה שינוי בתוצאה על המסך (בצורת גלים), אך באף אחד לא התקבלה תמונה צבעונית. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by eshel107,

לא יודע מה לקחת עזרה בבקשה

7. Started by asdasdasd,

זה בלי אובר קלוק עדיין ...לא רציתי לקחת סיכון ולשאול אתכם : לכמה לשנות ? CORE ו MEM ? עוד שאלה סתכלו על התמונה אמור להיות ה FILETRING על OPTIMAL ?... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להתרשם http://www.hardwareoc.at/Geforce_7800GTX_512MB-preview.htm [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי, יש לי 7800GT של לידטק, עם ספק 480W של TT , למערכת מחוברים: , שני הרדיסיקים של 200GB, צורב די וי די, צורב סידי רום, מעבד 3800 X2 , כרטיס טלויזיה וAUDIGY ו3 מאווררים של 80MM ו1 של 120MM . בכל הבנצ'ים אני לא מגיע לתוצאות שרואים באתרים רישמיים, כך למשל ב3DMARK05 אני מוציא 6600~6800, בFEAR 1280X960 X4AA X16AF 30 פריימים ממוצע. http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_6800_gs_performance/page13.asp בבנצ'מארק הזה למשל הוא מוציא 38 פריימים על אותן הגדרות. המחשב עבר פירמוט, כרגע אני מריץ 81.85WHQL. יכול להיות שהכרטיס תקול? חסר מתח? אני לא חושב שזה חוסר בכוח עיבוד של המעבד כי הוא בכל זאת חמוד וההפרש במשחקים האלו בין הבנצ'ים של האתר לבין שלי לא גדולים. למישהוא יש רעי…

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Bartleby,

איך המסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50_1577&products_id=11579 בשביל בנאדם שהוא לא גיימר (משתמש במחשב בשביל סרטים, מוזיקה וכאלה...) ורוצה מסך דק 19 אינץ'? יש מסכים אחרים (שהם גם 19 דקים) בתקציב הזה שהם יותר טובים? תודה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. אני כבר לא מעודכן כמו פעם בקשר לכרטיסי מסך... ה-R9800 שלי שבק חיים (יש אחריות) ואני מחפש כרטיס אחר (לשדרג קלות). (סיפור המאבק להחייאת הכרטיס: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=150309.0) בהתחלה חשבתי על ה-6600GT ואח"כ ראיתי ש-X800 מתחרה בו. מי מהם יותר טוב? ואיך שניהם יחסית ל-R9800? חיפשתי מבחני ביצועים עם כל הכרטיסים הנ"ל ולא מצאתי (גוגל). אשמח ללינקים בנושא. האם יש X800 בגרסת AGP בסביבות 1000 ש"ח? ואם 6600GT של איזו חברה נחשב לכרטיס טוב? הדרישת סף היא סלוט AGP !

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by Royz,

שלום. לפני כמה ימים גיליתי שהAGP שלי היה על x4 שמקום x8, שיניתי בbios לx8 האם אני צריך לשנות עוד משהו? בעמוד גם היה רשום: AGP Aperture size 64MB - אפשר עד 512 FSB spear spectrem 0.50% Cpu thermal-thotting 50.0% Enhance pci perofmance disabled האם אני צריך לשנות פה עוד משהו? תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by ZUMARA1,

טוב אחרי שאני מחבר בין המחשב לטלויזיה מה צריך לעשות משהו בהגדרות כדי שיראו בטלויזיה תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by MOFRA,

אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לחצי שנה ואז אני מקבל מחשב חדש הכרטיס צריך להיות AGP לא אכפת לי לקנות יד שניה מי שמכיר

15. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by MisterL,

....

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by idogold,

מה המצב חבר'ה , הגיע זמני וגם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, הבעיה היא שאין לי מושג בזה , אז מה אני כן יודע שאני צריך : א. הוא חייב להתחבר ל Receiver, כלומר הוא חייב TV-Out אני משתמש בטלוויזיה כמסך במין media center ענק שכזה ב. הוא צריך להיות כרטיס טוב , 256MB זכרון , 3D ראוי והוא צריך להיות תואם ללוח אם אינטל רוקלייק (או משהו כזה , אני לא זוכר בדיוק מה יש..) ג. הוא צריך לסחוב משחקים כבדים (battlefiled2 , AoE 3 וכד') בצורה טובה .. על מסך טלוויזיה גדול (יש לציין..) ד. ואולי הקריטי הוא לא צריך לעלות יותר מ-1500 ש"ח המלצות ?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  18. הבנתי שנפל בחלקי את המזל של קבלת ליבה כזאת ...בכרטיס והבנתי שהכרטיס יכול להגיע עם אוברקלוק למהירות של X850XT .... יש עוד משהו שאתם יכולים להוסיף ?

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  19. מה ההבדל בין ה רדאון R9600XT ל רדאון X800GTO??

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by erlich9,

אחים שלי האם למישהו יש או שמע וממליץ על הכרטיס x800xl 512mb vivo pciexpressx16 כדאי לי ליקנות והאם הוא נחשב כטוב למשחקים. נ.ב א. אני חדש אז האם צריך דרייברים מסויימים כדי להפעיל וכו... ב.(אני יודע שזה לא המקום אבל בבקשה עזרו לי) בנוגע למעבד האם כדאילי לקנו 64 bit משום שאמרו לי שיש לו בעיות תמיכה וכו.. האם זה נכון או שזה שטות והוא מפעיל הכל... בתודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כי יש לי ויכוח עם חבר שאומר שהאקס בוקס לוקח. שהמעבד של NVIDIA טוב יותר והוא מותאם בדיק למשחקים. הוא טוען למשל העשן (סתם דוגמא) נראה טוב יותר. מי לוקח - ואני מתכוון למחשב חדש עם כרטיס למשל 6800 אולטרה או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת אם אוכל להריץ מישחקים כמו FAR CRY, HALF LIFE, DOOM 3 על המחשב הבא: מעבד: P42.66 775 PRESCOTT 64 BIT כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6200TC 256MB זיכרון: 512MB DDR 400 לוח אם: MSI PM8M2 775 800 תודה

23. Started by asdasdasd,

הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by smulikon,

שווה 2300 ש"ח?? ואיך הוא מבחינת ביצועים?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים