עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nehmia,

אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by shlomi767,

את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. מישהו יכול להביא לי בבקשה את הקישור המדויק לאתר שעורך מבחני ביצועיים לכרטיסי המסך השונים? תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by oranShoshany,

אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים משהו כמו קאונטר סטרייק וניד פור ספיד לא יותר מזה עד 550 שקל תודה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by moshe51,

ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. Started by most,

דבר ראשון..אני יודע שיש דיון 3DMARK אבל אף אחד לא עונה שם...(יש שם כבר 187 דפים...מי מסתכל)... ולשאלה... עשיתי בדיקה לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6800LE בלי OC ובלי פתיחת צינורות וקיבלתי 2650... אני יודע שהתוצאה נמוכה יחסית למה שהכרטיס אמור לקבל אבל אני רוצה לדעת עד כמה בערך... כמה אמור בערך לקבל 6800LE ב-3DMARK05?... אני יודע שאין תוצאה מסויימת שהוא אמור לקבל ושזה קצת תלוי גם בחברה שמייצרת את הכרטיס אבל בכל זאת...בערך... דרך אגב הכרטיס הוא של INNOVISION... ואם כבר פתחתי דיון על זה אז אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל-1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? 3.האם היא מבטלת את האחריות?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Shizel,

קניתי היום תכרטיס והסבירו לי משהו על HDMI או משהו כזה בקיצור לעשות שהיה אפשר לראות סרטים באיכות HD המסך שלי הוא 226BW SAMSUNG איך אני יכול להפעיל את פונקצית ה HD עם בכלל?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by bushman,

לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by arikbaron,

מה דעתכם שווה? http://www.ctxintl.com/products/crt_ex950F.htm תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. Started by ביצה,

אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by D-Viper,

אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by RazorJunior,

מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  16. איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  17. צריך כרטיס הכי טוב שישי ל-agp 4x מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by waisor,

כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by ziv22,

אני קונה מחשב השבוע ב10 אלף בערך , היתכוונתי לקנות את ה ATI X1900XT אבל שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים דור חדש שיתמכו בDX10 .. מישהו יודע כמה זמן אצתרך לדחות את קניית המחשב כדי להשיג אחד כזה ? וכמה הבדלי המחירים יהיו . תודה .

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by דניאל נ,

שלום , אני אולי יבקש מההורים שלי לקנות לי 8800GTS 320MB . אבל יש לי כמה שאלות : 1. האם ה320MB יספיק לי למסך 17" ? או שכדאי ללכת על גרסת ה640MB? 2. האם הספק הנוכחי שלי יספיק ?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by RDS,

x1950PRO? 6800GT? מה לדעתכם עדיף... בערך אותו מחיר.... תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by srami,

טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by firox,

טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by sergydaniel,

1. יש לי כרטיס מסך מסוג ATI RADEON כמה חודשים אחרי שהוא פעל במחשב המחשב הוריד עדכון אוטומטי והשם של הכרטיס השתנה מ: SAPPHIRE Radeon x1300 Series ל: SAPPHIRE Radeon X1550 Series, למה? האם זה אומר שהכרטיס פחות טוב או יותר טוב???וכשאני קונה משחקים איך אני אמור להתייחס לכרטיס מסך כx1150 או כx1300. 2.כשכתוב בדרישות חומרה למשחקים ATI redaon 8500 ומעלה,מה זה אומר x1300 נחשב יותר טוב או פחות טוב? איך אני אמור לדעת? תודה מראש על שתי השאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לילה טוב!!!

• 7 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים