כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 בודד(שאר המפרט בצד) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות עוד 5850 יד שנייה(450-500 ש"ח) ולקנות ספק חדש(750W כניראה). האם הדבר משתלם ואקבל ביצועים טובים? או שלא כדאי ועדיף למשוך עוד דור ולשדרג בסדרת 8XXX? תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך באופן עקרוני יכול לשמש גם ככרטיס טלויזיה? ואם כן אז איזה דגם.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי את ה sapphire x1600pro agp 512mb עכשיו הכרטיס לא עבד טוב.. הוא ריצד לי ועבד גרוע.. נכנסתי לאתר של sapphire לפורומים ומצאתי אלפי פניות מאלפי משתמשים שיש להם את הx1600 pro לאפיק הAGP וחווים בעיות דומות.. כרגע לפי איך שזה נראה..יש בעיה עם הsapphire x1600pro agp בכמעט כל motherboard! כדי לא לשאת בהוצאות שכרוכות בהחזרת הכרטיסים האלו מהלקוחות לחברה, sapphire לא יצאה בהודעה רשמית שהכרטיס אכן בעייתי והיא ממשיכה למכור אותו! אני פניתי לsapphire וקיבלתי תשובה כי אני צריך לבצע Bios update לכרטיס מסך! אני לא מאמין כי sapphire ירצו לצאת בהודעה כי כל המשתמשים שרכשו את הכרטיס יצטרכו לבצע Bios update ולכן זה סקנדל! הנה קישור להודעה שלי: http://www.sapphiretech.com/en/f…
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי (כ. מסך, מעבד וכו"...) ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.compusmart.com/Product/Default.aspx?SetLanguage=En&SupplierPartNo=877300
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה עם 3DMARK05, והתוצאה שקיבלתי היא זאת- 3202. המערכת שלי מופיעה בחתימה. לדעתכם זה מעט או הרבה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
המסך כל שנייה נכבה ונדלק והמחשב עושה לעצמו ריסטים.. נראה לי נכבה לי הכרטיס מסך עכשיו יש לי X1900GT מה אני יכול לקנות שיתאים ללוח אם שלי \ מעבד לעכשיו? לא משהו רציני פחות או יותר באותו הרמה עד שנשדרג.. Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
וואללה ראיתי אחד כזה ,ובאמת זה כרטיסים טובים , מרגיש איכותי , ניראה איכותי , וגם קר יותר ב 20 מעלות מהקירור הרגיל של ati (אני מדבר על ה 4850 שלהם). בהחלט הייתי רוצה אחד כזה (במקום האחד שיש לי ) . ואתם ? מה אתם חושבים על זה ש xfx ניכנסה לשוק ati ?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.atlantic.co.il/product.asp?productid=692&CatCode=25 \ http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=1719&pid=13661 מה יותר טוב והאם המחיר שווה??? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מה אתם אומרים הכרטיס הזה מבחינה בגראפית יפעיל ויסטה חלק Leadtek PX7600GT?
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
GTS 2 או GF4mx440se שניהם עם 64 מגה זכרון. אני יודע ששניהם על הפנים אבל יש לי את האפשרות לבחור מבין שניהם ולהחליף את הGF2MX200... אז מה טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
ברח לי השם של הדבר הזה,ממה שאני זוכר אפשר לחבר לזה שתי מחשבים ומסך אחד.חיפשתי בזאפ ולא מצאתי,אני אשמח אם מישהו יביא לינק.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היה לי ATI R9100 לאחר שמאסתי בו כי משחקים כבר עבדו כמו ב MX400 החלטתי לקנות כרטיס מסך... קניתי XFX GEFORCE 6600GT - וה TV OUT פשוט לא עובד!!! ניסיתי הכל - להתקין מחדש דרייברים, לשנות כבל, הכבל בדיוק אותו כבל והטלוויזיה פשוט לא מגיבה לכרטיס בשום צורה שהיא ובשום הגדרה שהיא... השאלה שלי אם פירמוט יגרום לזה להסתדר כי אולי הקטע פה זה ההתנגשות עם ATI? ממתין לפירמוט... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כ.מסך 6600GT. רענון ב WINDOWS ב- 1024X768: 100HZ. הדבר קורה רק במשחק הנ"ל. כיצד ניתן לשנות זאת ולמה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי חלונות xp. יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts 320 mb, ולאחרונה יש לי דרופים גדולים במשחק counter strike source. אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה שלו מכיוון שנראה לי שהוא עומד להישרף, יש לי את הdriver: forcewave 169 והבנתי שאפשר לעשות את זה דרכו אבל לא הבנתי בדיוק איך אז בבקשה תעזרו לי. אם אפשר להביא לי תכנה חוץ מהתכנה everest שבודקת את הטמפרטורה אז בבקשה תביאו לי אותה כי זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הנה תוצואות ה 3DMARK06 ללא OC מפרט : Amd Athlon64 bit 939 3.2 motherboard: nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board video card : X1950Pro 256MB GDDR3, HDCP Edition ,256-bit (512-bit Internal Ring Bus) Dual DVI (Double Dual-link) HDTV D-sub HDCP DVI to HD(MI) TV support via HD Video Dongle.HDCP decoding for Blu-ray and HD-DVD @1080i video quality. memory : 1 gb http://img120.imageshack.us/img120/5966/ddee1.jpg תוצואות : על 1024X768 ללא AA וגם תוצואות SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/461fbf7e054251e4.jpg
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-