כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה כרטיס מן הכרטיסים הנל יותר חזק ב-PCI-E 1?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברור שה420 לוקח בהרבה אבל בכמה בערך האם שווה לחכות בשבילו? כתוב שפי 2 -3 זה הגיוני בכלל
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם AGPx8 ונראה לי שיש PCI (לא חושב שיש שם PCI-E) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך איכותי להרצת משחקים בסגנון ghost recon ועבודה ב-avid - אנא המליצו לי על משהו בן בן זונה עד 1,000 ש"ח תודה
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. יש לי כרטיס מסך מסוג ATI RADEON כמה חודשים אחרי שהוא פעל במחשב המחשב הוריד עדכון אוטומטי והשם של הכרטיס השתנה מ: SAPPHIRE Radeon x1300 Series ל: SAPPHIRE Radeon X1550 Series, למה? האם זה אומר שהכרטיס פחות טוב או יותר טוב???וכשאני קונה משחקים איך אני אמור להתייחס לכרטיס מסך כx1150 או כx1300. 2.כשכתוב בדרישות חומרה למשחקים ATI redaon 8500 ומעלה,מה זה אומר x1300 נחשב יותר טוב או פחות טוב? איך אני אמור לדעת? תודה מראש על שתי השאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לילה טוב!!!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי. מעוניין לחבר המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה. לוח האם מסוג asus p7h55-m lx קישור ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/#overview תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. לגבי הנייד, מחשב מדגם: lenovo e420s Intel core i5-2410m 4GB RAM 320GB hard drive AMD radeon HD 6630m 1gb קישור למחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html איך אפשר למנוע החלפה אוטומטית בין כרטיס המסך ה'טוב' (radeon) לבין זה המובנה במחשב (intel)? איך אפשר לוודא שאכן המחשב משתמש בכלל בכרטיס החזק יותר? היו כמה בעיות איטיות במחשב ואני מנסה למצוא את המקור לבעיה... …
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן חברה תגידו מה מאמת אין ממש הבדל משמעותי בין GTS ל GT ושתיהם G92 כמו שקראתי במפרט באתר ועוד הרבה שבחים על פריצת הדרך עם GT שמאים על הGTS ההפרש הוא הוא בערך 500 שקל (מעוניין גם OC ) בכל מקרה תראו באתר הזה יש השוואת ביצועים ביו שני הכרטיסים http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=3 כפי שרואים אין הבדל משמעותי אבל לתווך הארוך שיצאו משחקים יותר חזקים יכול להיות שיהיה הבדל גדול ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הייי אני מעוניין לדעת מה הבדל בין דגמי כרטיס המסך GTX260: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5069 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=3828 חוץ הקירור והמחיר מה ההבדלים בניהם? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-