עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Emmanuell,

KSP,IVORY,PLONTER,RSM אין לאף אחת מהן , מישהו יודע אם יש במלאי איפשהו 3080 ? ולא הממש יקרים שעולים כבר קרוב ל5000 , הסטנדרטים במחיר "רגיל " של 4k~

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. שלום לכולם. המפרט: Q9550 עם OC ל 4GHZ . זיכרון 4G. לוח אם GB P45UDP3. כ.מסך 295. ספק כוח Enermax Pro82 625. רזולוציית מסך 1080*1920. אני שוקל להחליף כרטיס מסך שיריץ את Crysis 3 ללא בעיה, השאלה אם המחשב לא יהווה צוואר בקבוק. חשבתי על 660 TI למקרה שלא. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. מפרט מחשב: q9550 asus p5q pro turbo Kingston HyperX DDR2 1066MHZ 4 GB MODU82+ II 625WATT Power Supply Ver 2.3 Sli Crossfire 80PLUS Bronze Dell UltraSharp U2312HM 23" IPS LED MSI nVidia GeForce GTX260 Twin Frozr OC 896 MB DDR3 2DVI PCI-Express Video Card N260GTX TWINFROZR OC המחשב בן 5 שנים וארבע חודשיים אני לא יודע עם כדאי לי לקנות כרטיס מסך אוו לחכות לסוף השנה ולקנות מחשב חדש בינתיים כל המשחקים עלו לי על מינימום גבוה חוץ crysis 3 שלא עלה בכלל בגלל dx11 המחשב לא שודרג אף פעם

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  4. לנעול, כבר לא רציונלי

5. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את הכסף? ואם כן או לא אני פתוח להצאות אחרות...... תודה

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  6. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Gohan,

זה אותו מסך רק לtm יש רמקולים וdvi או שיש עוד שינוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by Ben_G,

תגידו , קניתי את ה- X800 PRO ולא יודע עכשיו שיגעתם אותי כשאמרתם שה- XL יותר טוב מה לעשות ? קניתי את הכרטיס לפני פחות משבוע האם כדאי להחליף אותו ?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  11. היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by coorva,

מעוניין לרכוש את הכרטיס אך יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2 האם הכרטיס יעבוד על הלוח אם?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  13. המפרט בחתימה, הגיוני התוצאה? (הבדיקה הורצה כשהcontrol panel של הכ.מסך על application control, וכל האופציות בתכונה על defualt - המבחן הראשון הוא המבחן שהורץ) תודה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by game kILLer,

אני מעוניין לקנות כרטיס זה השאלה שלי היא האם המארכת שלי תנצל אותו טוב?(ראו מפרט) האם מישהוא נתקל בבעיות בכרטיס של ATI תודה לעוזרים!!!

15. הראשון: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 674.48 ] השני: Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 746.35 ] ורציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כולשהו והעם הראשון יותר טוב ולמה או השני ולמה... כי אני מתלבט. ???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by kobibo,

רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by mulderfox,

מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מבוסס על המפרט של 3500 שקל למשחקים. אני מתלבט בין ה Radeon 9600XT, ובין האפשרות של לקנות כרטיס מסך פשוט יותר היום (משהו בסביבות Geforce FX5200), ולשדרג בעוד שנה בערך לכרטיס במחיר של 500 ש"ח. אני מתלבט בגלל שאני לא גר בבית בתקופת הלימודים (אמצע אוקטובר-אוגוסט), והמשתמש העיקרי עד לשדרוג יהיה אח שלי, שהוא לא גיימר כבד. השאלה היא האם מהלך כזה שווה את זה, והאם אני בכלל ימצא כרטיס טוב ב-500 שקל, בעוד שנה מעכשיו? ???

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by iCEburn8,

היי אני שוקל לקנות את הכרטיס GigaCube 9600 Pro VIVO האם מישהו יודע אם הכרטיס עובד על AGPx4 ולא רק AGPx8. באתר החברה לא רשום שום דבר. תודה

20. Started by mashinaman,

שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by Roni_H,

שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?

23. Started by Crazy Ivan,

מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. Started by zolder,

1 הרקולס רדאון 9700 פרו 2 הרקולס רדאון 9800 שניהם באותו המחיר,לא מתוכנן שום OC לכרטיס. מה ההבדלים בניהם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.