כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה, אבל למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ש-inno3D ו-power color הם חברות קבר? אני מכיר מישהו שיש לו ג'יפורס 3 של inno והקשישא דווקא פועל מצויין. חוץ מזה, הצ'יפ שנקרא "ג'יפורס" עדיין נמצא על כל אחד מהכרטיסים. אז מה מבדיל כל כרטיס ממשנהו (חוץ מהקירור)? ולמי שאין תקציב ללידטק או לחברה יקרה אחרת? זה יהיה כזה "אסון" לקנות את אחת מחברות ה"קבר"? לפי דעתי כל הדירוגים האלה זה סתם הכללה מטומטמת (סליחה על הביטוי). אם למישהו 1\2\3 יש איזה תקלה בכרטיס, אז זה כבר הופך את החברה לחברת קבר? כאילו - מה הרעיון?
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הספק מורכב במקום כונן הדיסקטים ומספק עד 300W לכרטיס-המסך, בזרם 25A על מסילת ה12V http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060228231307.html יהיה נחמד אם הוא יגיע עם ווסת מתח, לאוברקלוקרים שבינינו.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה כזאת הMsi GeForce 4 ti 4600 שלי לא מוכן לעבוד על AGP 4X הלוח אם שלי הוא 7vtxh+ של Gigabyte כל פעם שאני משנה בביוס ל AGP 4X המחשב עובד עד הרגע שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק או כל דבר גרפי אחר החלק המעניין זה שוא נתקע אפילו לפני הגרפיקה (ב3DMARK 2001 הוא נתקע לפני מסך האפשרויות למשל) ברגע שאני שם AGP 2X הכל עובד מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
האתר הרשמי של GIGABYTE חושף תיעוד לגרסאות של דגם הביניים המתקרב עם נפחי זכרון גראפי של 10GB, 12GB או 16GBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך RADEON 8500 ויש לו יציאה לטלוויזיה סוף סוף הצלחתי לארגן טלוויזיה אבל יש לה רק כניסה של אנטנה איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? יש כבל כזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחפש להחליף את ה-4830, הוא עושה מלא בעיות ונתקע במשחקים מעבד E7400@3.2...אפשר לדחוף אותו עוד.... מסך 22 רזולוציה 1680X1050 שאר המפרט בחתימה. משחק בעיקר SC2. יד 2 גם אפשרות מבחינתי עד שאני יבצע שידרוג יותר גדול.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב יחסית ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם בכרטיס הנ"ל שאלתי היא כזאת 1) האם כדאי למכור את המחשב הישן ובכסף לקנות מחשב חדש משהוא כמו 1000 שח על הישן 2) האם כדאי לקנות ראוטר ולחבר את שניהם לאינטרנט מכיוון שהכרטיס הנ"ל זולל חשמל כדאי לכבותו כשאין שימוש במחשב ובמחשב השני שמחובר דרך ראוטר ישמש להורדות מאינטרנט ומכיוון שהוא פשוט יותר גם צורך פחות חשמל מה דעתכם
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה אתם אוצרים על הכרטיס הזה שנמצא בפנדה אני מעוניין לרכוש אותו
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת האם MSI Geforce 7300 עדיף על פני Gigabyte Geforce 6800GS? תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי 8800gt אני חושב לקנות hd4850 זקוק ליעוץ אם כדאי
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 מארז+ספק: NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W זכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כ.מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מסך: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS עכשיו יש לי 2 שאלות: 1.האם כרטיס המסך שלי בכלל יכול להריץ משחקים על 4K? 2.המסך שלי לא תומך ב-4K אז האם בכלל אני אראה איזה שהוא הבדל בין FULL HD ל-4K ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה - האם הכרטיסים המובנים של היום (GEFORCE 6100 ואילך) יותר חזקים מכרטיסים ישנים מתקופת ה GEFORCE 4 MX? חיפוש באינטרנט העלה שהFILL RATE של הMX הוא בסביבות ה1.1 מיל., אבל לא הצלחתי למצוא את הנתונים המקבילים של הכרטיסים המובנים. מישהו יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ליבחור בשביל לראות סרטים במחשב בLCD בסלון Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP Sapphire , Memory Interface: 128 Bit... SAPPHIRE S4831GD3 ATI RADEON 4830 1GB GDDR3 PCIE Retail HDMI Memory Interface: 256 Bit ההבדל במחיר זה 200 ש"ח איזה כרטיס יראו יותר איכות תמונה או שזה קשור לכבל HD
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזו גרסה עדיפה של MSI או GIGABYTE יש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך ואם כדאי גם אז איזה מעבד לקנות או לוח אם התקציב שלי הוא 3000 כולל!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התלבטות רצינית כי אני לא מוצא שום חנות אם מחיר סביר ועם בנדלים של משחקים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה מספיק בשביל להרית משחקים כמו תותח לשנה שנתיים הקרובות.. כמו בטלפילד 2 שיגיע .. דום3 הלף לייף 2 וכולה... 1500 שח זה המקס שאני מוכן להשקיע... וחשוב שיהיה לפחות שנתיים אחריות... עם בנדל של משחקים זה יהיה אחלה... שמעתי ש GF6800NU זה טוב אבל אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר את זה. בבקשה עזרו לי מה לקנות... ATI RADEON 9800PRO או GF6600GT או אם יש משהו במחיר סביר שיותר משתלם.... אנא ציינו גם איפה כדאי לקנות... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=143
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך ON BOARD שאילו מחובר מסך והוא התצוגה הראשית שלי חיברתי למחשב כרטיס מסך נוסף 9500GT ןאני מעוניים לחבר לכרטיס מסך זה שני מסכים נוספים האחד DVI והשני VGA שאני מחבר אותם אני רואה רק בצג שמחובר בDVI תמונה ואילו ב VGA לא רואים כלום (למרות שבהגדרות עשיתי להרחיב את שולחן העבודה לשני התצוגות הללו) מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר שיראו בשניהם (כי כנראה אני לא עושה משהו טוב ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מסך DELL 24 INCH .רזולוציה 1920-1200 . איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש כדי להריץ את CRYSIS חלק. הייתי רוצה להריץ אותו גם עם Anti-Aliasing. קראתי ב TOMSHARDWARE שברזולוציות גבוהות כרטיס מסך אחד לא מספיק במיוחד לא עם AA. לכן אולי צריך SLI. אם צריך SLI אז מאיזה כרטיסים יש לבנות אותו וכמה פחות או יותר זה יכול לעלות? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-