כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שעכשיו אנחנו מופצצים בידיעות חדשות על התוכנה מדי כמה דקות, והנושאים שנפתחים פה על כל פיפס גורמים להצפה, החלטתי לרכז את כל המידע על התוכנה החדשה בדיון הנ"ל. כנ"ל לגבי 2 הדיונים האחרונים שנפתחו, אוחדו לדיון הזה. ולמי ששואל למה לא בדיון הרשמי הקיים, מכיוון שנכון לעכשיו אלו נושאים נפרדים, וכרגע התוכנה הזו זה הדבר החם הבא. אני מבקש מכל לשון של בבקשה, לרכז את כל המידע כאן ולא לפתוח דיונים חדשים מדי כמה דקות. תודה על שיתוף הפעולה, Raul ___ http://www.gamespot.com/news/6142457.html
-
- 220 תגובות
- 21k צפיות
-
-
-
יש לי במחשב את כרטיס המסך NVIDIA GeForce 7600 GS(זיכרון של 512MB וליבה של 400MHz), התחלתי ליראות סרט HD במסך עם 1920X1080 ובמהלך הצפייה בסרט היו הרבה תקיעות במצב שמידי פעם הסרט היה בהילוך איטי אז השאלה שלי עם זה היה בגלל הכרטיס מסך(מה שניראה לי נכון) או סיבה שונה. אני בטוח שזה לא קשור למסך הוא מחובר לממיר HD ומריץ סרטים וסדרות בלי בעיה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך מחו"ל - תקציב 200$. המחשב הנוכחי קצת חלש- מבוסס אטלן 64 3000+ וגי'גה זכרון- -אפוציה שידורג ל2 גיגה. מחפש כרטיס עלות תועלת לטווח ארוך, למשחקים כמו MOH AIRBORNE , COD4, CRYSIS וכדומה חשבתי על 8800GTS או ATI 3870 HD מה דעתם? תודה AMIRBC
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
אהלן, אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל ביצועים נאים בכדי שאוכל לשחק בBIOSHOCK מבלי להתבאס. רק AGP, אין לי PCE-E. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5122 מדובר בדגם חדש, נכון? הוא תומך ב-DIRECTX10.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
XFX GF7300GS PCI-e 256MB DDR2 Retailהכרטיס הזה שווה משהו? או שעדיף את הX700 של ראדון??
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה עדיף על מנת לקבל תוצאה טובה יותר? מסך:W2362TQ 23 LCD 2ms 1:70000 DVI WideScreen Black. ספק כוח: 750W. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 2 mx/mx 400 32MB. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה האם הוא טוב? האם הוא חלש? האם כדאי לי לשדרג? ושאלות דומות...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התמונה במסך שלי,או יותר נכון קצותיה של התמונה, רוטטים משל היו שפתיו של עארפת...... (גירסאת מרץ ) מה הגורם לזה? איך אני מפסיק את זה? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מסתבר שבסביבות עוד חודש יש לי אפשרות לקנות מסך דק 17 אינטש, ויש לי בשביל זה בסביבות 2000 שקל (אפשר לגלוש קצת למעלה, אבל אני באמת מבקש "לנמק" למה זה כדאי ההפרש). יש המלצות למסכים ספציפיים? על מה כדאי לשים לב בקניה? חברות מועדפות? תודה מראש לעוזרים מור
-
- 44 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איזה יותר טוב: ה 4870HD 1GB או ה 4870HD 512MB OC של CLUB 3D עם הקירור המיוחד הזה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה אומר הנתון FLOPS בכרטיסי מסך? עשיתי השוואה ב gpureview.com בין כרטיס HD4770 לבין 9800GTX+ ול9800 יש 470GFLOPS ולHD4770 יש 960 GFLOPS האם הנתון הזה משפיע בצורה רצינית על הביצועים של הכרטיס? כי לכרטיס של amd יש פי 2...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי.. בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות? )ד"א.. מצאת…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
השאלה שלי היא יותר אם המאוורר של הכרטיס אמור להספיק כדי להחזיק אותו גם במאמץ?? או שחייב לשדרג ת'מאוורר...
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???
-
אני מרכיב מחשב למטרות עריכת וידאו וצריך כרטיס חזק שיוציא שני מוניטורים ומסך טלויזיה במקביל. תוכנות העריכה ממילא לא מנצלות ריבוי ליבות, אבל מוגבלות לNVIDIA. בפורום מפרטי מחשב הומלץ לי שלא לקחת 9800GT עם זיכרון 1G כי הוא לא ינצל אותו ממילא. במה מתבטא ההבדל בין 9800GT ל9800GTX עם זכרונות 512M, והאם יש חברה מסויימת שעושה אותם "הכי" טוב? (החיבור צריך להיות PCI-E)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים תגידו לי מה כדאי לי: 2X512 MB זכרון וכרטיס מסך 6600GT או 512MB זכרון וכרטיס מסך 6800 מה עעדיף לי?
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תוך כדי חיפוש מסך מחשב שטוח (עדיף דק), נתקלתי באינטרנט במבצעים של מסכים תוצרת AOC (למשל באתר סאקאל). הבעייה היא שמעולם לא שמעתי על תוצרת זו. למישהו יש נסיון במסכים אלה מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו'? בתודה מראש שרולי ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שנה וחצי שאני רואה סרטים HD ויש מעין קטיעות כאשר המצלמה נעה מעל נוף כלשהו לדוגמא. יש לציין שהתמונה מצויינת, חדה וברורה, והקרטועים באים רק בזמן שהתמונה כולה נעה. המחשב מחובר למסך LG 47 FULLHD. יש לו כבל איכותי של מונסטר - HDMI. המעבד הוא T7200 וכרטיס המסך שהיה לי הוא NVIDIA GEFORCE 9600GT. כרטיס המסך התקלקל ואני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק. לאיזה כרטיס מסך צריך לכוון על מנת להיפטר מהקרטועים? תודה מראש לעונים.
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-