עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DeadHunt,

הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by Spyro_AE,

שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  7. קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

10. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by redbull52,

שלום, נשרף לי הGForce FX5200 בגלל הפסקת חשמל. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל לא משהו בשמיים, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 500 ש"ח? ושיתאים לי לסלוט בלוח אם זאת אומרת שיהיה באותו מבנה כמו הקודם. תודה לכל העוזרים!

12. יש למישהו פתרון ? הדרייברים החדשים יותר טובים מבחינת ביצועים /איכות תמונה , אבל NVIDIA פסחה על אפשרות הVIVO . רק בדרייברים לפני ה81 ניתן להפעיל את הVIVO המדובר .... אם מישהו יכול לתת עצה אני אודה מראש הגולש ...

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by ZUMARA1,

כנראה שATI מנסה להדביק את הביצועים שלה לכרטיס של NVIDIA ה7800GTX 512MB . http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051117231915.html

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  16. אין לי מושג אם כדאי לי לחבר את המסך לDVI כי בינתיים אני מחובר לחיבור VGA כבר שנה ואולי זה יתן לי בונוס מסויים אם מישהו יודע ויוכל להשיב לי אודה לו מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Pika007,

על כל הכרטיסים של HIS (אפילו X700 הלא חזק במיוחד) אני רואה את מתקן הקירור המפלצתי הבא: http://www.hardavenue.com/reviews/hisx850xt_3l.jpg מישהו יכול להסביר לי אם יש תועלת בדבר שכזה? האם הטמפ' של HIS אכן נמוכות יותר?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by asdasdasd,

עובד לכם ה TV OUT ???...... זה מראה את הדסקטופ אבל שאני מנגן סרט לא רואים את הסרט.... WTF ? לכם זה עובד ?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by naaem,

שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה עם כרטיס מסך RADEON 600 X 256MB כך שאני רואה גרפיקה מטושטשת קווים וריבועים שחורים בתוך המשחקים. אני לא יכול לשחק אפילו במשחקים של סבתא. אודה למי שיעזור...

21. שלום יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת איך אני בודק מה הטמפ' שלו וגם אני בן אדם חדש בחברה של ATI ואני מסתבך מלא בדרייבר הכי חדש שהורדתי שלהם הורדתי עם גרסה CCC עכשיו דבר ראשון באתר היה כתוב שזה תומך בשפה עברית ונכנסתי בדרייבר עצמו לשפות והיה רק ENGLISH איך אני משנה לעברית כדי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתמש בהגדרות שונות .... ודבר נוסף הוא איך אני מפעיל קבוע בדרייבר הכי חדש 5.11 עם CCC את הפילטרים בכרטיס AA ו- AF ועל מה כדאי לי לכוון אותם 2X,4X וכו' תענו לי בפירוט על כל שאלותיי אם תוכלו אז תודה 1

22. Started by shlomibandit,

מה הדריוור הכי עדכני וטוב לכרטיס מסך Extreme N7800GT/2DHTV של אסוס???

23. Started by mr_x,

שלום! רציתי לשאול חוות דעת על כרטיס שקניתי AGP msi nx6600 vtd128 diamond הכרטיס מגיע כבר שהוא Overclock כך שהמעבד שלו רץ במהירות 400 מגהרץ,והזכרונות (128 מגבייט) ddr3 רצים במהירות 800 מגהרץ. קראתי עליו ביקורות טובות מחו"ל בכך שהוא מתקרב ליכולות של ה- 6600GT

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by neo690,

איך אפשר להוריד אבק מהמסך הדק? ???

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Hellcat,

היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.