עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by finish,

ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  4. שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Adielion,

מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  6. הכרטיס על 530 על 580 ! הורדתי אותו מ 540 על 585 !!! אני משחק 30 דקות (כל משחק) המחשב נתקע !!!!! מסך שחור המוניטור נכבה עובר למצב STAN BY וכל מה שנשאר לעשות זה ריסט גם בבדיקת ארטיפקט ב ATI TRAY TOOL או ATI TOOL !!! אותו דבר ...נתקע אחרי 2..3.....דקות של בדיקה הכל קופא ! מה הולך פה לעזזל ? ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

8. Started by Shlompy,

סליחה, ההודעה נשלחה בטעות פעמיים....

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by blue_wolf,

שלום , אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר עד 1000 שח , אפיקAGP תודה...

10. מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל ואני מעוניין בכרטיס מהדור החדש לא משו ישן וטוב (FX5900 XT לדוגמא) אלה משהו חדיש ושיספק לי כל מה שאני צריך לגרפיקה טובה למשחקים שיחזיק לי שנתיים בכיף.... למי שיש רעיון או משהו לגבי כרטיס כזה שיגיד לי תודה אחים שלי

12. מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by GREED,

איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by comablack,

יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by DeadHunt,

הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Spyro_AE,

שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  21. קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  22. שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

24. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by redbull52,

שלום, נשרף לי הGForce FX5200 בגלל הפסקת חשמל. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל לא משהו בשמיים, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 500 ש"ח? ושיתאים לי לסלוט בלוח אם זאת אומרת שיהיה באותו מבנה כמו הקודם. תודה לכל העוזרים!

דיונים חדשים בפורומים