עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. המפרט: Q9550 עם OC ל 4GHZ . זיכרון 4G. לוח אם GB P45UDP3. כ.מסך 295. ספק כוח Enermax Pro82 625. רזולוציית מסך 1080*1920. אני שוקל להחליף כרטיס מסך שיריץ את Crysis 3 ללא בעיה, השאלה אם המחשב לא יהווה צוואר בקבוק. חשבתי על 660 TI למקרה שלא. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. יש שני כרטיסים HD3850 8800GT שמוצעים בגרסת 256MB זיכרון ו512MB זיכרון של הכרטיס האם יש הבדל בביצועים? על רזולוציות נמוכות ועל גבוהות? והאם ההבדל בביצועים שווה את התוספת של המחיר?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. כנראה שונה לאחר עידכון הדרייברים לגרסה 9.1.4.5! [attachment deleted by admin]

4. אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  6. א. אני לא מוציא כזה סכום על שום דבר, זה בשביל חבר. ב. נו, יאללה, הצעות, בבקשה. (תודה רבה מראש).

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by most,

דבר ראשון..אני יודע שיש דיון 3DMARK אבל אף אחד לא עונה שם...(יש שם כבר 187 דפים...מי מסתכל)... ולשאלה... עשיתי בדיקה לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6800LE בלי OC ובלי פתיחת צינורות וקיבלתי 2650... אני יודע שהתוצאה נמוכה יחסית למה שהכרטיס אמור לקבל אבל אני רוצה לדעת עד כמה בערך... כמה אמור בערך לקבל 6800LE ב-3DMARK05?... אני יודע שאין תוצאה מסויימת שהוא אמור לקבל ושזה קצת תלוי גם בחברה שמייצרת את הכרטיס אבל בכל זאת...בערך... דרך אגב הכרטיס הוא של INNOVISION... ואם כבר פתחתי דיון על זה אז אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל-1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? 3.האם היא מבטלת את האחריות?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by musari,

לצורך השוואת סקרין שוט ע"י הכפתור PRINT SCREEN לצורך השוואה....או אם יש למישו לינק לפרינט סקרין איכותי שעשו עם כרטיס 6800 אולטרה...למישחק הלף לייפ 2

9. Started by oor,

אז ככה יש לי gforce fx5600 מסך 17" סטנדרתי מסך 12" +- lcd מחובר לגג המחשב וגם טלוויזיה 29" שמחוברת למחשב עכשו להפעיל 2 מסכים בו זמנית זה לא בעיה אבל האם יש אפשרות שכל השלושה יפעלו ביחד ??? 17" מחובר ליציאת vga רגילה 12" מחובר ליציאת dvi והטלויזיה לS-vidio out בדריוור של nvidia אין אפשרות להפעיל את כל השלושה יחדו אולי למישהוא יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by GENERAL,

כרטיסי מסך? ABIT כמות X600-XT 128MB DVI PCI-E 1 1 ?RADEON 9600XT DVI 256MB? כרטיסי מסך? Chaintech כמות GF FX5600 256MB AGPx8,TV,DVI 1 כרטיסי מסך? ASUS כמות RADEON 9600XT VIVO,DVI 128MB 1 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות RADEON 9600XT TV,DVI 256MB 1 כרטיסי מסך? ATI כמות RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by RotemS,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. כרגע יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX 5200 והוא לא מצליח במיוחד להעביר תמונה נקייה לטלוויזית 32" שיש לי בסלון, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף בכדי שאני יוכל להנות מסרטים מהמחשב..

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by maorbr,

המפרט שלי ;D E6300 1.86MHZ ASROCK CONROEXFIRE ESATA2 945P TWINMOS 2GB Dual core 667MHZ SAPPHIRE X1900GT 256MB WD 250GB 16MB SATA2 HEC 6A21 + 400W -TRT יצא לי ציון של 9069 ב-3DMARK05 איך הציון נמוך או גבוה יחסית לחמורה?

13. הכותרת אומרת הכל....זה סתם מעניין לדעת כי לא ראיתי השוואות של 6800GT עם כרטיס אחר באותו מחיר...

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by haifaboy,

וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by DakloN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=16202 וזאת עוד הגרסא המומהרת... גם ה8800GTS ירד! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16203 (גם בגירסא המומהרת) ביררתי איתם וזאת לא טעות... לנוכח המחיר החדש הכרטיס שווה קניה??

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה! אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA. אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא. ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים. אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by RazorJunior,

מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  19. בגלל שהמעבד חלש (ואני מעוניין לחסוך) אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שעבורו המעבד שלי הוא זה שיוצר צוואר בקבוק אני יודע שזה לא מדע מדוייק ומבקש טווח למי שלא הבין אתן דוגמא: אם אין הבדל בביצועים בין GF2 MX לבין GF4200 (כי המעבד חלש) אני אקנה את ה GF2

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by 1nstall,

שלום לכולם... הבנתי שהגודל של המסך הזה הוא די גבולי בבחירה בין 640/320... השאלה העיקרית שלי אם בעתיד יהיה הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחירים גם ברזולוציות נמוכות? ההבדל הוא די גדול מבחינת מחיר, 600 ש"ח. תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אני מדבר על גרסאות ה-C3 LITE וגרסת ה-C3 הרגילה . חיפשתי אבל לא מצאתי את הפירוט להבדלים בין שני הגרסאות . ממה שהבנתי ה-C3 הרגיל היא הגרסה היותר טובה . וכל כרטיס 9600 פרו מחברה אחרת הוא הגרסה הכי טובה שיש , כן ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by 1900GT,

יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by Mor Abergel,

חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by ccc,

http://www.theinquirer.net/?article=13098 עוד לא יצאו, אמורים לצאת בהמשך היום.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.