עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shibie,

שלום חברה, יש לי כרגע כרטיס 8600GTS של LEADTEK.. רציתי לשאול מה עדיף.. לקנות 8800GT ולמכור את ה8600 או לקנות עוד 8600GTS ולעשות SLI?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by shaykap,

רציתי לדעת אם אני יכול לפרק את המסך שלי מהמחשב הנייד (המחשב עצמו מת) ולחבר אותו בתור טלויזיה או מסך למחשב

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by idan14,

מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7

4. Started by Adielion,

במידה ובעוד חודש יצא ה7600GT לAGP מחרו ההתחלתי ביצאה יעמוד על 1500 -+ וכיום ניתן להשיג את ה7800GS במחיר 1600 לשאלתי... האם משתלם לחכות ל7600 עד שיצא או לקנות עכשיו?ומה יהיו ההבדלים ביניהם? שאלה נוספת מעבד 3גי'גה HT לא ייצור צווארבקבוק עבור אותם כרטיסים, נכון?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. תנו פירוט ככל שניתן. מהו רוחב הפס המקסמלי , ומהו רוחב הפס המינמלי ? אשמח לשמוע תגובתיכם. תודה

7. 1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by stingeR-,

יש לי תקציב של 180 דולר לכרטיס מסך מארה"ב, אני בינתיים לקחתי את ה8800GT של אסוס שעולה שם 182 דולר(ניואג) אבל רציתי דעות לגבי 9600GT וסדרת ה38XX המקבילה של ATI.. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by N.S,

למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. שלום ברשותי מסך ה-DELL 24 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות משחקים ( 1600X1200 או אף 1920X1200) אני בעיקר מתלבט האם להשקיע עכשיו כ-3700 שח ולקנות את ה- 8800ULTRA או להשקיע בכרטיס ביניים עד אשר הדור החדש של ה- HIGH END CARDS יצא. הכרטיס הנוכחי שלי (ATI X1900XT 512MB) עושה לי טונות של בעיות החל מארטיפקטים ועד תקיעה של המחשב , ניסיתי להתקין מחדש את המחשב וגם 3 וורסיות של דרייברים.. מה אתם ממליצים לעשות ? מפרט נוכחי E6600| 4 GIGS OF RAM | asus p5wdh | x-fi xtreme music | 2 500 gigs HDD בכללי אין תקציב, אך אעדיף כרטיס של NVIDIA או 8800GTS או ה-GT החדש בתודה, שלמה

14. הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by megaPipe,

well אני לא ממש מתמצא בדברים האלה אבל יש לי 2 שאלות לגבי הכרטיס xfx6800 על כמה מעלות הוא אמור להיות..?( אצלי- 60 מנוחה 67 מאמץ) כמה הוא אמרו לקבל ב3Dmark05 ?(קיבלתי 3470) זה חשוב אז בבקשה!!!!

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Mike-,

שלום לכולם, היום שמתי לב שהמסך שלי משנה את הניגודיות שלו לבד באופן אקראי כל מספר דקות. האם יש סיבה לדאגה ? מדובר על מסך CRT בן כ6 שנים. אציין שהשינוי בניגודיות הוא מזערי, אך ניתן להשים לב. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. הולוגרמה שניתן לקנות היום

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. היי כבר הרבה זמן אני לא מוצא את הדיון לגביי הדרייבר של כרטיסיי AMD , ידוע לכם מדוע? :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by X7-007,

למה הגירסה של הכרטיס זה 1.3,, זה לא אמור להיות 1.4 ? :-X ??? http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&show=2&f=1&PHPSESSID=932abe95e83b08bd095ce9ec45d290ce

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by MegaStorm18,

מצטער על השאלה הנובית, אבל כיצד אני עושה לכרטיס שברשותי המהרה - overcloacking בעזרת תוכנה ואם כן מהי והיכן להוריד? שאני עושה המהרה איך אני יודע מה הגבול כדי לא לפגום בכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by larry_lurex,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=x800xtpe בביקורת הנ"ל ,בהשוואות ביצועיו דומים ל6800GT מצד שני פה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=352357&hl=x1600 אם תסתכלו בסוף של ההודעה בבנצ'ים, x800xt לוקח את 6800gt ולא רואה אותו ממטר.. מישהו יכול להסביר את זה?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by gil_elichai,

שלום אני בקרוב עומד ליקנות מסך דק (lcd) ואני עדיין לא יודע איזה לקחת... המסך הוא בעיקר למשחקים. רציתי לדעת איזה לדעתכם יותר טוב. האל גי 1710 האל גי 1730 או הסמסונג 710 ???

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס בסביבות ה300 שח אבל אני לא יודע מה אני רוצה שיהיה בו 1)מה זה HD? 2)מה ההבדל בין PCI ל AGP 3)יש לי 2 מסכים שווה לקנות כרטיס שאיתו אפשר לשים את שניהם? 4)כרטיס של 7600GT עולה 280 שח של POINT OF VIEW ןבערך 450 של ASUS מה ההבדל??? מי שיכול לפרט לפחות על משהו ולתת המלצה על כרטיס אני אודה לו מפרט: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX זיכרון: 1 גיגה (אם צריך אקנה עוד) אני חושב שהספק כח שלי בלאי. איך אני בודק שהוא לא יתאבד לי עם כל המחשב?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by Coca Cola,

המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים