כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את המפרט הבא: Q9400, 4GB של ראם וכרטיס מסך 9800GT. היום הוא נכנס למשחק Starcraft II והיה לו 6 FPS לאחר כמה דקות של משחק. הוריתי לו להוריד את התכנה ספידפאן ולעקוב אחרי הטמפרטורות של הכרטיס מסך, והן היו מאוד מוגזמות. במנוחה, הן מגיעות ל-120 מעלות בשניות, ובמאמץ אני לא יודע. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/faqs/43769-ati-x-series-official-spec-reference.html זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלות קריאה מהנה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התצורה השולחנית החמישית של משפחת Ampere תגיע בעוד פחות משבועיים - עם תג מחיר מומלץ גבוה מהמשוער ותהיות מוכרות אודות הזמינות המעשית בחנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הראשון: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 674.48 ] השני: Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 746.35 ] ורציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כולשהו והעם הראשון יותר טוב ולמה או השני ולמה... כי אני מתלבט. ???
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הולוגרמה שניתן לקנות היום
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן אני לא מוצא את הדיון לגביי הדרייבר של כרטיסיי AMD , ידוע לכם מדוע? :s05: :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (יחסית): AMD 4200+ 1G זיכרון x1900GT. התקנתי את FEAR ורציתי לראות מה באמת שווה המחשב בכלל והכרטיס מסך בפרט... שמתי את ההגדרות על maximum (גם בהגדרות גרפיקה וגם עיבוד) ולצערי אני שם לב שיש קירטועים... זה טבעי??? נ.ב מה זה AA? תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1 הרקולס רדאון 9700 פרו 2 הרקולס רדאון 9800 שניהם באותו המחיר,לא מתוכנן שום OC לכרטיס. מה ההבדלים בניהם?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
איזה מסך 19 אינץ LCD מומלץ בתקציב של 2500 ש"ח מקסימום? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך לממש אחריות על כרטיס מסך, בנתיים הבאתי כרטיס מסך אחר עד שיתקנו את הכרטיס התקול ואני צריך עזרה בהרכבה. אז מה יש לנו? לוח אם : GIGABYTE P67A UD3 B3 כרטיס מסך: רשום עליו GV-R925128 של גיגהבייט (תמונה) 1.האם הכרטיס יתאים? 2.לפי מה שאני רואה הוא לא צריך מתח מהספק אלא רק מהלוח 3.אשמח לטיפים מה כן ומה לא לעשות 4תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4400 עם 128 MB של זיכרון, של חברת LEADTEK WINFAST. הכרטיס מציג לי עיוותים עוד לפני שהווינדוס עולה (בביוס גם). וזה כרטיס אומנם לא הכי חדיש, אבל הוא מהיר מאוד ומפעיל משחקים מודרנים בכיף.... בקיצור חבל לי לזרוק אותו ולהשקיע במשהו יקר יותר שלא יתן לי שום דבר. יש לי את הכרטיס שנתיים ובלי אחריות אפשר לתקן אותו? ד"א הכרטיס דפוק במיליון אחוז, בדקתי אותה בעוד מחשב וגם שם הוא עושה עיוותים..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל מהותי בין הכרטיסים הבאים: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 896MB DDR3 GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - GIGABYTE - (GV-N26-896H-B) תג המחיר שנושא כל אחד מהכרטיסים האלה שונה בהרבה מדוע?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. היום שמתי לב לכך שיש הבדל לא קטן בין התדרים של ה-X1950XT לבין ה-X1950XTX, בתר של הליבה ה-XT הוא בעל 625Mhz וה-XTX בעל 650Mhz, עד כאן אין הבדלים גדולים. אבל אז להפתעתי ראיתי שבתדר של הזיכרון ל-XT יש 725Mhz בזיכרון ול-XTX יש 1000Mhz בזיכרון. זה הבדל דיי רציני, בכמה פריימים זה בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות (מעל 1280X1024)?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הורדתי EVERST וזה מראה לי בSENSOR רק את הCPU והלוח אם ואין שם את הטמפ' של הכרטיס ...יש לי R9600XT איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו.???
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מכיוון שאני קונה בשבוע הבא מחשב חדש..אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך.. אז ככה..הכרטיסים הם: Gigabyte 6800GT SLI 256MB Gigabyte X800 XL 512MB Gigabyte 6600GT SLI 256MB בין ה6600 ל 6800 יש הבדל מחירים גדול מאוד...השאלה האם זה ישתלם לי מבחינת ביצועים... הגישה הכספית גמישה מאוד... חשבתי גם על ה 7800GT אבל זה ממש יקר... יש מישהו שיוכל לעזור לי? אני משתגע... אם אתם מכירים כרטיס מסך שלא רשמת במחרים הללו אני ישמח לשמוע...
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הזמנתיי 6800GT של גיגה ביט..... והרבה פה אמרו שהוא כרטיסס חרא ולא כידי ליקנות אותוו אז איך שהוא הצלחתי לבטל תהזמנה אז עכשיו איזה כרטיס אתם ממליצים לי ליקנות בבקשהה תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-