עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lipa,

איך המסך של סמסונג 171 S ? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by shtrodel,

טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by DakloN,

אני רוצה לקנות nVidia Based: GeForce 7800 256 MB כולם עולים בסביבות ה3300.. למישהו יש הצעה באיזה חברה כדי לבחור??

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Quickly,

סתם רציתי לידע אותכם על הכרטיס אחד שיצא ל AGP אני מעוניין לדעת כמה הוא מוציא ב 3dmark05/06 http://nvidia.com/object/IO_29168.html

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by manenbu,

שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים

9. Started by tavor21,

היי יש לי בעיה כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם חיבור S-VIEDO אז אני מקבל תמונה אך כאילו יש גלים והתמונה דפוקה ?<< מה לעשות במקרה כזה ???

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by Kermit,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

12. Started by or775,

היי צריך עזרה בקנית כ.מסך עד 700 ש"ח יש לי מעבד P4 3G אינטל 90NM 530 1MLGA775 לוח אם אסוס P5P800 SOCKET 775 חיבר AGP תודה למי שעוזר

• 12 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by b127,

שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Yaron34,

היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by miki03,

שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  16. זה פלג של 6 פינים שמסודרים 3 ו 3 אשמח לקבל קישור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

באלו דרייברים אתם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by klayman,

מה עדיף ? רדאון או ג'יפורס ? ואיזו חברה כדאי ?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by sxs,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שהולך בשוק ואני צריך את עזרתכם... מעבד Athlon 3000+ זיכרון 1GB מה הכי משתלם? נא לא לחרוג מהתקציב.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. שלום לכולם קיבלתי כרטיס מסך מחבר בשביל שאני ישתמש בHDMI וכך לשמוע וגם לקבל תצוגה בכבל אחד! משהו שכבר רציתי הרבה זמן :-) הכרטיס מסוג 9500GT כולל HDMI והלוח הוא MSI G41M4-F הכרטיס: http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet-00125.pdf הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=1&prod_no=1748 והשאלה שלי אם חיברתי נכון את הכרטיס ללוח בשביל שאני יקבל גם סאונד והאם יש לי עוד משהו לשנות? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. שלום. המחשב שלי כבר זקן (שלא לדבר על כרטיס המסך) וחשבתי שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך (כי לעבודה רגילה המחשב אחלה, אבל למשחקים לא). בקיצור הורדתי משחק חדש בשם:GTA SA והתאהבתי. אני חולה על המשחק. בקיצור אני צריך שאתם תיתנו לי המלצה לכרטיס מסך משתלם מבחינת ביצועים. שיוכל להריץ את המשחק הזה בהגדרות בינוניות וברוולוציה בינונית. התושבת שלי בלוח אם היא AGPX4. כמות הזיכרון הפיסי במחשב שלי היא 1024 33mhz cl 2.5 dual channel. בקיצור אני צריך המלצה לכרטיס משתלם בהנחה של עד 1000 שקל ולא גרוש יותר (מקסימיום 1100). בנוסף חשוב לי מאד שלא יהיה לי צוואר בקבוק (CPU: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 478 ואת השאר אתם יכולים לנחש לבד). אני חשבתי על GF7600GS. אבל כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. (דרך אג…

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by mff,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. Started by Itay_86,

אהלן חברים, יש ברשותי כרגע 700 ש"ח נזילים, והכרטיס הנוכחי שלי הולך למחשב אחר בבית (כי שם הלך כרטיס מסך) ככה שאני יכול להרשות לעצמי לשדרג, כמובן שרצוי כרטיס שייסחוב טוב את המשחקים המתועדים להגיע. המפרט שלי כתוב בצד, אני כרגע משתמש במסך 17' על רזולוציה של 1024*1280 אבל בזמן הקרוב אני ייקבל מסך 22' (אם זה משנה בהרבה). אממ אם אפשרי למצוא כרטיס טוב בהתחשב במערכת בפחות מ700 ש"ח מה טוב, אשמח לשמוע כל המלצה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים