עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by a-gold,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.

2. http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם

3. א. אני לא מוציא כזה סכום על שום דבר, זה בשביל חבר. ב. נו, יאללה, הצעות, בבקשה. (תודה רבה מראש).

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום. אין לי הרבה ידע בנושא ואני אשמח לעזרה, כנראה שכרטיס המסך שהיה לי שבק חיים( 8800GT) האם עדיין קיים כיום תחליף אפשרי שבסופו של דבר גם ישתלם לי לרכוש אותו מבלי להתחיל לשדרג את שאר חלקי המחשב. אשמח לקבל רעיונות. אם יש צורך זה המפרט הקיים: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz 2048MB RAM Gigabyte P35-DS3L תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  6. שלום לכל המשתמשים היקרים, קניתי היום Gainward GeForce 7600GT AGP לאחי הקטן - והכרטיס עובד סבבה - המשחקים רצים טוב מאוד והכל כצפוי. אבל בעיה אחד יש - כאשר אני מנסה לראות וידאו, כלומר קובץ וידאו של סרט רגיל המחשב נתקע לגמריי ולא זז - לוקח לפתוח את ההתחל כמה דקות ולכן אני כבר לוחץ על כפתור הריסטרט. בקיצור אני כרגע לא יכול לצפות בסרטים - מחפש מהר פתירון לבעיה. חיפשתי בגוגל: "7600GT Problem" ומצאתי גם אנשים שיש להם את הבעיה הזו כאשר מנסים לנגן וידאו - אבל פיתרון לא מצאתי. מחכה לתשובה.

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by The_overclocker,

עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …

8. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך של הmacbook החדש לג'י פורס או משהו ואם אני יכול ליראות במה שיש בו עכשיו hd 1080 או כל hd אחר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by liav25,

כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by aviv00,

שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?

11. http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Dr.Drek,

אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. שלום חברים אני ממש לפני קנייה ויש לי שאלה עבורכם האם שווה לקנות עכשיו 8800 GTS 320 ? או להסתפק ב - 1950PRO ולקנות את ה- GTS עוד 8 10 חודשים ?

• 13 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by tavlins,

לא קראתי את חוקי הפורום.

15. יש לי כרגע ג'יפורס 4 MX ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים למשך שנה בערך . אין לי תקציב גדול בערך 400 שקל אולי כצת יותר. ראיתי בחנות ג'יפורס FX 5500 שנראה סבבה אבל לא כתוב עליו הכל למשל לא כתוב כמה צבעים הוא מעבד וכמה צינורות יש לו וכו"... אני גם יכול לקנות ג'יפורס 4 TI 4400 יד שנייה שנדמה לי אמור להיות יותר חזק אבל בלי חלק מהתכנולוגיות החדשות שיש ב FX אז השאלה שלי מה כדאי יותר לקנות והאם התכנולוגיות החדשות שיש ב FX משמעותיות לעומת ה 4 TI ? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BNA הלינק ל FX

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  16. יש לי מסך 17 אינצ' של proview החיבור למחשב הוא בצבע כחול עם ברגים בצדדים (אני לא מכיר חיבורים של מסכים אז אני תיארתי לכם את זה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1950pro זה יהיה בסדר עם המסך הזה??

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by ZzO,

יש לי דיי בעיה אני הורדתי את התקציב שלי לקניית מחשב מסיבות אישיות והאפשרויות הן כאלו או לקנות את ה7300gt ומסך lcd הכרטיס הזה הוא בתקציב של 500 שקלים, אני מוכן לקבל הצעות לעוד כרטיסים יותר טובים ממנו בתקציב דומה של עד 600 שקל או לקנות את ה7600gt ומסך רגיל ה7600 הוא כרטיס ב1000 שקל יציב ומצוין כמו שאני מבין! יש עוד אפשרות לקנות היום את ה7300 ובעתיד לקנות עוד כרטיס ולשלב אותוב יציאת הpcie הנוספת כמו שהבנתי שאפשרי תקנו אותי אם אני טועה מה עדיף לי לקנות ולעשות? תודה מראש לעונים :s05:

• 14 תגובות
    • 688 צפיות
  18. מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x800gto אז רציתי לשאול באיזה חנות באינטרנט כדאי יש את פנדה www.pandas.co.il ו www.winbuy.co.il אני רוצה חוות דעת ממי שקנה לגבי אחריות ואמינות והצעות של חנויות טובות לקניה של הכרטיס הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by owainsx,

היי. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך שונים: 1)GT 8600 512 DDR2 2)GT 8600 256 DDR3 3)X1950 אנא עיזרו להחליט. אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר אשמח לדעת. תודה.

21. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by idan14,

ברור שה420 לוקח בהרבה אבל בכמה בערך האם שווה לחכות בשבילו? כתוב שפי 2 -3 זה הגיוני בכלל

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by Master-Chipsets,

מה אתם אומרים על המסך LG L1730S??? תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים