כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב 800 ש"ח בערך. הכרטיס ישמש למשחקים ולשימוש במדיה סנטר כאשר הוא מחובר גם לטלויזיית HD. המסך הרגיל שלו הוא 22" ואני עובד איתו ב1680*1050. מפרט המחשב: לוח Gigabyte P35-DS3L זכרון 2GB DDR2 800MHZ מעבד Q6600 ספק כוח Corsair 450W Pure תודה!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס X1950GT ל-AGP דיברתי עם חבר (יש לו PCI-Express, לא יודע אם זה קשור..) ויש לו X1950Pro והוא אמר לי שהחיבור מולקס שם, זה לא חיבור מולקס רגיל..והוא אמר לי לבדוק את זה בכרטיס מסך שלי.. לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון.. בדקתי אצלי במארז וראיתי שיש לי רק חיבורים רגילים... השאלה שלי היא אם לכרטיס יש חיבור מולקס רגיל או חיבור אחר של חשמל...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שבועות עברתי למערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט המערכת פועלת מצוין ניתקלתי בבעיה בדריור לכרטיס המסך . יש לי כרטיס מסך של חברת אסוס 8800GT כשאני מוריד תדריור שלו תגירסא הכי חדשה מהאתר של אסוס פשוט זה לא מתקין לי אותו זה עושה התקנה מהירה כזאות אבל בעצם לא מתקין כלום . שאני מוריד תהתקנה אותו גירסא מהאתר של ניוידה זה מתקין ההתקנה מאסוס שוקלת יותר לא יודע בדיוק למה . עכשו יש תוכנה שבודקת ביצועים מאוור של הכרטיס מסך ואפשר לשלוט בה על המאוור והכול גם של חברת אסוס אני מוריד אותה מתקין מתקין לי תתוכנה בסדר היא פועלת אבל לא מגיבה בכלל לא נותנת לי לשנות תמהירות מאוור או להשים אותו על מצב אוטמוטי יוצא שהכרטיס מסך עומד על 60 מעלות במנוחה ואני לא יכול לעשות כלום פשוט…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה עדיף לשים על לוח אם מתאים 7800GTx או 2 כרטיסים של 6800GT האם יש הוכחה כל שהיא ששני כרטיסים מכפלים את הכוח ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כי פשוט בדרך כל בהצללת תאים נגדי במשחקים יוצרים מן תלת מימד בקומיקס והSKETCH אם אני לא טועה אז מן הדמיה של קומיקס אבל בשחור לבן.... ואם באמת יעשו הצללת תאים שהופכת לקוומיקס אנשים יירוצו ויקנו את זה רק בגלל התכונה הזאת....
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, פרסמתי הודעה במפרטי מחשב>ניידים אבל נראה לישזה יותר קשור לכאן. אני מתלבט בין 2 ניידים 1. Dell Latitude D600 2. HP Pavilion ZE4900 לדל יש ATI Mobility Radeon9000 ולHP יש intel 82852/82855 GM. לפי מה שראיתי באתר של ATI ה 9000 לא תומך ב directX 9 והאינטל כן, לעומת זאת ה ATI תומך ב T&L ופיצ'רים אחרים. איך אני יכול להיות בטוח שה ATI לא תומך? יכול להיות שיצאו דרבייברים חדשים עם תמיכה מאז? מה בכל זאת עדיף?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד E8400 כרטיס של NVIDIA 9800GT מה ההבדל בבחירת ה PHYSX PROCESSOR במעבד או בכרטיס מסך? אני מעוניין במהירות, אז מה עליי לבחור? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש אותי לתקופה ארוכה, יש ברשותי מחשב כבן 4 שנים זקן ועייף. ברגע שהגעתי לקטגוריה של כרטיסי מסך התחלתי להתבלבל, יש כל כך הרבה מוצרים איכותיים בחוץ שקשה לבחור מה הטוב ביותר. הגעתי למסקנה לאחר סקרים רבים והיא: Asus X800XT PE 2DT or PowerColor X850XT PE אשמח לקבל תגובות ענייניות עם הסברים חיוביים או שליליים בנושא והמלצות שכן כרטיסים אלו עולים כסף רב ובכדי לעשות את ההחלטה המתאימה ולבחור את הכרטיס הטוב מבניהם, פניתי אליכם לסיוע. לינקים: Asus - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2341&catcode=76 PowerColor - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2763&catcode=79 תודה מראש, HyBr33D
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם הוא טוב למישהו שמחפש מסך 17 שטוח (לא דק) בסביבות 600 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המפרט הורכב, רציתי להתייעץ ולקבל עזרה איזה כרטיס מסך משתלם לקחת למפרט הזה. שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 3 שנים inte8400tray 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ACfreezer7Pro 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 3 שנים אחריות GBGAEP43DS3L 1 A-DATA 4GB Kit DDR2 800Mhz vitesta With Heatsink 3 שנים אחריות D24G800ADK 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 3 שנים אחריות WD5000AAKS 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 2 שנים RPAL48512 1 LG GH22N x 22 Black שנתיים LGGH22NB 1 Cooler Master 690 Black + SeaSonic M12II 500 Watt 6 חודשים RC-690+seaM12II 1 הרכבת מחשב מע…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה, עכשיו החיבור שיש עליו זה לא SVIDEO זה חיבור 9 פינים קוראים לו גם MINI DIN 9 . אני רוצה לחבר את המשחב לטלויזיזה, ולא מוצא מעביר כזה בארץ, מ 9 פינים ל SVIDEO או משהו כזה כדי שאני יוכל לחבר על המתאם הזה כבר את ה RCA וכאלה. מישהו יכול לעזור לי במציאת מעביר מתאים ל 9 פינים האלה? ואם יש בכלל בארץ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ 512MB GDDR3 - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL מה עדיף ? מה יותר טוב ? ה9800 עולה 1033 ה4850 906
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי על זה שום דבר. 7900GS AGP: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006170 http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006184 7950GT AGP: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006156 http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006114 http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26t…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת והתיאור אומרים הכל. אני רוצה לדעת על כמה לשים את הפילטרים AA ו-AF שעדיין יעבוד חלק...? הכרטיס מסך הוא Radeon 9600 Pro . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: intel core 2 duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVidia GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קניית מחשב, התקציב הכללי הוא 5K, השימושים הם עריכת וידאו (Avid, Premiere) פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות ואחרון אך חשוב - ניגון HD. כרגע מתוך קבצי mkv בעיקר, אבל ברגע שהמחירים ירדו יתווסף כונן בלו ריי. אני לא משחק בשום דבר רציני, ואני בעל גאה של 2407, אז אני עובד ב 1920x1200, מבחינת רזולוציה. מה שרציתי לדעת הוא מה החשיבות של כרטיס מסך לשימושים הללו. הבנתי שהכרטיסים החדשים יודעים לפענח H264 ולעזור למעבד. האם יש כרטיסים מסויימים שמתאימים לכך במיוחד? המליצו לי על ה8600 של nvidia אבל יש גם דור חדש, 9600. הוא יודע לעשות משהו שהקודם שלו לא ידע? אשמח למידע או להמלצה תודה אסף
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה אתם אומרים הכרטיס הזה מבחינה בגראפית יפעיל ויסטה חלק Leadtek PX7600GT?
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD איכותי למטרת משחקים וצפיה בסרטים\TV עדיף מסך עם יציאת DVI ורגילה כדאי שיהיה לי כבר מוכן לעתיד (חח ) התקציב הוא עד 2 עדיף לחרוג למטה (ובהרבה ) ראיתי שיש דביק עם הצעות למסך אבל זה יחסית ישן לא? אז יכול להיות יש דברים יותר חדשים וזולים
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מעוניין בעזרה לקניית כרטיס מסך לצורך PES 2012. תקציב - עד 300 ש"ח. ספק של 400W שבא מובנה עם המארז. לוח -אם GIGABYTE GA-G31M-S2L תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפירמטטי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש אני רק מתוסכל התמונה, ןלא רק בסרטים , בכלל תזוזה של המחשב התמונה זזה בהילוך איטי, ממש סלואו משה מה עושים כדי לתקן את זה? אני צריך להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך? איך עושים את זה? חייב עזרה כי החיים שלי הפכו לאיטיים בגלל המחשב הזה שהוא כל כך איטי תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-