כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך GF 4 Ti4200 64MB TV,DVI,x8 ל- Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI OEM אני יודע ששניהם לא מדהימים, אבל מה עדיף ? קיבלתי המלצות על שניהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לביצועים במחשב XP2500 עם 512M RAM
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפי whatsup.org.il, ATI שיחררו את הגרסה החדשה של הדריברים שלהם גם ללינוקס 3 שעות אחרי הגרסה של ווינדוס. אולי תספקו גם לינק לגרסת הלינוקס? אגב - מה עם דרך להוסיף הערות לידיעות?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שוב ביוס לכרטיס מסך ATI הורדתי את הדרייבר מהאתר של היצרן ולא יודע איך מתקינים ???
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוספתי כרטיס מסך עם כניסת HDMI לDESKTOP, זה מבטל אוטו' את הכניסת HDMI המובנת ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך ליבת הVOLARI V8 ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814270005 הכרטיס הוא 256bit (וגם 256mb אבל זה פחות חשוב)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפה: http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=9&ParentID=0 איזה כרטיס הוא הכי חזק פה בטווח המחיר 1300 +-? תודה ! חשבתי לקחת אותו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1190 או אותו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967 מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן לא בטוח אם זה מתאים לפה או למדור אחר אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה OVER CLOCK לכרטיס 9600GT על ידי הגדלת התדר של PCI-E? אם כן אז: 1- עד איזו תדירות? 2- האם ההבדל היה מורגש?(יותר FPS?). 3- האם זה יציב. 4- ושאלה אחרונה חביבה בכמה הטמפרטורה שלו השתנתה? וכמובן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין החברות השונות ובין הכרטיסים שמגיעים בתדירויות רגילות ואלה שבאים עם OC מהמפעל. אגב למי שאין מושג על מה אני מדבר אז זה על סמך הכתבה הבאה: http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש צוואר בקבוק גדול לCORE I5 760 עם GTX460 SLI והאם הSLI עדיין עובר את הGTX480 מבחינת ביצועים עם הצוואר בקבוק הזה ???
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אמרו לי שהקטליסט 3.8 גורם להתחממות ממש! ואני די דואג. אני רוצה לדעת אם יש מישהו אם גרסה זו (3.8) והכל בסדר?? ואם לא שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה להחליט! תודה רבה , יום מעולה~
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 8800GTS חדש בשבועיים הקרובים. האם כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שהבנתי שיעלו במחיר דומה? האם הם יותר טובים משמעותית מה8800GTS? מתי הם אמורים לצאת בארץ וכמה יעלו פה?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש ברשותי 400 500 שקל לקניית כרטיס מסך כעת אני עובד עם geforce FX 5200 עם 128 ram האם הכרטיס מספיק טוב או לשדרג אותו לחדש?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי 9600gt מלפני שבוע אבל משום מה בתוכנת 3dmark06 הוא נותן לי 8000 בניקוד הסופי יש מצב שהמעבד שלי גורם לצוואר בקבוק מפרט: מעבד amd 4200+ x2 am2 לוח msi ultra k9n זיכרון 2 גיגה ארד דיסק 320 היטאצ'י
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חברה , אני בבעיה ! כרגע הורדתי את הדמו החדש של DEUS EX והוא לא עובד ! אין לי בGIFA MX440 פיקסל שיידרים , לעזעזל אז אני צריך כרטיס מסך שלא עולה מעל 500 ש"ח ועוקף את הGIFA MX440 בביצועים (לפחות ב 12-14 פריימים). תודה נ.ב : הכרטיס הוא זמני עד לקניית ה ATI 9800 NP בחופש (או מה שכבר ייצא אז ) :-* תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 17 757 dfx של סמסונג עכשיו דיי ממזמן התחילו לי ריצודים מדיי פעם בצדדים של המסך ממך מעצבנים וקניתי אותו לפני שנה ואולי פחות מ- אופיס דיפו ויש לי את האחריות שלו נראה לכם שיתנו לי חדש במקומו תודה מראש ! :)
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
במחשב החדש יהיה לי GEFORCE 8800 GTS של MSI. איזה דרייברים להתקין? של MSI (בדיסק או מהאתר) או של NVIDIA? מה ממולץ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שתי שאלות - - אם אני הולך על 5200 של LEADTEK, האם שווה לי לשלם בדיוק 100 שקל יותר בשביל ה 128 ביט? לעומת ה 64 ביט? - קראתי את הכתבה על ה 5200 של MSI. הגעתי אליה דרך לינק מכאן. די נדלקתי שם על כל האביזרים שמגיעים יחד עם הכרטיס בקופסא. האם מישהו יודע באיזה דגם בדיוק מדובר? האם הוא נמכר בארץ? כי לפי הכתבה לא נראה שזה דגם מתקדם במיוחד (עם VIVO או משהו), אבל בכל החנויות בהן מצאתי דרך חיפוש ב ZAP את הדגם של 64ביט 128DDR, זה שעולה בערך 450NIS, לא רשום כלום על תוכן הקופסא, או אביזרים נלוים. שלט ו 10 דיסקים נראים כמו משהו שהם לא ישכחו לפרסם שיש בקופסא... מבולבל קצת, וממהר מאוד, ג'ו
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני חייב עזרה דחופה. מצטער שאני שואל את השאלה שברור לי שכבר מישהו שאל אבל אין לי זמן לחפש אני חייב לסגור עסקה. איזה כרטיס יותר טוב שהשימוש העיקרי הוא משחקים? twintech nvidia gforce 98000GTX 512mb ------->1285 Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail----------->1064 תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חשבתי שאני היחיד שיש לו את הבעיה שהמחשב נתקע וחייב להפעיל מחדש או לפעמים מופיעה שגיעה של nv4_disp. בכל המשחקים... כתבתי בגוגל ישר ראיתי שעוד 147.000 חיפשו על הבעיה הזאת,ופורסם בפורום שלהם מדריך איך לפתור,אבל לא עובד עדיין לאף אחד. והיה שם בן אדם מסכן ששעתיים אחרי ש'קנה את הכ.מסך הופיעה לו השגיאה והוא נדפק. יותר אני לא קונה NVIDIA. כ.מסך Nvidia 8600
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס Radeon 9700 Pro ב- e-bay . הכרטיס הגיע (לאחר עיכוב) אבל הגיע דפוק! (מעביר אות למסך, אבל לא תמונה...) ל e-bay אין פתרון, והבחור שמכר את הכרטיס נעלם.... ניסיתי ליצור קשר עם ATI, הם מאד מהירים בתגובה, אבל נראה שמאחר ולא הם הפיצו את הכרטיס, הם לא יכולים לעשות כלום... ??? ??? ??? מה לעשות? איפה אפשר לתקן כרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם geforce 8600GT חזק יותר מ7600GT? אציין שה7600 שלי הוא agp.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט מבחני ביצועים של 1060 ב-SLI והבנתי שאין.. איך זה יכול להיות ? אין איזה קומבינה ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האים OC בעזרת התוכנה המובנית ה-AUTO-TUNE תיתן OC טוב והאים לאחר הסרת ה-DRIVER והתקנתו מחדש הכל יתאפס ויחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-