עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by E-R-P,

אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחנות זיגזג מחשבים וראיתי שיש הבדל של 450 ש"ח בין אותו כרטיס מסך בדיוק אבל חברות שונות. הכרטיס הזול ביותר אותו אני רוצה לקנות הוא: PNY GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15896 כמות: 1 מחיר: 1,399 ש"ח ( למזומן:1,371 ש"ח ) כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת ASUA עולה 1650 ש"ח כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת GIGABYTE עולה 1850 ש"ח קראתי את חוקי הפורום ואת השאלות הנפוצות ואם הבניתי נכון אין הבדל בביצועים בין החברות ולכן נשאלת השאלה האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני הולך על החברה הזולה ביותר?, האם יש הבדל באמינות? מי אלו PNY? אני לא מכיר אותם כלל. בעקבות זה…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by amd950,

להלן המפרט: AMD 1800 + ג'יגהבייט 7dxr+ ata 133 120/7200 ata 133 ג'יגה 40/7200 ata 133 ג'יגה Ati radeon 8500 64 mb +tv out +dvi Ess 56k מודם מוגברים 300W מקלדת 108 מקשים מיקרוסופט עכבר גלילה אלחוטי מפואר 400W כולל 3 מאווררים 512/266 מ"ב DDR 1.44 פלופי MAG 19 flat שטוח *2 WINDOWS XP PRO 10/100 מ"ב - כרטיס רשת Dv 500+ pinnacle - כרטיס עריכה Advice 450 - אלפסק Lg*24 - צורב מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/photos/atis-dual-gpu-radeon-hd-5970/2408144/

5. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by moosh7b,

יש לי לוח אם שהבנתי שהוא בעיתי (?!) ולא כל כרטיס מסך יעבוד איתו. הלוח הוא GA-FDXR+ והכרטיס מסך שאני מקבל הוא 3D Fuzion לינק נוסף לכרטיס לעוד פרטים השאלה היא האם הם יעבדו ביחד? צריכים לשלוח לי אותו מNY וחבל לי סתם לעשות את המשלוח. אני צריך את הכרטיס הזה כי פשוט יש S VIDEO OUT . תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  7. אהלן. לאחר הצעתכם החלטתי לקנות כרטיס חדש. התלבטתי בין 8600GT לבין X1950Pro. מה אתם ממליצים לי? אל תגידו אחרים, מבין שניהם? מה הכי טוב?

8. Started by BOBEXXX,

שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!

9. Started by fizban,

היי, המחשב שלי חוגג 4 שנים אוטוטו והייתי מעוניין לשדרג חלק מהחלקים שלו בפרט את הכרטיס מסך (סוף סוף יש לי זמן להשקיע במשחקים!) זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ מאוורר: Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366 לוח אם: GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET זיכרון: Micron Rendition 6GB DDR3 1333Mhz (2GB x 3) הארד דיסק: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך: GigaByte GeForce GT240 1GB GDDR3 PCIe, ספק כוח: ANTEC Sonata Plus 550Watt זיכרון אני הולך לקנות: (כנראה) G.Skill F3-12800CL9T-12GBRL DDR3 3x4GB 1600MHz והארד דיסק: SSD כלשהו שעדיין לא החלטתי אבל לגבי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש הבדל גדול בין ראדון 8500LE של הרקולס ו ATI??? ופעם אחרונה ולתמיד! מה עדיף את הראדון או גי פורס3 (לא TI200 ולאTI500 אלא הגי פורס הרגיל)

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדוס ויסטה, אני לא מצליח לראות את המחשב כמו-שצריך בטלויזיה עם כרטיס של Nvidia. אני רואה שחור-לבן והבהובים. יש לי 2 כרטיסים ואני מתלבט אם להחליף את שלי: 1. Nvidia GeForce 5200 FX (נוכחי) 2. ATi Radeon 9200 \ 9250 (בצד) איזה מבניהם יותר טוב? בהתחשב בדברים הבאים: 1. אני לא גיימר אז לא מעניין אותי הדברים האלה, אני רוצה בעיקר שיעבוד טוב ואני אוכל לראות סרטים. 2. Nvidia עדיין לא שחררו דרייברים תואמים לכרטיס שלי הנוכחי שהוזכר לעיל, כך שהוא חסר יכולות (לפי מה שאני רוצה, כאמור לראות סרטים) 3. ATi שחררו כבר דרייברים מתאימים לכרטיס הנ"ל שתורמים ל - Windows Vista? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by SyndromE,

NVIDIA שיחררו גרסאת BETA חדשה של הדריבר המצופה "Big Bang II", אשר מכיל אופציות חדשות עבור PhysX, וריבוי מסכים ל-Gaming . מאפשר טכנולוגית SLI על לוחות INTEL X58 נתמכים, עם הכרטיסים GTX 280, GTX 260, 9800 GX2, 9800 GTX+, 9800 GTX. כרטיסים נתמכים: GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series PhysX מצורף : 8.10.13 דריבר מומלץ ל-FarCry 2 : הורדות ישירות מ-Nvidia: English Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit International Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit חשוב לדעת: בכל אופן, זהו דריבר בטא כאמור, שמבחינ…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mb7,

לפני כמה ימים קניתי G-FORCE4 TI 4200 128 התקנתי את הדרייבר שהיה בקופסה הכול פועל מהר וטוב חוץ מ GTA3 שאין בו חדות ורואים לפעמים מטושטש ואזה חוזר להיות רגיל ! במטרה לסדר את העניין הורדתי דרייבר DETNTOR 29.42 ל WIN 98 ואז בכלל ראו גרוע ובכול המשחקים הורדתי והתקנתי את שלי [ מה שהיה בקופסה] מה לעשות ? האם זה בגלל WIN 98 ? האם XP PRO תומך יותר טוב בכרטיס המסך שלי ? ??? ??? ??? [המחשב שלי מספיק טוב בשביל להפעיל GTA3 - אינטל פנטים 4 1.7 מגה הרץ 256 זיכרון פנימי !!!]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by d0s,

שלום, אני הסתכלתי בשוק היום וראיתי שיש הבדל של מאתיים ש"ח בין ה 4870 של פאליט לבין ה 4870 של גיג'ה ביט. באמת יש כזה הבדל בביצועים של אותו כרטיס רק ע"י חברות שונות? האם שווה לי לקנות את זה של ג'יגה ביט? אני יכול להתלבט רק בין שתי אלו אז בבקשהלאלתת לי הצעות של חברות אחרות. תודה.

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום לכולם. מישהו יודע אם יש דרך לדעת בדיוק איזה כרטיס מסך מקבלים בקניה של לפטופ מסויים? אני מסתכל לדוגמה על הלפטופ הזה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/new-dell-g5-15-gaming-laptop/spd/g-series-15-5500-laptop/gn5500dyefs לפי המפרט הוא מגיע עם NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6 איך אני יודע איזה גרסא של הכרטיס אני מקבל? הרי יש בניידים מלא גרסאות (80W, 90W, 115W...) באופציות השדרוג של הלפטופ הזה יש אפשרות לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB GDDR6 על פי מה שנראה זאת לא גרסאת MAX Q... אבל התוספת במחיר יחסית נמוכה (100 דולר) ככה שזה קצת מחשיד... על פי עמוד ה Help me choose: https://www.dell.com/en-us/shop/help-me-choose/cp/hmc-g-seri…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by volcane,

בזמן האחרון שי לי כל מיני תקיעות מרגיזות. המחשב לפעמים נתקע שתי דקות אחרי שאני מפעיל אותו ולפעמים שעתיים אחרי.... אני חושד בכרטיס מסך. בצפייה בסרטים, המחשב לפעמים קופא לכמה שניות (ברקע יש קול) ואז קורס. הכרטיס הוא: 9500PRO היום קפצה לי ההודעה הבאה: ??? :

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Gudlevski,

יש לי על הלפטופ כרטיס מסך של radeon עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני לא רואה על ה-Gaming משחק שהתקני, FM20 מישהו יכול להאיר את עיני? ראו בתמונות שהמשחק לא מופיע בכלל שתפריט. אגב, שאני נכנס למשחק אני רואה כאילו המשחק לא נתמך במשחק, באיכות בסיסית וירודה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by nivezrati,

מה עדיף לדעתכם עד 1200 שקל? יש כבר אולי משהו יותר טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by E1,

קניתי כרטיס מסך מתקדם עם יציאת DVI מה השימוש בה? אני רוצה לקנות מסך LCD עכשיו ,האם כדאי לי להוסיף כסף כדיי שיהיה במסך יציאה כזו של DVI מה ההבדל בין חיבור הDVI בין המחשב למסך לבין החיבור הרגיל? אודה לכל מי שיעזור לי בפתרון הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by ggg123,

איך הכרטיס מסך PowerColor HD 3850 256MB GDDR3 החדש שיצא היום? טוב יותר מ X1950XT? מ 8800GT? איך הוא מבחינת מידות?< תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by ablabl,

יש לי בעיה קשה לאחרונה,שום משחק "כבד" לא עובד כמו שצריך לאחרונה ניסיתי את מאפיה 2,DEUS EX,FEAR 3 ועוד אבל כולם נתקעים אחרי דקה או שתיים נהיה מסך לבן\שחור ועולה הודעת השגיאה הבאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" משחקים פשוטים כמו PES 2011 עולים בלי בעיות. לפני שהוא נתקע הכרטיס מגיע לחום של 60~ מעלות והמעבד ל45~ תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני מחפש בנרות 6800XT במחיר שפוי, ובכל מקום המחירים מתחילים מ4400~4600שקל לדגמים הכי פשוטים של ה6800XT!! ביזיון!! ה3080 עדיין נמכר ב3690שח בכמה חנויות שאני מכיר. איך לעזאזל יש הבדל כזה מטורף במחיר שמישהו יסביר לי??

24. Started by OR007,

כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.