עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TaLTooL17,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים, יש ביניהם הבדל של 300 ש"ח. איזה יותר כדאי לקנות?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by GZA3,

אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים

4. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, ברשותי Gigabyte 8600GT 512MB Silent Pipe II אחרי התקנות בלי סוף של דרייברים עדיין לא מצאתי את הטוב בשבילי,התייאשתי כבר, אם למישהו יש המלצות לדרייבר כמו שצריך שיעבוד טוב במשחקי DirectX שיכתוב אותן כאן, שיהיה דרייבר עם ביצועים איכות,בלי הבעיה של ''קריעת מסך'' קפיצות FPS. תודה ושבוע טוב.!

5. Started by blue wings,

שלום לכולם ברשותי קיים המפרט הבא: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 עכשיו בגלל שיש לי FPS נמוך אני החלטתי להחליף כרטיס מסך ומכיוון שאין לי תקציב כרגע לקנות מחשב חדש אז החלטתי לקנות רק כרטיס מסך ולא משהו מטורף. מדובר כפי שרשום בכותרת ב 8600GT 512MB ויש לי שתי שאלות *האם יהיה לי צוואר בקבוק מטורף שלא שווה לי בכלל להחליף כרטיס מסך? *יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל רק עם 1ג'יגה(של הכרטיס) אבל של חברה לא מוכרת(Manli) או שבאותו מחיר לקנות את הכרטיס הנ"ל עם 512 מגה אבל של חברה מוכרת יותר(Asus). מה עדיף?

6. Started by instart,

שלום לכולם, בסוף אני קונה את 8600GT נראה אחלה כרטיס. עכשיו אני רוצה לדעת עם הוא יריץ את CRYSIS בצורה: נמוכה = low בינונית = medium גבוהה = high גבוהה מאוד = high very זה מאוד חשוב לי, תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by shay7629,

מעבד 6300 OC, כרטיס מסך OC 8600GT מסך 22, 1680X1050 2GB RAM VISTA 32BIT אני מריץ הכל על VERYHIGH , בלי פילטרים , עם SHADOWS וSHADER על מדיום על רזולוציה של אלף מאתיים ומשהו על שמונה מאות ומשהו, (אני לא זוכר ,ואני לא בבית כדי לבדוק רק היחס הוא 16\10) , על WINDOWED, (ביטלתי את הFULL SCREEN) ושמתי רקע שחור על הדסקטופ , המישחק רץ חלק, וחוץ מהסרט בסוף הוא לא קירטע לי בכלל, לא בדקתי FPS, אבל המישחק רץ חלק , ואחרי פחות מדקה שוכחים שהוא לא על FULL SCREEN תהנו

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. האם הכרטיס הזה יכול להוות תחליף טוב לכרטיס כמו 8600GTS או כרטיס אחר באותה רמה? http://www2.bfgtech.com/bfgr86256gtoce.aspx תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ben060,

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce זה מה שהזמנתי שימו לב שזה מומהר המוכר בפנדה אמר שהוא מגיע לרמה של ה GTS . מה אתם אומרים איפה הוא עומד ואיך הוא ביחס ל 1950PRO שרציתי?

10. שלום יש לי 8600GT ומסך T220P , שימושים: אינטרנט, טקסט, סרטים ותוכנת אוטוקאד (לא משחקים) רציתי לדעת האם תהיה בעיה להריץ סרטים (1080P) או בעיה אחרת (אינטרנט וכו') לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה הרזולוציה המקסימלית של הכרטיס תודה עילי

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by eLado,

קניתי מסך 24" של דל, ובנוסף מחשב המכיל כרטיס Gigabyte 8600GT. את המחשב עוד לא קיבלתי ויש לי אפשרות להתחרט על חלקים. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט וסרטים ומעט מאוד משחקים. האם הכרטיס יספק את צרכי וידע להתמודד עם המסך? תודה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  12. אני שניה לפני אישור של מפרט בIQPC 8600GT של PALIT היה הכי זול מבין הכרטיסים בדגם הזה. הוא בסדר? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק או משהו כזה. שווה את החסכון באיזה 50 -100 שקל מדגמים אחרים? זה די דחוף אז תענו לי מהר תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  13. Started by OuTsIDe,

הוא ירזיק אותו על רזולוצייה כמו 1024*768...אני לא מדבר כבר על AA ותיגדו אים הוא ביכלל ירזיק אותו עים AA?כי אני לא ממש מכיר תכרטיס...והאים יש הבדל גדול בין GT ל GTS...תודה...

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. 1.אמרו לי ש8600GT אקסטרים יותר חזק מי 1950PRO זה נכון????!! לי אישית נישמע לא הגיוני(ואמר לי בן אדם שמבין בנושא רציני רק זה פעם רישונה שאני שומע דבר כזה מימנו הוא אמר לי שראה בנצמרק כזה שמראה את זה ) ואם כן תנו לי את הבנצמרק(או אך שלא רושמים את זה P:) 2.שאלה שקשורה אלי היא האם 7600GT או (מישחקים שהוא כן תומך ה)X850XT יכולים להריץ כיום את כול המישחקים ברזולציה 768X1024 על היי +פילטרים חלק? נ.ב תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Rivking134,

האם הספק שלי יוכל להפעיל 8600GTS? הספק: TT430W מייצר 16A במסילת ה-12V ואין לי 12V 2.0... באתרים של החברות בכל מקום שהסתכלתי אמרו שצריך 20A במסילת V12... זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by HeDesXs,

אני מעוניין לקנות 8600GTS אבל אני לא יודע אם הספק יתאים איך אני יכול לבדוק איזה ספק יש לי ואם מישהו יכול להביא לי קישור לקניה לספק הכי זול והכי מתאים לכרטיס מסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי הצעה מחבר - אני אתן לו דיסק קשיח 160GB SATA והוא יתן לי כרטיס מסך 8600GTS. האם זה משתלם? אמנם הכרטיס יחסית ישן אבל זה יילך לילד שרוב המשחקים שלו לא דרשניים במיוחד, בכל מקרה, כרגע יש לו 8600GT, כך שיהיה לו שדרוג קטן אך לא רציני.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by Koby,

אם זה מעניין את מישהו... ;D http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3824 הממ ראיתי עכשיו שזה מופיע כבר בת'ראד הגדול אפשר למחוק את זה אני מניח

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by adir12,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662&Pname=LEADTEK

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=302&page=1 אפילו ברזולוציה סטנדרטית (1280x1024) ה8600GTS מפגר אחרי 8800GTS 320MB ביחס בלתי נתפס...פי שלושה וחצי אז אם במשחקי DX9 הכרטיס הזה השאיר רושם רע - עכשיו כבר ברור שהוא לא שווה את הכסף

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by lmlm,

הרבה התאכזבו מהבקר החלש של 8600GTS שהוא 128 ביט וכמות הזיכרון המועטה שהוא כולל. כנראה אנוידיה הבינה שזה לא מספיק והיא מתכננת על 8600GTS משודרג ה8600GTS המשודרג יכלול בקר 256 ביט וזיכרון 512MB. כמות SP עדיין לא ידוע , והוא ישחורר לקראת התחלת יוני. מקור: http://www.chilehardware.com/foro/exclusivo-geforce-8600gts-t79568.html?t=79568

• 53 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by bluz,

מה יותר טוב? ביצועים. אני יודע של8600 תמיכה בDX10 אבל אני מדבר על ביצועים..

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7740

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sh2006,

"עוד כרטיס שנחשף הוא ה-8600GTS שיבוסס על ליבת ה-G84-400 של NVIDIA. הכרטיס החדש יגיע בשני גירסאות בעלות 256MB או 512MB ..." (מבזק מכותרות האתר) האם לדעתכם 8600GTS ינצל 512 של זיכרון???

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by JeW BoY,

הכרטיס בן שנה. ללא OC. לא עבר שימוש כבד. בחודש האחרון חיברתי אליו חוץ מהממסך מחשב גם טלוויזה (גם DUEL VIEW) מאז, כשאני מנסה משחק, אחרי כמה זמן מופיעים מלא מלא פסים קטנים אופקיים וצבעוניים על המסך, הכרטיס עולה לכ 66 מעלות (מ 60). עכישו אני מנסה את הדרייברים האחרונים ניסיתי לנקות, חשבתי זה נעלם, עבר כמה ימים וזה חזר מה עוד יכול ליצור את התקלה תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.