כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 PCI-E 1,250.00 ¤ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3423 אני מניח שחנות כמו נעה לא תשקר את לקוחותיה. מצד שני, לא ראיתי שום איזכור על הכרטיס הזה באינטרנט, ולא באתר של "ספיר" זה נחמד תוספת של 512 זכרון, והאם ידוע כאן למישהו אם ומתי תהיה גירסת גיגה זכרון ל 4870?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אממ הביאו לי מסך ,תסתכלו בבקשה על החיבור שלו ותגידו לי עם אפשר ואיפה אפשר להשיג את החיבור המתאים בשבילו? ומה המחיר שלו בערך ? תודה צירפתי תתמונה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין המסכים Mag 796FD LG F700P Mag 996PF אני לא צריך מסך עם איכות בשמיים, כרגע יש לי LG FLATRON 775FT והאיכות שלו מצויינת לדעתי(זה טרינטון נראה לי),אז מספיק שהאכות תהיה דומה. כל המסכים עולים פחות או יותר אותו דבר, ויש לשלושתם ביקורות טובות. האחרון זה 19", השפורפרת בו נראית לי פחות טובה אבל עדיין כתבו שהאיכות בו טובה. אני לא ממש סרטים זה יותר למשחקים ואינטרנט. אז איזה מסך עדיף ולמה? יזה הבדל גדול בין האיכות של ה2 הראשונים לשלישי? וגם כתבו של Mag 796FD יש שתי פסים או משו על המסך מה זה בדיוק? ועכשיו בקשר לכרטיס מסך חשבתי על xfx 6600 256MB DVI,TV DDR3 או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של PINE יש הרבה הבדל בינהם? או בכלל משהו של nvidia בסביבות ה1000 ש"ח (עדיף פחות) מה ה…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום כידוע אני כמעת קניתי אתמול מערך CrossFire של 4850. זה עולה הכל + לוח מתאים 2700. חשבתי לעצמי שאם אני יכול למצוא 260GTX עד 1700 ש"ח זה יכול להיות שווה. יחסוך לי למעלה מ500 ש"ח, עכשיו ההבדל בביצועים בשביל מסך 20" יורגשו ? [1680x1050 - 1440x960]
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת לי דוגמא ומחיר לכרטיס מסך מומלץ מכל אחת מהקטגוריות הבאות ? כרטיס חזק. כרטיס חזק מאוד. כרטיס פצצת אטום. המפרט שלי: Pentium i5 2500K Asrock Z68 Pro-3M Antec Neo 520W Kingston Hyper-X Blu 2x2GB Seagate F3 1TB תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. אני מתגורר בארה"ב, ומוצע לי למכירה כרטיס OEM של AMD, ודגמו 5870, במחיר של 140 דולר. מכיוון שאני מתקשה לצבור מידע באופן עצמאי (מחט בערימת שחת), רציתי להיוועץ בכם מכיוון שאני לא ממש גיימר "עצבני", אלא נהנה לשחק פה ושם בכותר כזה או אחר (need for speed, BF3, COD), אני מחפש כרטיס מאוזן, שלא יהיה רצחני בצריכת החשמל, יבו בעת יספק ביצועים לא רעים ביחד למחיר (מייד עולה השאלה האם לא לבחור ב GTX460 במחיר הזה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
במחשב שלי הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280x800. מפני שכרטיס המסך חלש מאוד, את רוב המשחקים שאני יכול לשחק אני צריך להפעיל ברזולוצייה נמוכה יותר. לאחרונה התקנתי משחק שבו בכל רזולוציה שונה מהמקורית הכתב ממש בלתי קריא ומטושטש, יש דרך להתגבר על זה ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 בודד(שאר המפרט בצד) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות עוד 5850 יד שנייה(450-500 ש"ח) ולקנות ספק חדש(750W כניראה). האם הדבר משתלם ואקבל ביצועים טובים? או שלא כדאי ועדיף למשוך עוד דור ולשדרג בסדרת 8XXX? תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום השבוע יש בידי הזתמנות לשדרג את המחשב במספר חלקים ללא מחיר שזה מעבד AMD 64 וכן אני רוצה באותה הזתמנות ללכת על לוח אם DFI שתומך ב PCI EXpress הבעיה היא שאני עדיין לא רוצה לקנות כרטיס מסך מאחר ויש לי את RADOEN 9700 PRO ולכן אני עדיין רוצה למצות את הכרטיס הזה עד הסוף וגם ככה אני לא ממהר לקנות כרטיס חדש (אם אני אקנה אז כבר כרטיס על) לכן אני רוצה לחכות עם זה הבעיה היא שהכרטיס הזה הוא על תקן AGP והלוח אם על תקן PCI EXpress האם קיים פיתרון לבעיה הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה הכרטיס : http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gts_512.htm השאלה אם הליבה שלו היא G92 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים הרכבתי בעזרת הפורום השכן מפרט עם מערך כרטיסי מסך, המפרט להלן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528466.msg4511398#msg4511398 רציתי לשאול אם נדרשת הגדרה מיוחדת מצידי כדי שהמערך יפעל כשורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מקוה שהכותרת שלי תואמת לתקנון. קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא לוח GigaByte 965P s3 מעבד e6600 2.4 זכרון 1G וכל השאר. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך 6600GT של MSI האם החלפה שלו ל7600GT תיתן לי שיפור רציני? אני משחק בעיקר בflight Sim החדש וב BF2 ןBF2142 אולי כרטיס אחר בטווח שלך ה1000+ ש"ח אחר מומלץ. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס והוא זיהה לי את הכרטיס כ ATI 4800 SERIES .. התקנתי גם את הדרייברים החדשים של CATALYST 8.9 וזה עדיין לא עזר ... הסיבה העיקרית שזה מפריע לי היא שבנוסף לזה אני לא מצליח להפעיל את ה 3DMARK 06 (נתקע ברגע שהוא פותח את המסך טעינה ורושם Please wait while 3DMark scan your system Configures) ובAQUAMARK 3 הוא רושם עושה לי שגיאה באמצע הבדיקה ... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת והתיאור אומרים הכל. אני רוצה לדעת על כמה לשים את הפילטרים AA ו-AF שעדיין יעבוד חלק...? הכרטיס מסך הוא Radeon 9600 Pro . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה: Club 3D RADEON HD4670 1024MB אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים, חלקם כבדים (כמו GTA \ Call Of Duty...) וחלקם משחקים יחסית קלים (PES\FIFA) הוא יתאים למשחקים הכבדים? בתודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום... האם לדעתכם לילד בן 8-9 יספיק כרטיס 7300GS למשחקים וכאלה... מאחר והוא לא מתכוון ללמוד בקרוב עיצוב גרפי ,אך עם זאת האם הכרטיס ייתן את הביצועיים המספקים למשחקים הקיימים היום בשוק.?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
פשש תותח על לפי דעתי לא ראיתי שמישהו פתח נושא עליו ולא מצאתי איזה השוואה של בנצ'מארקים אבל לפי מה שאני קראתי לכרטיס הזה יש ליבה R580 במהירות של 650MHz וזכרון שלא ראיתי עוד GDDR4 הפועל ב 2GHz קטלני ביותר וכן הדבר הזה אמור לצאת באוגוסט אחחח קרוספייר של דבר כזה חלום לא? ואני מחכה לו בקוצר רוח ומתעוררת אצלי קצת שאלות 1. אם הוא יתמוך DX10 2. לא נראה לי שווה להשקיע אם הוא יעבור את ה- 3500 ש"ח כי עד המחיר הזה סביר עוד איכשהו השוואה שעשו לו עם GeForce 7950GX2 כמה תמונות של המפלצת הזאת
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-