כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם ה1950gt 512 נותן תמורה או שעדיף ת256 ? בבקשה תשובה ברורה ומפורטת
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב מ TMS לפני כחודש שכלל 8800GTS, האם ישנה אפשרות להחזיר את הכרטיס לחנות ולשדרג ל 8800GT ? הכרטיס עלה (ועדיין עולה) 1570 שח, ואילו ה GT עולה 1450. האם נהוג לעשות דברים כאלו ? האם זה אפשרי? אם דרושה תוספת כספית זה בסדר מבחינתי
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אם ה 1800XT יותר משתלמם ממנו אז איך אתם כותבים שבטווח המחירים 1500-2500 ה79GT יותר משתלם כשה18XT עולה 2200.. קחו לצומת ליבכם..
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך: Samsung SyncMaster 171 V ? כי אני יכול לקנות אותו בזול בחו"ל כדאי? 1300 שקל משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב מותג Asus V7-P7H55E מעבד i7 870 4 ג'יגה RAM ממה שהבנתי במעבד הזה אין מאיץ גרפי, http://ark.intel.com/products/41315/Intel-Core-i7-870-Processor-8M-Cache-2_93-GHz ולכן חובה להוסיף כרטיס מסך. המחשב נקנה לפני שנתיים, ועד כה לא היה בשימוש (נשאר בקופסא) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושאלתי היא איזה שילוב של כרטיס צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר ? מחכה להמלצותיכם תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
+הAniso המיוחד של ATI נגד זה של אנוידיה בהחלט הבדל משמעותי http://www.nordichardware.com/Articles/?page=12&skrivelse=488
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ששלום אני מחפש כרטיס מסך low profile שייכנס לתוך מחשב htpc שיש לי. המפרט הוא: i3 sandybridgh,h67 motherboard, 4gb ram. החלק העיקרי שמגביל אותי הוא המארז enermax laguna +300w ספק. לכן,לפי הבנתי, אני יוכל להוסיף רק כרטיסי low profile למחשב. המחשב יחובר לפלזמה ברזולציית 1333*768 והכוונה היא להריץ עליו פיפא ופרו באיכות טובה ובלי תקיעות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז איך עושים את זה ? הורדתי 2 קבצים של BIN הקובץ נקרא כך : GeCube.X1950PRO.256.061020 והורדתי תוכנת Atiflash343 ועכשיו איך עושים את העדכון ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בנוגע לשדרוג הביצועים הגרפיים לרוב מחשבי החברה (רוחבי, כ50 במספר) העניין התקציבי הוא לא בעיה, כל עוד מדובר בקנייה של כרטיסי מסך בלבד ולא שדרוג של גם, לדוגמא, ספקי כוח וכו'. מדובר על מחשבי Dell precision 380, בעלי מעבד פנטיום 4 מעט מיושנים אך מתפקדים היטב תחת הדרישות האפליקטיביות מהם. האפיק הוא PCIe - לא בטוח אם זה 1.0, 1.1. או 2.0 אבל למיטב הבנתי זה לא משנה כי התמיכה היא קדימה וגם אחורה באפיקי PCIe (תקנו אותי אם אני טועה). המחשבים בעלי ספק כוח שאמור להחזיק כרטיסי מסך שצורכים 150~200 וואט. אינני רשאי לפרט על האפליקציות שרצות על המחשב, רזולוציות תצוגה וכו', אבל כן חשוב לי לציין שאנחנו מעוניינים למקסם את ביצועי התצוגה הגרפית תחת DX.9 ובעתיד הלא רחוק אולי …
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כרגע יש HD4850 512MB DDR3 שקצת מתקשה לעבוד בMAX כמו שאני אוהב, אז חשבתי לשדרג אותו חשבתי לכיוון HD6850, כי יותר מזה יהיה בשבילי OVERKILL מעבד: I7 2600 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח למע' הפעלה בקרוב יהיה SSD ספק: 500W ENERMAX LIBERTY שאר המפרט בצד.. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברשותי 7600GT של LEADTEK ואני מטיס בFLIGHT SIMULATOR X שדורש מהמחשב את המקסימום , והכרטיס שלי לא ממש מספק אותי רציתי לשדרג ל1950PRO .אבל מבדיקה נראה שבמשחק הזה ספציפי הNV לוקח ו....ב ע נ ק. איך יכול להיות בכלל דבר כזה ? או שזה טעות.והאם יש הבדל בין סוגי משחק שונים לבין חברות שנות ? השאלה אם זה מגמתי? הנה לינק לדוגמה. http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=716&model2=723&chart=290
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן אני לא מוצא את הדיון לגביי הדרייבר של כרטיסיי AMD , ידוע לכם מדוע? :s05: :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=x800xtpe בביקורת הנ"ל ,בהשוואות ביצועיו דומים ל6800GT מצד שני פה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=352357&hl=x1600 אם תסתכלו בסוף של ההודעה בבנצ'ים, x800xt לוקח את 6800gt ולא רואה אותו ממטר.. מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין... אני חדש כאן ובעטות פתחתי את הדין במקום אחר אז רשמתי אותו פה...
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שנה טובה! יש לי מסך LCD 27 מחובר למחשב ולממיר כבלים, AV3 מחובר לכבלים והכניסת מחשב למחשב כמובן. רציתי לדעת האם יש אפשרות או אולי תוכנה שדרכה אני יוכל לפצל חצי מסך למחשב וחצי מסך שני לטלויזיה? יש לי PIP (picture in picture) אבל זה נותן לי תמונה של רק כמה ס"מ ואין אפשרות להגדיל. נ.ב. כרטיס מסך msi 6600gt אם זה עוזר. שנה טובה איתן.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אפשר לעשות סופטמוד לכרטיסים על לוח שהציפסט שלו של via? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קוארדו SLR אפשר את השם המלא
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמשום מה אני לא מצליח לגרום לATITOOLS לזהות אותו בויסטה למרות שבעבר הצלחתי לעשות לו OC (וגם בבטא 2), לא משנה... בקיצור התייאשתי והחלטתי לצרוב את הקלוקים הממוהרים לכרטיס מסך במקום לשבור אות הראש.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-