עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם עדיף מהיצרן nVIDIA או Leadtekישירות?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. יש כאן אני חושב את כל מאגר ליבות כרטיסי המסך, נתקלתי בזה בקריאה על משהו - אני התרשמתי. אם אין אז שיהיה לכל אחד. אם יש - מיחקו את הלינק/הודעה. http://www.techpowerup.com/gpudb/

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  3. שלום, אני קונה כרגע מחשב בתקציב די מוגבל אין לי 1000 שקל לכרטיס מסך כמעט וקניתי radeon 9600se אבל לפי המלצותיכם חשבתי שוב האם ?RADEON 9200 TV,DVI 128MB +VIVO ב540 שקל יעשה את העבודה ? אני מתכוון לקנות ב-KSP אם אפשר תציעו לי משהו מהמלאי שלהם... תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by Achiron,

או עד כמה קל? לפי מה שראיתי זה כמו להתקין עוד זיכרון. כדאי לעשות לבד או לא?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  5. טוב אז ככה למסך שלי יש יציאה לחשמל ויציאה לכרטיס מסך אבל החיבור לכרטיס מםך חסר לו פין אחד ככה שיש לו 14 פינים במקום 15 פינים כמו שתראו בתמונה הבאה אז האם תהיה לי בעיה כלשהי בגלל זה????? המסך שלי הוא:lg flatron775ft crt 17

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by hardware maniac,

בזמן מנוחה אני על 48-49: http://i4.tinypic.com/106ail2.jpg בזמן עבודה אני על 62-63 http://i4.tinypic.com/106amub.jpg האם זה נורמאלי? [אני מודד דרך הדריוור של nVIDIA].אם יש דרך "אמיתית" יותר לבדוק את הטמפ' אנא הביאו לי קישור להורדת התוכנה..תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by eglon1,

שאלה בכותרת.

8. Started by סטודנט,

הוא תומך בטכנולוגיה החדשה או שאין לו מה לחפש בקרב המחשבים החדשים שיוצאים? עריכה: האם הדרייבר החדש שלו 7-11 הוא בסדר וכדאי להתקין אותו? היה עליו דיון שהוא כול כמה באגים ולא מסודר ולכן אני שואל. תודה רבה!

9. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Outwit,

איך הכרטיס מסך הזה: Club 3D RADEON HD4670 1024MB אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים, חלקם כבדים (כמו GTA \ Call Of Duty...) וחלקם משחקים יחסית קלים (PES\FIFA) הוא יתאים למשחקים הכבדים? בתודה רבה, אסף.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by manz11,

שלום... האם לדעתכם לילד בן 8-9 יספיק כרטיס 7300GS למשחקים וכאלה... מאחר והוא לא מתכוון ללמוד בקרוב עיצוב גרפי ,אך עם זאת האם הכרטיס ייתן את הביצועיים המספקים למשחקים הקיימים היום בשוק.?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by ET,

GTS 2 או GF4mx440se שניהם עם 64 מגה זכרון. אני יודע ששניהם על הפנים אבל יש לי את האפשרות לבחור מבין שניהם ולהחליף את הGF2MX200... אז מה טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  13. הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" דק שיתאים למשחקי מחשב כמו משחקי פעולה, ירי, מכוניות, וסימולטורים. האם מסכים דקים בכלל טובים לגיימר או שהם עדיין לא ברמה של מסכים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  15. 1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by lgmtk,

שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by NOVA,

החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by abarbotel,

מה עדיף יותר בסביבות סכום ה500 כרטיס נבידיה GT9600 או כרטיס ATI RADEON 4770HD איזה מהם תומכים בCUDA?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by evman007,

האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by shimon1,

שלום!!! מישהוא מכיר את הכרטיס SAPPHIRE ATI REDAON 9800P 128MB 256BIT ואיך הוא בהשוואה ל GIGABYTE FX6600GT 128 MB תודה לעונים ( דרך אגב שניהם באותו מחיר)

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by NTT,

היי, מתי יוצא הכרטיס 4870?ומתי גם הוא יגיע לארץ? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מה8800GT? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by robrob,

שלום, רכשתי מחשב מ TMS לפני כחודש שכלל 8800GTS, האם ישנה אפשרות להחזיר את הכרטיס לחנות ולשדרג ל 8800GT ? הכרטיס עלה (ועדיין עולה) 1570 שח, ואילו ה GT עולה 1450. האם נהוג לעשות דברים כאלו ? האם זה אפשרי? אם דרושה תוספת כספית זה בסדר מבחינתי

23. Started by ran1809,

אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלי וניסיתי את כל הדרייברים האפשריים יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W566N עם ויסטה פרימיום כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS שאני מנסה להתקין אני מקבל את ההודעה הבאה אשמח לעזרה רן

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  24. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. Started by zeropaid,

בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים