עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adicool,

ממצב חברים??? איך תוצאה שלי ?? הינהה: http://img216.imageshack.us/my.php?image=adioc25iz.jpg

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by RealTime,

משהו יותר טוב אז לא יודע למה אף אחד לא הזכיר את זה אבל ראיתי X800XL ב- 1620 שקל ב- PANDAS והסתכלתי גם על REVIEWS שלו ב- TOMSHARDWARE ונראה שיש לו ביצועים מצויינים שפחות או יותר שווים ל- GF6800 GT. אז אם ה- GTO עולה 1400 וה- X800XL עולה 1600 ש"ח, למה אף אחד לא ממליץ עליו? יש איזשהם בעיות עם הכרטיסים האלה? לגבי ה- GF6800 GS שיוצא ל-AGP עוד שבוע גם שמעתי אבל יש לי ספקות לגבי NVIDIA. מה אתם חושבים? תודה! עריכה: יש לי : 1GB RAM AMD 64 3000+ התקציב בסביבות ה-1400 או 1500.

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Posford,

בין המסך הזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 לזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=343368&g=1 ואם יש לך המלצה למסכים טובים בסביבות המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. ומי מבין השניים טוב יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  4. אז ככה במכרז של המדינה ישנם שלושה מסכים. תדרגו לי אותם מה הכי טוב, מה פחות ומה הכי פחות מבין הרשימה. אלו שלושת המסכים : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=37854&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305353&g=1 וכמה הייתם מציעים על כל אחד מהם ? אני מעוניין לקנות מסך בסביבות ה- 1500 ש"ח. אם יש לכם המלצה למסך אחר יותר טוב ממה שברשימה בסביבת המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. * וכן אני יודע שהמסך 19' הכי טוב שם, אתם חושבים שהמחיר התחלתי שלו 590 ש"ח יש סיכוי להוציא בסביבות 1500 ש"ח? אגב תרשמו כמה הייתם מציעים על כל מסך במכרז. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by Satlan,

חברס כאשר אני משחק FEAR, 1024x768 16X 4X max gfx הטמפ של הכרטיס מסך עולה בעצבנות ... יושבת על 60 זה בסדר ? נורמאלי ? או שעדיף להוריד את ה-OC הקליל?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by KF,

שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים שיעבוד על 1280X1024 HIGH ... הכרטיס מיועד ל AGP ... עכשיו חשבתי על 6600GT אבל הוא נראה לי חלש מידיי.... חשבתי גם על 6800 של GIL FORSA אבל בחנות שאני רציתי לקנות אותו אין יותר ויכלתי לקנות אותו בפחות מ-1100 שקל.... האם אפשר להשיג אותו ב-1200 שקל בחנות כלשהי ? חשבתי גם על X800GT האם יש כרטיס כזה ל AGP ? אבל הוא גם נראה לי חלש... :-\ יש עוד אפשרויות ? תודה..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אבא שלי הביא לי מחול את הכרטיס בדיוק כמו זה שמוכרים בארץ, אבל הלוח אם שלי לא תומך בו בכלל..... עכשיו נתקעתי עם הכרטיס התותח הזה .... מה אתם ממליצים? למכור או שאולי להחליף לוח אם? האמת היא שאני מעדיף למכור אותו...... אז אם מישהו מעוניין שיצור קשר... ואם י שלכם רעיון לפתרון אז אני מחכה לשמוע.... איזה באסה.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  8. שיהיה כרטיס לתווך ארוך

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  9. איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by !elad!,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה nVIDIA GeForce FX5200 128MB+TV כרטיס מסך תוצרת Gigabyte! יצרן כרטיסי המסך הטובים בעולם יציאת טלוויזיה TV-OUT, זיכרון מהיר DDR 128MB משפר את הביצועים הגראפיים של המחשב שלך כולל תמיכה בתושבת AGP 8X כולל פונקצית nVidia nView מה אתם אומרים שווה הוא עולה 288 כולל משלוח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. של 1024x 1280 בלבד? [lcd] ואם לא כדאי לקנות אותו,אז מה כן? או שאין קשר בין רזולציות של המסך? איזה מסך lcd יתאים לכרטיס כזה? תודה מראש לעוזרים

• 62 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2: GEFORCE 6800GT או GEFORCE 6800GS. מה עדיף תיזכרו: אני לא מתכוון לעשות לכרטיס שאני אקנה אוברקלוק. (אני צריך 2 דעות: אחת שמחשיבים בה את הבחינה הכספית ואחת שלא) ועוד דבר קטן: של איזה יצרן עדיף לקנות- LEADTEK או GIGABYTE? או שזה בכלל לא משנה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by daniel_geva,

שלום לכולם. אני חדש בפורום שלכם והוא נראה סבבה. קיצר אחי הגדול מעוניין לקנות לי כרטיס מסך חדש למחשב, עכשיו אני עובד עם mx440 128 mb והוא מעפן טילים. קיצר התקציב לכרטיס מסך שלי הוא 700-750 שקל בערך. עכשיו המחשב שלי בין שנתיים ואני די בטוח שהוא agp ולא pci xpress, והייתי בחנות מחשבים והתעננתי בגיפרוס 6600 אבל המוכר אמר לי שבגלל שהמחשב שלי agp אז הכרטיס מסך לא יתמוך בו, ולכן הוא הציע לי ככה: redon 9600 pro 256 mb ב650 שקל (הכרטיס מחברת גיגהבייט) או redon 9800 pro 256 mb ב800 שקל (הכרטיס של חברת פיילון או משהו כזה) עכשיו כמה דברים, אני לא כזה גיימר, אני משחק פעם ב.... במשחק מחשב אבל נמאס לי מהכרטיס העלוב שלי אז לכן אני לא צריך כרטיס משו דה-בסט. עכשיו, האם יש סיכוי שיש גם גייפ…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by irav,

התמונה הכי טובה שראיתי בחיים שלי שהוציא ממחשב (לקוח מהאתר של נדוויה) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yotam.m,

יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. הרגע שמתי לב משהו מוזר,יש לי LEADTEK GEFROCE 6600GT AGP ועם הכרטיס קיבלתי תוכנה בשם WINFOX, התקנתי אותה והיה רשום שבליבה של הכרטיס מסך ב2D,יש גם 3D אין לי מושג מה זה כל אחד מהם בכל מקרה ב2D בWINFOX רשום 10 בליבה (?!?!?!?!?!?!WTF) אבל בדרייבר של NVIDIA ב2D רשום 300 בליבה,האם זה אמור להיות על 300 בליבה ב2D ב6600GT ?? כי ב3D רשום שם 500MHZ בליבה *תמונה מצורפת* תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  17. טוב הרדיאון 9800 PRO שלי קצת זקן. הגיע הזמן לעדכן. הרדיאון עמד יפה במשחקים בשנתיים האחרונות שהוא איתי והייתי די מרוצה ממנו. מאחר ופרשתי ממשחקי FPS ועברתי למשחקי תפקידים, בסגנון WOW וכו ( מחכה לגותיק 3 ולמורווינד אובליביון, עתירים הגרפיקה ) אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקנות, כשהתקציב הוא בערך עד 1400-1500 שקל. חשבתי בכיוון של הכרטיס הזה : Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB AGP ואם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה בצורה טובה לשנתיים הקרובות.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם! המפרט שלי כמעט גמור (אפשר לראות אותו בצד ימין) נשאר לי רק לקנות את הכרטיס מסך וסיימתי סוף סוף. חודש הבא אני מזמין את הכרטיס מסך ויש לי בעיה רצינית! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO אבל יש לי דילמה לא קטנה.. יש גם את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme שהוא של אותה החברה! עכשיו האבדל בין השתיים הוא: כמובן במחיר: הראשון 3096 ש"ח והשני: 3520 ש"ח ובקשר למהירות שעון/מעבד: הראשון: GPU/Memory clock 430/1200MHz השני: GPU/Memory clock 490/1250MHz זה הכול... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להיות שלוקחים יותר כסף על מהירות השעון? כי לא ראיתי עוד אבדלים.. הבנדל אותו בנדל, הכרטיס נראה אותו הדבר מבחינת גוף קירור וכול זה…

• 112 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. Started by bobby323,

רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ExotiC,

אני עוד מעט קונה כרטיס מסך GeForce 6800GT PCI E והכרטיס מסך שלי יושב עכשיו בתושבת PCI האם זה אומר שאני לא יכול לשים את הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות???? ויצטרך ליקנות לוח אם חדש??????? ואם כן תוכלו לתת לי לינק לקניית הכרטיס מסל בתושבת PCI???? ואפשר בבקשה הסבר על כל הPCI וכל הדברים האלו????? :s05: :s07: :-[ :'( דרך אגב לוח האם שלי זה Gigabyte GA-8SIML תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  21. השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by Dr. Hardware,

אני יודע ששתיהם כרטיסים די חלשים אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את מה לחבר... או את הכרטיס מסך המובנה שאני אקבל עם הלוח אם שהוא: Geforce 6100 256MB או הנוכחי שלי: Geforce4 MX440 64MB

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  23. אז ככה זה המחשב שלי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU TakeMS Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 Total Of 1024MB GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A אז ככה: האם המחשב מהווה מגבלה לכרטיס מסך? האם הזיכרונות שווים משהו? אני מדבר על החברה שלהם TakeMS..... האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר כגון 7800GT או 7800GTX ? מה אתם ממליצים? ומה אני צריך לשנות במחשב כדי לשדרג לכרטיסי מסך 7800GT או 7800GTX ? ובקשר לספק אל תדאגו הוא 500W והא אמור להחזיק.... בתודה מראש קובי

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  24. מה עדיף לי לקחת מהחברה שקניתי את המחשב את ה6600 של גיפורס 128 או את 6600 של גיפוס 256 במקום ה6200 טורבו קאש המסריח שלי תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by bcvbvc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.