כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה4850 אתמול היה לי 880GTS 320 השתמשתי ב3DMARK VANTAGE עם ה8800 והביא לי תוצאה כוללת של 3834 נקודות.. היום הפעלתי עם הכרטיס HD4850 החדש שלי וקיבלתי 5303 נקודות. אני מאמין שזה שיפור גדול .. לא?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן... יש לי מסך CRT סמסונג 763MB ושיחקו לו בצבעים וכל זה, ואני לא מצליח להגיע לאיזון רצוי.. אפשר לעשות לו איפוס , לחזור למצב דיפולט של המסך - כמו שהוא יצא מהמפעל? תודה...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עסוק כרגע בפרוייקט שדורש ממנו תכנות לCUDA, (תכנות מקבילי ישירות לכרטיס) החלטתי שהGPU שיתאים לי מבחינת עלות/תועלת הוא GTX 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, אני מצרף את הכרטיס לקנייה של המחשב (נייח). הציעו לי כרטיס של חברת gainward - עליה לא שמעתי לפני. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים של החברה? האם לדעתכם מומלץ לרכוש כרטיסים שלה או שעדיף ללכת על משהו מוכר יותר כמו Asus או gigabyte תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
GTS 2 או GF4mx440se שניהם עם 64 מגה זכרון. אני יודע ששניהם על הפנים אבל יש לי את האפשרות לבחור מבין שניהם ולהחליף את הGF2MX200... אז מה טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הציון הזה ב 3DMARK06 עם המפרט שלי ?
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס geforce 9500GT שאליו חיברתי שני כבלים. אחד למסך LCD של המחשב עם כבל DVI ובנוסף חיברתי עם כבל HDMI לטלוויזיה. יש לי טלוויזיה toshiba LCD עם שני כניסות של HDMI שאני מחבר את הטלוויזיה עם כבל RGB רגיל למחשב אני יכול לראות לבחור את התצוגה של הטלוויזיה משום מה שאני מחבר עם HDMI אני לא רואה כלום לא דרך המחשב (כלומר הוא לא מזהה שחיברתי משהו לHDMI... בDVI רואים רגיל) ולא דרך הטלוויזיה. זה הכבל שאני משתמש בו: http://exp.shopy.co.il/products/110518 אשמח לעזרה כלשהי אם פספסתי משהו בחיבורים או בהגדרות... הורדתי Driver האחרון של nvidia ואני משתמש בnvidia control panel. כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי נסיון עם חיבורי HDMI בכלל...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי חלונות xp. יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts 320 mb, ולאחרונה יש לי דרופים גדולים במשחק counter strike source. אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה שלו מכיוון שנראה לי שהוא עומד להישרף, יש לי את הdriver: forcewave 169 והבנתי שאפשר לעשות את זה דרכו אבל לא הבנתי בדיוק איך אז בבקשה תעזרו לי. אם אפשר להביא לי תכנה חוץ מהתכנה everest שבודקת את הטמפרטורה אז בבקשה תביאו לי אותה כי זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני משחק call of duty 4 בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1050X1680 והמשחק ברובו ...עומד על 60 FPS זה בסדר למחשב כמו שלי או שצריך יותר? מעבד E8500 OC 3.8 לוח: DFI X48 זכרון: 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD 4870 אגב אני מתכוון לסינגל פלייר
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם המסך הזה שווה?? לפי הנתונים הוא עושה רושם של מסך טוב ומחיר טוב... http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390092
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תנו פירוט ככל שניתן. מהו רוחב הפס המקסמלי , ומהו רוחב הפס המינמלי ? אשמח לשמוע תגובתיכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ב OBLIVION http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=10&skrivelse=494
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף ומה ההבדלים 9400 GFOURCE או Radeon HD3650 ? למטרת HD וצפיה בסרטים ומשחקים קלילים ובסיסים.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני ניסיתי לגלוש ברשת ולבדוק איזה הבדל ישנם בכרטיסים הנ"ל כי לפי המפרט הטכני של שניהם הם שווים אז מה בעצם ההבדל פה? WinFast A6600 GT TDH http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=160&lineid=1&act=1 WinFast A6600 GT TDH 20th Anniversary Limited Edition http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 מאוד הייתי רוצה לדעת מה הבדל בינהם כי הכרטיס המיוחד ברשותי.... והייתי רוצה לדעת עליו תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא כזה חולה משחקים... השאלה כמה הבדל יהיה בביצועים?? יש משהו מיוחד ב 8600 שאין ב 8500??
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד חשבתי על כרטיסי חדש בעתיד ואת הכרטיס שיש לי שיהיה בשביל פיזיקה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך למחשב הישן שלי, ועכשיו אני מחפש להחליף אותו. המעבד הוא E6400, עם 4 ג'יגה זיכרון (DDR2). הכרטיס מסך שהיה לי שם הוא 8800GTS (הגירסא של ה-640MB ). כאמור, אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח של כ-500 ש"ח, למטרות משחקים (לא Very High - שיריץ כמו שצריך על Medium/High ואני אהיה מרוצה), ובעיקר סרטים 720p (יחד עם זה אני קונה גם מסך חדש, 22 אינצ', 1920x1080). ניתן בהחלט לחרוג אם זה שווה את זה, אבל לא לחרוג לאלפים. עדיפות ל-ASUS מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב וכרטיס המסך עם דרייבר מקורי משנת 2003 איזה בדיקת תאימות לעשות לדרייבר החדש של nvidia מול הרכיבים האחרים של המחשב, לפני התקנתו?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-