עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך של הmacbook החדש לג'י פורס או משהו ואם אני יכול ליראות במה שיש בו עכשיו hd 1080 או כל hd אחר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  2. אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by qpalzm,

נחתוך לעניין. הביצועים של הכרטיס שלי מחפירים: התוצאה ב-3dMark03 ירדה מ-11,700 ל-8,300. באקוומארק מ-50,000 ל-45,000 ובדום 3 מ-35-40 FPS בקרב יריות ל-25-30 בקושי. אין לי מושג איך זה קרה. אני על אותו אוברקלוק כבר כמה שבועות, הרצתי איחוי דיסק, האנטי-וירוס שלי מעודכן, ניקיתי את כל המרגלים מהמחשב, הטמפ' של הכרטיס לא עוברת את ה-65 בעומס, המחשב מריץ את Prime95 יממה ללא תקלות, וכו' וכו' וכו'. אז מה לעזאזל קרה כאן?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Goadzilla,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378675 רציתי לדעת האם מישו יודע האם הזיכרון של הכרטיס הזה הוא על הכרטיס או שהוא לוקח מהמערכת _TURBO CACH) ואם מישהו יכול להסביר מה זה בדיוק הTURBO CACHE תודה

5. יש לי מחשב P4 1700MHZ לוח אם ASUS זירון 512 RDRAM .... רוצה לשדרג כרטיס מסך למשחקים כבדים לפחות שיעבדו על נתונים נמוכים לא משנה העיקר שישתפר... חיפשתי קצת ומצאתי את זה AGP ... Sapphire Radeon HD3650 512MB בבקשה תמליצו לי ,אם הוא לא מתאים תמליצו על משהו אחר... אין לי PCI-E.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

X1300 יעשה צוואר בקבוק לפנטיום 4?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  7. [ATTACH=CONFIG]2730[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. ראיתי את ה 8600GTS OC עם אחריות לכל החיים ב-599 משתלם?

9. Started by liortaib,

לחבר שלי יש כרטיס מסל 9800gtx כשנקנה לפני שלושה חודשים...לאחר ששמעתי שיצא דרריבר שתומך ב Physx אמרתי לו להתקין והוא שאל אותי כמה שאלות..... 1.כשהוא מתקין את הדרייבר 177.92 הוא צריך להתקין גם Physx בנפרד? 2.האם לאחר ההתקנה של ה Physx והדרייבר צריך לעדכן משהו במשחקים? 3.האם יש דרייבר אחר שתומך Physx והוא לא ?beta 4.האם ה Physx מוריד fps? תודה לכול העוזרים....

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. יש לי תקציב של 1400 ש"ח מה עדיך כבר לקנות מסך 17' או 19' ? ואם יש איזשהי המלצה ..בכיף.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by ZzO,

יש לי דיי בעיה אני הורדתי את התקציב שלי לקניית מחשב מסיבות אישיות והאפשרויות הן כאלו או לקנות את ה7300gt ומסך lcd הכרטיס הזה הוא בתקציב של 500 שקלים, אני מוכן לקבל הצעות לעוד כרטיסים יותר טובים ממנו בתקציב דומה של עד 600 שקל או לקנות את ה7600gt ומסך רגיל ה7600 הוא כרטיס ב1000 שקל יציב ומצוין כמו שאני מבין! יש עוד אפשרות לקנות היום את ה7300 ובעתיד לקנות עוד כרטיס ולשלב אותוב יציאת הpcie הנוספת כמו שהבנתי שאפשרי תקנו אותי אם אני טועה מה עדיף לי לקנות ולעשות? תודה מראש לעונים :s05:

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by sagioto,

שלום, עקב העובדה שישה קפיצת מחיר די רצינית בין השניים (1150 לGT ובסביבות 1700 לGTS) אני רוצה להבין מה ההבדלים בבציעוים שהכרטיסים מציעים ומי מהם נותן יחס עלות-ביצועים טוב יותר?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. הזמנתי מפרט מאמריקה וכעת מה שנשאר לקנות זה הכרטיס מסך. הכרטיס צריך לעבוד עם מסך של ויו-סוניק VX924 אז האם ישנו הבדל גדול ברזולציה של המסך בין הכרטיסים הנ"ל חוץ מ200$ ? שאר המערכת היא AMD 4400+ DFI Lan Party NForce4 SLI-DR Silverstone ST65ZF SLI ATX 12V EPS 650W Power Supply 2GB DDR (2 pcs 1GB) PC-3200 (400) OCZ Dual Channel Platinum

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

לאור ניסיוני האפסי עם כרטיסי HIGH END של אנבידיה רציתי לברר האם ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל יהיה משמעותי? והאם אני אקבל את אותה תמונה סופר איכותית ב 6800 כמו שקיבלתי ב 9800?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שבת שלום לקהל הגולשים, הובכן האתר SharkyExtreme פירסם ביקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ASUS הלא הוא ASUS V9950 Ultra (GeForce FX 5900 Ultra) הובכן מתוצאת הסקירה והמבחנים שביצעו לו נראה כי הכרטיס נותן ביצועים מרשימים למדי ושום דבר פרט למשקלו, גודלו הפיסי ומחירו הגבוה לא מונע ממנו לקבל מהם ציון 9 שזה הינו ציון גבוהה ומכובד. לביקורת: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3079811

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by owainsx,

היי. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך שונים: 1)GT 8600 512 DDR2 2)GT 8600 256 DDR3 3)X1950 אנא עיזרו להחליט. אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר אשמח לדעת. תודה.

17. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Dude29,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by avihai007,

הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!

20. Started by crowbar87,

לפני כמה זמן עדכנתי דרייברים מגרסא 9.6 בחזרה לגרסא 9.4 ומאז הצללים בהרבה משחקים מופיעים ברזולוציה מאוד נמוכה. דוגמא מOverlord 2 http://i470.photobucket.com/albums/rr67/yarock6/lowres_s1.jpg אני גם מצרף תמונה מCCC עם פרטים על הגירסא שמותקנת אצלי. יכול להיות שבמהלך ההתקנה משהו השתבש? מישהו מכם נתקל אי פעם בתופעה הזאת? הכרטיס נקנה עם מחשב חדש בחודש מרץ ועדין יש עליו אחריות. לא בוצע OC, גם לא עם ATI overdrive [attachment deleted by admin]

21. Started by Jules Winnfield,

כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. השאלה אומרת הכל... (הכרטיס בחתימה).

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by M0P,

היי אממ הביאו לי מסך ,תסתכלו בבקשה על החיבור שלו ותגידו לי עם אפשר ואיפה אפשר להשיג את החיבור המתאים בשבילו? ומה המחיר שלו בערך ? תודה צירפתי תתמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. הורדתי את הדריוור והוא שיפר לי קצת תוצאה ב 3DMARK מה אתם אומרים עלו? ATI CATALYST 5.2

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  25. אני מחפש עידכונים לכרטיס מסך שלי שהוא: (NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB מישהו יכול להביא לי כאן את העידכונים הכי חדשים שלו? ועוד שאלה איך אני בודק טמפרטורה לכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים