כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
במידה ובעוד חודש יצא ה7600GT לAGP מחרו ההתחלתי ביצאה יעמוד על 1500 -+ וכיום ניתן להשיג את ה7800GS במחיר 1600 לשאלתי... האם משתלם לחכות ל7600 עד שיצא או לקנות עכשיו?ומה יהיו ההבדלים ביניהם? שאלה נוספת מעבד 3גי'גה HT לא ייצור צווארבקבוק עבור אותם כרטיסים, נכון?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום רב! אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... ובכן, השאיפה שלי היא לגרום למשחקים הכבדים לעבוד בצורה מהירה וחלקה יותר ברזולוציות הגבוהות. איך אני עושה את זה בצורה הטובה ביותר? האם ע"י המהרה של כרטיס המסך? זה אפשרי בכלל? אם כן, בהתייחס לשאר רכיבי המחשב שלי, זאת תהיה פעולה שתקנה יציבות במחשב? כל פיסת מידע תעזור לי מאוד, אני פשוט לא מבין בכלל בתחום ההמהרה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ב LIONETWORK הם כותבים לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות: SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי בקובץ הזה את השורות האלו. יש פתרון? צירפתי את הקובץ כדי שתראו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך את עזרתכם בנושא כרטיס מסך למחשב חדש למשחקים וסרטים . כעקרון חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Sparkle GeForce 9600GT 512 MB , יש לי בעיה אחת איתו שאין לו יציאת HDMI. אני צריך את עזרתכם בהחלפת הכרטיס הנ"ל לכרטיס בעל יציאת HDMI בתקציב דומה [ עד 950 שקל] כי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל לראות סרטים עם אודיו וודיאו באכות גבוה ! המליצו לי להחליף לרדאון 3870 .... דעתכם בנושא ? תודה מראש ..
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 8800gts 512 התקנתי את RIVATUNER, והיא מזהה לי את הכרטיס כגרסא ה640mb של הכרטיס(G80). מישהו נתקל בזה? אני משתמש בויסטה, אולי שם הבעיה? תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 440 mx (איזו בושה :-[) Battlefield 2 לא עולה אצלי (מן הסתם בגלל הכרטיס). השאלה היא אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה יעלה (חוץ מלהחליף כרטיס מסך). נגיד אמולטור או משהו... אני יודע שכנראה שלא, ושבטח יש פה כאלה שנקרעים מהשאלה הזו, אבל בכל זאת, שווה לנסות
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היום אני אמור לקבל את המחשב שלי והוא יגיע בלי כרטיס מסך מכיוון שרציתי לקנות X1950 XT 512 שעולה 1350 ש"ח והוא יהיה במלאי רק בעוד שבועיים. אז בפניי עומדות שתי החלטות: 1. האם לקנות כרטיס זול מאוד זמני עד שיגיע הכרטיס שאני רוצה. או 2. האם יש מתחרה ראוי באותו המחיר לכרטיס X1950 XT 512 של חברת POWERCOLOR ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חבר'ה ביצעתי הזמנה למחשב חדש מחנות SKYPC עכשיו הזמנתי את גרסת ה- OC של ASUS 8800 GT 512MB לצערי אני שבוע מחכה ואין את הכרטיס במלאי :\ עכשיו הם התקשרו אליי והציעו לי את הכרטיס Zodac 8800 GT 512 ואני נוטה שלא לקחת אותו מה אתם אומרים ? או מציעים ? לקחת או לא לקחת ? או שיש מקום אחר באזור המרכז שיש להם מלאי של כרטיסי מסך נורמליים ?
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שברשותו המסך הזה ויכול להעביר חוות דעת... ובכלל האם זהו מסך טוב ... (בעיקרון הוא יהיה מיועד לעבודה משרדית ופחות למשחקים) למשחקים... מהם המאפיינים שלו כי לא מצאתי אותם והאם הוא שווה 1800 שקל? אני יודע שהיו עליו פרומים אבל המטרה העיקרית של אשכול זה לברר האם הוא שווה את המחיר. תודה מראש! חכיתי שעות רבות לתשובה ונאדה אני לא אוהב להקפיץ תראדים ובטח שונא לכתוב הודעות כפולות!!! אבל מה לעשות מתעלמים מפורומים מסויימים ... (שימו לב שבפורום הזה כמה הודעות ואשכולות שאין להם מענה (0 תגובות) שהולכים ומצטברים ... רק תעברו על כל הפורומים ותראו אני לא בא להעביר ביקורות אני בטוח שחלק עסוקים וחלק יש להם דברים יותר טובים לעשות אני בא לציין עובדה אנשים באים ע…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
שלום לחברה שלי נשרף הכ.מסך אז היה לי בצד כרטיס ראדון X800 שרציתי לחבר במקום. אבל הבעיה עם המחשב שלה שלספק כוח שלה אין יציאת PCI אקספרס . כאילו חיבור לחשמל לכרטיס. וכאשר אני מדליק את המחשב הוא מודיע זאת. השאלה היא אם אין אזה מתאם או משהו שיאפשר לי לחבר בכל מקרה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לראות סרט divx/xvid על גבי הטלוויזיה. הטלוויזיה ממוקמת בסלון ולכן אני צריך לראות את הסרט גם במסך מחשב שלי על מנת לכוון את גודל המסך, כתוביות וכו'. האם יותר ממולץ לעבוד Hardware Acceleration - הצגת תמונה רק על גבי תצוגה אחת ושימוש כרטיס המסך לעיבוד התמונה. או Video Mixer Renderer - VMR - הצגת תמונה על יותר מתצוגה אחת, אך שימוש במעבד לצורב עיבוד התמונה. המחשב שלי הוא AMD Athlon XP 3200 Abit AN7 Abit Giluro Geforce FX5200 1GB RAM מה האפשרות הכי טובה לעבוד עם טלוויזיה כדיי שאוכל לראות בטלוויזיה את הסרט בצורה שותפת וחלקה ללא בעיות של כתוביות לא מופיעות או תמונת הסרט לא מופיעה על גבי הטלוויזיה. האם שימוש ב VMR על מנת לראות בשני התצוגות - מסך מחשב + טלוויזי…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם כדאי שירוץ ברקע כל הזמן?למה הוא תורם בעיקר? משתמש עם radeon 9600xt תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD עד 1700 ש"ח , מסך 17 אינץ.. לצורך משחקים בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי מעונין לקנות כרטיס גיפורס 6600GT ומתלבט של איזו חברה לקנות ראינו ב KSP כרטיס מסך של חברת XFX (מישהו שמה עליהם? האם הם טובים?) ב 1060 ש"ח אבל כנראה שזו שנה אחריות לא? http://ksp.co.il/hmain.php ובזיגזג יש את גיגה בייט ב 1215 ש"ח רק כרטיס OEM עוד בתוספת של 80 ש"ח גרסת RETAIL ומקבלים שנתיים אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2883 בגמא מחשבים ניתן להשיג גם את גיגה בייט ב 1274 ש"ח ונדמה לי ששם הם נותנים 3 שנים אחריות בלוגיק ניתן להשיג את הכרטיס מחברת אלבטרון ב 1269 ש"ח עם שלוש שנים אחריות http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 אז מה כדאי איזה חברה הכי מומלצת? חשוב שהחנות תהיה ב…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי HD4870 שמחובר בסלוט העליון והמסך מחובר אליו, חיברתי HD4850 שיש לי בבית וגם את שני הגשרים שמגיעים עם הכרטיסים... חיברתי כמובן את הכרטיס לחשמל... אבל ברגע שאני מדליק את המחשב אין פוסט... צריך להגדיר משהו בביוס לפני ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה החלפתי את ה470GTX המזדקן שלי (ששירת אותי נאמנה) ב760GTX דנדש. האם יש לי שימוש כלשהו אפשרי בכרטיס הישן? (חיבור ככרטיס פיזיקה? או קומבינה אחרת?)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-