כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הסתכלתי על הכרטיס מסך הזה : http://tms.co.il/product/5234 (ב774 שקל) , השאלה היא האם עכשיו אחרי שיצאו ה260 ו 280GTX ירדו המחירים על סדרת 9? אם כן בכמה , וכמה זמן יקח לזה? לא לאמר לי לחסוך ל950 שקל ולקנות 4850 , ההורים שלי פשוט לא יתנו לי לבזבז עוד
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני משתגע! אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת! נכנסתי לפנדה וראיתי ש R9800XT עולה הרבה יותר מ-RX800 PRO. בעצם ה- R9800XT חזק יותר מ-RX800 PRO? איזה כרטיס מסך יותר משתלם מבחינת עלות - ביצועים? אולי משתלם יותר לקחת R9800 PRO? או אולי GF? עזרו לי!
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האופן בו נוכל למצוא את דגמי משפחת ה-ARC Alchemist מתבהר עוד קצת - ויהיה דומה לדרך בה NVIDIA ו-AMD פועלות בתחום כבר שניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
8800GT 512DDR3 Q6600 4 ג'יגה זכרון DDR2.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות בTV OUT בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו מהארץ בשם ענאן זכה בכרטיס מסך X800GTO שעל הכרטיס חתם דייס אורטון! מנכ"ל ATI! התחרות נערכה באתר Driver Heaven ובה השתתפו עשרות אלפי אנשים! לינק: http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=97929 http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=94131&page=1&pp=15 ד"א הכרטיס מוצע למכירה צרו קשר בפרטי מי שמעוניין לקנות קצת ציטוטים על הכרטיס "I have met Dave Orton (ATI's CEO) a few times and I have to say he is a very easy guy to talk with and has a good understanding of Drivers and support. We thought at Driverheaven it would be great to have something very cool to wrap up the end of the year ....... we have Number 1 of 5 X800GTO (256meg) cards that Dave personally…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים יותר X1600 PRO של ATI או 7600GS של NVIDIA ?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כשהוא במנוחה הטמפ שלו היא 39, ברגע שאני מפעיל משחק תוך חמש דקות היא עולה ל-45 ונשארת יציבה שם, יש דרך לפתור את הבעיה מבלי (אז זאת בעיה) להחליף מאוורר?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המפרט המלא: בתמונות למטה התקציב לקניית החלקים החדשים: 1000ש"ח שדרוג המחשב: אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שאני יוכל לשחק במישחקים חדשים כמו: Call Of Duty Black OPS
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 512MB DDR3 PCIe יכול להחזיק משחקים כמו קרייסיס ואם כן על איזה הגדרות? איכות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס טלויזיה של Pinnacle PCTV2000. עברתי תלאות על מנת להתקין אותו. מסתבר, שהדרייברים המסופקים אינם נתמכים ב-XP SP2 והלינק להורדת דרייברים מהאתר שלהם לא עבד. הצלחתי איכשהו להשיג... בררר... עכשיו, על מנת להתקין את התוכנה שלהם, אני נדרש להקיש את ה-Serial שכתוב על האריזה. כמובן, שלא כתוב כל Serial.... למישהו יש Serial לתת לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת האיכות של התמונה. למי שלא הבין, אני שואל האם משתלם לחבר HTPC לטלויזיה שהיא רגילה ולא LCD ? המחשב בכל מקרה יש, השאלה היא האם לקנות טלויזיה חדשה או שאפשר להסתדר עם מה שיש?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המפרט הרצוי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪436 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪83 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪759 קשיח למח…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צריך המלצה על מסך שטוח (LCD) 17" ב2000 שח (אפשר לחרוג טיפה, עדיף שלא אבל אם אין בררה אז אפשר) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מקוה שהכותרת שלי תואמת לתקנון. קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא לוח GigaByte 965P s3 מעבד e6600 2.4 זכרון 1G וכל השאר. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך 6600GT של MSI האם החלפה שלו ל7600GT תיתן לי שיפור רציני? אני משחק בעיקר בflight Sim החדש וב BF2 ןBF2142 אולי כרטיס אחר בטווח שלך ה1000+ ש"ח אחר מומלץ. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיסים הבאים תומכים במסך מפוצל, כלומר, רואים משהו אחד במסך מחשב ומשהו אחר בטלויזיה. הכרטיסים שאני רוצה לדעת זה: GF 6600GT ati x1600 pro
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל S-VIDEO מהמתאם שמגיע עם הכרטיס מסך לטלביזיה, לכניסת SVIDEO בטלביזיה. בכל ה-AVים השונים בטלביזיה רוצים את התצוגה של המחשב יפה, רק בשחור לבן מותקנים הדרייברים האחרונים של NVIDIA עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שניהם עולים 500 ש"ח. מי טוב יותר? אופיר
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-