כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
סתם בתור ידע כללי, מה יותר חזק? ה-6800Ultra בהחלט עולה יותר...
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב השבוע ב10 אלף בערך , היתכוונתי לקנות את ה ATI X1900XT אבל שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים דור חדש שיתמכו בDX10 .. מישהו יודע כמה זמן אצתרך לדחות את קניית המחשב כדי להשיג אחד כזה ? וכמה הבדלי המחירים יהיו . תודה .
-
- 11 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחפש אתר שמראה את המקומות של הכרטיסים לפי הסדר כאילו מה הכי חזק עד להכי חלש יש דבר כזה? לא חייב את כל הכרטיסים שהיה את החדשים
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך המחיר על הכרטיס הזה? והאם הוא שינוי משמעותי מ ר9800פרו? http://www.crg-shop.com/Product.asp?Pid=ati-aiw&Cat2Cat1ID=2833&Cat2ID=7887
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש מסך פשוט לא חייב למשחקים אלא לעבודה משרדית בעיקר ... יש לי פה הצעה מהעבודה למסך הנ"ל ... ב 250 דולר ... זה יוצא בין 1000-1200 רציתי לשאול אם הוא ממש ממש חרא שאין סיבה לקחת אותו הנה הנתונים ...: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1530 הוא שווה לפחות 600 שקל יותר מהקנייה שלי .. ככה שנראה לי שזה שווה. כמו כן הציעו לי להוסיף עוד 17 דולר לרמקולים מובנים שווה ? קיצר תנו הצעות וחוות דעה. תודה .
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב? תענו מהר (הG71 היתבטל? )
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קודם כל זה המיפרט המעפן CELERON 2.4GHZ 512MB RAM 60GB וחשבתי ללכת על X1600PRO 512MB AGP שאלות: האם זה שווה במחיר 950 ש"ח? יש משהו עדיף במחיר הזה? האם המערכת שלי תגביל אותו?
-
- 10 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אם ה 1800XT יותר משתלמם ממנו אז איך אתם כותבים שבטווח המחירים 1500-2500 ה79GT יותר משתלם כשה18XT עולה 2200.. קחו לצומת ליבכם..
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
באתר של ati כבר יש גרסא 6.5 והאומגה עדיין תקועים על 6.3 מה נסגר איתם שיוציאו כבר גירסא חדשה!!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך כמה ביקורות אבל אני צריך כשהם ב OC תודה
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו הבנתי שהוא עדיף על GEFORCE 5500 זה באמת נכון?? ואיך הוא סתם ככה...? בשביל שחקן מחשב שלא דורש יותר מדי מהביצועים...
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשנות סרטוני WMV לפורמט AVI, ואם אפשר לחתוך כמה קטעים משם. האם VirtualDub יכולה לשנות פורמט? האם היא מתאימה לעריכה כזאת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 720X1366 שזו הרזולוציה של טלוויזת הLCDי שלי התקציב הוא בסביבות 1100 שקלים ,אמנם תקציב בינוני למדיי אבל אני מקווה שמכיוון ששמדובר ברזולוצה נמוכה יחסית אני אוכל להשיג כרטיס כזה יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות וקידודים של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 6600GT ל6800XT מה יותר טוב? איך בוחרים?
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה! התוכנה של הכרטיס מפעילה אותו אבל היא מאוד מאטה את המחשב אני חושב שזה בגלל שהתמונה שמוצגת עוברת בעיבוד של המעבד (אני יכל לצלם את התמונה עם המקש שמעתיק את התמונה שבמסך לזיכרון להומת סרט וידאו רגיל שבו רואים רק שחור כשמצלמים את המסך) האם יש תוכנה שתוכל להחליף בצורה טובה יותר את התוכנה שקיימת אצלי עכשיו?(אם כן איך קוראים לה) חשוב לציין: הכרטיס טלויזיה מזוהה במחשב כמצלמת אינטרנט (למשל במסנג'ר אני יכל לעשות שליחת מצלמה לתמונה מהכרטיס)
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם AGPx8 ונראה לי שיש PCI (לא חושב שיש שם PCI-E) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך איכותי להרצת משחקים בסגנון ghost recon ועבודה ב-avid - אנא המליצו לי על משהו בן בן זונה עד 1,000 ש"ח תודה
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=x800xtpe בביקורת הנ"ל ,בהשוואות ביצועיו דומים ל6800GT מצד שני פה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=352357&hl=x1600 אם תסתכלו בסוף של ההודעה בבנצ'ים, x800xt לוקח את 6800gt ולא רואה אותו ממטר.. מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם אפשר PCIe וגם AGP לא שיתמוך בשניהם דגם מכל סוג הכוונה.. כמובן שיריץ משחקים בצורה מעולה ... מחיר 1000-2000
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-