עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by 8dsim,

Chaintech GeForceFX 5700 Ultra 128MB DDR II AGP8X with Tv-Out & DVI Video Card או PNY Verto GeForceFX 5900 128MB AGP8X with DVI & VIVO Video Card VCGFX59APB הם באותו מחיר!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  3. ערב טוב לכולם בזמן הקרוב אני רוכש מסך פלזמה 50" לסלון,ומה שרציתי לדעת האם המסך יתאים לעבודה מול מחשב? כלומר אני יכול לצפות במסך הפלזמה ולקבל את אותה האיכות שיש לי במסך lcd של המחשב? ואם כן, תאמרו לי בבקשה מה אני צריך לבדוק ולוודא בחנות שיהיה במסך הפלזמה[כניסות,חיבורים,רזולוציה וכו'] ואם יש מישהו שיודע על דגם מסויים שייענה על הדרישות אני אשמח לקבל עצות. מודה מראש על העזרה יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by iakovl,

יש לי את המסך הנתון כבר כמה שנים והוא עובד נהדר הבעיה היא שהאחיין שלי בא ושיחק איתו בהגדרות של המסך עצמו עכשיו הוא קצת "עקום" (התצוגה עצמה) וכמה שאני לא "משחק" עם ההגדרות זה עדיין לא יוצא בדיוק ישר על הגבולות , יש לי חלקים מתים מישהו יכול לתת לי את ההגדרות"?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by shay205,

כאמור הדגם הוא E700B, לי ולחבר שלי יש את המסך הזה בדיוק את אותו הדגם, לו יש כרטיס של NVIDIA ג'יפורס 4 64מ"ב ולי יש רדאון9000פרו 64 מ"ב, שנינו משתמשים באותה רזולוציה של 1152*864. אצלו פשוט רואים יותר טוב (לא מתכוון למשחקים), פשוט פונטים יותר חלקים, הכל מדוייק וחד, לעומת זאת אצלי אני בבירור מבחין בפיקסלים מוגדלים אני לא יודע בדיוק איך להסביר זאת אבל אני רואה הבדל בין המסך שלי לשלו. השאלה שלי היא האם זה נובע מהכרטיס מסך שכן לשנינו יש כרטיס שונה, או שזה המסך שלי? מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by GRiM,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי על זה שום דבר. 7900GS AGP: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006170 http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006184 7950GT AGP: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006156 http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&productConfigurationId=1006114 http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26t…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by eranir,

מישהו יודע מתי יהיו כבר כרטיסים במחירים סבירים (500-800 שקל) שתומכים ב-DX10?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by M-a-T-a-N,

פשש תותח על לפי דעתי לא ראיתי שמישהו פתח נושא עליו ולא מצאתי איזה השוואה של בנצ'מארקים אבל לפי מה שאני קראתי לכרטיס הזה יש ליבה R580 במהירות של 650MHz וזכרון שלא ראיתי עוד GDDR4 הפועל ב 2GHz קטלני ביותר וכן הדבר הזה אמור לצאת באוגוסט אחחח קרוספייר של דבר כזה חלום לא? ואני מחכה לו בקוצר רוח ומתעוררת אצלי קצת שאלות 1. אם הוא יתמוך DX10 2. לא נראה לי שווה להשקיע אם הוא יעבור את ה- 3500 ש"ח כי עד המחיר הזה סביר עוד איכשהו השוואה שעשו לו עם GeForce 7950GX2 כמה תמונות של המפלצת הזאת

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by harur,

קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by Pc_freak,

היום התקנתי משחקים חדשים MAFIA 2 וBLUR JC 2 הכרטיס מריץ אותם בFHD בלי אף בעיה וMAFIA AA X8 MEDIUM היה לי HD4850 שהתקלקל וקניתי 8800GTS 320MB OC2 של BGF ב250שקל ואני לא מרגיש ירידה בבצועים יש לי 1000שקל להוציא על כרטיס מסך האם כדאי לקנות את הGTX 460 או לחכות עוד איזה חצי שנה?

11. Started by ravid,

מופיע במקום אחר שיש לקנייה את ה GTO2 אז האם זה אמין? החנות שאני מדבר עליה גדולה ומוכרת...

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by nir_gr23,

יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by avivshaia,

מעוניין בעזרה לקניית כרטיס מסך לצורך PES 2012. תקציב - עד 300 ש"ח. ספק של 400W שבא מובנה עם המארז. לוח -אם GIGABYTE GA-G31M-S2L תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by yoni206,

שלום לכולם, עם או בלי לקשר לבעיה שמוצגת בת'רד על מסכים כחולים, עם המחשב החדש קניתי מסך חדש סמסונג 730B (תודה למי שאומר בליבו תתחדש) אני לא מצליח לכוון את התדירות ליותר מ 60 HZ ברזולוציה של 1280:1024 בהגדרות המסך. כאשר מבטלים את ה V ליד hide modes that this monitor cannot support נוספת האופציה של 75 HZ, אבל לכאורה המסך לא תומך בזה. לא ניראה לי הגיוני שהמסך הזה לא תומך ביותר מ 60 HZ... מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. היום אני אמור לקבל את המחשב שלי והוא יגיע בלי כרטיס מסך מכיוון שרציתי לקנות X1950 XT 512 שעולה 1350 ש"ח והוא יהיה במלאי רק בעוד שבועיים. אז בפניי עומדות שתי החלטות: 1. האם לקנות כרטיס זול מאוד זמני עד שיגיע הכרטיס שאני רוצה. או 2. האם יש מתחרה ראוי באותו המחיר לכרטיס X1950 XT 512 של חברת POWERCOLOR ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by valaryan,

אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg

17. אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי, מכיוון וה-GF6800 פשוט לא מצליח לסחוב מספיק טוב משחקים היום [דוגמא קלאסית לכך היא BIOSHOCK, שפשוט חונק את הכרטיס מסך שלי]...אני מחפש כרטיס מסך שיהיה במחיר נורמאלי ויריץ משחקים נורמאלי, ויחזיק עוד פרק זמן של שנה ואולי יותר. כל הכ. מסך הם מנעה מחשבים: 1) Geforce 7600GS 512MB AGP מחיר: 950 ש"ח 2) Leadtek winfast A7600GS TDH 256MB AGP מחיר: 565 ש"ח 3) Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB AGP מחיר: 850 ש"ח 4) BFG Geforce 7600GS OC 512MB AGP מחיר: 840 ש"ח 5) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB AGP מחיר: 1000 ש"ח. חוץ מזה- אם למישהו יש הצעות יותר טובות מחנויות אחרות שהוא מכיר- מוזמן לפרסם פה. ודברו חופשי - אם אתם חושבים שאני טמבל שאני מסתכל …

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Tal321,

איזה כרטיס מסך יותר כדאי? ATi Radeon HD4350 Silent LP או Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe אם יש לכם המלצות אחרות עד 350 שקל אני ישמח לשמוע.. תודה..

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by gaf,

שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66128DP2.htm

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. ערב טוב לכולם אני יודע שעשיתי טעות אבל קניתי ניתי לפני כמה חודשים מחשב בחלקים ולא חיקיתי וקניתי אתץ הHD3870 ולא חיקיתי לHD48XX ולכן אני חושב שאם כבר יש לי את הHD3870 אז אולי אני אעשה CF עם הHD4850 אז מה אתם חושבים כדי לי כי משום מה המישחקים קצת ניתקעים ולכן חשבתי שאולי זה ישפר לי את המישחקיות. או שאולי כדי לי להחליף לTwintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT שהמחיר שלו מדהים 890 שקל, כי אני אוהב לשחק אבל אני מתכוון לילמוד גרפיקה וביגלל זה מעניין אותי לדעת אם בזה שאני מחליף את הכרטיס המסך ל9800GTX+ אז זה ישפר לי את הביצועים דבר נוסף יש לי ספק כוח 450W אז השאלה השניה שלי היא האם הספק הכוח שלי יספיק לי יש לי מסך 21'' תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. משוטטות באתר של BFG נתקלתי בכרטיס האמור בכותרת.. האם הוא כבר מיוצר ומשווק ?? http://www.bfgtech.com/physx/index.htm

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום לכולכם, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למערכת מחשב, בבנית המפרט נעזרתי בחברי פורום מפרטי מחשב לבנית מפרט למחשב שקט וחזק. כבר הזמנתי את המחשב אצל pc hardware אבל אני צריך להודיע לחנות לאיזה כרטיס מסך אני מעדיף. כרגע בהזמנה מופיע geforce 440-8x לפי מה שהבנתי בפורום הזה הכרטיסים הטובים (והזולים)לפי הסדר הינם: radeon 8500 radeon 9100 radeon 9000 radeon 9200 מה אתם ממליצים ? ואיפה לקנות ? התקציב צריך להיות עד 500 ש"ח. ואנא שימו לב אני לא משחק במחשב בכלל. יש לי מסך " iiyama 19 . ואני רוצה תמיכה בשני מסכים. משה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  24. +הAniso המיוחד של ATI נגד זה של אנוידיה בהחלט הבדל משמעותי http://www.nordichardware.com/Articles/?page=12&skrivelse=488

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by Eden 6600,

שלום ביחס למפרט שלי, ולמסך 17" CRT שאליו המחשב מחובר, איזה כרטיס מסך אני יכול לחבר אליו על מנת להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים? האם כרטיס כמו 8500GT יכול לסחוב COD4 או אפילו CRYSIS? אני מתלבט בנוגע לכרטיסי מסך בינוניים כי אני קונה בקרוב PS3 ורציתי לדעת אם יש מצב שאני אוכל לשחק במשחקי המחשב שיוצאים עכשיו בלי להוציא הרבה כסף מהכיס (בהתחשב בעובדה שאני הולך לקנות PS3 ומסך LCD חדש, אני הולך להיות עני בקרוב )

דיונים חדשים בפורומים