כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מעניין: http://www.xbitlabs.com/web/display/20060501132927.html ATI + Nvidia = Love
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש עם הדברים הבאים: יש לי את המסך LG W2261V ואת הכרטיס מסך ATI HD4870 עם 1 ג'יגה זיכרון וכשאני נכנס למשחק אז יש ריצודים כאלה מעצבנים ונכנסתי פה לנושא הראשי של הבעיות גרפיות עם הקריעת תנועה וזה מה שקורה לי רציתי לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך שלי עצמו? ואם לא אז במה הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. המצב הוא כזה: ישנה האפשרות ללכת על 8800GT, ב800 ש"ח, ולקבל ביצועים סבירים במשחקים כמו Crysis. השאלה שלי היא, בהנחה שאני הולך על Radeon HD 4870, בכמה הביצועים ישתפרו והאם זה שווה להשקיע עוד 600 ש"ח, כלומר האם זה שווה כמעט פי 2 מהמחיר של ה8800. בנוסף, האם יש בעיות כלשהן עם ה4870 (חימום, ספק, סתם בעיות חומרה)? תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום אבל בכל זאת, שלום אני מעונין להעביר מוידיאו למחשב סרטים של אירועים משפחתיים. קודם כל יש ברשותי כרטיס FLY VIDEO 2000 איך הוידאו מתחבר אלין RF או AV איזה כבלים/חיבורים צריך?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/reviews/945/xfx_geforce_7900gs_extreme_an_overclocking_prince/index.html אחלה ביקורת על האקסטרים עריכה: פה יש עוד המון ביקורות: http://www.tweaktown.com/news/6271/nvidia_extends_geforce7_series_with_7900gs_7950gt/index.html
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שנה טובה! יש לי מסך LCD 27 מחובר למחשב ולממיר כבלים, AV3 מחובר לכבלים והכניסת מחשב למחשב כמובן. רציתי לדעת האם יש אפשרות או אולי תוכנה שדרכה אני יוכל לפצל חצי מסך למחשב וחצי מסך שני לטלויזיה? יש לי PIP (picture in picture) אבל זה נותן לי תמונה של רק כמה ס"מ ואין אפשרות להגדיל. נ.ב. כרטיס מסך msi 6600gt אם זה עוזר. שנה טובה איתן.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי מתאים למפרט שלי עד 300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע בכמה מעלות אמור ה6800 gt לעבוד? (הכרטיס שלי הוא של Leadtek) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאת טלויזיה, אבל כשאני מחבר את היציאת טלויזיה לטלויזיה שלי בחדר (גרונגיד 25 אינץ) רואים בה בשחור לבן. ניסיתי לחבר לשתי הכניסות שלה אבל בשניהם זה ככה. וגם אם אני מחבר לה משהו אחר כמו ממיר או DVD רואים כרגיל. ניסיתי לחפש איזה הגדרות במחשב בנוגע לדבר הזה, אבל לא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב? תענו מהר (הG71 היתבטל? )
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן חברה יש ברשותי אסוס n10e כבר כמה פעמים שקורה לי שכשהמחשב במצב עבודה אבל פתאום המסך כבה או פתאום הוא כולו מחליף לצבע אחיד לדוגמא:שחור\לבן\אפילו ורוד פעם אחת. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה קרה שוב אחרי יום ורק פעם אחת עד עכשיו.מה זה יכול להיות? לפני כן ,הייתה תקלה אחרת, המחשב היה מחליף כל פעם את הרזולוציה ולאחר התקנת הדרייבר זה תוקן. האם יש לי בעיה בכרטיס מסך?או שאולי המסך בעיתי? עוד שאלה ברשותכם המחשב מסמן שהכרטיס מסך הוא של ינטל אבל על המחשב עצמו ישנה מדבקה מקורית של אסוס שרשום בה nvidia9300m gs 256m אני לא מבין מה זה אומר?האם יש את הכרטיס הזה בפנים או שפשוט רק ישנה האופציה לשים אחד? אודה לכל מי שתיהיה לו תשובהבבקשה אני חייב תשובות אני די נואש תודה …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני לא כזה גיימר כבד אבל כעקרון אני משחק בoblivion,titan quest,splinter cell,fear (לא doom3 ולא quake4) האם הכרטיס המסך הזה יספיק לי או ששווה לי להשקיע יותר? התקציב שלי 100-150$ ואני אקנה אותו בחו"ל ראיתי את המפרט של 7600GS ויש לו זכרונות של ddr2 ויש את x1600xt שיש לו ddr3 וגם יותר זול ממנו ראיתי אותו ב112$ או ששווה להשקיע ל7600GT שעולה 170$ או שיש עוד אפשרויות בתקציב עדיף בלי הגדלת התקציב. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ואני כבר מיואש מכרטיסי מסך.. אין לי מושג מה לעשות ואיזה לקנות , חתיכת הברזל הזאת עולה יותר מהפנסיה שתהיה לי ואני ממש לא ידוע איזה לקנות... בהתחלה רציתי את ה8800GS עם ה320MB של SPARKLIE (כשהוא עוד עלה 1500) לאחר חשיבה שנית ולאחר עליית הדולר( והמכיר שלו) החלטתי שזה יקר מידי בשבילי וכיוון שאני מתגייס עוד שנה לא נחוץ לי וחבל על הכסף.. אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו היט מאן 3 , פאר קריי , פיאר וכו' ברזולוציה 1024 768 בגרפיקה בינונית בלי תקיעות במחיר מינימאלי. חשבתי על הכרטיסים האלה.. GT7950 256MB של Leadtek או GS7900 256MB כלשהו או 8600GT 256MB מכל חברה או את ה512 MB של BIOSTAR שאין לי מושג איך הוא.. מה אתם אומרים עליהם? , איך הם סוחבים ? מה…
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=473 או 7600 מKSP שנמכר ב790 של GIGABYTE. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? והאם יש כרטיס שעדיף בטווח של עד 1000 שקל ואם כן, נא לצרף לינק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-