עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sagioto,

היי, מישהו יודע אם יש כ. מסך שתומכים בחיבור displayport, ואם כן, איזה? חוץ מזה האם החיבור הזה יותר איכותי מ-dvi\hdmi?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  2. השאלה למעלה ואם כן אז גם מה הכרטיס מסך הכי חזק שעדיין לא נוצר צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by MegaStorm18,

מצטער על השאלה הנובית, אבל כיצד אני עושה לכרטיס שברשותי המהרה - overcloacking בעזרת תוכנה ואם כן מהי והיכן להוריד? שאני עושה המהרה איך אני יודע מה הגבול כדי לא לפגום בכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  4. יש לי הספק Enermax Liberty 400W אם עובד כרטיס מסך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  5. ראיתי את המסכים המומלצים (CTX 705 ) רציתי משהו זול יותר. יש המלצות ? עדיף מסך שטוח (לא LCD ) חשבתי על ViewSonic 70f או על Samsung 753 dfx ואולי MAg 786 pf למישהו ישנם המלצות ? או ניסיון עם אחד או יותר מהמסכים? אולי משהו אחר ? למשל iyama (מהדגמים הזולים ) ? תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by N N C,

אוקיי, אחרי שקניתי מסך צריך גם כרטיס מסך, לא ? אז ככה, דוד שלי עובד בחברה גדולה יחסית והוא יכול להשיג לי חלקי מחשב במחירים מגוחכים לחלוטין... כרטיסי מסך בהנחה של 40 אחוז... עכשיו שקלתי לקנות בהתחלה 6200 אבל כששמעתי על גובה ההנחה שאני מקבל נדדתי לכיוון 6600 ועכשיו אפילו לכיוון 6600GT. הבעיה היא שיש לי מעבד חלש יחסית AXP1800+ (אם כי אוברקלוק חביב יוכל תמיד לשפר את מצבו) אז מה אתם אומרים ? לקחת GT או רגיל ? (שוב, פעם תזכרו שיש הנחה של 40 אחוז ככה שמחיר זה כזה בעיה...)

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by michmoch,

מה ההבדל בין הכרטיס הזה Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail לכרטיס זהה של חברת club3d ?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. זה בשביל בני דודים שלי אני מחפש בשבילם מחשב ממוצע וזו הצעה שנתקלתי בה בעיתון מחשבים... הם הודיעו לי כבר מראש שהם לא מתכוונים לשים אוברקלוק או להריץ משחקים כבדים ביותר בביצועים הטובים ביותר. הם מחפשים כרטיס שיעמוד גם עכשיו וגם לזמן הקרוב לפחות בסטנדרטים של המשחקים כיום. ואם אפשר שתביאו לי קצת פרטים טכניים על הכרטיס.. לא נשאר לי אלא לומר תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by XDude,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. השאלה למעלה. ושאלה מספר 2, ל 9800XT ו PRO יש 4 צינורות עיבוד לעומת ה 5900U שהוא בעל 4 צינורות עיבוד בלבד אבל בעל מהירות שעון וזיכרון גבוהות. מה שקובע פה הוא מהירות העיבוד?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by israelnba,

אני מעוניין לקנות אותו הבנתי שהוא עדיף על GEFORCE 5500 זה באמת נכון?? ואיך הוא סתם ככה...? בשביל שחקן מחשב שלא דורש יותר מדי מהביצועים...

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך של הmacbook החדש לג'י פורס או משהו ואם אני יכול ליראות במה שיש בו עכשיו hd 1080 או כל hd אחר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. מה ההבדל ביציאות בין שני כרטיסים שאחד רשום HDTV DVI HDMI ואחד רשום HDTV 2xDVI. מה ההבדל ביניהם? ומה מהם זה בעצם יציאת HD לטלוויזית LCD?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by zach,

שלום לכלום אני צריך עזרה במה אני צריך לעשות יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5700 אולטרה ויש לי 256 זיכרון עכשיו שאני משחק פיפא אחרי שעה של משחק המחשב מדליק מחדש את עצמו או שלפעמיים אני משחק משהו אחר אז המחשב נתקע מה אני צריך לעשות בבקשה לעזורררררררררררררררררררררררררראם אפשר רק להגיד לי מה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפטור אותה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by aviv00,

שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?

18. מבקש המלצות למסך LCD 19 בתקציב של 2200-2800 שקלים מחפש איכותי במחיר הגיוני, תודה.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  19. אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 לאחר שכבר ניתן להשיג אותו במחיר של ה 8800GT כמעט.. האם לדעתכם יהיה חכם לקנות אותו מבחינת ראייה לטווח ארוך ? ההתלבטות שלי היא בעיקר בינו לבין ה 9600GT. אני יודע שישנם הפרשים בביצועים אבל האם 500 שח בערך לא נותנים בכל זאת עדיפות ל9600GT ? תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. Started by מירו,

קודם כל רציתי לדעת אם כרטיס מהסוג הזה לא יוגבל בגלל המערכת של המחשב שלי ולא ייתן לי ביצועים ירודים יותר מימה שהוא יכול לתת במחשבים אחרים. המפרט הוא: מעבד: 2.8 פרסקוט זכרון: ג'יגה ב-4 סטיקים של 256 מגה 400 מגה הרץ לוח אם: Gigabyte 8IPE1000MK וזהו נראה לי. ואם הוא יגביל\לא יגביל מה תיהיה התוצאה שלי ב- 3DMARK05 ורציתי לשאול גם מה ההבדל בין הכרטיס של GigaByte לכרטיס של LEADTEK כי אם להסתכל על הקירור של שניהם הקירור של הג'יגה ביט נראה הרבה יותר טוב: ג'יגה ביט: LEADTEK ועוד שאלה אחרונה חביבה. איך ייתכן שחברות כ"כ מובילות כמו פנדה וזיגזאג מוכרות את ה-6800GT של LEADTEK ב-2200 ש"ח בערך כל אחת מהן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&am…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

8800GT 512DDR3 Q6600 4 ג'יגה זכרון DDR2.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by DL,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד.. דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב... תודה.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by darq,

SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 PCI-E 1,250.00 ¤ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3423 אני מניח שחנות כמו נעה לא תשקר את לקוחותיה. מצד שני, לא ראיתי שום איזכור על הכרטיס הזה באינטרנט, ולא באתר של "ספיר" זה נחמד תוספת של 512 זכרון, והאם ידוע כאן למישהו אם ומתי תהיה גירסת גיגה זכרון ל 4870?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.