כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
ככה נדמה לי, למרות שאין סיכוי אבל... משהו לא מסתדר לי. הורדתי את ה3D מארק 03, וקיבלתי 6534. וזה המפרט שלי. [שום אובר קלוק, אני אנטי.] זה מכובד או נמוך מידי?,אני קצת מבולבל, כי חיפשתי אנשים עם מפרטים דומים, ויש להם בסביבות ה12 אלף. ומצוין שגם הם השתמשו עם גירסת ה03. אפילו היה להם חצי זיכרון ראם ממה שיש לי. אודה לכם אם תענו לי בפירוט.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD עכשיו יש לו כניסת HDMI ובמחשב כידוע יש יציאת DVI אם אני יקנה כבל DVI\HDMI אני יוכל לחבר את המסך למחשב??? הכרטיס מסך הוא 1900XT המסך הוא טושיבה 32 דגם 48
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זה הכרטיס : http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gts_512.htm השאלה אם הליבה שלו היא G92 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הרגע התקשרתי לחנות מחשבים ואמרו לי מחיר של gigabyte geforce 6600gt 128ddr3 agp ב1380 כדאי לי?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, המסך 17" הנוכחי שלי - MAG XJ700T, משרת אותי כבר 6 שנים, ובקושי מראה כבר צבעים, הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש 17" CRT כשהקריטריונים שחשובים הם: 1. מחיר - עד 900 ש"ח - אני חייל, משמע אין כסף, אבל אם זה באמת עקרוני אני יכול לחרור מהסכום הזה. 2. קצב רענון - אני רגיש לדברים האלו, לפחות 100 הרץ ב-1024-768. 3. קרינה נמוכה - גם לזה אני רגיש. פרט לזה, כל הדברים הרגילים כמו איכות תמונה, ו-Value for money. תודה, צחי.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק לחודש הקרוב כדי לשחק בפיפא עד שיגיע המחשב החדש אומרים שה5200 מתחמם אני לא יודע מה כדאי, אבל נראה לי שה5500 יותר טוב עזרה!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
או עד כמה קל? לפי מה שראיתי זה כמו להתקין עוד זיכרון. כדאי לעשות לבד או לא?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים הרכבתי בעזרת הפורום השכן מפרט עם מערך כרטיסי מסך, המפרט להלן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528466.msg4511398#msg4511398 רציתי לשאול אם נדרשת הגדרה מיוחדת מצידי כדי שהמערך יפעל כשורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כרגע אני לא במחשב עם התמונות אבל התוצאות הן: auqamark3= 35000~ 3dmark 2001 = 15601 3dmark 2003 = 5100~
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים... (WIC לדוגמא) במיוחד יחסית מעט זמן אחרי הדלקת המחשב המשחק לפעמים נתקע פתאום ואו מקפיא את התמונה או שהוא עושה לי מסך ורוד כזה... אבל הסאונד ממשיך לרוץ... וגם קורה שהוא מתחיל לקרטע ולעשות לי כאלה קווים מוזרים על אמצע המסך... זה די מתסכל כי אם הייתי באמצע משימה ושכחתי לשמור באמצע אז כל המשימה הולכת... מישהו יודע מה הבעיה...? המפרט שלי בקצרה הוא: E6750 2GB RAM ספק 450W... לא זוכר של איזה חברה אבל לא ספק מדבקה וכמובן ה8800GT למישהו יש רעיון? אגב המחשב די חדש...
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לקנות לעצמי מסך LCD חדש ומאחר ואני רוצה לחבר אותו יחד עם המסך הקיים, אני מוסיף כרטיס מסך חדש - שיתמוך ב Dual Monitors. עברתי על הרבה הודעות בפורום וגם על סקירות באתרים שונים ואחרי הרבה מחשבה ובדיקה הגעתי למסקנות שאותן אפרט מטה. למען השקט הנפשי בהוצאה כספית כה גדולה, אודה לעצותיכם לשינויים בבחירותיי או למציאת מחיר טוב מזה שמצאתי. מסך = נשארתי עם שתי אפשרויות: Hyundai Q17 שראיתי שכתבו עליו כאן רבות והוא אכן נראה מרשים - 2,599 ש"ח מחיר הכי זול שמצאתי. או CMV CT-726D - הפתעה שגיליתי בשיטוטי באינטרנט - חברה שלא שמעתי עליה אך ראיתי ביקורות מצויינות על המסכים שלה ועם הנתונים של המסך הספציפי הזה קשה להתווכח - להלן הבולטים שבהם: Brightness - 400 cd/m2 Contrast …
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
little question from which company it will be better to buy a video card 8800gts with 640mb??? and what do you think of this version?? http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3296600&Sku=P450-8054
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 440 mx (איזו בושה :-[) Battlefield 2 לא עולה אצלי (מן הסתם בגלל הכרטיס). השאלה היא אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה יעלה (חוץ מלהחליף כרטיס מסך). נגיד אמולטור או משהו... אני יודע שכנראה שלא, ושבטח יש פה כאלה שנקרעים מהשאלה הזו, אבל בכל זאת, שווה לנסות
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
(אולי זה מתאים לפורום מודינג, אבל אין שם נושאים דומים) הכרטיס מקורר פאסיבית, יפה מאוד אני חייב לציין,אך אין קירור לזכרונות כלל, לכן הוספתי היטסינק קטן שהיה לי על שניים מתוך 4 הסטיקים. בנוסף שמתי עוד אחד על אחד משלוש ההיטסינקים הגדולים הקיימים על הכרטיס. *ועוד תמונה של כל הכרטיס ללא הקירור שהוספתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש כעת, ובהמשך מסך חדש (כנראה dell2007wfp). הייתי מעוניין לחבר את המחשב לכבלים ולראות דרכו טלויזיה. השאלה היא למעשה מה אני צריך לעשות בשביל זה? אני חייב לרכוש כרטיס טלויזיה, או שקיימת גם אפשרות לחיבור נוסף של המסך ישירות לממיר הדיגיטלי? ואם אני חייב, איזה כרטיס לא יקר מומלץ לשם כך?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בקשות רישום עדכניות מחברת MSI מציינות את דגם ה-GeForce RTX 3060 Ti שנמצא רגע לפני חשיפה רשמית - ודגם מתבקש נוסף שיגשר על הפער בין ה-RTX 3080 העכשווי ל-RTX 3090 הבכירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 1 follower
-