עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא קיבלתי עדיין תשובה חד משמעית בנושא של ה SLI: אם משווים 2 6600GT ב SLI ונניח 6800GT, נקבל ביצועים זהים, פחות טובים , יותר טובים? ראיתי פה באשכול של 3DMARK05 שהיה בחור שעבר את הביצועים של ה7800 עם כרטיס כפול של 6600GT, זה אומנם רק בתוכנת בנצ'מרק, השאלה אם אותו יישום מעולה עובד גם במשחקים רגילים. או שמה שלא תומך ב SLI לא בהכרח יתן ביצועים כפולים...ממה ששמעתי זה אפילו לא אמור להיות כפול בין 20-35 % שיפור בביצועים.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by hen1235,

מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  3. מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. ב"ה שלום חברים מה שלומכם ? אני מביא בפניכם 4 חברות גדולות של כרטיסי מסך ותראו בעצמכם שכל הכרטיסים בדיוק אותו הדבר כולל מאוורר שגם זה לא יכלו או לא היה להם זמן בגלל החגים לעשות מחדש משהו יפה יותר ומשוכלל . 1- http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6800_gstdh_1.html 2- http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm# 3- http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=160# 4- http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGNX-GS686&l=en כרטיס מנצח חבל על הזמן ובתכנון שלי לקנות אותו אבל מה דעתכם על הנושא ? האם יגיעו כרטיסים יותר מושקעים מהחברות האלה שנראה לי עשו צחוק קצת גם אני יכול להדביק מדבקה על המאוורר עם …

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by nisim_y,

היום אני הולך ליסגור על כרטיס מסך עכשיו אני קונה גם מסך של סמסונג על 4 MS ואני רוצה כרטיס מסך AGP שיתמוך טוב במסך .. עכשיו יש שתיים שאני מעוניין בהם והם: radeon 9800 pro 256 mb ועם 128 BIT ויש את הכרטיס : 6600 GT עם 128 MB ו-128 BIT מה עדיף ?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  6. הי, יש לי מחשב די ישן כמו שכתבתי בכותרת P4 1.6 512 RDRAM לוח אם מרוויל מארד וספק סבירים של פוקסקון ואה כרטיס מסך 5200 של INNO השאלה האם 6600GT יהיה אפקטיבי בתצורה הזאת או שיסבול מחסמים מהמעבד/לוחאם.זכרון וכו? אשמח לתגובות the Z-Guy

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה : GIGABYTE GV-N66T128VP Geforce 6600GT 128MB 128-bit GDDR3 VIVO AGP 4X/8X Video Card ורשום שם: System Requirements: Intel Pentium 4 Prescott class processor or higher (LGA775 processor package) or AMD Sempron/Athlon ולי יש intel P4 (LGA478) 2.53Ghz, האם אני בכל זאת יכול לשים אותו או שאני חייב להחליף מעבד?!? תודה מראש לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by amitgal1,

אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by urich,

אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by arm123,

אני מעדיף שיהיה אפשר לשנות גובה ולסובב את המסך בתודה מראש רן.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  12. שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. הנגן DVD שלי בסלון מתחיל לעשות בעיות אחרי שניגן הרבה מאוד סרטים. אני חושב על HTPC לסלון אבל קראתי באיזה מקום שנגני DVD עושים איזשהוא סוג של OVERLAY המשפר את התמונה ושאת זה כרטיסי מסך של מחשב לא עושים. מצד שני אני שומע מאנשים מסויימים שיש להם HTPC שרואים סבבה, ומאחרים שלא. אז ממש אשמח לקבל חוות דעתו של כל מי שיש לו HTPC והשווה מול נגן DVD עריכה: נורמלי (לא הסינים ב 200 שקל). אשמח גם להערותיכם לגבי נסיון עם כרטיסי מסך שונים, מה קורה כשעולים למסכי פלסמה גדולים יותר או LCD למי שיש וכל אינפורמציה שאתם רואים כחשובה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by HunterVee,

מה דעתכם ? השמיעו את קולכם.....

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. טוב ככה יש לי GT6600 PCI-E של ג'יגה בייט רציתי לשאול איך אני מחבר אותו לטלויזיה ואיזה כבלים צריך? אני אשמח אם תביאו לי את השמות המלאים שאני אוכל למצוא פה: http://www.zap.co.il/goto.asp?sog=C-Cable ותסבירו לי איך לחבר...אני אשמח מאוד תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Quickly,

אני אישית קניתי x800xl לפניי חודשיים שלוש ממש לפניי שיצא 7800GT שלדעתי הכי משתלם

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avivlevy,

יש לי 5200FX עכשיו אני רוצה לשדרג אבל אני לא רוצה להשקעיה הרבה כי עוד חצי שנה+- אני קונה מחשב חדש חזק....... לנסות שלא יתקר 1000 כמה שפחות בקשה אבל ....... אני לא רוצה יותר מידי אני רוצה שיפעיל לי משחקים חלק כמו COD2 או NFS MW ואם אמור להיותר ירידת מחירים בזמן הקרוב אז אני מוכן לחקות עריכה : מה אתם אומרים על זה ? כרטיס גרפי V9570 TD 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , S-Video , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 5700 הוא עולה 800 יש משהו מסגנון בפחות?וככה איך הוא שווה?....

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arm123,

אני צריך אותו למשחקים וגרפיקה. אגב, הבנתי מקראה בפורום שעדיף כרטיס 256BIT עם מהירות זיכרון 400MHZ על כרטיס 128BIT עם מהירות זיכרון 1.1GHZ, האם זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 698 צפיות
  19. חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by moshe_ha,

עד 1400 ש"ח...ככה תודה!

21. Started by computer_freak,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין AGP Aperture Size לטורבו קאש כי לפי מה שהבנתי ה-AGP Aperture Size זה בעצם הזיכרון RAM של המחשב עצמו שיוקצה לכרטיס המסך במידת הצורך וטורבו קאש זה בעצם שימוש בזיכרון של המחשב בתור זיכרון של כרטיס המסך אז מה ההבדל? תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by yanir1,

הוא טוב? ואיך הוא באובר קלוק?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. טוב חבר'ה, אני מודאג. אחרי השקעה מסיבית של 3200 ש"ח, שיפרתי את המחשב לרמה לא רעה בכלל, כפי שאפשר לראות במפרט המחשב החדש שלי. וההשקעה הכי גדולה הלכה על מאיץ X800 Fireblade. חשבתי שאחרי השקעה כזאת, אני אריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית ולפעמים גם עם AA ו AF והם ירוצו חלק. ואני לא בטוח שזה מה שקורה פה.. :-\ לדוגמא, הדמו של NFS: MW, שמתי הכל על מקסימום, כולל פילטרים, והוא רץ על ממוצע של 28 (בדיקה ב FRAPS), זה נראה לי נמוך. משחק אחר שהרצתי ורץ לאט הוא STUBBS THE ZOMBIE, שהוא ממש חדש, והוא רץ בלי פילטרים על 30 בממוצע. אני לא יודע איזה בדיקות לעשות כבר, הבנתי שהבנצ'מרק הסינטטי לא *כזה* חשוב, מה שחשוב זה איך המשחקים רצים. אולי אם הייתה טבלה להשוואת ביצועים במשחקים שונים על מחשבים שו…

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Gal84,

האם יש צורך לחבר את הכרטיס הנ"ל לחיבור חשמל 6 פינים מהספק ? (הכרטיס לא מותקן בתצורת SLI , אם זה משנה) .

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. Started by FatalElement,

איזה יותר טוב זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3979 כולם כמובן 7800gt

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.