עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R9nald0,

מכיוון שה-GT6800 הישן שלי נדפק ואני כרגע תקוע עם הכרטיס הכי גרוע שהשתמשתי בו ATI1650XT, ומכיוון שאין לי כסף בשביל לשדרג למחשב חדש עדיין החלטתי לשדרג תכרטיס.. הבעיה - כמעט ואין יותר כרטיסי AGP טובים בשוק, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה 6800 אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום. מישהו יכול להמליץ על כרטיס AGP זול יחסית ( בסביבות 500 שקל? ) שהוא לא מבית ATI? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 לאחר שכבר ניתן להשיג אותו במחיר של ה 8800GT כמעט.. האם לדעתכם יהיה חכם לקנות אותו מבחינת ראייה לטווח ארוך ? ההתלבטות שלי היא בעיקר בינו לבין ה 9600GT. אני יודע שישנם הפרשים בביצועים אבל האם 500 שח בערך לא נותנים בכל זאת עדיפות ל9600GT ? תודה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by ratzabi,

של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?

4. Started by iakovl,

בקיצור יש לי את הכבל, הכל מחובר וטכנית עובד אבל התצוגה בTV רועדת אני רוצה לדעת על איזה הגדרות לכוון איזה תדר? איזו שיטת שידור? איזו רזולוציה? וכו'.... תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by MeLeH,

טוב אז ב-24 בערך אני קונה מחשב ואני רוצה עצה באיזה כרטיס מסך לקנות... את ה GefForce 8800 GTS 320MB OC של BFG או את ה GeForce 8800 GTS 640 MB הכי זול שאני ימצא ? שמעתי שלמי שיש מסכים גדולים עדיף ת640MB ויש לי מסך 20" (1400x1050) חשוב לי לקבל כמה שיותר איכות וFPS ברזולוציה הכי גבוהה (ציינתי למעלה) במשחקים כבדים וגם קלים... ועוד דבר... ה640MB יותר גדול מה 320MB ? האם הוא יכנס ב Sagitta ? או לTriton אולי גם פוסידון... תודה...

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by Achiron,

שבמחיר הזה כבר עדיף 7300GS?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by vsnet2003,

מהו כרטיס המסך שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בסכום של עד 700 ש"ח?

8. Started by shauli,

שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by kidO,

ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

היי יש לי בעיה מאוד מוזרה ב-TV out. הכרטיס הוא Radeon X1900XTX, מערכת הפעלה XP עם SP2. לוח אם ASUS A8R32-MVP דרייברים Catalyst 6.11, ניסיתי גם את 6.9 וגם את 6.4. הבעיה היא שהכרטיס מזהה את הטלוויזיה כאשר היא מחוברת בחיבור S-VHS (ולחלופין, לא מזהה אותה כשהיא לא.. כך שאני יודע שהזיהוי עובד), אבל מציג אותה ב: אני לא יכול לגרור את האייקון שלה לשום מקום אחר על מנת ליצור "Clone" עם שני מסכים, זה פשוט לא נותן לי. אני גם לא יכול ללחוץ עליו בכפתור הימני - לא מופיע כלום. אני יכול רק לגרור אותה על המסך הראשי, ולבחור ב-Swap devices. כשאני עושה את זה, התצוגה עוברת למסך - ועוברת טוב. רואים את התצוגה על הטלוויזיה (מה שמראה שהחיבור הפיזי עובד), אך לא רואים כלום על המסך. קצת יותר למטה כתו…

12. משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה

13. Started by hagai-,

רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. Started by Solly,

אהלן לכולם! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי... יש מידע לגבי טמפרטורת עבודה נורמלית ל4890? או בקיצור, מה הטמפטרטורה שמעליה אני כבר צריך להתחיל לדאוג...? במצב רגיל הטמפ' היא 60 מעלות, קצת גבוה לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב כמו בכותרת אני רוצה למשחקים ועריכת וידאו ו2+ מסכים יש לי לוח אם z68a-d3-b ספק של אנרמקס 550W זיכרון ראם של 6 גיגה יש לי 1600 ש"ח לזה יש מצב ליותר אם אבא שלי ישנה את דעתו ויסכים להשתתף איתי בקניה של הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by tomerb,

ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. ברשת טוענים כי דור כרטיסי המסך החדש של מפתחת השבבים האמריקאית יתבסס על ארכיטקטורה מעודכנת בשם חדש, לאחר חמש שנות GCN שנת 2016 אמורה להוביל את AMD לדרך חדשה ומסקרנת כמעט בכל הקטגוריות, וכעת אנחנו מקבלים אישור רשמי, לכאורה, לכך שהיא תלווה לא רק בארכיטקטורת ליבות עיבוד כלליות חדשה לגמרי (Zen) – אלא גם בארכיטקטורה חדשה לגמרי לליבות הגראפיות, שתיקרא Polaris (כוכב הצפון). השם Polaris תועד בפוסטר של החברה, ולמרות שאין לנו שום פרטים טכניים בינתיים מדובר בשינוי משמעותי אחרי כחמש שנים בהן מרבית הליבות הגראפיות של החברה התבססו על ארכיטקטורת ה-Graphics Core Next, שהחליפה את ארכיטקטורות ה-VLIW שגם כן ליוו את המפתחת במשך שנים לפני כן. אז מה בנוגע לביצועים? דיווחים …

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by spitzi,

שלום, מישהו יכול לתת לי דוגמא ומחיר לכרטיס מסך מומלץ מכל אחת מהקטגוריות הבאות ? כרטיס חזק. כרטיס חזק מאוד. כרטיס פצצת אטום. המפרט שלי: Pentium i5 2500K Asrock Z68 Pro-3M Antec Neo 520W Kingston Hyper-X Blu 2x2GB Seagate F3 1TB תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by TwEsTeD,

PCIe עד 900 שקל ושיהיה כמה שיותר טוב להפעלת משחקים כבדים

• 13 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by manenbu,

שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by TipX-Bomb,

אהלן, אני צריך לקנות לאבא שלי מסך, מכיוון שאני ממש לא מעודכן בזה אני מבקש ממכם המלצה. צריך שיהיה 17", שטוח, משהו פשוט ביותר, לא ברמה גבוהה. מחיר - סביבות ה-800 ש"ח, ומ-PCHARDWARE. באמת לא צריך משהו טוב,רק משהו בסיסי. תודה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. מה עדיף לשים על לוח אם מתאים 7800GTx או 2 כרטיסים של 6800GT האם יש הוכחה כל שהיא ששני כרטיסים מכפלים את הכוח ? :s05:

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by saaar3,

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי -ATI X1950 PRO 512mb לכרטיס nvidia 9800gt 512mb ורציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל גדול בביצועים חוץ מזה שאני אתחיל לנצל את ה-dx 10. ה-9800 gt כרטיס יחסית זול ואם אני לא טועה יש כרטיסי 8800 gt יותר יקרים ממנו (אם אותו זיכרון) ולכן רציתי לדעת האם הוא טוב?..וגם אם אין בעיות חום עם nvidia.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בקשר לאופציות של הדריור 3.7 קראתי את הfaq בפורום הזה ולא היה שם תשובה לשאלותי 1: באופציה של ה-d3d למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings ובפנים יש 2 אופציות שנקראות support DXT texture formats שהיא פעולת לי ומתחתיה יש אופציה שנקראת alternate pixel centr שהיא מכובת לי מה הם עושות ולה אחת עובדת והשניה לא 2:באופציה של ה-opengl למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings וביפנים יש גם שתי אופציות שנקראות force Z-buffer depth force 24 -bit force 16-bit ולבטל והאופציה נמצאת על לבטל ותחתיה יש אופציה שנקראת Triple buffering שהיא עובדת לי למה כול זה משמש והם זה צריך לעבוד או להיות מכבה טוב מצער על כול השאלות אבל אני ממש לא מבין בזה אני…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. האם עדיף מהיצרן nVIDIA או Leadtekישירות?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים