עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה זה בדיוק? והאם צריך רק שהכרטיס מסך יהיה X8 או שגם כרטיס מסך צריך מיוחד לזה?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  2. עד עכשיו הסתדרתי עם GeForce 4 mx440 128MB אני מתכנן למכור את המחשב שלי, ברשותי מחשב אחר , עם כרטיס מסך מובנה אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה, אבל נהנה לשחק מדי פעם בדבר כזה או אחר (דום 3 וחברים ) אם לא הייתי מוכר את המחשב 'הישן' שלי, הייתי ממשיך להסתדר עם הכרטיס הישן, גם בגלל שלא צריך יותר, וגם בגלל שאין כסף. בתקציב שלי עומדים הכרטיסים הבאים : FX5500 GIGABYTE 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, DVI, DIRECT X9, TURBO מה זה אומר הטורבו בכרטיס מסך הזה ? יש גם את FX5500 PALIT TV-OUT, 128BIT, DVI 256MB DDR שיש לו 256 MB זכרון ------------------------------------------------------------------ FX5700LE GIGABYTE TV-OUT, DVI, 64BIT, DIRECT X9 128MB DDR הכרטיס הזה יותר יקר …

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by Dilbert Marker,

אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by oded900,

הכרטיס שלי X1950GT עבד בתדרים של 500Core 594Memory החלטתי להישתמש באופציה של מציאת תדרים באופן אוטומטי ע"י התוכנה והתוכנה העלתה לי את התדרים ל621CORE ו796 Memory אפשר לסמוך על התוכנה? האובר קלוק פשוט נראה לי מוגזם.... חוץ מזה מה הLCD OVERDRIVE בCCC עושה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  6. עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה

7. היי צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בתקציב של 400 שקל שיורכב על לוח אם מסוג GA-H55M-S2 המטרות הם משחקים בעיקר לדיאבלו 3, ותוכנות גרפיקה - פוטושופ, ילוסטריאטור וכו' יציאות גם hd וגם DVI תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by asaf25,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by BenSalem2,

שלום אני ממש לא מועדכן במה שהולך כרגע עם כרטיסי מסך מה זה קרוספייר מה הכוונה בכרטיס מסך HD? האם היום אפשר לשחק במחשב באיכות HD? האם אני אוכל להריץ את crysis 2 על HD? או על פול סטטינגס הכי גבוהה..? תודה רבה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by compman112,

שלום יש לי מסך של CMV CT-720D כרטיס מסך 9600XT Radeon 256 MB עכשיו נגיד אני נכנס לאתרי רקעים יש לי אפשרות לשים את הרגע ברזלוצייות של 800X600 1024X768 1152X864 1280X1024 1280X960 1600X1200 עכשיו תמיד הורדתי בד''כ כלל של 1024X768 עכשיו היום ניסתי לגם 1024X768 ואותו אחד אבל ברזלוציה של 1600X1200 עכשיו החלפתי בין התמונות כמה פעמים ונסיתי לראות מה ההבדל (אותה תמונה רק כל תמונה ברזלוציה אחרת) התוצאה היא שב1600:1200 ראו פי 30 יותר טוב יותר חד ויותר יפה ותמיד חשבתי שאפשר רק לשים שהכרטיס מסך תומך ברזלוציה כזאת טעיתי?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  11. היי. מעוניין לחבר המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה. לוח האם מסוג asus p7h55-m lx קישור ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/#overview תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. לגבי הנייד, מחשב מדגם: lenovo e420s Intel core i5-2410m 4GB RAM 320GB hard drive AMD radeon HD 6630m 1gb קישור למחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html איך אפשר למנוע החלפה אוטומטית בין כרטיס המסך ה'טוב' (radeon) לבין זה המובנה במחשב (intel)? איך אפשר לוודא שאכן המחשב משתמש בכלל בכרטיס החזק יותר? היו כמה בעיות איטיות במחשב ואני מנסה למצוא את המקור לבעיה... …

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. הייתי אמור לקנות את הגרסה הרגילה של gtx460 700 mb אבל הוא ניגמר במלאי ולא מגיע יותר, אז רציתי לדעת 1.בכמה הse 1gb יותר חלש 2.ולאיזה כרטיס מati הוא משתווה ? 3.כדי לי להוסיף 50 שקל ל800 שקל ולקנות את הgtx460 700 (רק של חברה אחרת ( בגלל זה הוא יותר יקר) 4.או לקנות ב750 של ספארקל את הse 1gb 5.ואם אתם חושבים שבסביבות ה750 שקל יש משהו יותר טוב אשמח לשמוע... תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

Hello, i want to know what is the highest GPU Card that i can put in my comp without getting bottle neck? (after adding 1 giga more of DDR memory) Without considering about bottle neck, the 9800GT will make better performance than the 8800 GT for example? thx

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מתעניין בנושא קצב הריענון במסכים. אספתי מעט מידע מכה מאגרי מידע והגעתי למסקנה, אבל אני לא בטוח אם היא נכונה. אני אשמח אם מישהוא יגיד לי אם מה שכבתי הוא נכון, ואם לא אז לתקן בבקשה (בלי כעס או העלבות בבקשה כי אני עדיין טירון ועדיין לומד בנוסף יש לי שאלה שקשורה לנושא ואשמח אם מישהוא יפתור לי את התעלומה שנוצרה לי . אז ככה קצב רענון בדיוק כמו טלוויזיה או מכשירים אחרים דומים, המחשב שלך מדמה תנועה על מסכך ע"י הצגה של קבוצת עצמים שונים על הסמך. קצב הרענון של המסך שלך הוא הקצב שבו המסך שלך יעדכן פריט מסוים במסך. כלומר מכאן ניתן להסיק שמסך בעל קצב רענון של 75mhz מרענן פריטים על המסך בקצב של 75 פעמים בשניה (כאן הכל טוב ויפה עד שמופיעה צוואר בקבוק שקשור לכ"מ). בעיות…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by adebisi,

אני קונה עכשיו מחשב חדש... כל המפרט בנוי בשביל כרטיסי ה-dx10 רק שאני פשוט אקנה אותם יותר מאוחר וכרגע אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב-1000 ש"ח עד שאני אקנה DX10... חשבתי על x1900GT... שעולה 1,044... אממ.. יש במחיר הזה משהו יותר טוב או מומלץ? תודה

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by Bingo,

יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה... מה צריך לעשות???

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Transfer,

היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.

18. יש כאן אני חושב את כל מאגר ליבות כרטיסי המסך, נתקלתי בזה בקריאה על משהו - אני התרשמתי. אם אין אז שיהיה לכל אחד. אם יש - מיחקו את הלינק/הודעה. http://www.techpowerup.com/gpudb/

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by alooon,

שלום, יש לי כרטיס מסך של INNO3D GEFORCE4 MX440 עם יציאת VGA ו SVIDEO. ראיתי שיש בכרטיס מקום למחבר DVI (וכל הרכיבים סביבו נראים מחוברים). האם לדעתכם, אם ארכיב את מחבר ה DVI הוא יתפקד? חיפשתי סכמות חשמליות ולא מצאתי כך שזה הימור. מה דעתכם? ALOOON :s05:

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Gully,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Rivking134,

אני קונה X1950 Pro ויש לי ספק 430W TT ורשום בדרישות 450W or greater ככה שאני לא יודע מה לשעות אם לקנות אותו או את ה-X1900GT שדורש 400W השאלה אם הם מבקשים true watt של 400 ו450 או כמומלץ...?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?

• 13 תגובות
    • 710 צפיות
  23. אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 ויש לי לוח אם של ASUS P5K והבנתי שיש לו PCI-EX 1.1 הכרטיס יפעל?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by urich,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה במחשב הנייד אבל אני לא מרוצה מהיציאת ווידאו יש אפשרות לשפר את התוצאה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by nesber,

אני רוצה לקנות RADEON 9600 PRO. השאלה היא האם כדאי להוציא עוד 150 שקל ולקנות הרקולס במקום ספיר? מה גם ששמעתי שהיבואן שייבא את הרקולס הפסיק לייבא, והיום מייבא אותו איזה "עב'ם", כפי שאמר לי איזה איש מחשבים..... האם זה בטוח לקנות הרקולס, לאור הדברים הללו?

דיונים חדשים בפורומים