כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-crysis ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מתלבט זה המחשב הרציני הראשון שלי ואני לא קונה כל יום מחשב, אני יותר טיפוס של פליסטיישן אך מסיבות מגוונות בחרתי להשקיע במחשב חזק כקונסולת משחקים,התקציב שלי גדול וגמיש מספיק אבל אני שוקל לחכות לסדרה חדשה של כרטיסי מסך... אני כרגע מתלבט בין קניית המחשב כרגע או לחכות עד כמה חודשים למחשב יותר טוב, השימוש הוא למשחקים ואשמח לשמוע את דעתכם ותודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הסינים בדקו את הכרטיסים הבאים: NVIDIA FX 5200- AGP ATI 9600XT- AGP NVIDIA FX5200- PCI EXPRESS ATI RV 380- PCI EXPRESS על 3DMARK01 ועל 3DMARK03. מערכת ה-PCI EXPRESS השתמשה במעבד 2.8 PRESCOTT עם i915G GRANTSDALE CHIPSET מערכת ה-AGP השתמשה במעבד 2.8 NORTHWOOD עם i875 CHIPSET. הטכנולוגיות כיום מאכזבות. לא מספיק שה-PRESCOTT מאכזב אותנו עכשיו גם ה-PCI EXPRESS מאכזב אותנו ביחד עם ה-PRESCOTT. הבדיקות של ה-PCI EXPRESS: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1516 נקווה לעתיד טוב יותר בפיתוחי הטכנולוגיה הבאים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
או קי התקציב הוא 1200 ש"ח LG לא בא בחשבון-אני שונא את הצבעים. מה שכן בא בחשבון זה samsung\mag מה יותר שווה לקחת מסף 19 או 17? בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן איבדתי את הכבל של הTV-Out של הכרטיס מסך שלי. הכבל הוא לא S-Video, אלא מן חיבור מיוחד (אין לי שמץ איזה...) שממנו יוצא מפצל לנקבה של S-Video ונקבה של RCA. יש לי כבל דומה של כרטיס מסך אחר, אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה או איך קוראים לחיבור שבצד של הכרטיס מסך (ואז אני אוכל לחפש אחד בחנויות וכו')? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש פה פרסומת לנועה מחשבים שמהבהבת שחור לבן שחור לבן. כל פעם שהיא מהבהבת אז הצדדים של המסך קופצים בהתאם רק איפה שהפרסומת נמצאת. המסך הוא 753DF. איזה בעיה זאת?
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס הזה בכמה חנויות ולא מוצא. מה שמצאתי בתחום התקצים שלי הוא את Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB האם הכרטיס הזה יותר טוב מה-9500 פרו ואם כן למה הוא עולה בערך אותו הדבר אם לא יותר זול?(המחיר שלו הוא 1260 ש"ח) ובכלל מה זה הפרו הזה? מה זה נותן? ואם למישהו יש תמונה להראות לי איך הכרטיס הזה נראה אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב מותג Asus V7-P7H55E מעבד i7 870 4 ג'יגה RAM ממה שהבנתי במעבד הזה אין מאיץ גרפי, http://ark.intel.com/products/41315/Intel-Core-i7-870-Processor-8M-Cache-2_93-GHz ולכן חובה להוסיף כרטיס מסך. המחשב נקנה לפני שנתיים, ועד כה לא היה בשימוש (נשאר בקופסא) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושאלתי היא איזה שילוב של כרטיס צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר ? מחכה להמלצותיכם תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המפרט הרצוי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪436 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪83 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪759 קשיח למח…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר. המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד. הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס. המפרט שלי הוא: Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC. לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד. זיכרון ראם 8 ג'יגה. ספק כוח - קרוסייר 500W…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת לי דוגמא ומחיר לכרטיס מסך מומלץ מכל אחת מהקטגוריות הבאות ? כרטיס חזק. כרטיס חזק מאוד. כרטיס פצצת אטום. המפרט שלי: Pentium i5 2500K Asrock Z68 Pro-3M Antec Neo 520W Kingston Hyper-X Blu 2x2GB Seagate F3 1TB תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב לכרטיס HD במחיר של עד 300-400 שח יש לי מחשב HP עם מעבד intel core 2 duo E6550 2.33 Ghz זכרון של 1 GB - מתכנן לשדרג ל 2 GB חיבור PCIe חשוב מאוד שיתמוך בפרופיל נמוך יש הצעות? תודה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E8400 כרטיס של NVIDIA 9800GT מה ההבדל בבחירת ה PHYSX PROCESSOR במעבד או בכרטיס מסך? אני מעוניין במהירות, אז מה עליי לבחור? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-