כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי צריך עזרה בקנית כ.מסך עד 700 ש"ח יש לי מעבד P4 3G אינטל 90NM 530 1MLGA775 לוח אם אסוס P5P800 SOCKET 775 חיבר AGP תודה למי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז ע…
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הוא פועל טוב כשהו על AGP X2 וכשאני מעלה ל-X4 הוא פועל טוב ב-Win ME אבל ב-XP הוא תוקע את המחשב באמצע משחקים הוא פשוט נתקע מפרט: AXP 2000+ Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256 MB 2100 Inoo3d Ge Force 4 ti 4200 128 MB תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כן מסך קצת ישן אבל יש לי אותו ואני נמצא כרגע על קצב רענון של 85.. ולא נראה לי שזה המקסימלי... כי היה רשום באתר של מאג שברזולוציה 1600*1200 הקצב רענון הוא 86 המקסימלי.. שאלה נוספת.. קצב רענון תלוי איכשהו בכרטיס מסך ? כלומר אם יש לי כרטיס מסך חלש מאוד זה ישנה אם אני אשים על קצב רענון מקסימלי?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה: Club 3D RADEON HD4670 1024MB אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים, חלקם כבדים (כמו GTA \ Call Of Duty...) וחלקם משחקים יחסית קלים (PES\FIFA) הוא יתאים למשחקים הכבדים? בתודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המעבד הוא E2160 1.8GHZ לוח אם GA-945P-S3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
לאחר יום של חיפושים די קצר מצאתי חנות שמוכרת את ה 959NF של סמסונג (בשביל אחי) וזאת לאחר שמועות מעצבנות ברחבי הפורום אשר הכריזו כי אין את המסך יותר בארץ! אז בבקשה אנשים אל תטעו אחרים בידיעות כוזבות. אני אישית מאוד מקווה שהמסך הזה שווה את המאמץ שהשקעתי כדי למצוא אותו = 2 טלפונים לא יכולתי להסתפק במשהו אחר כי המסך שכרגע אני עובד איתו הוא ה 454PRO של IIYAMA קיצר בחנות שממנה קניתי נשאר עוד מסך אחד אשמח לתת בפרטי את מס הטלפון שלהם אם זה לא אסור בחוקי הפורום כמובן, להתראותתת.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי DIVX ואני צריך לחלק אותו לכמה קטעים (כדי לצרוב "טראקים" ל DVD) עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? (אני לא רוצה להעביר לMPEG ואז לחלק... כי זה לוקח סתם הרבה מאודדדדדדדדד זמן... אני רוצה לעבוד ישר מ DIVX) תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן. כרגע אני עם המפרט הנ"ל: Amd athlon 64 3000+ Gigabyte K8NF 1gb ddr1 400mhz geforce 6600 ספק כוח 300 וואט (אני חושב שהוא ג'נרי.. אבל אני יכול להשיג ספק כוח 300W של HEC ממחשב אחר ששוכב לי כאן בבית) אני בסך הכל לא מגדיר את עצמי כגיימר.. מידי פעם אני משחק במשחקים כמו COD4 וכאלה ואחרים.. אני גם מסתפק לפעמים בהגדרות בינוניות-נמוכות. העניין הוא שלא מזמן קניתי מסך דק.. וכך גם השתנתה לה הרזולוציה.. ומשחקים באמת הגיעו לרמה שנורא מציק לשחק בהם. אז חשבתי על ללכת על ה8600gt.. רציתי לשאול, כמה רציני הצוואר בקבוק שהולך להיות לי? מה עדיף? ה asus (שמגיע עם קירור נחמד) או ה gigabyte? והאם בכלל כדאי לשדרג את הכרטיס מסך? חשוב לציין כי אני לא מתכוון לשדרג מחשב בעתיד הקרוב אלא רק בעתיד הר…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI איכותי, הגדרתי את יציאת ה-HDMI כהתקן ברירת מחדל של שמע אך הוא נותן לי שגיאה כזאת כאילו תהליך אחר משתמש ביציאה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה עדיף יותר בסביבות סכום ה500 כרטיס נבידיה GT9600 או כרטיס ATI RADEON 4770HD איזה מהם תומכים בCUDA?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני לא רק מדבר על ההייפ הרציני שעשתה ל gf fx שלבסוף התגלה ככישלון טוטאלי , וגם לא על המחירים האסטרונומיים שלו . אלא גם על כך שכמו טיפשים קצת לפני ש gf fx יצא הם הכריזו ש GF4 TI לא יוכל להריץ את D3 חלק ולהינות ממלוא המשחק . כך הם ירו לעצמם ברגל , כשאר gf fx לא יימכר טוב , וסביר להניח שיישכח לגמרי , הם גם הודיעו שהמשחק עם הגרפיקה הכי טובה שתצא השנה לא ירוץ חלק על הכרטיסים . מטומטמים ..... סוף מעשה במחשבת תחילה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אז ככה אני רציך את הכרטיס מסך הכי זול שיספיק לי בשביל להריץ לדוגמה את המשחק ספיידרמן 3 תנו הצעות לכרטיס הכי זול
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך ה-DELL 24 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות משחקים ( 1600X1200 או אף 1920X1200) אני בעיקר מתלבט האם להשקיע עכשיו כ-3700 שח ולקנות את ה- 8800ULTRA או להשקיע בכרטיס ביניים עד אשר הדור החדש של ה- HIGH END CARDS יצא. הכרטיס הנוכחי שלי (ATI X1900XT 512MB) עושה לי טונות של בעיות החל מארטיפקטים ועד תקיעה של המחשב , ניסיתי להתקין מחדש את המחשב וגם 3 וורסיות של דרייברים.. מה אתם ממליצים לעשות ? מפרט נוכחי E6600| 4 GIGS OF RAM | asus p5wdh | x-fi xtreme music | 2 500 gigs HDD בכללי אין תקציב, אך אעדיף כרטיס של NVIDIA או 8800GTS או ה-GT החדש בתודה, שלמה
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלי וניסיתי את כל הדרייברים האפשריים יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W566N עם ויסטה פרימיום כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS שאני מנסה להתקין אני מקבל את ההודעה הבאה אשמח לעזרה רן
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
well אני לא ממש מתמצא בדברים האלה אבל יש לי 2 שאלות לגבי הכרטיס xfx6800 על כמה מעלות הוא אמור להיות..?( אצלי- 60 מנוחה 67 מאמץ) כמה הוא אמרו לקבל ב3Dmark05 ?(קיבלתי 3470) זה חשוב אז בבקשה!!!!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מסך LCD ויש לי עליו 2 כתמים קטנים קטנים - שאני יודע בוודאות שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת .... למרות שהם לא מפריעים כל כך - רציתי לדעת מבעלי ניסיון כאן - איך הם מנקים את המסך שלהם , אם בכלל ?!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שמתי לב שהמסך שלי משנה את הניגודיות שלו לבד באופן אקראי כל מספר דקות. האם יש סיבה לדאגה ? מדובר על מסך CRT בן כ6 שנים. אציין שהשינוי בניגודיות הוא מזערי, אך ניתן להשים לב. בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt עם artic coller mv5 במצב מנוחה לפי האוורסט הוא ב 57 מעלות ובspeed fan הוא ב 47...... לא מוזר?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-