עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lanzar,

שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by kobibo,

איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אולי השאלה שלי טיפשית, אבל אני רק רוצה לדעת מזה ה VIVO הזה בבקשה. תודה. LaZy-©BoY*

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  4. היי. אני מעוניין לקנות 9550 (חוסר תקציב :\ ) השאלה היא לאיזה כרטיס יש את פוטנציאל ה OC הטוב ביותר (עם איזה זכרונות הוא בא וכו').......... האפשרויות בכלליות הן: * Gygabyte 9550 ב KSP. עולה כ 370 שח. השאלה היא אם הוא עם ממשק זיכרון של 128ביט....... היתרון: זול * TUL 9550 ב למיר. עולה כ 460 שח. התירונות: למיר קרובים אלי ואמינים ואני חושב שהכרטיס בא עם קירור אקטיבי. אבל לא זול. * ASUS בלמיר. עולה כ 500 שח. יקר למדי.......... * PALIT. דיי זול: 380 שח. הבעיה היא שהוא נמכר ב "גולדטופ" שזו חנות שאף פעם לא שמעתי עליה. בעיקרון ראיתי בפורומים שונים שיש אנשים שקיבלו כרטיסים שלהם עם זיכרונות של 3.6NS וכו' שזה דיי נחמד. אם יש עוד אפשרויות טובות תגידו בבקשה. בקיצר.... אז איזה כרטיס הכי …

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס מסך לפי דעתכם טוב יותר - ati xpert 2000 pro (rage 128 pro) או voodoo 4 4500 שניהם עם 32MB זיכרון, והאם ה וודו עובד רק ב AGPX1 ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. קראו בקצרה ת'דיון ותענו על הקטע המודגש.... עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244051.msg2149953#msg2149953

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by shauli,

שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. האם מישהו מכיר כרטיס מסך מצויין שעולה שם בזול משמעותית מאשר בארץ? האם אפשר להביא לי לינק לחנות מכוונת? אשמח לעזרה, יוסי.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by shay-h,

שלום .. מצאתי בארון שלי כרטיס טלויזיה דיי ישן .. ואין לי מושג איזה דגם , או כל מושג על פרטים על הכרטיס ... חשבתי לחבר אותו במחשב של אחותי הקטנה ! האם תוכלו לעזור לי למצוא לו דרייברים וכדומה ? (ניסיתי לחפש כבר כמה פעמים אך ללא הצלחה) צילום שלו -- > http://img180.imageshack.us/img180/442/img1760la0.jpg

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  10. מה אתם אומרים? איזה יותר טוב מבחינת ביצועים? הSAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by TipX-Bomb,

אהלן, אני צריך לקנות לאבא שלי מסך, מכיוון שאני ממש לא מעודכן בזה אני מבקש ממכם המלצה. צריך שיהיה 17", שטוח, משהו פשוט ביותר, לא ברמה גבוהה. מחיר - סביבות ה-800 ש"ח, ומ-PCHARDWARE. באמת לא צריך משהו טוב,רק משהו בסיסי. תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. חשבתי על ללכת לכיוון הSHAPIRE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2526&Pname=SAPPHIRE למישהו יש המלצה טובה יותר? אפשר לחרוג באיזה 100-200

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by D.J.C,

אני יכול לקבל בחינם אחדמכרטיסים הבאים: כרטיס מסך GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ; כרטיס D3 תומך Direct 3D, Open GL. מהירות שעון DUAL RAMDAC 350. רזולוציה מקסימלית 2048X1536 בתדר רענון 75Hz רזולוציה מקסימלית ליציאת טלוויזיה 1024X768 מעבד גרפי על הכרטיס NVIDIA Geforce 4 MX 440 זיכרון גרפי 128MB 128-Bit 6ns DDR מנוע עיבוד וידאו VPE חריץ - AGP דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. או Geforce FX5200 128MB DDR AGP X8 מעבד גרפי NIVIDIA FX5200, 350Mhz DAC. רזולוציה מקסימלית 2048 * 1538 זיכרון 128MB DDR מהיר. יציאת TVOUT. חריץ AGP 8X דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. התקנה פשוטה באמצעות טכנולוגיית Autorun. תומך במערכות הפעלה XP,2000,98. או ATI Radeon 9200 SE 128MB…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by full_clip,

תקציב של עד 900 שח תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  15. היי רציתי לדעת איזה מהם טוב יותר , האם גירסת הOC של ATI חזקה יותר מה250GTS הרגיל , ראיתי בבנשמרקים שונים שה250GTS עובר בביצועים את ה4850 , גם לפי נסיונכם איזה דרייבר עדיף יותר לHD4850? רוני

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. אני רוצה להחליף את כרטיס המסך שלי, MSI GeForce3 Ti500, בכרטיס מסך אחר (מסוג AGP) למחשב לא חדש (P4 1.8GHz). המטרה העיקרית בשיפור זה הינו להתחבר למסך ViewSonic VP930B בעזרת כבל DVI. המחשב יהפוך למחשב גלישה באינטרנט, עבודות אופיס קלות, צפיה בטלויזיה ומשחקים קלים-בינוניים (למשחקים הבינוניים-כבדים יהיה בקרוב מחשב חדש מתקדם). בנוסף יש לי קצת בעיות עם הכרטיס (עדכון bios אחד נכשל ולא הצלחתי לעדכן אותו שוב - הוא עובד עם ה bios הגיבוי). אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך לצורך העניין בסביבות 600 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  17. שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by UFO,

שלום !!!!!!!!!! לי יש תקציב של 600 שקל איזה כרטיס מסך לקנות? אבל אני מבקש שלא תכתבו סתם מי שבאמת מבין שיעזור לי לבחור שהכי טוב ושווה ב-600 שקל בתכתבו דגם מדוייק חברת וכו,.....

19. Started by Tommy,

ATI Cat 4.7 Omega 4.7 ATI Radeon DNA-drivers 2.7.4.7 אפשר לדעת איזה מביניהם הכי טוב? שמעתי שהDNA הוא דרייבר שפרץ את ה cat 4.7 ושיפר איכות תמונה + FPS....

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by alex321,

שלום רב לפניי כמה ימים נשרף לי הכרטיס מסך (HD4870) לצערי החלטתי שאני רוצה לחדש את המחשב שלי לעוד כמה שנים טובות מבקש את עזרתכם המפרט שלי: GA-EP45-DS3-GIGABYTE intel Core 2 Duo E8400 clock speed 3.0 2*2GB ddr2 1066 ספק כח-Enermax Pro 82לא בטוח עם זה 425W או 525W לא רשום עליו בשום מקום ??? הכרטיס מסך שנשרף – HD 4870 :'( מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש ,ועל הדרך חשבתי לעשות שדרוג למחשב אנא המליצו לי איזה כרטיס מסך ??(אני לא גיימר כבר,אבל חשוב שהייה חזק) אני בעצם רוצה לשדרג את המחשב לעוד כמה שנים טובות(האם זה בכלל כדאיי??) איזה כונן SSD מומלץ ביותר נפח 60 GBSATA2 יספיק לדעתי,מה אתם חושבים?? בנוסף האם כדאיי גם להוסיף זכרונות DDR2 ?? ואיזה קירור מומלץ ל…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  21. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by deangefen,

שלום, ביום חמישי אטוס לארה"ב לאחר שהכרטיס מסך הקודם שלי 7800GTX לא מתמודד בצורה טובה כל כך אם GTA IV החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג כרטיס המסך. השאלה היא מה הוא הכרטיס שמתאים לי המערכת של הינה כזאת: AMD 4400 ASUS A32NSLI DELUX 2 GB RAM VAPOCHILL PE SILVESTONE 650WATT אשמח לעזרה איזה כרטיס מסך יתאים לי, יש לזכור שהכניסה של הכרטיס מסך הינה PCIe X16 ולא הכניסה 2.0 מישהו יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי (אולי ?HD4870) תודה מראש, דין גפן

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by demotic,

המסך כל שנייה נכבה ונדלק והמחשב עושה לעצמו ריסטים.. נראה לי נכבה לי הכרטיס מסך עכשיו יש לי X1900GT מה אני יכול לקנות שיתאים ללוח אם שלי \ מעבד לעכשיו? לא משהו רציני פחות או יותר באותו הרמה עד שנשדרג.. Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by eli33,

שלום לכולם לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב. חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי. אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד? בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נ…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by 11GnR,

היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים