עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by daniel1234,

איזה כרטיס עדיף? INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 550) או INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 560) או ‏eVGA‎ - ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ (ש"ח 520) שלושתם נראים משתלמים. אבל לאיזה מהם יש היחס מחיר/איכות הטוב ביותר? האם הם יכולים להתמודד עם משחקים כדוגמת crysis בצורה ראויה? ומה בעצם מוריד להם את המחיר?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. הזמנתי מPANDAS בבאר-שבע את הכרטיס הזה: GECUBE RADEON HD 3850 512MB DDR3 PCI-E GC-XHD3850PG3-E3 ולאחר יום היתחרטתי והזמנתי את הכרטיס הזה: inno3D Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E האים עשיתי טעות כשהחלפתי את כרטיס המסך אים כן יש אפשרות לחזור לדגם הקודם

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by sagioto,

שלום, עקב העובדה שישה קפיצת מחיר די רצינית בין השניים (1150 לGT ובסביבות 1700 לGTS) אני רוצה להבין מה ההבדלים בבציעוים שהכרטיסים מציעים ומי מהם נותן יחס עלות-ביצועים טוב יותר?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by Bug2000,

זה הכרטיס : http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gts_512.htm השאלה אם הליבה שלו היא G92 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by DarkAvenger,

קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by Iron~Chef,

ואיך הו יריץ gta חדש

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. Started by loop13,

אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by RotemS,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. כרגע יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX 5200 והוא לא מצליח במיוחד להעביר תמונה נקייה לטלוויזית 32" שיש לי בסלון, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף בכדי שאני יוכל להנות מסרטים מהמחשב..

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by pro.surfer,

שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  11. לכתבה: http://www.maximumpc.com/article/news/amd_reorganization_brings_ati_completely_fold

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  12. תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 500 שימושים עיקריים: גיימינג בעיקר וגם עריכת סרטים פה ושם חנות: אין חנות ספציפית עדיף אפילו eBay מפרט של המחשב: מסך: 20'' רחב מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0GHz לוח אם: nVidia nForce 550 + MCP55S ספק: EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by cockpit,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב 800 ש"ח בערך. הכרטיס ישמש למשחקים ולשימוש במדיה סנטר כאשר הוא מחובר גם לטלויזיית HD. המסך הרגיל שלו הוא 22" ואני עובד איתו ב1680*1050. מפרט המחשב: לוח Gigabyte P35-DS3L זכרון 2GB DDR2 800MHZ מעבד Q6600 ספק כוח Corsair 450W Pure תודה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

15. http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by arielJ,

שלום לכולם, אני עסוק כרגע בפרוייקט שדורש ממנו תכנות לCUDA, (תכנות מקבילי ישירות לכרטיס) החלטתי שהGPU שיתאים לי מבחינת עלות/תועלת הוא GTX 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, אני מצרף את הכרטיס לקנייה של המחשב (נייח). הציעו לי כרטיס של חברת gainward - עליה לא שמעתי לפני. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים של החברה? האם לדעתכם מומלץ לרכוש כרטיסים שלה או שעדיף ללכת על משהו מוכר יותר כמו Asus או gigabyte תודה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי כרטיס המסך החדש של AMD, שנוצר על מנת לשרת את קהל המשתמשים אשר מחפש תמורה טובה בהשקעה מינימלית בימי מחסור מאתגריםלכתבה

18. Started by lgmtk,

שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by יונתן4,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, לא גיימר כבד אבל בעיקר בשביל משחקים התקציב הוא 700 ש"ח עם חריגה עם חייב DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ViewSonic 19" LCD VP930 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ATI Radeon HD 2900 XT (512 MB)

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by deadrineep,

אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: intel core 2 duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVidia GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.