עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IdanS,

שלום רב!! שאלתי היא האם כדאי לקנות כרטיס קול וכרטיס גראפי מובנים על לוח האם,או שעדיף לקנות אותם ככרטיסים נפרדים מורכבים בתצורת PCI,בסלוטים שעל לוח לוח האם? מה היתרונות והחסרונות של כרטיסים מופרדים מול כרטיסים מובנים?ועד כמה כרטיסים מופרדים משפיעים על ביצועי המערכת ומשאבי המערכת? תודה וחג שמח!

2. Nvidia מחלקת סיריאלים לבטא של Guild Wars 2 חינם!כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לכאן http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions#fp=method=callback&uid=780519310למלא את מה שצריך, ואתם מקבלים את הסיריאל מיידית!כל הכבוד להם

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by scylla,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by BoA,

אז ככה, יש לי רדאון 9600 וcatalyst עם control ceter and panel והגירסה די ישנה (5.2 נראה לי) והתקנתי אותו אחרי פורמט אחרון שעשיתי. אף פעם לא ממש הבנתי איך לעדכן את הדרייברים וזה נושא די בעייתי בשבלי בגלל שאני לא יודע איזה גירסה להוריד (עם פאנל, בלי וכו') ועם למחוק את כל הקשור לדרייבר או שרק את הדרייבר עצמו? אשמח לקבל הסבר קטן שידריך אותי בעניין הזה כי אני רוצה לעדכן לגירסה 5.5 והאם זה מומלץ להשתמש באיזו תוכנה שמוחקת עקבות של הדרייבר הישן?, אם כן אמח לקבל לינק תודה ומקווה שזה המקום הנכון לשאול.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by sirsnir,

דיברו על זה ש DX10 לא יתמך ב XP....מה כן אפשר יהיה לעשות עם כרטיס כזה בXP? הוא ידע לעבוד מול DX9? או בתרגום לעברית אם אני קונה כרטיס DX10 מה הוא שווה בXP?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  6. תודה

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by T-Flash,

מה זה הת'רד הזה? מי שלא הבין, ככה זה נראה לפני שהגבתי:

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by DAVIDD,

איך הכרטיס הבא למשחקים? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57256V.htm אני הולך להביא אותו בערך ב500 שקל שווה? :s05:

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  10. היי רציתי לשאול האם HD4670 יספיק לצרכים האלה? וד"א אם אני זוכר כרטיסים של ATI מוציאים HDMI מלא ז"א גם AUDIO וגם VIDEO.

11. Started by Superj3w,

אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  12. -גודל הזיכרון -מהירות הזיכרון -סוג הזיכרון?gddr/2/3 -מהירות השעון -גודל הMemory Bus (128/256Bit) ומה זה RAMDAC?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  13. היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/, ותהיתי אם ה Dell 24" 2408WFP Ultrasharp יתאים פה. המחשב אמור לשמש לגיימינג חובבני, צפיה בסרטים ולתוכנות עיצוב גראפי כמו פוטושופ ופריהנד. אני יודע שמסך הרבה יותר פשוט יתאים פה לא רע, אבל החלטתי שאני מעוניין להשקיע במסך הזה, בעיקר כי הוא מעולה לצפיה בסרטים. השאלה היחידה שלי, היא האם כרטיס המסך יהיה מספיק טוב כדי להריץ עליו בצורה שמניחה את הדעת את המשחקים האחרונים ואת אלו שיגיעו, ברזולוציה הטבעית של המסך (1920X1200)?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  16. אני עובד הרבה עם מאייה ועם מקס וכרטיס לא סוחב כבר ואני מעוניין לקנות חדש רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב קיום בשוק שיתאים לעבודה כבדה כזאתי . המחיר בכלל לא משנה .

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב עוד חודש שבמתוכנן יהיה בו 8800GTS 640MB האם הגעת הכטיסי הHIGH END תומכי DIRECTX 10 של ATI כמו ה2900 ירדו המחירים של ה8800 שלי? תודה רבה... ;D

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Eli100,

שלום, יש לי כרטיס מסך מאוד ישם Sapphire X800GTO2 ויש לי מסך שתומך ב1920X1200 אתמול הביאו לי סרט 720P בפורמט MKV שאני מפעיל אותו במדיה פלייר קלסיק רואים יפה מאוד כמו שצריך אבל יש בסרט תקיעות ורואים את הפה שלהם זז ורק אחרי איזה 10 שניות שומעים ובקיצור מלא פאקים... זה בגלל הכרטיס מסך או בעיה אחרת?

19. Started by Impreza,

יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  20. טוב אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה) ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by lumi,

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by oor,

אז ככה יש לי gforce fx5600 מסך 17" סטנדרתי מסך 12" +- lcd מחובר לגג המחשב וגם טלוויזיה 29" שמחוברת למחשב עכשו להפעיל 2 מסכים בו זמנית זה לא בעיה אבל האם יש אפשרות שכל השלושה יפעלו ביחד ??? 17" מחובר ליציאת vga רגילה 12" מחובר ליציאת dvi והטלויזיה לS-vidio out בדריוור של nvidia אין אפשרות להפעיל את כל השלושה יחדו אולי למישהוא יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by MiD,

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא מסכים כאלה בארץ? ומה מחירם? למשל הדגמים האלה: N'view Z255 SHARP QA-1500

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by ilay22,

מצאתי רק דגם אחד של KVM שתומך גם ב DVI וגם ב USB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3980 אני חושב לחבר אליו מסך 30" שדורש חיבור dual link, מישהו יודע אם זה יעבוד? ואם לא, יש KVM שמתאים?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים