כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
נניח שיש לי משחק דו מימד, האם ה AA יעבוד עליו? (אני יודע שאני רק צריך לנסות אבל ההתקנה ארוכה מדי) כי הצלחתי להפעיל אותו דרך הכרטיס מסך במשחק שלא תומך ב AA והוא הפעיל את הפונקציה הזאת, רק שזה היה משחק תלת מימד.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע כרטיס מסך חדש HD5850 הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה זה כנכנסתי לסרטון ביוטיוב ואחרי כמה שניות שהסרטון רץ המסך נהיה שחור ואז לסרוגין אני רואה פתאום את העכבר ולפעמים את המחשב שלי אבל הכל זז לאט ככה איזה 10-30 שניות ואז המחשב מתכבה. עכשיו זה קורה לי גם כשאני באמצע משחק! הנה השגיאה המוזרה שאני מקבל חיפשתי על זה הכל באינטרנט ולא מצאתי כלום . חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 85C85510 BCP2: 9240AC4E BCP3: 00000000 BCP4: 0000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\031909-19952-01.dm…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב החדש שקניתי, מארז Antec NSK3300 (בא עם ספק של אנטק 300W) לוח אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor (65W) 1 ג'יגה של זכרונות DDR2 אני חושב לקנות את ה-7900GS של ג'יגה בייט שלפי מה שהבנתי מגיע עם מהירויות גבוהות יותר מהרגיל. אולי לעשות לו עוד קצת OC. לא גיימר כבר, בעיקר אני מתכוון לשחק ב-Neverwinter Nights 2 ו- Gothic 3. אולי קצת C&C 3. הכרטיס הכי זול שמצעתי בינתיים הוא 982 ש"ח (למזומן). חשבתי גם על ה-1950PRO אבל הוא צורך יותר הספק (ואני די מוגבל פה) וגם אני לא בטוח שהוא יכנס לי למארז (מיקרו ATX). מה דעתכם? האם זה כרטיס משתלם לגיימר קליל שבעיקר הולך לשחק במשחקים הנ"ל ומרוצה מה-XP שלו? (וגם אשמח לשמוע על מחיר יותר טוב…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר ממיר של YES למחשב ושיתפקד כטלויזיה ולכן החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה, אך שמתי לב שבכרטיס מסך שיש לי כרגע ( Bliss 8800 GT 512MB GS) יש חיבור Svideo, האם הוא יכול לשמש לי ככרטיס טלויזיה או שהחיבור משמש רק לout ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מסך 17" יש לי 1200 שקל ואני רוצה מסך שיראו הבדל באיכות תמונה ובכל מה שקשור לחיצוניות! אבל ממש!!! עכשיו יש לי פרו-וויו שטוח 17" שאמרו לי שהוא חרא ברוכים גולדה מאיר ואני מבקש ממני שמבין שיתן לי איזה עצה עד 1200 שקל והבדל כמה שיותר גדול באיכות התמונה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלה קצת דבילית, אבל אני רק רוצה להיות בטוח במאה אחוזים. בלוח האם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II, האם התאימות היא לכרטיס מסך (במקרה הנ"ל X800GTO)ו עם כניסת PCI-E? אני מניח שהשאלה תענה במהרה וניתן בהחלט לנעול לאחר מכן. :-) תודה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כמעט כול חברה הוציאה כרטיס כזה, ההבדל היחיד הוא במחיר (חלק אפשר באיזה 2700 וחלק מגיעים ל3400) השאלה אם פרט למחיר ונניח איזה משחק שאתה מקבל מתנה או דברים כאלו, יש הבדל?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אבל אין לי תקציב לlcd . מה ההשלכות (לגבי משחקים) בקניית מסך שפורפרת?
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם דאי הסתבכתי בעדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי זה הכרטיס שלי: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition אגב רשום win32/64 בהורדה. איך אני בודק מה אני, אין לי מושג בזה אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הסתכלתי על הכרטיס מסך הזה : http://tms.co.il/product/5234 (ב774 שקל) , השאלה היא האם עכשיו אחרי שיצאו ה260 ו 280GTX ירדו המחירים על סדרת 9? אם כן בכמה , וכמה זמן יקח לזה? לא לאמר לי לחסוך ל950 שקל ולקנות 4850 , ההורים שלי פשוט לא יתנו לי לבזבז עוד
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: Sony SDMHS94P אני מאוד מרוצה ממנו הוא 12MS ומאוד בהיר זמן תגובה: 12MS יחס ניגודיות: 1:500 בהירות: 400cd/m^2 כניסות: דיגיטאלי-DVI + אנלוגי-D-SUB פיווט: אין כיוון גובה: אין רמקולים: אין הוא ממש אחלה בסרטים וגם במשחקים אבל במשחקים חשוכים כמו DOOM או FEAR כשמגיעים למקום ממש חשוך אפילו אם אני שם אותו על בהירות HIGH שהוא אצלי תמיד על MIDDLE אז בכל זאת זה לא בהיר כמו שזה צריך להיות ומה שהכי מוזר זה שהתמונה עצמה כאילו חשוכה אבל מסביב לתמונה בקצוות של הפאנל יש מין יש הילה כזאת של אור. בכל מסכי ה LCD זה ככה אם לא אפשר לעשות משהו?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היה ברשותי ברטיס מסך Geforce 8800GTX של חברת XFX הכרטיס התקלקל ונתתי אותו לתיקון בחנות עבר כבר חודש מאז שהוא נמסר והחנות מציעה לי במקומו Geforce 9800GTX OC with Arctic Cooling Accelero Xtreme של חברת INNOVISION בתוספת של 500 שקלים האם כדאי לי לקבל את ההצעה?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום . רציתי לשאול האם יש הבדל בין כרטיס מסך 8500gt ל8600gt? תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, קניתי לא מזמן מספר חלקים למחשב כשה4890 שלי עושה לי קצת בעיות ואני ככה"נ אחזיר אותו ואשדרג למשהו חזק יותר, רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס כדאי לקחת במקומו בהנחה שאני מוסיף עד 500 ש"ח. המפרט שלי בנוסף הוא מעבד CORE I5, 6GB RAM 1500GB HDD לוח P55 של GIGABYTE מסך 20' של ASUS וספק לא ג'נירי די חזק (לא זוכר, נדמה לי 450 או 500 ) אשמח להמלצות, אני מעדיף המלצה לכרטיס של ATI על פני NVIDIA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, אינטנרט ותכנות בVS2008 . חיים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליכים לקראת מחשב חדש (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325226.0), וחזרתי להתלבט בנושאי כרטיס המסך והמעבד. אני עובד בצורה כבדה של עיבוד תמונה בפוטושופ (מאות מגה וגם לפעמים יותר מג'יגה), שאר תוכנות דו-מימד , גם תכנות, אינטרנט, פלאש. העבודה שלי בתלת-מימד היא כמעט אפסית ואינה שיקול בשאלה שאני שואל. שאלתי: האם יש יתרון לכרטיס מסך Quadro FX1500 או אפילו Quadro FX1700 כאשר משווים אותם לאופציה של 8800GT. שוב אני לא מדבר בעבודות תלת-מימד אלא דו-מימד כמצויין בתחילת ההודעה. אם כן , האם לדעתכם ההפרש של 700 שקל או יותר, משתלם ? אפשר לציין גם כי יתכן כי אם ארכוש מעבד QUADRO ולא 8800GT, אז אולי אצטרך להתפשר על מעבד כפול ליבה ולא מעבד 4 ליבות אשמח לתשובה …
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות שעומדות לרשותי שחוסכות לי הרבה כסף בקניית הכרטיס : 1. חבר נמצא בארה"ב אז אני יכול לעשות הזמנה דרך האתר NEWEGG או TigerDirect ולבחור בין Asus ל Gigabyte שטווח המחירים נע בין 2000-2100, החיסרון הוא שלא תהיה לי אחריות ואני די מסתכן פה אפילו שהאחוזים לכרטיס תקול מאחת החברות הללו הוא הם מזעריים. 2. חבר שמוכר את הכרטיס של חברת ZOTAC במחיר של 1700 ועם אחריות לשנתיים ב ksp(נמצא אצלוו שלושה חודשים). אז זה שיקול של כרטיס פחות ממותג ופחות מקורר עם מהירויות בסטוק וכמובן האחריות לעומת כרטיס "פצצתי" יותר וקצת יותר יקר אפילו בלי אחריות. *הייתי בכיף מביא Evga בלי לחשוב הם יותר זולים וגם המבחר שלהם לכרטיס 680 הוא יותר מגוון אך אחרי קריאה ברשת הבנתי שיש המון בעיות עם …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות 9550 (חוסר תקציב :\ ) השאלה היא לאיזה כרטיס יש את פוטנציאל ה OC הטוב ביותר (עם איזה זכרונות הוא בא וכו').......... האפשרויות בכלליות הן: * Gygabyte 9550 ב KSP. עולה כ 370 שח. השאלה היא אם הוא עם ממשק זיכרון של 128ביט....... היתרון: זול * TUL 9550 ב למיר. עולה כ 460 שח. התירונות: למיר קרובים אלי ואמינים ואני חושב שהכרטיס בא עם קירור אקטיבי. אבל לא זול. * ASUS בלמיר. עולה כ 500 שח. יקר למדי.......... * PALIT. דיי זול: 380 שח. הבעיה היא שהוא נמכר ב "גולדטופ" שזו חנות שאף פעם לא שמעתי עליה. בעיקרון ראיתי בפורומים שונים שיש אנשים שקיבלו כרטיסים שלהם עם זיכרונות של 3.6NS וכו' שזה דיי נחמד. אם יש עוד אפשרויות טובות תגידו בבקשה. בקיצר.... אז איזה כרטיס הכי …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם טוב יותר - ati xpert 2000 pro (rage 128 pro) או voodoo 4 4500 שניהם עם 32MB זיכרון, והאם ה וודו עובד רק ב AGPX1 ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שווה משהו ? 270 ש"ח ואם יש הבדל משמעותי בינו לבין HD4350 שעולה 195 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד.. דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי GEFORCE 4 MX AGPX8 חדש שמשום מה אני לא מסוגל להתקין את הדרייבר של NVIDIA באמצע ההתקנה של FORCEWARE יש RESTART ואחרי שהווינדווס עולה, יש הודעה על שגיאה חמורה. הנה המפרט למקרה שזה רלוונטי: לוח אם של אינטל D850GB עם AGPX4 מעבד פנטיום 4 1500 256 MB RDRAM ניסיתי להתקין שוב אחרי פרמוט והתקנה מחדש של XP - לא עזר... מה יכול לגרום לזה? מה אפשר עוד לנסות?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-