כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
רציתי רק לדעת איזה כרטיסים אפשר להשיג בגרסת AGP כי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי אני ראיתי בסטיקי ש 7600GT הכי משתלם
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם אני מצפה לכרטיס מסך ASUSS שאזל כרגע הציעו לי תחליף SPARKLE 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail במקום ASSUS 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail מה דעתכם אנא תשובתכם המהירה
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למרות שהביקוש לכרטיסי AGP מתקדמים הולך ופוחת, חברות כרטיסי המסך לא מתכוונות להפסיק את הייצור שלהם. מבין הכרטיסים של NVIDIA, סדרת כרטיסים 6600 הייתה הבחירה הנפוצה והמשתלמת ביותר למי שהיה לוח תומך AGP. ככל הנראה סדרת 7600 תחליף את סדרת 6600 בכרטיסי AGP. האתר HKE PC פירסם סקירה על הכרטיס MSI 7600GS AGP. הנתונים של הכרטיס לא שונים מגרסתו של הכרטיס ל PCIE: 12 צינורות עיבוד. 400MHZ מהירות לליבה ו 800MHZ מהירות לזיכרונות. 128BIT רוחב פס לזיכרונות. 256MB של זיכרון DDR2. בהשוואה ל X1600P ל AGP, הכרטיס 7600GS AGP לא מפסיד פעם אחת! וההבדל בינהם הוא גדול! ואילו בהשוואה עם 7600GS PCIE הכרטיס ל AGP לא מנצח פעם אחת אפילו!, אבל ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים. המחיר של הכרטיס אמור להי…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איך ה4850 של גיבהבייט אני מדבר עם הגרסה עם המאוור של זלמן
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לסדרת הGTO 1) יש GTO2 לAGP? יש פה כמה שאומרים שכן, כמה שלא, בסקירת כרטיסים בפורום כתוב שכן וגם תסתכלו בלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 כתוב GTO אבל הפרטים הם של GTO2 מבחינת גודל ותדר זכרונות, נכון? אה וגם זה SAPPHIRE אז זה הגיוני בגדול 2) X800GTO2 אוברקלוקד עד לX850-XT-PE יצור במחשב שלי צוואר בקבוק נכון? Northwood 2.6GHZ
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כרגע אני לא במחשב עם התמונות אבל התוצאות הן: auqamark3= 35000~ 3dmark 2001 = 15601 3dmark 2003 = 5100~
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל S-VIDEO מהמתאם שמגיע עם הכרטיס מסך לטלביזיה, לכניסת SVIDEO בטלביזיה. בכל ה-AVים השונים בטלביזיה רוצים את התצוגה של המחשב יפה, רק בשחור לבן מותקנים הדרייברים האחרונים של NVIDIA עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1086461354,53451, לפי התוצאות אני רואה שבמחשב כמו שלי עם P4 2.6C הX800 לא יתן ביצועים יותר טובים בהרבה משל ה9800XT. בעצם כדאי לי לשכוח מקנייה של הכרטיס שאני די מאוהב בו?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר ??? תודה לעוזריים=]
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כעת 5870 1GB ואני עומד לקבל 2 כרטיסים של 5770. הלוח שלי Gigabyte GX-X58-EXTREME תומך ב-CrossfireX של 3 כרטיסים, ויש לי ספק CoolerMaster 750GX. מבחינת הספק אין לי ספק שהוא יחזיק. השאלה היא, האם אני אקבל תוספת ביצועים עם עוד 2 5770? החיבור הוא 2 "גשרים" בין כרטיס אחד למשנהו? אשמח אם תוכלו להבהיר לי קצת בנושא. תודה רבה, וחג שמח לכולנו. טל.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום הרצתי בדיקה ב3DMARK05 וזאת התוצאה: http://loading.co.il/uploads/93907916.JPG איך היא בסדר? דרך אגב צריך להריץ שהמחשב במנוחה? הרצתי ישר אחרי ששיחקתי FEAR
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי איפה אני יכול למצוא מה הגודל הפיזי של כרטיסי המסך ?? ויותר ספציפית 8800GTS תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר מיושן והכרטיס מסך הנוכחי התקלקל לספק שלי אין חיבור לכרטיס מסך הכרטיס רק מחובר ליציאת pci-e תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז לאחר שרובכם ראיתם לאיזה תחבולה נפלתי והספדתי הרבה כסף בה התקשרתי לחברה שממנה קניתי ת"ראדון" והם אמרו שאני ישלח להם תכרטיס והם מעברים תכסף חזרה אלי אני מקווה שזה מה שיקרה ואז אני יכול סוף סוף לקבל תכרטיס שאני חולם עליו כבר חודשיים עכשיו יש לי כסף ואני לא יודע איזה לקחת ולמה המחירים כאלה שונים אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל איזה יצרן של איטי רוצים 3000 ומעלה זה יקר מאוד ספיר רוצים 1500 ויש עוד כרטיס שלהם שעולה 2300 ככה ואני לא מבין למה הרקולס החברה הכי חזקה שיש 2700 או של גיגכואב שלפי מה ששמעתי חרא של כרטיס והוא עולה 2700 מה כדאי חשבתי על הספיר אבל זה מוזר שהוא עולה ככזה זול ומה הקטע של איטי 3000 שקל על כרטיס ישר בלי תסוספות חשבתי על הכרטיס של הרקולס הוא נראה טוב ויש…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מעוניין בעזרה לקניית כרטיס מסך לצורך PES 2012. תקציב - עד 300 ש"ח. ספק של 400W שבא מובנה עם המארז. לוח -אם GIGABYTE GA-G31M-S2L תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רוב כרטיסי הX800GTO לא יוכלו להפתח ל16 צינורות עיבוד חוץ מהX800GTO של SAPPHIRE גירסת הFireblade שלו יהיה אחוזי הפתיחה הגבוהים ביותר בגלל שהוא מבוסס על הX800 GTO² http://www.vr-zone.com/?i=2707&s=1
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם צריך קודם להסיר את הDRIVER הנוכחי של כרטיס המסך ואז להתקין את הDRIVER של המשחק? או שצריך להתקין את זה על הDRIVER הנוכחי של הכרטיס מסך? והאם בכלל זה משפר את הביצועים של כרטיס המסך במשחק ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI איכותי, הגדרתי את יציאת ה-HDMI כהתקן ברירת מחדל של שמע אך הוא נותן לי שגיאה כזאת כאילו תהליך אחר משתמש ביציאה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, עם או בלי לקשר לבעיה שמוצגת בת'רד על מסכים כחולים, עם המחשב החדש קניתי מסך חדש סמסונג 730B (תודה למי שאומר בליבו תתחדש) אני לא מצליח לכוון את התדירות ליותר מ 60 HZ ברזולוציה של 1280:1024 בהגדרות המסך. כאשר מבטלים את ה V ליד hide modes that this monitor cannot support נוספת האופציה של 75 HZ, אבל לכאורה המסך לא תומך בזה. לא ניראה לי הגיוני שהמסך הזה לא תומך ביותר מ 60 HZ... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס מסך AGP עד סכום של 1200 שקל. השאלה איזה כרטיס יהיה הכי טוב לתקציב הזה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. לא מבין בזה כלום אז לא כועסת. 2. ברשותי הכרטיס הבא: Inno3D Tornado FX 5700LE 256MB 3. יציאות DVI, S-video and VGA outputs ראה תמונה 4. ה"חוטים" שקבלתי עם הכרטיס: S-Video to composite converter as well as a DVI to VGA converter ולשאלות- 1. מה הדרך היעילה ביותר לחבר הכרטיס ל TV טושיבה שנמצאת כ- 10 מטרים ~ מהמחשב? 2. האם חיבור בכזה מרחק לא פוגם/מעוות/בלתי אפשרי באיכות התמונה? 3. איזה "כבל מאריך" בדיוק לקנות שיתחבר לכניסות rca ב TV (או איך שלא קוראים ל-3 הכניסות אדום צהוב לבן)? 4. האם החיבור הנ"ל יעביר גם קול ? 5. מצטער על הבורות ותודה לכל העונים... בתקוה שיהיו כאלה... יש סרטים במחשב רוצה רואה בטלויזיה כמו בן אדם תרבותי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-