עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו את הכרטיס ואת הדגם במפרט. הוא בא עם OC מהיצרנית וקירור מיוחד של Zalman . הנה הכרטיס: עדיין אין לי אותו, אז אני שואל, הוא שקט? איך הוא יריץ משחקים כמו Crysis ברזולוצייה של 1680X1050 ואיכות MED עם המפרט בחתימה?

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by oOtalOo,

השאלה היא כמה רעש עושה Gainward GeForce GTX 460 Golden Sample מפה ^ אני מבין שהוא עושה 41.7dBA ממרחק מטר אבל אני לא יודע תכלס כמה רועש זה 41.7dBA אז מה נראה לכם? זה נחשב רועש, לא רועש או רועש בקטנה(לא מציק)? לי רעש מהמחשב לא מפריע כל עוד זה לא נורא ואיום, כרגע יש לי מחשב ישן שרועש בקטנה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by good__one,

היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם בעיית חום קשה הכרטיס מגיע לטמפ' של 103 במצב מנוחה שהמאוור על 40 אחוז. שמתי לב גם שהכרטיס הפסיק לזרוק את האויר מפתח היציאה האחורי כאילו נסתם אולי זאת הבעייה.. מה ניתן לעשות בעניין זה? דגם הכרטיס HD4870

5. שלום, לפני כמה דקות רכשתי את הכרטיס הזה מזיגזג : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 המפרט שלי הוא : CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) עכשיו יש לי כמה שאלות, הראשונה, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח אם הנ"ל? האם המפרט ינצל את הכרטיס עד הסוף? מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותו? פשוט להוציא את הכרטיס הקודם מהמקום, לחבר במקומו את הכרטיס החדש, למחוק את הדרייברים הישנים ולהתקין חדשים? (הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 4 MX440) תודה מראש ואיני בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אז אני מצטער מראש.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by dorratz,

תראו, ATI היו בטוחים שהם הולכים להוציא כרטיס טוב יותר מהכרטיס המושלם שנקרא R9500 PRO, אז מה הם עשו? העלו לו את מהירות הליבה והזיכרון ונתנו לו תמיכה בגרסאות מתקדמות יותר של הטכנולוגיות של ATI(כגון SMOOTHVISION ו-SMARTSHADER), אבל, ATI עשו משהו שאני לא מבין למה הם עשו אותו: בעוד של-RADEON 9500 PRO היו 8 צינורות עיבוד(Rendering Pipelines), החכמולוגים הגדולים ב-ATI החליטו לתת ל-RADEON 9600 PRO רק 4 צינורות עיבוד! אז מה הפלא שהוא מפסיד ל-R9500 PRO בכל הבנצ'מרקים? ממש לא מבין את ה-ATI האלה... :

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RayZ,

אני לא אוכל ממש להסביר במילים, רק תוכלו לראות בתמונה למה אני מתכוון ובדיוק. זה אמור ליהיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dudemeister,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם פרסמתי את ההודעה הזאת בפורום גרפיקה והמליצו אותי להעביר אותה לפה סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device …

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by morangal555,

הסתכלתי בKSP וראיתי שהם מפרסמים כרטיסי מסך של חברת Galaxy מישהו יש לו ניסיון איתם \ המלצות? דגש על ה?6800XT 128MB DDRIII, TV, DVI, PCI-E? ב640 ש"ח שווה משהו??? זו חברה גנרית? בחיפוש שערכתי באתר מצאתי דעות חלוקות החל מ"חברה מעולה מהמובילות בארה"ב" ועד "חברה על הפנים בין הגרועות בשוק לא להתקרב" תודה מראש לכל המגיבים

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות עם המחשב החדש את הרדאון 800 ולא הבנתי מה ההבדלים בניהם ומה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by חן מ,

היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by agishron,

עד היום תמיד היו לי כרטיסים של ATI. בגלל שאני עובד עם שלושה מסכים, תמיד יש לי כרטיס עיקרי 4850 ואחד משני 4550 לפי מספר שבועות התקנתי ADOBE CS5 וגילית על ה MERCURY ENGINE שחייב כרטיס GTX285 על מנת לנצלו. לאחר שהתקנתי את ה GTX285 הייתי בטוח שאם אני רוצה לחזור להשתמש בשני כרטיסים במקביל, אני אצטרך עוד כרטיס בסיסי של NVIDIA. היום החלטתי לנסות ולשים את הכרטיס הבסיסי של ATI במקביל ל GTX285, וזה עובד מצויין!!! אם מישהו חושב שעשיתי טעות, או שיהיו לזה השפעות בעתיד, אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מנהל ההתקנים הנוכחי של מפתחת השבבים כולל תמיכה במאפיין חדש שמוזכר בצורה שולית, אך עשוי להוות את תחילתה של מהפכה אמיתית בעולם העיבוד הגראפי בהתבסס על חיבור Thunderbolt חיצוני הגירסה הטרייה של מנהל ההתקנים מבית NVIDIA, גירסה 361.75, הוסיפה תמיכה במערכי SLI עבור מספר כותרים בולטים שעליה דיברו במספר גדול של מקורות ברחבי הרשת. עם זאת, אותה גירסה טרייה הוסיפה תמיכה נוספת ומעניינת לא פחות, באופן צנוע וכמעט ללא אזכור – התמיכה בחיבור כרטיסי מסך באופן חיצוני, בהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3. התמיכה החדשה הזאת, שמוגדרת נכון לעכשיו כבטא אשר נתמכת בידי כל דגמי משפחת ה-GTX 900 של המפתחת, כרטיסי ה-Titan X וגם על ידי ה-GeForce GTX 750 וה-GeForce GTX 750 Ti, מתחברת ישירות אל מה שר…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by whatthedude,

הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך, הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום) ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר. ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר. ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר. ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר. זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים. זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה. מישהו יכול אולי לתת חוות דעת? יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך? יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, נמאס לי מהמסך הגדול שיש לי על השולחן ורציתי לקנות חדש.. אבל מאיפה יהיה לי כסף? אני יודע שזה ממש ממש ממש קצת כסף אבל אני חייב מסך חדש!!! יש לי בסך הכל 500-600 שח!!! ממש תודה רבה רבה מראש!!

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  18. קישור- http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010380048+1069609639+4017&Submit=ENE&SubCategory=48 ומה זה OPEN BOX? חשבתי על הכ. מסך הזה- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102002 או זה - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121020

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by arkadi_s,

אהלן , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 המפרט הוא: מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU קודם כל יש לי התלבטות בין 2 הכרטיסים הללו: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 מן הסתם שהשני יותר טוב , השאלה היא האם הוא לא חזק מדי לשימושים שלי? זה לגיימינג כמובן ואני כן מריץ משחקים כבדים אבל לא מסוג המשחקים כמו באטלפילד 3 ... בנוסף נאמר לי שאם אני משדרג לראשון מבינהם אני לא ארגיש הב…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by galgul,

מה יותר איכותי? יותר מהיר? עם ביצועים יותר טובים.. תודה. גל.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by joniar,

סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by danvis,

מישהו פעם אמר לי שיש דרך לשפר את האיכות תמונה של הרדאון משהו בחידוד של התמונה, אני לא בדיוק בטוח מה, אולי מישהו מכם יודע מזה ואיך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by omrid14,

יש לי 8800GTS 320 .... והלוח אם שלי תומך CROSSFIRE ולא SLI.... אז חשבתי ורציתי לשאול אם כדאי לי להחליף על חבר שלי שיש לו 1950X של ATI ולהביא עוד אחד ולעשות איתם CROOSFIRE ? זה שווה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by ילד-hw,

היי לכולם ! אני רוצה לקנות ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט מ- הדובים ורציתי לדעת הם מוכרים שם את הריידון הנ"ל של הרקולס ב- 1980 ש"ח וזה OEM ורציתי לדעת עם אני יקנה את זה מה יחסר לי עם לא קניתי את הריטייל? והעם זה כדאי?!? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by fender1989,

יש לי 1200 שקל ואני קונה כרטיס מסך חדש כי נשרף לי מה שיש לי עכשיו ואני מתלבט בין ה GeForce 6600GT שעולה 1020 לבין ה Radeon9800Pro שעולה 1200 ואני יכול לקנות את שניהם אבל אנלא יודע מה עדיף לי אני רוצה את זה למטרות משחקים וFPS גבוה למשחק כמו Call Of Duty אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך ייתן יותר FPS תודה מראש

• 6 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.