כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רבותי. אני פתאום שם לב שיש ירידה ככה ב FPS במשחקים.. נגיד אנריל שהיה 150-200 יש עכשיו 90 ככה.. וגם בדמואים של NVIDIA אני שם את ה VULCAN ואני רואה שזה זז לאט יותר ממה שהיה לפני זמן מה... עכשיו אני חשבתי לעצמי, אני משתמש בDUEL VIEW של NVIEW שמחובר לטלויזיה כי אני רואה שמה סרטים.. אבל זה תמיד דולק כלומר רואים את הרקע דסקטופ בטלויזיה ושאני מפעיל סרט אני עושה PLAY ON TV וצופה בו... עכשיו הבעיה היא האם ה NVIEW מוריד FPS ? יתכן כי הכרטיס אולי קיבל בלאי ועליי להחליפו ? או שזה וינדאוז גדוש ועמוס שיוצר צוואר בקבוק ו FPS נמוך יותר (פירמוט או משהו יסדר זאת)? בבקשה עזרו לי.. אשמח להסבר האם הNVIEW אכן מוריד FPS בצורה שכזו...
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני קצת בדיכאון, כי קניתי לאחרונה 2 מסכים 22'', בנוסף ל-42' אינץ' שיש לי. יש לי כרטיס מסך TwinTech GeForce 9800GT עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת HDMI. עכשיו אני יודע שאי אפשר להציג 3 תצוגות בו זמנית עם הכרטיס, ולכן שיערתי שיהיה אפשר לברור באילו יציאות לבחור. אבל לא זה המקרה. כאשר כל האמצעים מחוברים, אני מקבל תמונה איכותית ברזולוציה מלאה באחד מהמסכים ה-22 שמחובר ב-DVI, בעוד שבטלוויזיה ובמסך השני אני מקבל את אותה התמונה, ברזולוציה נמוכה (כאילו ה-DVI השני וה-HDMI הם אותה יציאה). עכשיו הפכתי את הקונטרול פאנל, הורדתי דרייברים, עשיתי הכל! ועדיין לא מצאתי את האופציה לברור מאילו יציאות להוציא את התמונות. בבקשה, אם מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי - אני מודה לכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך כרטיס מסך ב300 שקל עם חיבור AGP . החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך ביגלל שהמשחקים החדשים לא עולים לי אני קונה את הכרטיס בעיקר למשחק css. הנה המפרט intel 1.8 256 ram כרטיס מסך Geforce 4 mx 440 עם 128mb תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרגע יש לי Inno3D® GeForce™ 9800 וזה הנתונים שלו: ProductInno3D Geforce 9800GT ChipsetGeforce 9800GT Memory512 / 1G GDDR3 Core Frequency600MHz Memory Frequency1800MHz RAMDAC400MHZ InterfacePCI-Express Memory Bus256-bit Stream Processors112 Max. Resolution2560 x 1600 SLI ReadyYes Output1. Dual-Link DVI 2. HDMI (optional) HDCPYes אתם אומרים שווה לי להחליף בכלל את הכרטיס או להשאיר אותו?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק אז אולי זה בגלל זה, איך אני יכול לעשות שזה יעלם, שזה יהיה רגיל?
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה his ati radeon 7000 64 mb? אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך והייתי שמח לקבל עזרה. בנוסף אני שוקל לרכוש מסך lcd שיתאים לכרטיס החדש עם יציאת dvi המסך הקיים שלי הוא סמסונג 753 dfx והוא איתי מ 2002 האם ה dvi הוא באמת הכרחי או שאפשר להסתדר גם בלי? מודה לכם מראש . מקווה שהפעם הכותרת יותר אינפורמטיבית.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קצת מסקרן אותי מה בין הסידרה המיקצועית לביתית האים המיקצועית טובה יותר למישחקים גם בכמה היא יותר טובה Quadro 3450 .....GeForce 7950GX2 שני הדגמים האלה למשל בכמה ואיך יותר טובים הם האחד מהשני או ש רק בתוכנות התלת מימד במידול ורינדור ייראו ההבדלים ???
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי סתם נכנסתי לnewegg ופתאום אני רואה את המסך הזה: ViewSonic VX924 Black/Silver 19" 4ms (gray-to-gray); 5ms (typ) LCD Monitor 270 cd/m2 550:1 - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355 וסתם בשביל הידע הכללי....יש הבדל מורגש בינו לבין 8ms? והאמת שלא ראיתי באף אתר על מסך lcd עם 5ms....אז רציתי ליידע אותכם..
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT 19 /17 אינץ' איכותי עד 800 ש"ח - מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שיש וכמובן מה שהכי כדאי גם כן בסביבות ה1600 ש"ח למחשב שלי הוא הולך לשמש בעיקר למשחקים גם לעריכת וידאו ואני עובד אם 2 מסכים אולי בקרוב 3 + אז רצוי שיהיה בו גם תמיכה ל2+ מסכים ו3D בעזרת כרטיס אחד אפשרי אבל לא מחייב בכלל אין לי אפשרות לSLI או CF לא פחות לא לטוב כי יש לי PCI-E אחד שעובד בX16 ואחד שעובד ב X4 והבנתי שאם אני יעשה CF\SLI אז ירדו הביצועים בכרטיס שמחובר בX16 תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס עריכת ווידיאו והייתי רוצה לדעת עם איזה תוכנה אני יוכל להשתמש בוא והעם אפשר לחבר אליו ממיר ולהקליט סרטים למחשב. ???
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מקבל מסך LCD בקרוב ואני רוצה לבדוק אם יש פיקסלים שרופים... הבנתי שיש תוכנה שמריצה רקעים ואז אפשר להבחין ב-DOT-ים שרופים.. אז המלצות/לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GTX 570, כנראה ישאר עם Nvidia השאלה אם כדאי לחכות להשקה המובטחת של AMD ב9 לינואר, האם ירדו מחירים לכרטיס הזה? להערכתכם מתי זה יקרה, אם יקרה?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
משהו יודע האם הכ.מסך הנ"ל הגיע כבר לארץ, ואם כן אז לאיזו חנות יש אותו במלאי? לינקים יעזרו מאוד =] תודה!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה של המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו.זה קןרה בעיקר בתזוזה מהירה מצד לצד במסך......... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה.... לדעתי יש איזה חוסר סנכרון בין הכרטיס למסך אך אני לא יודע איך לסדר את זה.........
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך עזרה מכם במציאת דריברים לכרטיס הנ"ל, כי אני לא מתמצא בכרטיסים האלה ואין לי מושג באיזה דריברים יש צורך . יש צורך בדריברים גם ל 98 וגם ל XP. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
LG 1710B למישהו יש המלצות/חסרונות/יתרונות..? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש כרטיס מסך שיעודו למחשב קולנוע ביתי.. (רצוי מפענחי MPEG2 ואולי MPEG4 על הכרטיס) מאחר והמחשב קטן הכרטיסים היחידים שנכנסים הם כרטיס Low Profile (הם נמוכים יותר מכרטיסים רגילים) לא מצאתי חנות נורמלית במרכז שמוכרת כאלו כרטיסים. אודה לעזרה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס חדש שיחליף את הGF4 הגוסס שלי (ריבועים שחורים במשחקים) והמצב הוא שאני מתקשה למצוא כרטיסים נורמליים.. אני מחפש כרטיס טוב שיעשה את העבודה לכמה שנים שיפעיל משחקים כמו שצריך.. יש לי מסך 19LCD עם רזולוציה של 1280X1024 וכל עוד משחקים יפעלו על הרזולוציה הזו מה טוב.. אם לא 1024X768 גם בסדר.. יש לי AGP 4X וכל שאר המפרט בצד.. אני מחפש כרטיס זול.. הסיבה שאני רוצה 6800XT היא שהבנתי שאפשר לפתוח לו צינורות ולעשות אותו כרטיס מאוד חזק, וזה טוב כי אני מחפש משהו זול ומשתלם.. אז מצאתי שניים מאוד שונים.. אחד של אסוס: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=769&l1=2&l2=7&l3=3&l4=0 ואחד של ביוסטאר: http://www.biostar.com.tw/vga/product_details.ph…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
hey i want to purchase a laptop with GMA950 ' now i want know if this grafic card can work with a AERO Glass of windows VISTA . thanks.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה .. יש לי מחשב נייד וכבל VGA והעברתי כבלים בניהם. עשיתי ריסט וראיתי שהמסך נקלט לטלויזיה .. אבל אחרי זה זה ניהיה מסך כחול.. ואני יודע שצריך להגדיר במחשב שיהיה שכפול.. הבעיה שאין לי תוכנה לזה.. זה הכרטיס מסך ati mobility radeon x1300 אם מישהו יכול להביא תוכנה קלה (עדיף בעברית) שאפשר להגדיר את זה אשמח מאוד D: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם יש צפי לירידת מחירים לכרטיסי מסך של אנווידיה 8800 אחרי שיושק ב 14 למאי כרטיסי ATI?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-