עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני שואל כי כל מה שאני רואה בכרטיסים החדשים זה עוד ליבה, עוד כוח עיבוד שבא ביחס ישר לצריכת החשמל וזולל אותו כמו חיה טורפת. וזה עוד לפני שבכלל ששמענו על זה שהם משווים מחירים ביניהם כדי ששתיהן ירוויחו.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Street-Fighter,

שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!

4. רוצה לתת שני 8800GTS 640MB תמורת GTX אחד....מה מעוניין? פשוט אני עובר ללוח אם אחר בלי SLI...ואני אסתפק ב GTX אחד בודד.... שני ה GTS בקופסאות מקוריות...אחד נקנה לפני חודש וקצת בארץ והשני לפני חודש בערך מחו"ל. אחד EVGA ואחד BFG שניהם אחריות לכל החיים. מי ראשון ?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by Ro-K,

איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. הרשת מוצפת בזה ... יומיים לפני השקה , מגלים שהכרטיסים תקולים . בעיות במעבר בין דו מימד לתלת מימד , רכיב אשר שולט על מהירות המאוורר לא מתאים ... דווקא למשהו כזה לא ציפיתי . באסה . ההודעה הרשמית מטעם NVIDIA : http://www.bit-tech.net/news/2006/11/06/nvidia_recalls_geforce_8800_gtx_batch/

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by RazRoNvidia,

יש לי 2 אופציות שעומדות לרשותי שחוסכות לי הרבה כסף בקניית הכרטיס : 1. חבר נמצא בארה"ב אז אני יכול לעשות הזמנה דרך האתר NEWEGG או TigerDirect ולבחור בין Asus ל Gigabyte שטווח המחירים נע בין 2000-2100, החיסרון הוא שלא תהיה לי אחריות ואני די מסתכן פה אפילו שהאחוזים לכרטיס תקול מאחת החברות הללו הוא הם מזעריים. 2. חבר שמוכר את הכרטיס של חברת ZOTAC במחיר של 1700 ועם אחריות לשנתיים ב ksp(נמצא אצלוו שלושה חודשים). אז זה שיקול של כרטיס פחות ממותג ופחות מקורר עם מהירויות בסטוק וכמובן האחריות לעומת כרטיס "פצצתי" יותר וקצת יותר יקר אפילו בלי אחריות. *הייתי בכיף מביא Evga בלי לחשוב הם יותר זולים וגם המבחר שלהם לכרטיס 680 הוא יותר מגוון אך אחרי קריאה ברשת הבנתי שיש המון בעיות עם …

8. Radeon 9700 NP OEM. קיבלתי אותו היום ואני מאושר ;D ישר דחפתי אותו לתוך המחשב והרצתי 3DMARK וקיבלתי 10000 נקודות עם קטליסט ישן רצח ובלי לעשות UNINSTALL לדרייברים הקודמים של NV ובלי פורמט. כמובן שאני מתכוון לפרמט את המחשב ולהוריד את הגירסה החדשה. כמה אתם אומרים אני יהיה צריך לקבל כשאני יעשה את כל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  9. מסך בסביבות ה-800 ש"ח, אפילו פחות

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by avis,

שלום לכולם . אני מעונין לקנות מסך(LCD) התקציב הוא 2000 שח חייב להיות מסך דק לא חשוב גודל 15 17 חשוב לי שיהיה ברמה טובה ושיחזיק מעמד הרבה זמן. ראיתי כמה אופציות הנה הם לפניכם MAG MS 576 UMAX LM 17X עם יש הצאות נוספות הם יתקבלו בברכה . אני צריך לגבש החלטה מהירה אז אנה מימכם תשובות עניניות ומהירות תודה מראש אבי..

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by yotam.m,

יש לי כמה שאלות בקשר ל7300GS אני יודע שהוא לא כרטיס משהו אבל בכל זאת: קודם כל עד כמה הוא גרוע בכל זאת הוא לא כרטיס כל כך ישן? 2)מישהו יודע,ניסה,קרא על יכולות אוברקלוק לכרטיס הזה? הליבה שלו דיי חדשה לא ככה? 3)שמדובר על משחקים חדשים על אילו הגדרות הוא יוכל לרוץ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by שמIליק,

2600 תומך DX10.0 בזמן ש-1950 תומך ב-DX9.0. האם יש הבדל משמעותי בביצועים? קשה להבין את הנתונים ב-TOM'S מפני שההשוואה נעשתה על כרטיסים (2600) עם תדר זכרון נמוך. בהנחה ש-DX10.0 יכנס לשימוש רציני רק בעוד כשנתיים ואינו פרמטר חשוב היום מהו הכרטיס המומלץ? האם X1950XT חזק משמעותית משניהם?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Tchr0,

יש לי ATI HD 4850 [של sapphire] ולאחרונה החלפתי לוח אם, שיש בו תמיכה ל CF. השאלה האם שווה בימינו להשקיע על עוד כרטיס לעומת הביצועים? כי הבנתי שכרטיס אחד ברמה גבוה יותר יהיה יותר חזק משניים נמוכים בCF [למשל 4870 יהיה יותר חזק משני 4850] זה נכון? ואם בכלל אפשר לשלב 4870 או אפילו 4890 עם הכרטיס שלי?

14. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

15. Started by talkfir,

היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. יש לי כרטיס RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט והוא פשוט לא רוצה לעבוד על AGP X8 ועובד רק על X4 שיניתי בביוס וניסתי גם לשנות במאפיינים של המחשב וגם שם אין אפשרות של יותר מ4 מוזר כי יש לי לוח חדש של גיגבייט K8NSC לAMD הוא תומח בAGP X8 תעזור לי דחוף!!!(רוצה לשחק FEAR יותר טוב)

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by a_a_aa,

איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  19. כרטיס מסך חזק, שיממש את האופצייה הנוכחית עד כדי את האופצייה הבאה של שדרוג המסך שהוא כרגע 19 דק , ובעתיד כמובן ישודרג ל-22 כנראה. כרטיסי מסך מאתר החנות : www.rsm.co.il הכי זול שמצאתי והוא HD4850 הוא של PALIT ועולה סה"כ 796 ש"ח. איך הוא לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. קראתי פה בפורום שהכרטיס לא מחזיק טוב משחקים כבדים זה נכון? כי אני רוצה לששחק במשחקים הכי חדשים שיוצאים ושיזוזו לי במהירות מעולה.. דרך אגב מה זה אופציות כמו VERY HIEH וכאלו בכרטיסי מסך? ועוד שאלה מה זה למשל כרטיסי HIEH END וכו'?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by liordavid,

יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום. במערך Crosffire (שני 6950), איך מחברים את המסך השני ואילך? האם המסך השני יחובר לכרטיס ה"ראשי" (העליון, נאמר כך)? והיכן השלישי? תודה, וסליחה על הפיגור

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה הרכבתי מחשב חדש. וקניתי כרטיס GTX295 של GIGABYTE. בחרתי להתקין מערכת הפעלה WIN XP PRO 64BIT ע"מ שיזהה את הזיכרונות וסתם כי בא לי. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון לכרטיס הזה למערכת הפעלה 64bit . לאחר התקנה אני רואה שווינדוס מזהה רק 896MB (בתמונה). העלתי תמונה של הפרטים של הכרטיס גם מהווינדוס וגם מ-EVEREST התקנתי את המשחק GTA4 וכאשר אני מנסה להעלות את הגרפיקה הוא עוצר אותי ב-896MB זיכרון כמו שמראה הוינדוס. אשמח לשמוע האם הכל נראה תקין בהתקנת הכרטיס לפי נתונים הללו? ומה ניתן לעשות במידה ולא? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by Real_Me,

אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים