כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה ויעלה עד 900 שקלים אולי טיייפה יותר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זה המיפרט שלי כרגע AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ART יש עכשיו בשוק איזה כרטיס מסך זול בסביבות ה300 ש'ח ששווה לקנות אותו ושיהיה משמעותית יותר טוב משלי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברה OK הבנתי שלשלב כרטיס גראפי עם כרטיס משחקים ע"י טכנולוגית SLI זה בלתי אפשרי (לפחות כרגע). האם יש דרך אחרת לעשות זאת ??? שמחשב אחד יעבוד עם שני כרטיסים אחד גראפי ואחד למשחקים ושהמעבר בינהם יהיה תוכנתי (לא חומרתי), כלומר שאני אוכל להחליף בינהם תוך כדי עבודה על המחשב ? :-\ תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היייתי אמור לקנות אותו לפני שבוע אבל יש עיכוב קיצור יש לי דילמה אני לא יודע האם כדאי לי להשקיע עוד 1000 שקל ולקנות x800xl או לחסוך אותם וללכת על 6600GT עכשיו אני מודע לזה שהx800xl הוא הרבה יותר טוב אבל האם שווה לשלם עליו את ההפרש (1000 שקל זה לא מעט כסף)? זאת אומרת האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT אוכל להפעיל היום ובעוד חצי שנה משחקים כבדים על הגראפיקה הכי גבוהה שלהם (כשכל האפשריות בhigh) האם יש לי צורך בx800xl או ש660GT יספיק לי בהחלט בשנה שנתיים הקרובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בתוצאות בכל מיני מקומו כאן בפורום כמעט כולם עוקפים אותי בתוצאות ולא לכולם כרטיסים חזקים יותר משלי 9600xt וגם לא מערכת חזקה יותר 2600 barton, אני יודע שאני נשמע מתבכיין ואנוכי אבל גם אני רוצה תוצאות כאלו ואני יודע שחלקכם השתמשו פה באוברקלוק,אז מובן מאיפה הציונים, אני בקושי מגרד את 12000 בלי אוברקלוק יש משהו שייתן לי את הציונים שאני יכל לקבל בלי אוברקלוק נגיד שינויים בהגדרות? תודה מראש וסליחה על אופן הפנייה
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה הקשר בין כרטיסי המסך בסדרת GeForce RTX 50 לבין רינדור חכם שעושה שימוש בסוג אובייקט כדי למפותו ביעילות? כך יעבוד הרינדור הנוירוני של סדרת RTX 50לכתבה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
- 2 followers
-
-
האם הכרטיס הזה (4870 HD) מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים החדשים: CRYSIS , FALLOUT 3 , ASSASSINS CREED או משחקים שעומדים לצאת בקרוב על הרזולוציה הכי גבוהה בשביל 22 אינצ' ועל ההגדרות הכי מקסימליות (כולל AA מקסימלי) ? ואם כן, האם הוא מעל ומעבר בשביל העבודה הזאת או שזה בערך הגבול שלו? ואם לא, האם ה 4870 X2 מספיק טוב?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
G- FORCE 4 440 64 DDR WIN XP עם NVIEW 2.0 בפינה הימנית של כל סרט אני רואה גם בטלביזיה וגם על צג המחשב מעין פס בהיר שכאילו המסך מרוב שהוא ארוך הוא חוזר אחורה על הסרט זה לא רציני אך לא מצאתי לכך פתרון וניסיתי הכל (לפחות אני חושב כך )
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Nvidia מחלקת סיריאלים לבטא של Guild Wars 2 חינם!כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לכאן http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions#fp=method=callback&uid=780519310למלא את מה שצריך, ואתם מקבלים את הסיריאל מיידית!כל הכבוד להם
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום הכרטיס שקניתי של sapphire מגיע עם שני חיבורי מתח ועם שני מתאמים. כל כרטיס שראיתי ברשת בביקורות וכו' הוא עם חיבור מתח אחד. יש למישהו רעיון למה זה ככה? במה מועיל החיבוור הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום ביחס למפרט שלי, ולמסך 17" CRT שאליו המחשב מחובר, איזה כרטיס מסך אני יכול לחבר אליו על מנת להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים? האם כרטיס כמו 8500GT יכול לסחוב COD4 או אפילו CRYSIS? אני מתלבט בנוגע לכרטיסי מסך בינוניים כי אני קונה בקרוב PS3 ורציתי לדעת אם יש מצב שאני אוכל לשחק במשחקי המחשב שיוצאים עכשיו בלי להוציא הרבה כסף מהכיס (בהתחשב בעובדה שאני הולך לקנות PS3 ומסך LCD חדש, אני הולך להיות עני בקרוב )
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcie התיזמונים של הכרטיס: 600MHZ - CORE 400MHZ-MEMORY לפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום יש לי כרטיס 4850 ואני מקבל בקרוב כרטיס 5850, רציתי לדעת קודם כל אם ניתן לחבר את הכרטיסים ב- crosfire, ואם כן מה שיפור הביצועים שאני אמור לקבל על פני 5850 בודד? כמו-כן האם ידועות בעיות בחיבור כזה ומהן המגבלות שיוצר ה-4850 על ה 5850? ואחרון חביב, אשמח ללינקים שממליצים על הגדרות ודרייברים מיוחדים עבור החיבור הזה. תודה, אשמח לתגובות, הארות, הערות, הצעות ותיקונים. מידד רז
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Details aren't quite hard and fast, but this is NVIDIA's top-of-the-line to-be, so it's never too early to start nerding out. [H]ard|OCP says the best way to think of the GeForce 9800 GX2 is a 8800 that's been shrunk down to 65nm and SLI'd onto a "single" card. The card is supposed to be at least 30% faster than a 8800 Ultra, and will apparently support Quad SLI. So, now for the really nerdy part: * 1GB frame buffer * Two PCBs * Two 65nm GPUs * 256 Stream Processors That's the way [H]ard|OCP tells it, and who are we to argue? מקור
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. הוא נתקע במסך הראשון עוד לפני שהתוכנה עולה. הכרטיס הוא HD2600 כמו במפרט בצד. נסיתי להחליף דריברים וזה גם לא עזר למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
או שהחברה לא ממש משנה... http://www.skypc.co.il/pl_product~28602~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 זה לא 8800gt אבל בכל זאת http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=871
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אותו (יש לי חיבור AGP) ויש לי שאלה בקשר לספק. יש לי ספק ג'נרי עם הספק של 400W, זה יספיק? גם הבנתי שהוא דורש עוד חיבור כוח נוסף, משהו עם עוד 6 פינים. איפה אני יכול לבדוק אם יש לי חיבור כזה? לוח אם: ASUS P5V800-MX תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מדובר על ה winfast 6600GT של leadtek מול ה X800GT PCIe של Sapphire. איזה מהם נחשב לעדיף מבחינת ביצועים? ד"א GT זה בעצם GTO?...
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מתלבט אם שווה להזמין מנועה את ה BFG 640 OC ב 2190 שקל או פשוט לקנות GTS 320 רגיל באיזה חנות לידי בחולון ב 2000 שקל... כי אני מאזור המרכז והקטע של אחריות ונגישות לחנות די חשוב לי ונועה הם רחוקים לי מאוד. מצד שני אני רוצה סוף סוף כרטיס מסך נורמלי במקום הגרוטאה שיש לי עכשיו ... האם שווה לעשות נסיעה לחיפה או להזמין עם שליח את הגריסה של 640 ... אם כן אני אעשה זאת ..או בגלל המסך שלי 19 זה לא יהיה כזה משמעותי וזה יהיה ביזבז של דיבורים וזמן ואז אני פשוט אחליט ללכת על הגירסה של 320 בחנות קרובה....אני לא משחק על1600 1200 רק פחות.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע בכמה מעלות אמור ה6800 gt לעבוד? (הכרטיס שלי הוא של Leadtek) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אני רוצה לשדרג אותו עם כרטיס מסךתאחד מהשניים האלו: geforce fx5200 Raideon 9200 מה כדאי לי לקנות? מצפה לתשובה בהקדם. בתודה the only and the truly: ZeroForce
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-