עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. אני מחפש כרטיס מסך למחשב החדש שקניתי, מארז Antec NSK3300 (בא עם ספק של אנטק 300W) לוח אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor (65W) 1 ג'יגה של זכרונות DDR2 אני חושב לקנות את ה-7900GS של ג'יגה בייט שלפי מה שהבנתי מגיע עם מהירויות גבוהות יותר מהרגיל. אולי לעשות לו עוד קצת OC. לא גיימר כבר, בעיקר אני מתכוון לשחק ב-Neverwinter Nights 2 ו- Gothic 3. אולי קצת C&C 3. הכרטיס הכי זול שמצעתי בינתיים הוא 982 ש"ח (למזומן). חשבתי גם על ה-1950PRO אבל הוא צורך יותר הספק (ואני די מוגבל פה) וגם אני לא בטוח שהוא יכנס לי למארז (מיקרו ATX). מה דעתכם? האם זה כרטיס משתלם לגיימר קליל שבעיקר הולך לשחק במשחקים הנ"ל ומרוצה מה-XP שלו? (וגם אשמח לשמוע על מחיר יותר טוב…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by amit14,

שלום לכולם, בקונטרול פאנל של אנווידיה יש אפשרות להפעיל פילטר שנקרא image sharpening (ברירת מחדל 0.5 מ1)..בתוכו יש גם סליידר של אופציה שנקראת ignore film grain..(בברירת מחדל 0.17 מתוך 1)כשהפעלתי את האופציה הזאת לראשונה משחקים נראו באמת חדים יותר.. אבל משום מה דברים נראים מאוד גרגיריים/קרקטוריים והצבעים אפרוריים יותר..לא ממש מוצא את המילה הנכונה..אבל משהו מכוער(אם יעזור אביא תמונה בהמשך).. ניסיתי לשחק עם שני הסליידרים..לקחת לקיצון..לאזן..אבל נראה שזה לא משפיע על המצב הזה... למישהו יש ניסיון עם הפילטר הזה ויודע להגיד כיצד מומלץ להשתמש בו?האם האופציה של ה ignore film grain כבויה כאשר הסליידר על 1 או על 0(הניסוח של האופציה לא ברור)? תודה …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by yos11,

איזה מסך יותר יותר טוב: LG F900P SAMSUNG 959NF תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by Arg92,

שלום חבר'ה צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח אם אפשר שיהייה שקט - חשוב , חריגות קטנות יתקבלו שימושים: בעיקר גלישה ואולי משחקים בינוניים מסך : 2 מסכים SANSUNG T220P ברזולוציה מקסימלית 1200*1900 שני המסכים יעבדו במקביל מה שמחייב 2 יציאות DVI מפרט: מעבד - 8400 לוח אם - gigabyte p43 dsl3 זיכרון - 2GB דיסק קשיח - samsug 250gb ספק - silverston 400watt

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by MiD,

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא מסכים כאלה בארץ? ומה מחירם? למשל הדגמים האלה: N'view Z255 SHARP QA-1500

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Goadzilla,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378675 רציתי לדעת האם מישו יודע האם הזיכרון של הכרטיס הזה הוא על הכרטיס או שהוא לוקח מהמערכת _TURBO CACH) ואם מישהו יכול להסביר מה זה בדיוק הTURBO CACHE תודה

10. שלום חברים אני ממש לפני קנייה ויש לי שאלה עבורכם האם שווה לקנות עכשיו 8800 GTS 320 ? או להסתפק ב - 1950PRO ולקנות את ה- GTS עוד 8 10 חודשים ?

• 13 תגובות
    • 662 צפיות
  11. ראיתי את ה 8600GTS OC עם אחריות לכל החיים ב-599 משתלם?

12. Started by abnatan,

קניתי מחשב חדש ואיתו מסך viewsonic p70f, במסך רואים מצויין בדרך כלל, אבל לפעמים מופיעים קווים דקים שנראים בעיקר איפה שיש צבע לבן או אפור המסך עובד על 85 הרץ וכרטיס המסך הוא albatron geforce fx 5900xt ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של הג'יפורס יש משהו, או שאפשר לסדר את זה דרך הכיוונים של המסך(ה-OSD)אך לא מצאתי שום דרך מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת או בעיה דומה עם המסך המסויים הזה, או עם מסכים אחרים של החברה? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by Street-Fighter,

שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!

14. מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של : nVIDIA® GeForce4 MX440SE, 64MB DDR SDRAM (ChainTech) http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=81 ולוח אם של ASUS p3v4x pentium III 733 שניהם תומכים ב- X4 וגם ב- BIOS מוגדר ה- AGP כ- X4 אך משום מה בתוכנות מידע על המערכת הוא רשום כ- X2 האם זוהי בעיה ? האם ניתן להריץ זאת על X4 ולקבל מהירות טובה יותר ? או שזה לא קשור ? תודה. :

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

לאור ניסיוני האפסי עם כרטיסי HIGH END של אנבידיה רציתי לברר האם ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל יהיה משמעותי? והאם אני אקבל את אותה תמונה סופר איכותית ב 6800 כמו שקיבלתי ב 9800?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  17. יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  18. חבר'ה התקנתי את קוייק 4 והוא לא רץ חלק מה אני יכול לעשות בנידון? הנה המפרט שלי שנבנה על סמך המפרטים המומלצים באתר!: sempron 2600 64bit nforce410 x800gto 256mb ddr3 512mb 400mhz cl2.5 7200rpm 8mb sata2 הרזולציה על 1024*786 ואיכות אחת לפני הכי טובה תודה

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by MeLeH,

טוב אז ב-24 בערך אני קונה מחשב ואני רוצה עצה באיזה כרטיס מסך לקנות... את ה GefForce 8800 GTS 320MB OC של BFG או את ה GeForce 8800 GTS 640 MB הכי זול שאני ימצא ? שמעתי שלמי שיש מסכים גדולים עדיף ת640MB ויש לי מסך 20" (1400x1050) חשוב לי לקבל כמה שיותר איכות וFPS ברזולוציה הכי גבוהה (ציינתי למעלה) במשחקים כבדים וגם קלים... ועוד דבר... ה640MB יותר גדול מה 320MB ? האם הוא יכנס ב Sagitta ? או לTriton אולי גם פוסידון... תודה...

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  20. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

21. במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו. התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY . אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה. השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ). קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by LiorP23,

מכיוון שהידע שלי במסכי LCD לא עמוק אני אשאל האם הוא שווה את המחיר שלו (בערך 2400 שקל) והאם הוא מסך טוב או לא

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות בTV OUT בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by demultiplexer,

יש לי מסך עם שתי כניסות וידאו אחת rgb והשנייה dvi ויש אפשרות לעבור בין הכנניסות. חשבתי לחבר שני מחשבים לאותו מסך. האם יש ממיר מכניסת הdvi לכניסת rgb ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.