כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי! המליצו לי בבקשה כרטיס לעריכת וידאו עם כניסות אנלוגי ודיגיטלי עד 1000 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוט מתחיל ללמוד ולן החלטתי לרכוש מחשב נייד. עפ"י בדיקות עם סטודנטים גילתי שאני אמור לעבוד הרבה עם תוכנת סולידורקס לכן אני נדרש לכרטיס מסך טוב בכדי שהתוכנה תרוץ ללא בעיות. מצאתי כמה מחשבים ניידים שכל אחד מהם בעל כרטיס מסך שונה, לכן אשמח אם תדרגו לי הכרטיסים האלה מהטוב ביותר לפחות טוב: AMD Radeon HD 6470M 1GB NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Intel HD 3000 Graphics AMD Mobility Radeon™ HD 6490M דרך אגב אם מישהו מכם מכיר את התוכנה אשמח אם תיסעו לי בבחירה טובה יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
GEFORCE 6600GT או RADEON 9600XT תודה לעזורים זה דחוף...
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD כמה שיותר זול, אני יודע שזה לא יצא זול במיוחד, אפשר 15". אני צריך מסך איכותי לראות סרטים, משחקים פחות אבל גם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מסך SAMSUNG T240 24 אינצ' רוצה להחליף מחשב חדש עם כרטיס מסך 9600GT 512MB לא משנה כרגע איזו חברה... האם הכרטיס יחזיק לי את המסך ברזולוציה של 1920x 1200 ואפשר יהיה לשחק באופן נורמלי???
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס X1950 PRO 256MB. למה אותו? כי לטמבל יש AGP. ואין DX10 כזה. אז מתפשרים על X1950... בכל מקרה, GECUBE בכרטיס הזה לא משהו לפי מה שהבנתי.. אבל זה כמעט היחיד שמצאתי במחיר סביר X_X אז לקנות GECUBE או לא? ושאלה שניה, איך החנות SKYPC בקטע של אחריות ועמידה בזמנים? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חברה טובה ואיכותית שאני ירגיש את הביצועים של הכרטיס מסך (FPS גבוה) במחיר סביר של עד 1900 ש"ח ? אני חשבתי על e-VGA או ASUS אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של הפורום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תודה.. אולי התמונה תעזור... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מתלבטים בין ה-Fiji ל-Maxwell? מהיום, חלק מדגמי כרטיסי הדגל של NVIDIA יעלו 20 דולר פחות ממחירם המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יצרניות-כרטיסי-ה-gtx-980-וה-gtx-980-ti-החלו-בהורדת-מחי/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמתי שאני משחק במשחק כבד, יש מין ראש מוזר מכרטיס המסך, כמו רעש סטטי כזה , אין שום סיכוי שזה מהקירור, בדקתי, ידוע לכם על זה בכרטיסיי 9800GTX על רעש אולי מהרכיבים שעל הכרטיס? רני
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי DIVX ואני צריך לחלק אותו לכמה קטעים (כדי לצרוב "טראקים" ל DVD) עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? (אני לא רוצה להעביר לMPEG ואז לחלק... כי זה לוקח סתם הרבה מאודדדדדדדדד זמן... אני רוצה לעבוד ישר מ DIVX) תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך 22 רחב של סמסונג ברזולציה 1680*1050 הוא אמור להתחבר למחשב פשוט עם כרטיס מסך מובנה GF6100 (חיבור VGA) הבנתי מחיפוש בגוגל שייתכן וכרטיס המסך לא יתמוך ברזולציה זו ? בנוסף הזכירו בנושא אחר תוכנה בשם POWERSTRIP שיכולה לכפות כל רזולציה, האם מישהו התנסה, עד כמה פשוטות ההגדרות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כמו דיאבלו 3 ומקס פיין 3. לא מעוניין להריץ אותם בהגדרות הכי גבוהות אלא שימוש סביר. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. כמו כן , המפרט שלי כרגע כולל- לוח אם - asus p5b-vm , עם PCIe 1 ולא 2 (האם עד הפרש הביצועים יהיה עד כדי כך משמעומי ומורגש?) ספק - HEC 350W (האם מספיק, או שנדרש גם להחליף ספק?) מעבד Core 2 Duo e6300 @ 2Ghz. DDR2 4 GB. תודה רבה לממליצים. מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יאללה תנו בהצבעה אחים שלייי אני אישית לקחתי את 3 ואני עובד איתו עכשיו כמו מלך
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך g-forse 440mx 128 mb בכרטיס מסך יש לי יציאה s-vedoe ובטלויזיה יש לי כניסה rca יש לי מתאם מהכרטיס מסך לטלויזיה הבעיה שאני רואה קצת פסים מעצבנים על המסך בטלויזיה אם יש למישהוא רעיון איך לסדר את זה אנא עיזרו לי ודרך הגב יש לי טלויזיה לנקו 28 אינץ אם מיהוא יכול להגיד לי באיזה פורמט להגדיר בכרטיס מסך את הטלויזיה זה גם יעזור תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר של החנות שמוכרת בארץ את הכרטיס (קישור הורד בגלל חוקי הפורום) שהם מדגישים כי הכרטיס מקודד MPEG4 בחומרה הבעיה היא שבכל המקומות, אפילו הקישורים שהם שמים ראיתי שהוא מקודד בMPEG2!!! האם פספסתי משהו?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם: אני חושב לקנות גיפורס 4 טי 4200 אבל מצד שני ראיתי ביקורות מעולות על הראידון 9500 פרו מה אתם חושבים : 1. כדי לקנות את הגיפורס או להשקיע יותר כסף ולקנות את הראידון? 2. בכמה ביצועי הראידון 9500 פרו יותר טובים משל הגיפוס?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-