עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה לא אמור להיות ככה נכון? =S 76 מעלות במנוחה 87 במאמץ..

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by puvsc,

שאלה: הכרטיס מספיק טוב לעריכה עם אפטר אפקט? משום מה הוא מזהה אותו אבל לא משתמש ב POENGL... יש למישהו מידע?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by tomer2004,

איזה כרטיס יותר טוב ? - Gainward GeForce FX5900XT 128MB -Ultra/1100XT Golden Sample או ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO או SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB TVOUT/DVI RETAIL BOX שלושתם באותו המחיר....

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Xiao Xiao,

שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by IG,

עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  7. באתר של Leadtek יש דרייברים של הכרטיס מסך שלי Leadtek Geforce PX 8800 GTS TDH 640MB.. ושאלתי האם להוריד מהאתר של nVidia או להוריד מהאתר של Leadtek..? גם הדרייברים של nVidia רצים לי על המחשב, אבל אני רוצה שדרייברים יותאמו במיוחד לכרטיס מסך שלי.. האם ללכת על הדרייברים של Leadtek.. או על הדרייברים היותר מעודכנים של Nvdiai, אחרי הכול Geforce זה מהסדרה של nVidia..

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  10. היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. פה יש קצת יותר מקום אז ככה רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ל- PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS כשאני אומר הבדל הכוונה בביצועים.. האם בכלל שווה לקנות את הPowerColor X800GTO , הוא יעלה את כל המשחקים הכבדים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מחשב ראשון i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 עבודה משרדית נטו מחשב שני i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 מסך טלויזיה 32" 1920X1080 (כשכפול CLONE למסך המחשב) עבודה על תוכנה ש- GTX460_1GB סיפק אותה במחשב קודם, רק שהתווסף עניין מסך הטלויזיה די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי תקציב של 1600 שקל עם חריגה עד 2000 מעבד: Pentium® D CPU 2.80GHz של אינטל זכרון:DDR2 1GB PC5300 667 MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 7300 GT לוח אם:ASUS P5VD2-MX MB VIA P4M890 800MHZ FSB 775PIN PCIEX(כתוב על מפרט)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by x-pac,

איך אני יכול לדעת כמה FPS יש לי במחשב

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא כזו: RX 570 / GTX 1060 / GTX 1050 TI / RX 580 / RX 470 אני יודע שהכרטיסים טובים יותר מאשר 1050 TI, אבל אני מחפש לקנות כרטיס שיהיה המשתלם ביותר ביחס לעלות מול ביצועים. כלומר, שהכרטיס לא יהיה חזק בקצת מכרטיס אחר ויעלה הרבה יותר... משהו משתלם. מחפש כרטיס בשביל מחשב חדש שייבנה, אני מחפש לקנות בנפרד כי אני מחפש את האופציה הכי זולה. הבנתי שהכרטיס RX 570 היה ממש זול ובזמן האחרון המחירים אצל AMD זינקו המון, למה זה ככה בארץ? איזה כרטיס הכי משתלם? התקציב הוא עד 1300 בערך. המעבד יתאים והרזולוציה FHD.

16. שלום אחרי יחסית הרבה זמן שלא השתמשתי במחשב לגיימינג ... החלטתי שאני רוצה לשחק ב far cry5 אחרי שהורדתי והתקנתי ... התבאסתי, כי המשחק קורס כול פעם ברגע שהכרטיס מסך צריך להתחיל ממש לעבוד חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך הקשיש שמתחיל לאבד את זה אבל אחרי שהרצתי כמה באנצמארקים השתכנעתי שלא הכרטיס זה HD 6950 2GB שעבר צריבת ביוס ל 6970 וגם טיפה oc ל 900 MHZ הכרטיס הזה עובד מצויין ביום יום, הבעיה היא שלמשחק יש הרבה בעיות שקשורות לדרייברים, וה -6950/70 המסכן שלי לא קיבל דרייבר חדש מאז 2015 אחרי שניסיתי במשך יום וחצי לעקוף את הבעיה איך שהוא .. החלטתי שאני מוכן להשקיע קצת בכרטיס מסך חדש או יד שניה .. ואז ראיתי את המחירים איך הגענו למצב שכרטיס שלא נמצא אפילו בשלישיה הפותחת …

17. הכי חשוב שיהיה מאוד איכותי. שיהיה עומק צבעים גבוה המסך מיועד בשביל הרבה עבודה עם צילומים ופוטושופ מספר מסכים שאני חושב שעדיפים http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=150196 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=11353 אם שכחתי איזה מסך ויש עוד מסכים טובים יותר אז תגידו ואם לא אז איזה מבין ה 4 עדיף?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by Kernel,

שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by yaloner,

בעקבות תקלות שהיו לי עם כרטיס מסך Leadtek FX6200 ניסיתי לעדכן את הדרייבר וקיבלתי כל פעם הודעה שלא מדובר בכרטיס שך Leadtek. פתחתי את המחשב, שלפתי את הכרטיס, ומה אני מגלה ? בכלל לא כתוב עליו Leadtek אלא Gainward. ב-Device Manager הכרטיס מופיע כ-NVIDIA GeForce 6200 TurboCache. מה זה, עבדו עליי ? או שזה אותו כרטיס בשם אחר ? האם הוא פחות טוב ? מה קורה כאן ?? :s05:

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by DuDsAn,

אהלן חברה אני מחפש לרכוש מחר כרטיס מסך חדש... הנוכחי שלי HD 6870 עד כמה שהוא נחמד הוא כנראה לא מספק ביצועים. אני צריך כרטיס בשביל משחקים. כגון : STARCRAFT 2 ,CRYSIS2 Call of duty black ops אני צריך כרטיס נטו למשחקים ושהפעם יחזיק מעמד ויתן ביצועים... אני חושב שסביבות ה2000 שקל יעשו את העבודה? תגידו לי אתם מה אתם חושבים. המפרט שלי הוא: i7 920 2.67ghz 6gb ram MSI PLATINUM X58 Litepower 700w תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  21. לילה טוב אנשים! לאחר הנבידיה 7300 הדרעק שלי שהיתחמם, הרעיש ולא יודע מה עוד שעוד שניה כמעט נשרף לי מהחום (70 מעלות במנוחה בכיף!) הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס מסך חדש כי הוא בקושי סוחב וגם כי אני צריך משהו חדש ושיתאים לתקופה (בעבר כבר פתחתי ת'רד בנושא, אבל שוק כרטיסי המסך מתחלף כמו גרביים ואני כבר לא יודע מה מומלץ ולכן אני אשמח לרענון...). בכל אופן, הקטריונים והדברים שעל פיהם אשמח שתמליצו לי- *קריר יחסית- שלא יהיה במנוחה על טמפרטורה גבוה ושיהיה יחסית שקט. לא צריך פסיבי, אך שהמאוורר הקטן לא יתחיל לשרוק תוך חודשיים כמו בכרטיס הנוכחי שלי. *מחיר- עד 300 שקל, מעדיף שיכלול במחיר גם משלוח ואם זה כרטיס "מיוחד" אני יכול להיתגמש לכיוון ה-400, אך מעדיף שלא *המשחקים והדברים שהוא…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT מה הטמפ שצריך להיות עליו מה הטמפ בעבודה ומה הטמפ במנוחה תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by tomerk1,

כרטיס מסך עד 600 שקל בחיבור של AGP ,אני צריך המלצות לכרטיס מסך טוב... בתודה מראש...

24. אני רוצה להחליף תכרטיס מסך הנוכחי שלי(GEFORCE 4 MX) לכרטיס חדש וטוב יותר הרבה אנשים המליצו לי על RADEON 9800 PRO אבל לפני כמה ימים שמתי לב שמוכרים עכשיו את ה כרטיס מסך: ELSA RADEON 9800XT 256Mb ב1900 ואילו הPRO עולה בסביבות ה1500 עכשיו השאלה שנשאלת האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקחת את הXT ???? בא נגיד שהתקציב שלי הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם המחיר לעומת תמורה שווה בשניהם תודה מראש לעוזרים.........

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  25. עיקר העבודות יהיו ב3DMAX, עבודה מול שני מסכי 22 אינץ'. מעבד Q9550, 4 ג'יגה זיכרון 1066. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.