עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aviad13,

היי, לאח שלי יש מחשב די ישן עם יציאת AGP לכרטיסי מסך, הכרטיס מסך התקלקל לו ואין לאמא שלי כסף לקנות לו מחשב חדש אז חשבתי לקנות לו רק כרטיס מסך, אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך טוב למשחקים שיכול להיות טוב בשבילו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Triple-z,

יש עסקה טובה של בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1367721 גם הנתונים שלו טובים: 12MS DVI 600:1 PIVOT מגיע בשחור או כסף לא רע בשביל 2400 שקל, גם סמסונג חברה טובה לא? אז מה אתם אומרים מי מכיר תמסך? עריכה: עוד פרטים שהצלחתי להשיג: http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.htm (זה המרה של המצגת פאוור פוינט לHTML עובד רק באקספלורר) http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.ppt המצגת עצמה זה מה שהם שלחו לי אחרי ששלחתי להם אימייל וביקשתי פרטים. בקיצור הנתונים מעולים חבל על הזמן, וגם העסקה עצמה שהיא עד 10 תשלומים ללא ריבית ומשלוח חינם.. הבעיה היא לראות את המסך או חוות דעת ממישהו שבאמת קנה אותו.

3. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=3 מדהים איך ה-9800P שהיה עד לא מזמן " המלך " הולך לעולמו. עם תג מחיר של מעל 1000 שקל אין שום סיבה לקנות אותו נכון להיום. ברוב המבחנים ה 6600GT לוקח אותו בהפרשים ניכרים ולמרבה הפלא גם ברזולוציות הגבוהות.

4. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באיזור ה-800 שקל ואני כבר מבולבל לגמרי... איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין אלה?? - Point Of View GeForce 6800 128MB - nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte - Leadtek WinFast A6600 GT TDH ואם לדעתכם יש כרטיס יותר טוב במחיר שהזכרתי אשמח אם תמליצו לי עליו... תודה...

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  5. השאלה בכותרת(אני יודע שהכרטיס GT320M הוא לנייד).

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Casp3r,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 על לוח Gigabyte p35-ds3. קצת "קיץ 2007" אבל זה מה יש כרגע. אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ באופן יותר טוב את המשחקים המודרנים שיש כרגע ואת אלו שעתידים לצאת. כיום במחשב יש Geforce 8800GT שיעבור לhtpc בסלון. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה כמו שצריך? הרזולוציה הנדרשת היא 1680X1050. עריכה - נתקלתי בכרטיס הנ"ל בKSP "GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E" אך הכרטיס הזה דורש pci-express 2 ואאל"ט בלוח שלי יש Pci-Express 1. עד כמה הדבר ישפיע על הביצועים והאם הפגיעה בביצועים (אם בכלל) כ"כ קשה שעדיף לקנות כרטיס מסך "נחות" יותר. אודה לתשובתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by Rosebud,

יש לי כרטיס x1900gt של sapphire, ולא מזמן שמתי לב למשהו קצת מוזר. מהירויות השעון שמצוינות בcatalyst הן נמוכות ממה שאמור להיות. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הכרטיס עושה throttling כשהוא לא בשימוש וה catalyst יודע לזהות את המהירות בזמן אמת (כמו שעושה ה cpu-z) למשל, או שהבעיה היא אצלי והכרטיס שלי משום מה רץ לאט יותר ממה שהוא אמור?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by simonk12,

היי לכולם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, כדי שאני אוכל להקליט ממנו. אין לי שומדבר מיוחד במחשב, כנראה שאני אצטרך לקנות חומרה ייעודית (?) מפרט בגדול- פנטיום 3 גה"צ, 512 זיכרון, כ.מסך ג'יפורס 128 מגה (נראה לי FX6200?) הרדיסק SATA 120. מערכת הפעלה XP פרו כרגע. הטלויזיה מחוברת לYES. יש דרך פשוטה (ואם אפשר לא יקרה) לעשות את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by doronpas,

כותרת..

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. מבקש לרכוש כרטיס 9600pro השאלה איזה ? אני צריך לבחור בין GIGABYTE GV-R96P128DH ATI Radeon 9600 PRO 128Mb TV-Out DVI Retail או SAPPHIRE ATI 9600 PRO 256 mb Retail המחיר זהה אך חשוב לי אמינות (שלא יתחיל להרעיש המאורר למשל ) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  11. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

צריך המלצה למסך 17" הכי טוב שאפשר לקנות ב-עד 1000 ש"ח. תודה מראש, R.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by nivrob123,

יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. טוב אז ככה אני צריך כרטיס מסך בשביל חבר עד 600 שקל בעיקר למשחקים חיבור PCI-E תודה..

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by uncommon,

רכשתי לאחרונה מסך Panasonic VT20 "50. מחשב העבודה שלי מ-2007 מבוסס GigabyteGA-965P-DS3+Intel E6300 עם הארד-דיסק 1 טרה. מאחר ובמוקדם או במאוחר אצטייד במחשב חדש, ולכן אני מעוניין ליעד אותו כקופסת בידור. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI תומך Full HD 3D* עם יחס אטרקטיבי של עלות ביצוע , ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת. *לא נראה לי שבנמצא סטרימר Full HD 3D

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by asaf-g,

שלום.. רציתי לדעת האם ההבדלים בין הרדאון 9550 לרדאון 9600, ועד כמה זה משמעותי מבחינת מחירים? בנוסף אם אפשר.. עד כמה זה משמעותי מי מייצר את הכרטיס, ומה נקרא יצרן סביר? תודה.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  17. אז ככה אני מתלבט בין radeon ati asus hd4870 512mb או ati radeon gigabit hd4870 512 mb זה אופציה ראשונה האופציה השניה היותר יקרה ולאחר מכן אני יפרט את הדילמה המורכבת יותר Radion sapphire hd4870 1024mb ddr5 או geforse gtx 260 zotac 896mb ddr3 הצרכים שלי זה למשחקים כבדים עכשיו דחוף לי שיעבוד gta Iv על רזולוציה הכי גבוה ועל high בכל האפשרויות הגרפיות ראיתי כמה דרישות מערכת שצריך תמיכה ב shader קיצור אני מבובל אני לא יודע מה לקחת מחר אני הולך להחליף באיבורי את ה INNO3D 9800GT 512MBDDR3 חשוב לציין כי בין שני האופציות הכלליות אני גם לא יודע מה לבחור כי אני לא יודע גם אם זה קריטי בשבילי הזכרון בין חצי גיגה לגיגה בכרטיס ואני צריך תגובבה לפני שיגמר לי ה 14 יום של ההחלפה תודה רבה ל…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by e-gnt,

אז ככה , אני מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה שיוכל להקליט באיכות טובה מהממיר. תקציב : 450 ש"ח מקסימום. (בלי חריגה) צריך שיהיו דרייברים לXP .. מערכת : Amd 64 Whiny 3000 1.8 Dfi LanParty Ultra-D G.Skill 256*2 2225 TCCD PowerColor X800XL PCI-E 256M Western Digital 120GB 7200RPM 8MB SATA זה מה שצריך נראה לי , אם צריך עוד רכיב אני בשמחה אכתוב.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by iveco,

מאווררים של כרטיס מסך מכניסים אויר לכרטיס או מוציאים ממנו אויר חם ? , כי אם הם מוציאים ממנו אויר חם המאוורר שנמצא בצד של המארז גם צריך להוציא אויר ולא להכניס זה חשוב , מישהו יודע?

20. Started by shlomi_x,

היי, האם אני זקוק ליותר מאשר כרטיס עם TvOut ו - 8 M לשם צפיה בסרטים בטלויזיה באמצעות המחשב? במילים אחרות: האם הביצועים של כרטיס המסך שלי יכולים להשפיע באופן משמעותי על הצגת סרט (להבדיל ממשחקים)? תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. איך אני יודע כמה זכרון יש לי בכרטיס מסך?

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by iveco,

AFOX GTX 1050 TI 4GB שווה 291 שקל ? הוא רלוונטי עדיין למשחקים או שחבל על הכסף ?

23. Started by DAVIDD,

יש לי את הספק הבא.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc017705te.jpg מה הכרטיס החזק ביותר שאני יכול להחזיק עליו עם המערכת הבאה. צורב+כונן דיוידי 512 זיכרון P4 2.4 160 הארד SATA וכרטיס קול 5.1

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RawSteel,

hi i have radeon 9700 pro and as u may know i dont have MyVivo like Geforce has but still , i prefer the radeon (i bought it be 1600 nis) what can i do? do i need to buy a TV card? maybe there's some thing else i can buy? thnaks ahead

• 5 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.