כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
למחשב הזה: פנטיום 4 3.2GHZ Asus p5GD2-x ספק 400 וולט גנרי. ראיתי המלצות ל9800GT שקצת חורג, אז חשבתי לקחת 9600GT שיושב בול. [אם יש המלצה לכרטיס אחר באותו תקציב שיותר שווה לקחת כמובן שאשמח לשמוע ] השאלה היא האם זה מתאים למחשב? על הלוח קיים PCI-E אבל אני לא בטוח שיש על הספק את החיבור הזה שראיתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355400.0 זה תקף גם לגבי? הכרטיס שהיה מורכב עד עכשיו זה 6600GT בלי שום חיבור לחשמל, שהלך לעולמו בטרם עת. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
והאם הסידרה 9 יצאה מוצלחת או עדיין חלשה כמו ה 8
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במשחק: מאז שהוא שינה את הרזולוציה מ1024X768 ל800X600 התמונה שחורה, ורואים רק את האורות של המכוניות והרחוב. גם אחרי שהוא שינה בחזרה ל1024X768 הבעיה נשארה. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם מישהו ממכם יודע משהו על הדבר הזה כי חיפשתי קצת בגוגל אני לא יודע יודע אם זה עדכני או לא אז שמישהו יסדר לי קצת את המחשבה חח תודה.........
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ויש לי בעיה עם בחירת כרטיס מסך. אני מתכוון לקנות מעבד Intel core2 dou 2.66ghz 4mb E6750 ולוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק כוח 500W רשמתי 1000 ש"ח אבל אני לא בטוח שאני צריך להוציא כל כך הרבה. אני רוצה כרטיס שקט - שזה הכי חשוב לי, כמובן שלא יתחמם יותר מדי ואם אין ברירה אז עדיף שירעיש מעט מאשר יתחמם יותר מדי. אני לא גיימר כבד, אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים חדשים בלי בעיות. אם אפשר למצוא משהו כזה גם ב 600-700 ש"ח זה יהיה עדיף אבל אני גמיש עד 1000 או אפילו יותר.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה .. יש לי מחשב נייד וכבל VGA והעברתי כבלים בניהם. עשיתי ריסט וראיתי שהמסך נקלט לטלויזיה .. אבל אחרי זה זה ניהיה מסך כחול.. ואני יודע שצריך להגדיר במחשב שיהיה שכפול.. הבעיה שאין לי תוכנה לזה.. זה הכרטיס מסך ati mobility radeon x1300 אם מישהו יכול להביא תוכנה קלה (עדיף בעברית) שאפשר להגדיר את זה אשמח מאוד D: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי שאלה. מה יותר טוב ? Geforce 8800GTS 640mb or NVIDIA DUAL GeForce 7600 GT SLI tnx
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס מסך AGP עד סכום של 1200 שקל. השאלה איזה כרטיס יהיה הכי טוב לתקציב הזה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מהו ה-8800GTS 320 הכי זול שיש עדיף לא של חברת sparkle כי על כרטיסים שלהם יש רק שנתיים אחריות תודה לעוזרים *מצטער בטעות פתחתי את זה בפורום הלא נכון(תבינו אותי אני אחרי 14 שעות לימוד רצופות -תקופת המבחנים)
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש כרטיס טלויזיה... שנינו לא הכי מבינים בזה...על מה אתם ממליצים? גם מבחינת איכות ומחיר נורמלי ולא מופרז. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי בצער רב וביגון קודר אני מבשר לכם על מותו של כרטיס המסך שלי בשיבה טובה. יש לי (או יותר נכון היה לי) כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 128 MB. אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד - ולכן אני מתלבט איזה כרטיס לקנות. בגדול אני יכול לקנות את אותו כרטיס בדיוק - אבל נראה לי שזאת הזדמנות להשקיע עוד קצת ואולי להגיע למצב שיש כמה משחקים שיעבדו אצלי על המחשב..... יש לי מעבד GHz1.66 AMD ATHLON XP+ 2200 על לוח אם של MSI K7N2 עם 1GB של זיכרון. נראה לי שאם אני אקנה כרטיס מסך טוב יותר ממה שהיה לי יהיו כמה משחקים שיוכלו לעבוד עליו (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה יש לי תקציב של בערך 300-350 ש"ח לטובת העניין. רשום לי בספר של לוח האם שהתושבת של כרטיס המסך היא AGP 4X/8X 1.5V. רשום גם שהוא עובד ב 32-bit.…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני ממש עומד לפני קניה ואני מתלבט בין שני הכרטים הנ"ל RADEON 9800SE type II (256 BIT) 128MB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659 הוא אחד מכרטיסי ה 9600 PRO כי שמעתי של 9800 יש אפשרות להשתמש באומגה .........ואז זה משפר שחבל על הזמן
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לא למשחקים אחרים, רק לזה... האם 8500GT יספיק? או שאולי עדיף משהו יותר טוב, ואם כן מה? אני לא רושם תקציב כי מה שמעניין אותי זה סוג הכרטיס המינימלי, וכמה שיעלה אז יעלה. (זה בשביל חבר ככה שהמפרט בצד לא משחק תפקיד)
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך CRT טוב שייראו בו יפה גם ברזולציות גבוהות שיהיה לו הרצים גבוהים וכפתור להעלאת הבהירות עד 700 שקל בלי לחרוג
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי: TOSHIBA 37WL65 חיברתי את המחשב שלי בסלון לטלויזיה, ניסיתי לכוון רזולוציה ולא היה 1300 ומשהו על 720, היה רק 1200ומשהו על 720 עשיתי ריסט והעברתי את הכבל לטלויזיה LG 37 שהיה לי גם בסלון, שמתי את הרזולוציה המתאימה (1300ומשהו) , זה עבד. ניסיתי להעביר את הכבל בחזרה לטושיבה והוא לא קיבל אותו הראה מסך שחור למישהו יש פתרון לזה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי נשרף הכ.מסך אז היה לי בצד כרטיס ראדון X800 שרציתי לחבר במקום. אבל הבעיה עם המחשב שלה שלספק כוח שלה אין יציאת PCI אקספרס . כאילו חיבור לחשמל לכרטיס. וכאשר אני מדליק את המחשב הוא מודיע זאת. השאלה היא אם אין אזה מתאם או משהו שיאפשר לי לחבר בכל מקרה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, היום נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וראיתי שמיצרים איזשהו לוח עם אפשרות ל4 כרטיסי מסך?!?! כיום לאחותי יש איזה דפוק אחד של matrox ויש לי עוד אחד קצת יותר טוב ולשאלה: אם אני יסים את שני כרטיסי המסך זה יועיל במשהו או שזה רק למי שיש שני מסכים? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-