עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redead,

ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by tronado,

האם מעבד 2MB L2 800MHZ 3GHZ PRESCOTT מגביל את הכרטיס 7600GT שלי? כי אני מקבל איתו 5700 ב3DMARK05 בלי אוברקלוק, וגם באוברקלוק בערך אותו דבר.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  3. השאלה בכותרת... שיהיה עם TUNER שאני אוכל לחבר לחור TV/RADIO בקיר... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by davidt99,

מעוניין לקנות אותו (יש לי חיבור AGP) ויש לי שאלה בקשר לספק. יש לי ספק ג'נרי עם הספק של 400W, זה יספיק? גם הבנתי שהוא דורש עוד חיבור כוח נוסף, משהו עם עוד 6 פינים. איפה אני יכול לבדוק אם יש לי חיבור כזה? לוח אם: ASUS P5V800-MX תודה מראש.

5. Started by StorM FighteR,

צריך יעוץ בנוגע לקניית כרטיס מסך.. תקציב 1000-2000 ש"ח תודה על העזרה StorM FighteR

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  6. ואיפה זה נמכר? של הרקולס יצא בפנדה.

7. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל של חברת connect3d, האם יש בעיה עם המשחה תרמית שעל הכרטיס? תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום אני מחפש כרטיס מסך טוב שיתן גם תוצאות מעולות על מסך LCD , האמת שיש לי טלויזית LCD WIDE SCREEN 17 INCH עם יציאת לכרטיס מסך ( http://www.plasmatvs.com/plasmatvs/ph1717hdlcdt.html ) ואני צריך כרטיס תותח! כרגע יש לי FX5200 רואים טוב מאוד אבל אני רוצה תוצאות מעולות! כסף לא בעייה....

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  9. נניח שיש לי משחק דו מימד, האם ה AA יעבוד עליו? (אני יודע שאני רק צריך לנסות אבל ההתקנה ארוכה מדי) כי הצלחתי להפעיל אותו דרך הכרטיס מסך במשחק שלא תומך ב AA והוא הפעיל את הפונקציה הזאת, רק שזה היה משחק תלת מימד.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by zivgev,

אהלן, אז ככה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס MSI Radeon R9 280X GAMING. אך שמתי לב שבKSP נותנים עליו שנתיים אחריות לעומת שלוש לשאר הגרסאות. השאלה שלי היא לשים לזה חשיבות? האם הכרטיס יתן ביצועים טובים לפי מי שהתנסה אולי עם הכרטיס? בנוסף בחנות המליצו לי ללכת רק על ספייר. תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by omerha,

מה עדיף RADEON 9700PRO של POWERCOLOR או Geforce FX 5900 של XFX ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. היי מה קורה...אז ככה..יש לי עכשיו כרטיס מסך משולב שהוא GMA 950 של אינטל. המעבד שלי הוא E2160 ,זיכרון 1GB 533MHZ שיחקתי לא מזמן בפסוטל 2 על המחשב שלי והוא קרטע. לעומת זאת,אצל אבא שלי שיש לו פנטיום 4 +FX5200 והצליח לו. 1)איך זה הגיוני? בקיצור אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים הכי זול שיש בחנות בחיפה. המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 כמה שאלות... 2) האם השיפור בין הכרטיס שלי ל7600GS גדול? 3) האם יש כרטיס יותר טוב לתקציב? 4) איך אני אריץ את המשחקים הבאים? : COD4 ,UNREAL3,CIV4 פוסטל 2 [קרייסיס זה לא מילה גסה? ] תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by devek,

קניתי לפני שבוע כרטיס מסך חדש HD5850 הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה זה כנכנסתי לסרטון ביוטיוב ואחרי כמה שניות שהסרטון רץ המסך נהיה שחור ואז לסרוגין אני רואה פתאום את העכבר ולפעמים את המחשב שלי אבל הכל זז לאט ככה איזה 10-30 שניות ואז המחשב מתכבה. עכשיו זה קורה לי גם כשאני באמצע משחק! הנה השגיאה המוזרה שאני מקבל חיפשתי על זה הכל באינטרנט ולא מצאתי כלום . חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 85C85510 BCP2: 9240AC4E BCP3: 00000000 BCP4: 0000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\031909-19952-01.dm…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by silverhawk27,

שאלה קצת דבילית, אבל אני רק רוצה להיות בטוח במאה אחוזים. בלוח האם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II, האם התאימות היא לכרטיס מסך (במקרה הנ"ל X800GTO)ו עם כניסת PCI-E? אני מניח שהשאלה תענה במהרה וניתן בהחלט לנעול לאחר מכן. :-) תודה!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. שלום חברים, לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי ל: I7 920 Gigabyte Ex58A-UD3R 6GB Crucial DDRIII 1333MHZ כ.מסך לא שדרגתי (8800GTS 320MB) <--- משום שרציתי לחכות לכרטיסים החדשים של נוידיה (בגלל שתי סיבות עיקריות האחת PHYSICS והשניה שאני עובד המון עם ADOBE והן ידועות כחובבות יותר NVIDIA ) ... האם הסיבות האלה מוצדקות או לא זה ניתן לוויכוח- אבל זה לא נושא השאלה, אז להמנע מוויכוח זה. בכל מקרה בשעה טובה הכרטיסים החדשים של NVIDIA הושקו -ואפילו התחילו להופיע ניצנים ראשונים במכירה. רק מה במחיר הרבה יותר גבוה ממה שתיארתי לעצמי, GTX470 על גבול ה2000 ש"ח כשהוא בעוצמה בערך של 5850 שעולה 3/4 ממנו. עלה במוחי הרעיון של לקנות 5850 או 5830 (אם יירד למחיר יותר מוצדק בזמן הקרוב) ככרטיס גרפי ראשי. …

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by lumi,

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. כשאני ניכנס למשחקים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON אחרי איזה כמה דקות כל המסך שלי ניהיה ריבועים.. עכשיו אני לא יודע אם זה המחשק או שהכרטיס מסך שלי מתחמם..?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by cold fire,

אני לא כזה גיימר כבד אבל כעקרון אני משחק בoblivion,titan quest,splinter cell,fear (לא doom3 ולא quake4) האם הכרטיס המסך הזה יספיק לי או ששווה לי להשקיע יותר? התקציב שלי 100-150$ ואני אקנה אותו בחו"ל ראיתי את המפרט של 7600GS ויש לו זכרונות של ddr2 ויש את x1600xt שיש לו ddr3 וגם יותר זול ממנו ראיתי אותו ב112$ או ששווה להשקיע ל7600GT שעולה 170$ או שיש עוד אפשרויות בתקציב עדיף בלי הגדלת התקציב. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by VerdineR,

שלום לכולם דאי הסתבכתי בעדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי זה הכרטיס שלי: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition אגב רשום win32/64 בהורדה. איך אני בודק מה אני, אין לי מושג בזה אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by moshe1x,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  22. הצעות ייתקבלו בברכה (ספק 450 W PNR )

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. שלום אנשים טובים, קניתי לא מזמן מספר חלקים למחשב כשה4890 שלי עושה לי קצת בעיות ואני ככה"נ אחזיר אותו ואשדרג למשהו חזק יותר, רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס כדאי לקחת במקומו בהנחה שאני מוסיף עד 500 ש"ח. המפרט שלי בנוסף הוא מעבד CORE I5, 6GB RAM 1500GB HDD לוח P55 של GIGABYTE מסך 20' של ASUS וספק לא ג'נירי די חזק (לא זוכר, נדמה לי 450 או 500 ) אשמח להמלצות, אני מעדיף המלצה לכרטיס של ATI על פני NVIDIA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, אינטנרט ותכנות בVS2008 . חיים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום לכולם. אני בתהליכים לקראת מחשב חדש (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325226.0), וחזרתי להתלבט בנושאי כרטיס המסך והמעבד. אני עובד בצורה כבדה של עיבוד תמונה בפוטושופ (מאות מגה וגם לפעמים יותר מג'יגה), שאר תוכנות דו-מימד , גם תכנות, אינטרנט, פלאש. העבודה שלי בתלת-מימד היא כמעט אפסית ואינה שיקול בשאלה שאני שואל. שאלתי: האם יש יתרון לכרטיס מסך Quadro FX1500 או אפילו Quadro FX1700 כאשר משווים אותם לאופציה של 8800GT. שוב אני לא מדבר בעבודות תלת-מימד אלא דו-מימד כמצויין בתחילת ההודעה. אם כן , האם לדעתכם ההפרש של 700 שקל או יותר, משתלם ? אפשר לציין גם כי יתכן כי אם ארכוש מעבד QUADRO ולא 8800GT, אז אולי אצטרך להתפשר על מעבד כפול ליבה ולא מעבד 4 ליבות אשמח לתשובה …

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by RazRoNvidia,

יש לי 2 אופציות שעומדות לרשותי שחוסכות לי הרבה כסף בקניית הכרטיס : 1. חבר נמצא בארה"ב אז אני יכול לעשות הזמנה דרך האתר NEWEGG או TigerDirect ולבחור בין Asus ל Gigabyte שטווח המחירים נע בין 2000-2100, החיסרון הוא שלא תהיה לי אחריות ואני די מסתכן פה אפילו שהאחוזים לכרטיס תקול מאחת החברות הללו הוא הם מזעריים. 2. חבר שמוכר את הכרטיס של חברת ZOTAC במחיר של 1700 ועם אחריות לשנתיים ב ksp(נמצא אצלוו שלושה חודשים). אז זה שיקול של כרטיס פחות ממותג ופחות מקורר עם מהירויות בסטוק וכמובן האחריות לעומת כרטיס "פצצתי" יותר וקצת יותר יקר אפילו בלי אחריות. *הייתי בכיף מביא Evga בלי לחשוב הם יותר זולים וגם המבחר שלהם לכרטיס 680 הוא יותר מגוון אך אחרי קריאה ברשת הבנתי שיש המון בעיות עם …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.