עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז איך עושים את זה ? הורדתי 2 קבצים של BIN הקובץ נקרא כך : GeCube.X1950PRO.256.061020 והורדתי תוכנת Atiflash343 ועכשיו איך עושים את העדכון ? תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by teddy85,

יש לי נייד אבל בלי יציאת TVOUT האם יש חיבור USB או משהוא כזה שיהיה מתאם בין הנייד לחיבור לטלויזיה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by SilentDawn,

שלום לכל העוזרים הפוטנציאליים, יש לי כרטיס מסך Radeon X1950XT 256 על חלונות XP SP2. לפעמים יש לי במשחקים קראשים לשולחן העבודה ולאחר מכן אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך. אם לדוגמא שיחקתי ב-Stranglehold (זוהי רק דוגמא ספציפית, זה קורה בעוד משחקים) ואז פתאום המשחק נתקע ויצא לשולחן העבודה ,ואז כשאני מנסה להריץ את המשחק שוב או כל משחק אחר שדורש תלת מימד אני שומע מין 4 צלילים כאלה והמשחק יוצא (הצלילים מגיעים מהרמקולים, סוג של התראה בחלונות שאני לא מכיר). הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו זה לעשות ריסטרט למחשב. זה קורה כבר לאורך כמה עדכונים של כרטיס המסך אז הבעיה היא לא בדרייברים. למישהו יש שמץ של מושג מה קורה פה? נב. יש לציין שכשאני יוצא לשולחן העבודה אחרי קראש הכל נראה כרגיל (ר…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

אחרי עיון קל בזאפ קלטתי את הדבר הבא http://web.zap.co.il/fs.asp?PID=249394195&sog=C-GraphicCard כרטיס 8800GTS 320MB ב 800 ש"ח זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by shlomi767,

את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום חברים, אחרי יאוש והבטחות חסרות תוכן של ספקים בארץ לגבי זמני אספקה ומחירים ממש לא מושכים (כולל אירוע שבו העלו לי מחיר לאחר!! הזמנה) מצאתי אלטרנטיבה לא רעה, ממליץ בחום למי שיש אפשרות , במילה אחת : AMAZON !!! היום הזמנתי את הכרטיס לכתובת החברה של חבר בסניף-NY והוא אמור להגיע בשבוע הבא עם אחד העובדים: (אגב יש להם דיל נחמד לכרטיס יחד עם מעבד E6600 ב-601$) http://www.amazon.com/EVGA-e-GeForce-8800GTS-Superclocked-Video/dp/B000NGNRV0/ref=pd_bbs_2/104-4238142-8355119?ie=UTF8&s=electronics&qid=1175809185&sr=8-2 עלות: 300$ משלוח ל-NY 7$ סה"כ 307$ לכרטיס שעולה בארץ סביב 2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Mike-,

שלום לכולם, היום שמתי לב שהמסך שלי משנה את הניגודיות שלו לבד באופן אקראי כל מספר דקות. האם יש סיבה לדאגה ? מדובר על מסך CRT בן כ6 שנים. אציין שהשינוי בניגודיות הוא מזערי, אך ניתן להשים לב. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

לאור ניסיוני האפסי עם כרטיסי HIGH END של אנבידיה רציתי לברר האם ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל יהיה משמעותי? והאם אני אקבל את אותה תמונה סופר איכותית ב 6800 כמו שקיבלתי ב 9800?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  9. ראיתי את ה 8600GTS OC עם אחריות לכל החיים ב-599 משתלם?

10. Started by EviLeader,

חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Achiron,

או עד כמה קל? לפי מה שראיתי זה כמו להתקין עוד זיכרון. כדאי לעשות לבד או לא?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Ashand,

מעוניין לקנות 4090 ולא לחכות שבוע שבועיים יש פה מישהו שמכיר חנויות שיש להם סטוקים? בעיקרון רוצה ללכת על הכרטיס עם קירור מים תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by aviad20,

המפרט המלא: בתמונות למטה התקציב לקניית החלקים החדשים: 1000ש"ח שדרוג המחשב: אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שאני יוכל לשחק במישחקים חדשים כמו: Call Of Duty Black OPS

14. שלום. אין לי הרבה ידע בנושא ואני אשמח לעזרה, כנראה שכרטיס המסך שהיה לי שבק חיים( 8800GT) האם עדיין קיים כיום תחליף אפשרי שבסופו של דבר גם ישתלם לי לרכוש אותו מבלי להתחיל לשדרג את שאר חלקי המחשב. אשמח לקבל רעיונות. אם יש צורך זה המפרט הקיים: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz 2048MB RAM Gigabyte P35-DS3L תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by liran.be,

שלום לכולם, אני סטודנט, ויש לי מחשב בן 4 שנים לערך. האם יש שידרוג (כ.מסך, זיכרון), שיוכל לעזור לי להריץ סירטי H.D? מפרט: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz CACHE: 2MB Motherboard: ASUS P5GD2-X - has PCI express socket RAM: 2560MB (2*1024 + 2*256). 266/333 MHz תודה רבה, וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by roey somech,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך oc 6870 של גיג'ה ביט עם 3 מאווררים במצב מנוחה הוא 38 מעלות בזמן משחקים כבדים fhd 55 -60 כדאי לי לשחק עם ההגדרות בcataliyst ולהעלות את הgpu 915mhz ליותר גבוה או את הmemory clock 1050mhz חשוב לי לציין שאין לי שום בעיה איתו וכל המשחקים עובדים חלק crysis 2 , shift 2 וכו'... אבל מעניין אותי לבחון את רף הביצועים שלו ... מה אתם מייעצים?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחנות זיגזג מחשבים וראיתי שיש הבדל של 450 ש"ח בין אותו כרטיס מסך בדיוק אבל חברות שונות. הכרטיס הזול ביותר אותו אני רוצה לקנות הוא: PNY GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15896 כמות: 1 מחיר: 1,399 ש"ח ( למזומן:1,371 ש"ח ) כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת ASUA עולה 1650 ש"ח כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת GIGABYTE עולה 1850 ש"ח קראתי את חוקי הפורום ואת השאלות הנפוצות ואם הבניתי נכון אין הבדל בביצועים בין החברות ולכן נשאלת השאלה האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני הולך על החברה הזולה ביותר?, האם יש הבדל באמינות? מי אלו PNY? אני לא מכיר אותם כלל. בעקבות זה…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by saked119,

המערכת שלי היא : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם : IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI זכרונות? DDR II 667 כמות 4 1GB TwinMOS כרטיס מסך : ATI Radeno HD 4350 ספק כוח Liberty ELT400AWT 400W: Enermax יש לי תקציב של 1700 שקל , המחשבה שלי היא שידרוג כרטיס מסך וספק כוח. חשבתי על הכרטיס הזה : ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎ של GIGABYTE והספק הזה : ‏620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 של SeaSonic . השאלה שלי היא האם ניתן לעשות שידרוג כזה במערכת הנ"ל ? ואם כן מה דעתכם על הכרטיס והספק ? מודה לכול מי שיגיב ........

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by jj516,

NVIDIA שיחררה דריברים בגרסה 52. קראתי פה הרבה שהדרייברים החדשים מורידים נקודות ב 3D MARK AQUAMARK ומה לא, ומורידים בביצועים?!? אני לא משתמש לא ב 3D ולא ב AQUA (לא מאמין שכמה נקודות יתנו לי להרגיש יותר טוב עם המחשב שלי או פחות טוב) אז לא מעניין אותי שזה פחות נקודות, אבל האם זה נכון שהם פוגעים בביצועים? אני משתמש ב GEFORCE 3 ואני מצפה להעלאה בביצועים ועדכון הדרייברים. האם זה מה שאני אקבל?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  21. יש לי בעיה די מורכבת... יש לי קלטת VHS שאני מעוניין להעביר למחשב. אין לי כרטיס טלוויזיה/VIVO על המחשב. יש לי חיבורי USB 2.0 ו1394 על המחשב. אני צריך דרך שבעזרת וידאו רגיל אני אצליח להעביר קלטת VHS למחשב... אני צריך מינימום הוצאות! אם זה עוזר, יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית, כך שאם תמצאו דרך להעביר את המידע מהVHS למצלמה, אני אוכל להעביר מהמצלמה למחשב! תודה רבה לכל העוזרים, זה חשוב מאוד!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by davia,

הורדתי דריבר מאתר החברה והוא לא עובד לי אני משתמש באקספי והוא כותב לי שגיאה 10 האם יש דריבר אחר

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by nivster,

היי, קניתי היום ב-KSP את הכרטיס הזה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש טעם להתקין את הדרייברים של אומגה? 2. יש לי רק AGPX4, האם זה משפיע קשות על הביצועים? 3. הציון ב-3DMark2001 בלי OC בכלל (לא מעבד ולא כרטיס) הוא 10030, איך זה בהשוואה לשלכם (אלו שיש להם את הרטיס הזה או כרטיס דומה)? תודה!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by chenc,

אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Dilbert Marker,

אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.